- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.181
nabıyonuuuuzzzzzzzzzz kızlaaaarrr.. bu adam beni sonun da delirtecek valla demedi demeyin
tımarhanede dogururum ben bu cocuuu
Bu gun benim doğum günümmmmmmmmmmmm Rabbimin hediyesiyle giriyorumm çok şükürrrrr
eşim uyuyo ona soracaktım ist tam bilmiyorum ama yarım yamalak tarif edeyim BKM nin oralarda zaten turşucu dediğinde söylüyolar arada bi yerde bide büyük bi çamaşır markasına çok yakınyardımcı olamadım k. bakma
Bu gun benim doğum günümmmmmmmmmmmm Rabbimin hediyesiyle giriyorumm çok şükürrrrr
mutluu yıllaaarr ıyıkııııııııııııı dogduuuuuuuuuuuuuuuuuun canımmmmmmmmm bebegınle esınle mutlu mesut olun heeeeep
Ay bildim bildimkompedanin karsisindaki sokak. Besiktas koftecisinin yaninda hani. Ay kiz senin ozellikle onun suyunu mu cekti canin ben besiktasta oturuyom ama hic denemedim orayi. Du bakim ben de bi iciim carsiya inince.
Üçünüzünki de kutlu olsun canlar
Evlatlariniz ve eslerinizle nice nice guzel yillara insallah
mutlu yıllar canımmanam ne çok terazimiz varmış topikte benim kocamında 30 eylül pasta yaptıydım muhteşem oldu pastası duruyo daha üstüne mum dikelimde üfleyin toptan
aybükeee kızını oğluma istiyorumm
Ne o kizlar bizden habersiz bulusuyo musunuz?
Ask olsun insan bi davet eder..
kızlar uyanın ya moralim çok bozuuk
kızlar uyanın ya moralim çok bozuuk
Günaydııınn..ben uyandım canım hayırdır :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?