2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bunada bir bakın chicconun ebebekte indirimli 879tl
Eki Görüntüle 523154

Biz de buna baktık ucuz görünce ama ana kucağının araba koltuğuna monte edilen parçası yok bunun, ayrıca alınacaksa o da 200 tl civarında. Bunun başka modeli de trio living o da 1200 tl civarı.. Ama ben port bebe den nefret ediyorum yahu 2 ay kullanıcam sonra nereye kaldırıcam ben onu

Bi de e-bebek te bazı ürünlerde kullandıktan sonra 2.el olarak satma imkanı var. Ben evde yayıntı pek sevmiyorum da bunlara takılmış durumdayım

Son düzenleme:
gökçe saolasın beni sormuşsun, eşimin durumunu... en son beklemedeyiz, dilekçeyi verdik anlamadık hala dosya balıkesir den gelmemiş... daha iyi uzasın bakalım.. her gün soruyor ertelendi mi dosya geldi mi hayır araştırlıyor daha dosyanız da gelmedi diyorlar. ekimde görüşülecek bir 4. yargı paketi varmış inşallah onda bişey çıkarırlar da hiç girmez... bir ümit... bir de bugün çok garip bir velim geldi. eşim hapse girdi. 6 sene önceki dava çıktı geldi. 1.5 aydır içerde daha 2 ayı var demesin mi ağlıyor... allahım ben de aynı duumdayım diyemedim tabi ama kadere bak... destek olmaya çalıştım asıl bilse benim de desteğe ihtiyacım var :))) offff offf... neler neler varmış yaaa,, başımıza gelmez sanıyoruz olsun allahım daha büyük acı vermesin ne yapalım.... bu arada dün eşime pıt pıt oynuyor bak dedim . ben elleyince oynamıyor ki dedi. elini göbeğime bir koydu ama tam o anda bir tekme attı. şimdiye kadar attıklarının 3 4 katı şiddetli :)))) ikimiz de sıçradık o derece... al sana tekme dedim :)))))

dün bursa kapalıçarşı ya gittik ayşenbebe var orda. büyüyen beşik mdf peşin 650 700 dedi. dolap ise yine mdf 700 dedi. 3 kapılı. ama arkadaşım onlar küçük oluyor. normal dolap al 700 e yatak odandaki gibi. sonra da kullansın sen de içine bişeylerini koyarsın dedi kafama yattı. beşiği büyüyen beşik bembeyaz alıcam kulplarını mavi süslü. çıkıyoröuş kulpları değişiyor. tanesi 3.5 lira. değişmesi gerektiğinde değiştiririm. arkadaşın önerisiyle araba olarak da 3 lü sistem travel oluyormuş yazlık kışlık ve anne kucağı içinde olanlar. ondan alıcam allah izin veirrse... bir de park yatak başkasından ayarlamaya çalışıyoz,i yatak odasına koyucaz, ayarlayabilirsek, yoksa ucuz b,ir park yatak alıcam...

güzel şeyler hep pahalı oluyo canım bu arabada çok güzel benim araba tutkum var yıllardır bu quinny leri hep beğenirim napalım bikerelik vercez bebişlerimize feda olsun

Kızlar bunlarda bizim cicişlerimiz daha bukadarcık aldım Allah kısmet ederse asıl alışverişe kasımdan sonra başlıyacağız...ciciş topiğinede ekleyeyim bunları orasıda şenlensin :))))

mrb ben 19haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım kıpır kıpır :) fakat zayıfım 54 kiloyum göbeğimde çok az.aranızda benim gibi olan varmı

ayakkabılarına bayıldım canım ben daha kızcezime niç bir şey almadım ya

Olsun canım daha zamanımız var...ozamana kadar ohoooo neler alırız neler

nagi çok çok güzel canım aldıkların rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin inş.

Sağol canım... inşallah hepimiz sağlıklı, mutlu günlerde kullanırız aldıklarımızı :)

Neeeeeeeeeeeee??şakamısın kızım?

neeeeeeeeeeeeee ciddimisin....inanmiyorum ya cok üzüldüm hamilesin sen ama ne ara baskasi olmus

canım herşeyin hayırlısı umarımö sağlıklı ve en doğru kararı verebilirsiniz.

gunaydın bende erkenden kalktım dusumu aldım sezonun ılk velı toplantısına gıdıyorum

bizde veli toplantılarına gidebilecek miyiz?

tatlım korkma ben tam bayıltarak oldum epidural yapalım dediler de ben psikolojik olarak ona gelemem diye tam bayıltılmak istedim tabi sonrasında nakozu atmak kolay olmadı

doğumun herşekli zor bence ama bi şekilde doğuracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…