- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.501
kızlar bunada bir bakın chicconun ebebekte indirimli 879tl
Eki Görüntüle 523154
kızlar bende bu concord la Quinny mood arasında kaldım karar veremiyorum Quinny biraz büyük duruyo internettte ama aslında da quinny almak istiyorum çok zor karar vermek
Harikalar canım.
Ama biraz pahalılar yaaa((( ne bilimmm bir oda parası, bir bebek odasıda 1.500 tl düşün
Jane Rider Reverse Bebek Arabası
ben de bunu çok beğeniyorum ama çok pahalı ığğğğğ(((
türk kahvesi yaptım kendime bol köpüklü içen varsa ısmarlayayım yanında çikolatada var
ooooh:) yarasın
Eki Görüntüle 523316 Eki Görüntüle 523317 Eki Görüntüle 523318 Kızlar bunlarda bizim cicişlerimizdaha bukadarcık aldım Allah kısmet ederse asıl alışverişe kasımdan sonra başlıyacağız...ciciş topiğinede ekleyeyim bunları orasıda şenlensin :))))
Eki Görüntüle 523316 Eki Görüntüle 523317 Eki Görüntüle 523318 Kızlar bunlarda bizim cicişlerimizdaha bukadarcık aldım Allah kısmet ederse asıl alışverişe kasımdan sonra başlıyacağız...ciciş topiğinede ekleyeyim bunları orasıda şenlensin :))))
mrb ben 19haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım kıpır kıpır :) fakat zayıfım 54 kiloyum göbeğimde çok az.aranızda benim gibi olan varmı
türk kahvesi yaptım kendime bol köpüklü içen varsa ısmarlayayım yanında çikolatada var
bende istiyorum bu kadar koşturmanın arkasından ne iyi olurdu canım kokusu buraya kadar geldi valla :)
ayakkabılarına bayıldım canım ben daha kızcezime niç bir şey almadım ya
nagi çok çok güzel canım aldıkların rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin inş.
tatlım sende mi kız bekliyorsun inş benimde kız dedi tabi son dakika cinsiyeti değişmez ise vall aburda okuyunca bende korkar oldum değişicek diyecanım benim gelde yapayım valla mis gibi ama bitti şifa olsun kızçeme
Neeeeeeeeeeeee??şakamısın kızım?
neeeeeeeeeeeeee ciddimisin....inanmiyorum ya cok üzüldüm hamilesin sen ama ne ara baskasi olmus
gunaydın bende erkenden kalktım dusumu aldım sezonun ılk velı toplantısına gıdıyorum
tatlım korkma ben tam bayıltarak oldum epidural yapalım dediler de ben psikolojik olarak ona gelemem diye tam bayıltılmak istedim tabi sonrasında nakozu atmak kolay olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?