2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hiç sanmıyorum canım herkesin 40 haftayı dolduracağını sezaryan yaptırcak çok çünkü ben de onlardan biri olmaya niyetliyim sezaryanda da biliyosun 40 haftaya kadar beklemiyolar...ben de acayip heyecanlıyım bi yandan da korkular başladı tabii

yok kız ne 40 hftası agstos eylul ekım annelerıne bakındım daha bekledıgı ayda doguran cok nadır erken dogumlarımız olcak 34den snrda herkes teker teker dgrur once kım olcak onu merak edyrum cok heyecanlı

maşallah bebişinee bu eşler hep böyle sanırım bende bi türlü 19 haftalık oldugumuza ınandıramıyorum ona gore hala 17 haftalıgız.. sinir ediyo beni.

aynen aynen gecende bı konusma gectı aramzda demesnmıkı sen daha 15 haftalıksn dıe buarada 6.aya grdım dusun yanı:))))))9

bende sezeryan olucam canım.. çok az kaldıııı hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun ilk bence meltemizmir doğuracak içime doğuyor.. sizce kim doğurucak hadi tahmin yürütün

sanırım sırtıma doğru bir tekme yedim bu bebek neremde duruyo yahuu

bende sezeryan olucam canım.. çok az kaldıııı hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun ilk bence meltemizmir doğuracak içime doğuyor.. sizce kim doğurucak hadi tahmin yürütün

ayyy ilk ben doğurmak istemiyorum korkuyorum ben yaa

valla ben de bazen tekme yedikçe nerde durduğunu gerçekten çok merak ediyorum

ayyy ilk ben doğurmak istemiyorum korkuyorum ben yaa

valla ben de bazen tekme yedikçe nerde durduğunu gerçekten çok merak ediyorum

tamam tama ilk ben doğuruyum dicem de zaten erken doğum riskim var demeye korkuyorum

:)))))))))))))))))))))))))))))))

ayyy bende ılk dogurmak ıstemem ama buara okadar cok erken dogum haberlerı alıomkı basıma bı erken dogum gelecek dıe cok korkyrum birsyde ılk doguranlardan olablr

canım bende çok beğendim alayım dedim .yorumlara baktım aşagıdaki yorum hepsiburadadan.4.5 ay sonra sıgmıyo falan diyince vaz geçtim açıkcası.sende bi bak istersen

Ürünü daha ilk çıktığında gümrükte beklerken satın alanlardanım.bebek reflüsü problemimiz olduğu için reflü yastığı ararken bir altrnatif gibi geldi. arka ayağı kaldırdığınızda 30 derecelik açı ile sabirleniyor beşik. Böylece bebğin mide kapakçığı açılarak geri gelmiyor midesindekiler. 1. bebeğinizi ilk 6 ay aynı odada yatırmak durumundasınız yani yatağınızın hemen yanında. Bebeğimizin odası olmasına rağmen bizde böyle yaptık yatak odamız için oyun parkı aldık.Ama yüksek oluşu ve yanlarından dolayı karanlıkta ya da loş ışıkta bebeği net göremiyorsunuz kustu mu, yan mı yatıyor döndü mü sürekli kalkıp uzanmak zorunda kalıyorsunuz ama bu ürün bebeğinizi yattığınız yerden çok rahat görmenizi sağlıyor çünkü alçak. 2. 18 kiloya kadar beşik olarak kullanabileceğini düşünerek yanılmayın bizim bebeğimiz 4,5 aylık ve boydan artık içine sığmıyor en fazla 1 ay daha yatar ve arka ayak kalkık durumda iken aşağı kayıp duruyor gecede 4 5 defa düzeltmek zorunda kalıyorum. 3. Emniyet kemerini sürekli takmanız imkansız bebek hareket etmek istiyor ve edemeyince sinirlenip huzursuz oluyor. ama takmadığınız zaman da emniyet kemerinin plastik parçaları bacak aralarında kaydığı zaman da bebeğin altında kalıyor. Ama kullanışsız da olsa yatağın alt kısmına alınabiliyor kemer. 4.Yatak çok iyi düşünülerek çift taraflı yapılmış .bebeğimiz kustukça koku yapıyor 1-2 günde yıkıyorum. 5. Mama koltuğu olarak kullanacaksanız bunun çok zor olduğunu söyleyebilirim. çünkü çok batırıyorlar eller önce ağıza sonra beşiğin yanlarına ve her gün mama vereceğinize göre her gün beşiğin yanlarındaki metalleri söküp kumaşı çıkarıp yıkamanız lazım ki bu neredeyse imkansız. 6.Bence en önemlisi birçok bebekte de gördüm ki 3. aydan sonra bebkler yattıkları yerlerden ayaklarını kaldırıp kaldırıp hareket ediyor yattıkları yere şiddetle vuruyorlar ama bu beşiğin çevresi metal ve incecik bir kumaş dışında hiç bir koruması yok. Bebeğimaşağı kaydığında vurdukça bazen öyle sesler çıkıyor ki benim içim acıyor.

Son düzenleme:
okul ev derken uzun zamandır yazamadım size, ama sık sık okuyorum alıyorum iyi haberlerinizi...

aranızda benim gibi hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı ????

lütfen var deyinnnnnnnnnnn

selam kızlarrrr
7 aydan önce almayacağım diyordum ama dayanamadım kızıma ciciler aldım bugün
mothercare den 3lü badi 2li tulum ve tek badi aldım ayrıca ama çok datlularrrr
ve de 4 te 1 fiyatına aldım seneye sezon başı alsam 24o lira verecektim düşünün farkı...Allah iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin inşallah
bundan sonra çok almayacağım 7 aydan sonra toparlayacağım
saf gibi kızımın kıyafetlerini verdim bebekken ondan kalanlar da vardır iyi kötü

elabebek hissetmeyen var canım soruyorlar ara ara arkadaşlar
benim kaç tane arkadaşım 20den sonraki haftalarda hissettti takma hiç

canım çok sağol...

umarım güzel cicilerinin iyi mutlu günlerde giydirirsin yavruna

okul ev derken uzun zamandır yazamadım size, ama sık sık okuyorum alıyorum iyi haberlerinizi...

aranızda benim gibi hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı ????

lütfen var deyinnnnnnnnnnn

bende hala büyük tekmeler hissetmedim ama sadece bacaklarımı karnıma çekip oturduğumda minik ısırıklar hissediyorum
bebişin hareketlerini hissedemedim ama kalp atışlarını dinliyorum el dopleri almıştım erkek bebişler daha erken tebiklemeye başladı annelerini kızlar geçten geliyor galiba

hoşbulduk canım nasılsınız ? tekmelere gelince ben hissediyorum erkek bebekler sanki erken başladı evet

Biz iyiyiz asıl siz nasılsınız.Nasıl oldunuz?Yazdıklarını okudum yine keyfin kaçmış senin?

sorma karnımdaki bebek yetmiyomuş gibi bide dışarıda bebeğim var benim arada bi onunla uğraşmak zorunda kalıyorum.. çileden çıkarıyo beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…