2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bu gun benim doğum günümmmmmmmmmmmm Rabbimin hediyesiyle giriyorumm çok şükürrrrr

mutluu yıllaaarr ıyıkııııııııııııı dogduuuuuuuuuuuuuuuuuun canımmmmmmmmm bebegınle esınle mutlu mesut olun heeeeep

Ay bildim bildim kompedanin karsisindaki sokak. Besiktas koftecisinin yaninda hani. Ay kiz senin ozellikle onun suyunu mu cekti canin ben besiktasta oturuyom ama hic denemedim orayi. Du bakim ben de bi iciim carsiya inince.

Ay bildim bildim kompedanin karsisindaki sokak. Besiktas koftecisinin yaninda hani. Ay kiz senin ozellikle onun suyunu mu cekti canin ben besiktasta oturuyom ama hic denemedim orayi. Du bakim ben de bi iciim carsiya inince.

ayy evet evett orası küçük bir dükkan ama herşeyin turşusu yapılıyorrr çokk güzeel nasıl bilmezsin taaaa çorumdayım ben bilem biliyommm

Bu gun benim doğum günümmmmmmmmmmmm Rabbimin hediyesiyle giriyorumm çok şükürrrrr

mutlu yıllar canımm anam ne çok terazimiz varmış topikte benim kocamında 30 eylül pasta yaptıydım muhteşem oldu pastası duruyo daha üstüne mum dikelimde üfleyin toptan

mutlu yıllar canımm anam ne çok terazimiz varmış topikte benim kocamında 30 eylül pasta yaptıydım muhteşem oldu pastası duruyo daha üstüne mum dikelimde üfleyin toptan

teşekkurler cetaw...pazar gunude teyze kızımın doğum gunuyduüfledimmmm ben onunla beraber

arkadaslar sıze bırsey soracam benım su gıbı akıntım oluyor çokrahatsız oluyorum çok da korkuyorum bebegıme bırsey olacak dıye cumartesı gunu doktora gıttım hersey guzel dedı ama benım plesentam assagıda oldugu ıçın çok korkuyorum

Günaydııınn..ben uyandım canım hayırdır :44:

herşey üstüste geldi yaa. doktorumun tayini çıkmış ona üzülüyodum
kuzenimin boşanma davası açtığını öğrendim öbürünü bıraktım buna üzüldüm...
akşam babamı aradık eşimle dışarı çıkınca hal hatır sormak için, neyse hoş beş...
babam 2 evliliğini yaptı. eşiyle pek anlaşamıyoruz ama 500 km uzaktayız yani sonuçta. ben o kadar geri çektim ki kendimi sırf kadın huzursuzluk çıkarıyo diye. babamla tek muahbbetimiz "nasılsın, iyi misin" den öteye geçemiyo 2 senedir. pazar günü kadın yanlışlıkla eşimi aramış. telefon cebindeyken olmuş yani. eşim de numarayı tanımıyo. aramış kimsiniz falan diye o da kendini tanıtmıyo pardon yanlış no diyip kapatıyo medeniyetsiz. ben de dün babamla konuşurken "yanlışlıkla ahmeti aramış herhalde münevver" dedim. "ahmet tanıyamamamış" dedim kusura bakma anlamında bi cümle yani. bu söylediğim aralarında sorun olmuş. 1 saat sonra arayıp bana ağzına geleni söyledi. biz de dışardaydık neye uğradığımı şaşırdım. ne kötülük ettim ben şimdi. eşim çok sinirlendi aradı geri ama benim bile anlatmama fırsat vermeden yüzüme kapadı zaten. telefonu tümden kapatmış. kapattığı da babamın numarası haa. manyak mı ne ya
ama bugün babam kendi arayıp özür dilemezse ben arayıp söylicem. eşinle zaten muhabbetim yok seni de aramıyorum bundan sonra dicem. babamsız kalıyorummm:,,,( hem de hiç yüzünden...
beterin beteri varmış, nelere üzülüyodumne geldi başıma bu haksızlığı sindiremiyorum içimeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…