- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.780
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.161
çakal carlos seniiihem severım hem dowerım bacım ben
affetmıcektım de bulasık makınesı almış bana
karnın buyuyunce zorlanırsın dıyee
sormma bi iştah bi iştah bende yeni başladımm en koca göbüşlü ben olcamm heralde
ya sabır ya rabbim elimden bi kaza çıkacak valla yaa
Ya ben turşu aşerenlere çok gülerdim şaka gibi diodum insanın canı turşu istermi?
istermiş nasıl turşu istedi canım anlatamam.. hemde havuç gittik bi turşucuya aldık 3 kiloeşim tedbir olsun die 3 kilo aldı.Daha turşucudan çıkmadan 2 tane kocaman havuç yedim ya kendime hayret ettim
ya sabır ya rabbim elimden bi kaza çıkacak valla yaa
yaaa oa bişey mi ben turşuyu normaldede çok severimde geçen ay yine istanbuldaydık ben tutturdum turşu suyu diye ama öyle her yerden değil bi keresinde beşiktaştan içmiştim oraya gidek diye neyse zar zor buldukk ben tam 5 büyükbardak içtim turşucuda bana hayretle bakıyoo sonra ordan çıktım beşiktaş meydanına yığıldım kaldım kocaman bi göbişlee eşim kızıyo bi yandan nefes alamıyorummm aman allahım hatırlamak bile istemiyom olsada içsem yineee
Kızlaarr ben kaçıorum hepinize iyi geceler..
Hayatın olmuş işler güçler
sensiz ben nefeess alamammmm kızım ne güsel görüşçektik işte..
sen gelmessen bis gökçeyle bide cetawla buluşurus artık.sanada anlatmayıs naaptıımısı ölee kıskanır kalırsın
Ne o kizlar bizden habersiz bulusuyo musunuz?
Ask olsun insan bi davet eder..
yaaa oa bişey mi ben turşuyu normaldede çok severimde geçen ay yine istanbuldaydık ben tutturdum turşu suyu diye ama öyle her yerden değil bi keresinde beşiktaştan içmiştim oraya gidek diye neyse zar zor buldukk ben tam 5 büyükbardak içtim turşucuda bana hayretle bakıyoo sonra ordan çıktım beşiktaş meydanına yığıldım kaldım kocaman bi göbişlee eşim kızıyo bi yandan nefes alamıyorummm aman allahım hatırlamak bile istemiyom olsada içsem yineee
ya kızlar güzellik demişken 1haftadır yüzüm öyle sivilcelendi ki anlatamam dudaklarımın üstü çenem falan ya çok çirkinleştim ben ya bide erkek anneleri güzelleşir diyolarda yalancılar aynaya bakmak istemiyorum ya
kıjlaar doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorummmm... berine seninde doğum günün kutlu olsun biz doğum günü anneleriyiz bugün...
eşim uyuyo ona soracaktım ist tam bilmiyorum ama yarım yamalak tarif edeyim BKM nin oralarda zaten turşucu dediğinde söylüyolar arada bi yerde bide büyük bi çamaşır markasına çok yakınKiz o tursucu besiktasin neresinde sole bakem bana da
meltemcan ölçülerimizi yazdım
bizi de kaydedin ajansınıza:) 90-60-90 benim kızımmmm:))
kızlar inanılmazsınız ya:) allah muahbbetinizi arttırsın.
okurken yoruldum son 10 sayfayı okuaymadım artık
başım döndü okumaktan..
bebeğimi kısacık gördük bugünçünkü doktorum 2 hafta izinliymiş
başka doktora gittik kısa kesti sağolsun.
sonra da doktorumun ocakta tayinden dolayı ayrılacağını bu arada da sürekli izin kullanacağını
ve küçücük yerde doktorsuz kaldığımı söyliim
haftaya ayrıntılıya gidecem ama moralim çok bozuldu ya
ben kendi kendime mi doğurcam en yakın il 60 km 1 saat yol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?