2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya sabır ya rabbim elimden bi kaza çıkacak valla yaa

sormma bi iştah bi iştah bende yeni başladımm en koca göbüşlü ben olcamm heralde

Ya ben turşu aşerenlere çok gülerdim şaka gibi diodum insanın canı turşu istermi?
istermiş nasıl turşu istedi canım anlatamam.. hemde havuç gittik bi turşucuya aldık 3 kilo eşim tedbir olsun die 3 kilo aldı.Daha turşucudan çıkmadan 2 tane kocaman havuç yedim ya kendime hayret ettim

yaaa oa bişey mi ben turşuyu normaldede çok severimde geçen ay yine istanbuldaydık ben tutturdum turşu suyu diye ama öyle her yerden değil bi keresinde beşiktaştan içmiştim oraya gidek diye neyse zar zor buldukk ben tam 5 büyük bardak içtim turşucuda bana hayretle bakıyoo sonra ordan çıktım beşiktaş meydanına yığıldım kaldım kocaman bi göbişlee eşim kızıyo bi yandan nefes alamıyorummm aman allahım hatırlamak bile istemiyom olsada içsem yineee

İlk aşerdiim şey ayvalık tostu olmuştu neyse eşim gitti aldı bana yasak normalde eşimin elinden resmen kaptım kapmasaydım eğer tadımlık vericekti biliorum ve kocaman tostu bitirmem bi kaç dk mı aldı.eşim şok oldu.

Ne o kizlar bizden habersiz bulusuyo musunuz?
Ask olsun insan bi davet eder..

Kiz o tursucu besiktasin neresinde sole bakem bana da

kızlar inanılmazsınız ya:) allah muahbbetinizi arttırsın.
okurken yoruldum son 10 sayfayı okuaymadım artık
başım döndü okumaktan..
bebeğimi kısacık gördük bugün çünkü doktorum 2 hafta izinliymiş
başka doktora gittik kısa kesti sağolsun.
sonra da doktorumun ocakta tayinden dolayı ayrılacağını bu arada da sürekli izin kullanacağını
ve küçücük yerde doktorsuz kaldığımı söyliim
haftaya ayrıntılıya gidecem ama moralim çok bozuldu ya
ben kendi kendime mi doğurcam en yakın il 60 km 1 saat yol...

sorma ben de iğrenç görünüyorum zaten mutsuzum bugün her şey aksi gidiyo

Kiz o tursucu besiktasin neresinde sole bakem bana da
eşim uyuyo ona soracaktım ist tam bilmiyorum ama yarım yamalak tarif edeyim BKM nin oralarda zaten turşucu dediğinde söylüyolar arada bi yerde bide büyük bi çamaşır markasına çok yakın yardımcı olamadım k. bakma

nabıyonuuuuzzzzzzzzzz kızlaaaarrr.. bu adam beni sonun da delirtecek valla demedi demeyin
tımarhanede dogururum ben bu cocuuu

İzmite gitcem diyodun hani? Oyle mi oldu son durum? cnm bnm. Sıkma canini bosver ben de istanbuldayim ama drumun ve hastanesinin oldugu ilce 60 km aynen. Ustelik istanbul trafigi ile 1,5 saat bile surebilir:26: korkma cnm yetisiriz Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…