2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Olsun canım daha zamanımız var...ozamana kadar ohoooo neler alırız neler

Sağol canım... inşallah hepimiz sağlıklı, mutlu günlerde kullanırız aldıklarımızı :)

aynı dönem gebe arkadaşlarımla burada olmak nasıl güzelmiş anlatamam. BUrda değil gibiyim:) hepinizi çoook seviyorum pırt diye doğurun inşallah:)

aynı dönem gebe arkadaşlarımla burada olmak nasıl güzelmiş anlatamam. BUrda değil gibiyim:) hepinizi çoook seviyorum pırt diye doğurun inşallah:)

inş allah hepimize sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin onun yüzünü gördükmü bütün çektiğimiz sıkıntılar bitecek :)

offf hemen geliyorum arkadaşım nerdesin

ist da canım her zaman beklerim

tatlım sende mi kız bekliyorsun inş benimde kız dedi tabi son dakika cinsiyeti değişmez ise vall aburda okuyunca bende korkar oldum değişicek diye

evet benim bebişimde nasip olursa kız olacak eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda rabbim ne verirse razıyız ama her zaman gönlümden geçen kızdı

Allah razı olsun güzel dileğin için inş. hepimiz çatır çatır doğururuz

Bizde baktık onlara ama sadece araba 2.500 lira oto koltuğu 1000 küsür lira falan dediler çok para falla:44:

Bizde baktık onlara ama sadece araba 2.500 lira oto koltuğu 1000 küsür lira falan dediler çok para falla:44:
abooooo o kadar parayla çocuğun bütün eşyalarını alırsın ya bebek arabasıda puset de kızlar çok önemli değilbence puseti iki üç ay ancak kullanıyor ben bebek arabasıda bir yaşına kadar kullandım ben sonrasında baston bebek arabaları oluyor kolay kullanımlı hafif 130 tl gibi bir fiyata almıştım valla gayette memnun kaldık

Tabee canım o kadar para vermem satıcı kız dioki gösteriş merakı olanlar alıo bu arabayı 32 kademe falanmış..dedim yok canım ölee bi merakım almiim alanada mani olmiiim.Sadece arabası oto koltuğu 4.000 lira verene kadar dediğin gibi her bişiini alırım hatta kızımın çeyizini bile

Biz rakamlarını görünce teşekkür edip siteden çıktık walla....Zaten ne kadar kullanacağız ki değmez o paracıklara valla...
O rakamlara bebişlerimize neler neler yaparız yaa...!!

öyle tabiki canım gösteriş için o kadar para veriir mi kolay mı kazanılıyo ona vereceğime bebeğimin hesabına bankaya yatırırım yatırım olur ilerisi için bir iki yıl kullanacak diye

valla ya bir araba parası diyebiliriz nerdeyse çok fazla da özenmeyelim zaten varsın bir kaç şeyi de eksik ucuz olsun

Elzem olanlarını tabiki alıcas ama doğduktan sonrada bissürü şeye ihtiyacı olucak ve almayada devam edices..Ben bebek arabası ve oto koltuğunun iyi bişii olmasını istiyorum bebiş içinde rahat etsin..

hırs yaptım 53 sayfayı okudum ama gozlerım donmeye basladı ekım annesne cok cok uzuldum allah oyle acı yasatmasın berınenın durumunada cok uzuldum bıraz garıp bır durum gıbı geldı ama hayatta oluyo ıste demekkı her turlusu bencede hamıle olması cok daha ıyı bu duruma tek basına katlanmak zor olurdu bır tesellısı dayanagı var hıc degılse allah yuzunu bebegnden guldrsun ınsallah

kız bu aralar hiç durmuyoruz maş. sanada bir azimle okuduğun için canım

Merhaba 22. haftamdayım hala bebeği hissetmiyorum. Bir hafta önce ultrasonda iyi idi. Doktorda hissediyosundur artık dimi dedi YOOOOO dedim. Yahu ben mi hissizin tekiyim yoksa benim gibiler var mı aranızda? Bir önceki bebeğimi 10. haftada kaybetmistim bir daha aynısını düşünmek istemiyorum. Başka hissiz varsa bi ses etse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…