- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.601
kasıklarımda sancı yok benim de şaka maka doğumlar yaklaşıyor yaa ne kadar heyecanlıyımm herkes 40 hafta da doğurur mu ki 36 37. haftalarda gelir mi bebişler.. erkek bebekler için geç doğar diyorlar ama bakalım acaleci olanlar olucakmı
kasıklarımda sancı yok benim de şaka maka doğumlar yaklaşıyor yaa ne kadar heyecanlıyımm herkes 40 hafta da doğurur mu ki 36 37. haftalarda gelir mi bebişler.. erkek bebekler için geç doğar diyorlar ama bakalım acaleci olanlar olucakmı
maşallah bebişineebu eşler hep böyle sanırım bende bi türlü 19 haftalık oldugumuza ınandıramıyorum ona gore hala 17 haftalıgız.. sinir ediyo beni.
bende sezeryan olucam canım.. çok az kaldıııı hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun ilk bence meltemizmir doğuracak içime doğuyor.. sizce kim doğurucak hadi tahmin yürütün
sanırım sırtıma doğru bir tekme yedim bu bebek neremde duruyo yahuu
ayyy ilk ben doğurmak istemiyorum korkuyorum ben yaa
valla ben de bazen tekme yedikçe nerde durduğunu gerçekten çok merak ediyorum
tamam tama ilk ben doğuruyum dicem de zaten erken doğum riskim var demeye korkuyorum
sanırım sırtıma doğru bir tekme yedim bu bebek neremde duruyo yahuu
bende sezeryan olucam canım.. çok az kaldıııı hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun ilk bence meltemizmir doğuracak içime doğuyor.. sizce kim doğurucak hadi tahmin yürütün
ay baktıça aklım karışıyo cnm şuna da bak onun da altında videosu var
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
bu da beşik gibi oluyo bu da çok cazip geldi sonuçta bebişimi tekrar işe başlayınca
annemin yanına bırakcam oraya da bi beşik lazım bi de kayınvalidemlere tatillerde gittiğimizde
orada da beşik lazım olacak bu hem anakucağı hem de
portatif beşik olabiliyo ay bakmasammı ne yapsam baktıkça kafam karışıyo
ama bunu da çok beğendim...
cnm üzme kendini de bebişini de bence bebeğin dünyaya
geldiğinde herşey çok değişecek, bide o eşinin arkadaşı evli değil mi
yani karısı varsa onun da sıkıntısı vardır birlikte halledin, eğer bekarsa
da kocan bişey demiyosa sen o adamla konuş en son çare olarak
ne kadar huzursuz olduğundan evindeki huzursuzluğun sebebinin
kendisi olduğundan bahset...
36 haftayı doldurayım ılk ben dogururum problem yok sıze onculuk ederım :)bende sezeryan olucam canım.. çok az kaldıııı hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun ilk bence meltemizmir doğuracak içime doğuyor.. sizce kim doğurucak hadi tahmin yürütün
36 haftayı doldurayım ılk ben dogururum problem yok sıze onculuk ederım :)bende sezeryan olucam canım.. çok az kaldıııı hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun ilk bence meltemizmir doğuracak içime doğuyor.. sizce kim doğurucak hadi tahmin yürütün
selam kızlarrrr
7 aydan önce almayacağım diyordum ama dayanamadım kızıma ciciler aldım bugün
mothercare den 3lü badi 2li tulum ve tek badi aldım ayrıca ama çok datlularrrr
ve de 4 te 1 fiyatına aldım seneye sezon başı alsam 24o lira verecektim düşünün farkı...Allah iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin inşallah
bundan sonra çok almayacağım 7 aydan sonra toparlayacağım
saf gibi kızımın kıyafetlerini verdim bebekken ondan kalanlar da vardır iyi kötü
elabebek hissetmeyen var canım soruyorlar ara ara arkadaşlar
benim kaç tane arkadaşım 20den sonraki haftalarda hissettti takma hiç
okul ev derken uzun zamandır yazamadım size, ama sık sık okuyorum alıyorum iyi haberlerinizi...
aranızda benim gibi hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı ????
lütfen var deyinnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım nasılsınız ? tekmelere gelince ben hissediyorum erkek bebekler sanki erken başladı evet
Biz iyiyiz asıl siz nasılsınız.Nasıl oldunuz?Yazdıklarını okudum yine keyfin kaçmış senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?