- 27 Şubat 2012
- 17.002
- 28.783
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.001
bende çok fazla kasık ağrısı var afedersiniz tuvalette çok zorluyo beni...sanki bebek çok aşağıda gibi:18:
uykum geldi gene bu arada kızlar bebişin şampuanını falan ne almayı düşünüyorsunuz
hatunlar nerdesiniz hepiniz geçmişi mi okuyorsunuuuz ?
uykum geldi gene bu arada kızlar bebişin şampuanını falan ne almayı düşünüyorsunuz
kız sen gidip hazırlansana 6 ya ne kaldı şurdaaaa
ne güzel akıllım keşke benim kayınvalide de acık bişeyler alsa ama nerdeeeeeekuzular okuldan geldim biraz geçmişi okuyayım dedim ama
20 sayfa okumak çok zor geldi, ya ben alışveriş yapamıyorum
kayınvalidem bi sürü şey alacakmış bana düşer dedi
görümcelerim de set olarak bi sürü şey almak istiyolar
bana bişey kalmıyo zaten şimdiden battaniyeler almışlar
eşimin babannesi de ceket pantolon bere patik örmüş daha da
işleyecekmiş, eşimin yengesi kapşönlü ceket işliyormuş,
bana da en fazla büyük eşyalar kalıyo, aslında
ilgilerinden çok memnunum ama ben de alırsam boş yere evde bi
sürü kıyafet olacak bide altın artık pahalı olduğu için herkes kıyafet getirecektir
kendi annem daha rahat serin sana altın takarım yeter diyo zaten bi sürü
kıyafeti olur şimdi onun diyoaslında o biraz derdine düşse daha
çok sevinirdim :)
hee ben de dedim bu kız burada saati unutucak diyehazırım kız taa çıkıcağımı öğrendiğim de hazırlandım.. kocamı bekliyorum gelip alıcakta..
kuzular okuldan geldim biraz geçmişi okuyayım dedim ama
20 sayfa okumak çok zor geldi, ya ben alışveriş yapamıyorum
kayınvalidem bi sürü şey alacakmış bana düşer dedi
görümcelerim de set olarak bi sürü şey almak istiyolar
bana bişey kalmıyo zaten şimdiden battaniyeler almışlar
eşimin babannesi de ceket pantolon bere patik örmüş daha da
işleyecekmiş, eşimin yengesi kapşönlü ceket işliyormuş,
bana da en fazla büyük eşyalar kalıyo, aslında
ilgilerinden çok memnunum ama ben de alırsam boş yere evde bi
sürü kıyafet olacak bide altın artık pahalı olduğu için herkes kıyafet getirecektir
kendi annem daha rahat serin sana altın takarım yeter diyo zaten bi sürü
kıyafeti olur şimdi onun diyoaslında o biraz derdine düşse daha
çok sevinirdim :)
ay arkadaşlar pc başında uyumuş kalmışım...ee normal sabah 5:45 de kalkıp okul yollarınna düşüyoruz...off bi de bunun kışı var...ezogelin çorba tarifini okuyamadım..yazılmadı mı ben mi kaçırdım...
ne güzel akıllım keşke benim kayınvalide de acık bişeyler alsa ama nerdeeeeee
hee ben de dedim bu kız burada saati unutucak diyeiyi aman iyi ol bak iki gündür evde yoksun dağılmışsa falan da sakın toplucam diye uğraşma yat dinlen hazır bebiş çıkmaya başlamışken iyice çıksın
yok kız dağılmamıştır ev işlerinde kocam çok yardımcı saolsun.. ben haftanın 5 günü çalışıyorum o haftada 1 gün alıştı ev işi yemek vs yapmaya
aman iyi bari benim ki olsa ev savaş alanına dönmüştü ondan dediydim
gazgirlüm benimmmmüşütüyorsundur çorapsız dolaşma
o gaz sorunu bende de var ayy hele geceleriii hehehehe çok iğrenciiimm önce kocam uyuyo mu diye bakıyorum sonra wc yee wc ile yatak odamız çok yakın da duyuluyor yanii
ne güzel akıllım keşke benim kayınvalide de acık bişeyler alsa ama nerdeeeeee
benim bebeğin beşiğini ve ilk 6 ay olana kadar kullanacağı kıyafetlerini halası alıcakmış bizde ufak tefek şeyler işte daha iyi boşver bebek kıyafetleri çok pahalıı
ben daha hiçbişey almadım bebişime...mağazalarda bile bakmadım..sadece internetten bakınıyorum...niyeyse hala korkularım var..sizden gaz alayım diyorum yok olmuyor...aynı şey annem ve kayınvalidemde de var..alışverişi son aylara bıraktık...bi de arkadaşın biri demez mi...adanada adettir....bebeği yatağı anne doğuma gittiği gün alınır..sonra bişi olursa anne üzülmesinmiş...haydaaa....zaten tedirginlik var...içimi daralttı walla..ama ben adanalı değilim ki demişim....başka da bişi diyemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?