2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet karınları doyunca pıt pıtlar :) tuvalete çok çıkıyormusunuz ? ben acayip çok çıkıyorum yaa

evet çıkıyorum canım çok su içmeye çalışıyorum o yuzdenönceden de su ile aram iyi değildi şimdi kendimi zorlayarak su içiorum tabi hemen wcbirde bu elevit beni kabız yapmıştı çok fenasabahları aç karna ılık su ile ya incir ya kayısı yiyordum artık gına gelmişti banageçen gittiğimde doktoruma söyledim sana magnezyum yazalım dedi:26:ayyy iyiki demişim bir iyi geldi anlatamamneden önce sölemedim ki aylardır eziyetteydim yakında basur olucam die söyleniordum hepbilmm sizlerde öyle oldumu??? tavsiye ederim dr nize söyleyin

ya elevit beni kabız yapmadıda çok iğrenç kokulu akıntı yapıyordu doktoruma dedım 3 günde 1 iç dedi şimdi öyle yapıyorum ama yine de sarı sarı akıntım var.. çok su içemiyorum ama yine de wc den çıkamıyorumm.. bide bu sabah bi bulantım vardı ki sormaa

gözün aydın canım..Herşeyin iyi olasına sevindim..

sarı akıntı bende de varkız çocuklarında daha çok olur dedi doktorumbirde bende kaşıntı var genitalimde ne yapcam bilmiorum geçmio bir türlü birde akıntı gidince ıslak kalıyor daha çok kaşıntım oluyordoktoruma dedim napcaz die oda saten bıktı bu durumdancildiyeciye yollayalım seni dedi bende randevu aldım bakalım ne diceklerbekarken hiç böle bir sıkıntım yoktu yaaaaa

merhebe arkadaşlar...keyifli bir gün diliyorum..okuldan geldim..geçmişi okudum..ama cevap yazmak istediğim kişileri işaretleyemedim.unuttum..neyse ..
aklımda kalanlar
berineye geçmiş olsun ve gözünaydın demek istiyorum..
meltemcim benim kızım 21+3 de 520 gr..ama boyunu bilmiyorum...
kabızlık için kefiri deneyin derim..ama ev yapımı..süper bişi..
akıntı konusunda ben de sıkıntılıyım..sık sık çamaşır değiştirin derim...(bende günlük pedler alerji yapıyo...)
başka ..başka.. off aklıma gelmiyor..

günlük ped bende de allerji yapıopeçete koyuyorum kalın olanlarından oda öylesaten doktorda kullanma demiştieeeee ne kullancam mmbende atletimi kestim ped gibi parçalar yaptım onları koyuyorum iç çamaşırıma

kız sende mantar olmasın kaşıntı varsa :26:

sağol canım benim de akıntım çok sarı ama bazende su gibi çamaşırım hep ıslak değiştiriyorum sürekli ped koymuyorum yasak diye.. ama peçete koyuyorum hep.. uuuff

ne bilim yaaaatahriş olmuş diolarnolcak bilmiorum aslında kendi doktorum bu süreçte hiç alttan bakmadı kaşıntımabenim anlattğımla yetindi

bakmıyolar ki bende dedim antibiyotik veriyim dedi gerek yok niye boşa ilaç kullanım ki

bakmıyolar ki bende dedim antibiyotik veriyim dedi gerek yok niye boşa ilaç kullanım ki

başkabir doktorda yani benim doktorum yoktu ona sevketmişti beni travazol ile fitil verditravazolu mercimek tanesi kadar sürecekmişim oradaki dokuyu zedelermişalla alla dedim nasıl geçirecek bufitil dersen taş gibi afedersin girmiooo kaygan değildi yaaaacanımı bile acıttı sokana kadarzaten 2 kere koydum fitil korktum bebeğe fırlar dieböyle yaniikrem hararetini alıo kaşıntının ama geçirmioo kibakalım cildiyeci ne dicek

ya herşey iyi hoş da..şu kadınlık ne tuhaf ne zor ne pis bişi...kanaması..akıntısı..kılı..tüyü...memesi..reglisi..ay içi daraldı..bu arada peçete de koymayın bence...ben yanımda yedek ççamaşırlar taşıyorum...

bekarken buyuklerimiz derlerdi ki kadınlık zor olunca görürsünüz :44:hakikaten öleymişben iç çamaşırı değiştirmekten yetişteremez oldum en son 15 tane aldım iç çamaşırıhemde beli sıkıyor die buyuk beden aldım hepbana oda çözüm olmadı en iyisi pamuklu bez parçası ayarlayıp ped gibi kullanmakta buldum çareyi

ortasına dalayım muhabbetin

anane yöntemi bu ben 26 yaşındayım ama genç kızlığımızda da akıntım çoktu benim ama o dönemler günlük ped diye bişey bu kadar yaygın değildi. benim annemin de öyleymiş o da atletlerden ufak ufak bezler yapar 50-60 derecede yıkar bi de sıcak sıcak ütüler buzdolabı poşetlerine koyup iç çamaşırı gözümüzde saklardı. ben aynı geleneği devam ettiriyorum ama işte kullanamıyorum kayarsa kötü görünür dar pantolonlar malum ama hafta sonu ve evde tek tercihim bu gündüz işteyken de 3 saatte bir günlük pedi değiştiriyorum ben bakteri mantar vb olmasın bebişe diye hamile kalmadan önce de 2 kez değiştiriyordum. şimdi 3-4 e çıktı

anladım canım ben 90 derecede yıkıyorum iç çamaşırlarımıütüleme bende yapıorum diolar ki titiz insanlarda çok olurmuş bu kaşıntı illeti:44::44:Rabim korusun beterinden ne yapalım şimdilik böylebirde eşinle ilişkiden mikrop kapıp kaşıntı olur demişlerdi öyle duymuştumhadi hamile kalmadan önce ilişkiye giriyor kaşıntıya yakalanıyordumhamile kaldım ilişkide yok kaşıntı var amademek onla alakası yokmuşoffff böleeee işteee

canım hastaneden çıkmana çok sevindim maşallah oğluşuna

ben birazcık çıkıyorum eşim bugun niyetli ezo gelin çorba istiyor onu yapayımilk kez yapcam bakalım nasıl olacak

90 derece çok kuzum ya naptın ??? ben iç çamaşırlarımızı ütülemiyorum kuzum valla sadece o bezlerimi ütülüyorum

ama bebişiminkileri ütüleyeceğim daha ufacık kuzum

90 derece çok kuzum ya naptın ??? ben iç çamaşırlarımızı ütülemiyorum kuzum valla sadece o bezlerimi ütülüyorum

ama bebişiminkileri ütüleyeceğim daha ufacık kuzum

mikrobu kırılsın die yapıorum..bebişinkileri bende ütülerim:)) çıktım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…