- Konu Sahibi papatya3459
-
- #15.941
birsenciğimmmm bende park yatağıyla dolap alıcam kuzum şimdilik yatak odama koyacağım çünkü benim evimde yer yok yatak odası yemek odası ve oturma odası onun için park yatak alıyorum kuzum
:))) mıne cnm sen bırsy le karıstırdın haklısın gercı bırsy.brs85.besyo85 hepımız aynı donemlrden burdayız.ısımler cok benzıyo bıde:)
yerın yoksa tabıykı cnm yapıcak bıse yok ama dolap alıyosan ıtıyacını karsılar.
iğne ardı diye bi teknik var o şekilde elde dikebilirsin makine kadar sağlam olur iğne ardı
alıcam alıcam da, adam gibi güzel bir model bulamıyorum ki, en azından evde severek aldığım normal zamanlarım için pantolonları kesip biçeyim bari ehehanammmm maş. maş. kız al gitsin ne dikmesi sende
valla can sıkıntısından geberecem , çalışmıyorum ki anacım. evde kafayı yicem, sims falan oynuyorum sıkıntıdansen bebeğe biz de kendimize çalışalım azcık dedik ne var yani hobi sahibi olalım dedik
benim yazdığım cevabın 1-2 sayfa öncesinde bir arkadaş paylaşmış..HOBİ DÜNYAM: Aşama aşama hamile pantolonu dikiminerde konuşmuşlar arkadaşım bunu hangi sayfada bulamadım. ne hızlısınız be başından yarım saat kalktım kaçırmışım :)
hele bi dikelim de sana da yaparız alim allahhiç sorma bacım çalışalım çalışalım valla beden ölçülerimi yollayayımda banada dikiverirsiniz artık
selam kızlar nabersiniz biz bu akşam çıkıyoruz oğlum yukarı çıkmaya başlamış çok şükür ki :) doktor hastanede kalmanıza gerek görmüyorum dedi ama size bağlı isterseniz kalın dedi bende istemedim evimi kocamı özledim.. ama rutin kontrollerimiz var hepinizi çok seviyoruuuuzz yanımda oldugunuz için sağolun canlarımm :))
selam kızlar nabersiniz biz bu akşam çıkıyoruz oğlum yukarı çıkmaya başlamış çok şükür ki :) doktor hastanede kalmanıza gerek görmüyorum dedi ama size bağlı isterseniz kalın dedi bende istemedim evimi kocamı özledim.. ama rutin kontrollerimiz var hepinizi çok seviyoruuuuzz yanımda oldugunuz için sağolun canlarımm :))
aaa süper bi haber buuu
e hastaneye yatmayı mı bekliyormuş sıpacık 1 günde nasıl çıkmaya başlamış
aman çıksın yeter ki tabi deee
bu arada bebeğin eşi aşağıdaydı dimi canım kendisi aşağıdaysa rahim ağzıyla ilgili oluyo durum çünkü..ben tam anlayamadım sorunu kaç gündür de:)
oh valla yaaa evde çok yorma kendini artık bol bol dinlen gözünaydın tekrar
bugünün en güzel haberimaşallah küçük paşaya gözün aydın olsun senin ve ailenin
ohhh hadi gözün aydın canım çok sevindimama evde de dikkat et bol bol yat dinlen
selam kuzular yemeğimizi yedik e öğlen yürüyüşümüzü yapıp geldik ama yok anacım soğumayacak bu havalar izmir bi sıcak bi sıcak öldüm valla yarım saat yürücem diye
inan bende tam anlayamadım :) bebek rahime yakın duruyormuş yani aşağıda doktorlar öyle demişti zamanla yukarı çıkması beklenıyordu şimdi tamamen çıkmadı ama çıkmaya başlıyor dedi iyi bir sonuç dedi.. zaten oğlum çok hareketliydi 2 gündür ağrın sancın olursa bekleme gel dedi yine iğnelerimizi vurunucaz tabi.. galiba teyzesii hastaneye yatmayı bekliyordu sanırım :) hemşirelere bakıp çıktıkçapkın oğlumla
haklısın canım ya valla hiç bitmicek gibi bu sıcaklar neyse az kaldı artık umarım yakındır geçmesi bizim de bugün ayrıntılı ultrasonumuz var eşim izin alıcaktı ama alamazsa ben yalnız gidicem hastane yakın ama oraya kadar yürümek gözümde büyüdü bu sıcakta:)
ahahaha..böyle diye diye çapkın yapmayın oğluşlarınızı bakayım sonra bizim kızlar uğraşacak aaaaa
bebeğin eşi aşağıda değilse plesenta previa değil o zaman dimi..
benim de bebek aşağıda oluyordu ama ben dinleniyordum bol bol
bunda da ne olur belli değil daha..rahim ağzı şu bu demişlerdi ya ikisini bi arada görünce korktular sonra da rahatladılar demek
sen iyice bi sor öğren de ben de rahatlayım ahahahaa
bana söyledikleri bebek rahime yakın ve doğum kanalın kapalı şuan dediler
yukarı çıkması için iğne falan yaptılar serum taktılar 2 gün kaldım işte hastanede
senin de ilk bebiş mi benim ki gibiydi sonra yukarı çıktı mıı zamanla kııııızz
aydınlat beniiiiii
bu arada evlere şenlik kızınız var bizim de onda gözümüz var anasııı
hoyyttt daha kendim koklamadım hiiç koklatmam kızımı ben:))
yaa benim kızım çok aşağıdaydı son 2 ay yatmıştım ben ama öyle iğne falan olmadım
erken falan da gelmedi 39da sezaryanla aldılar niyeti bile yoktu daha
bana bu da aşağıda gibi geliyor doktorum aynı bunda nasıl olacak dedim
rahim kapalı sorun yok şu anda dedi işte canım..
merhabalar
gece sivrisinek yuzunden uyuyamadık birini öldürüyoruz 1 i başka yerden çıkıyortabi sabahta 11.30 da uyandım eşim başıma gelmiş bir bağırıyor çabukkkkk kalkkkkk bebek aç bu saate kadar diye manyak mısın dedim ne bağırıyorsun sen değil bebek önemli dioo hemen apar topar yedim bişeyler birşeyler yiyince bebişte hareketlenmeler başladı tabi
berine cim gözünaydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?