2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben 3 kilo aldım sanırım ya da 2,5 falan
çatlak henüz yok inşallah da olmaz
mustela kremi her gece sürüyorum ama bazen sadece göbeğime sürüyorum erinip

merhaba kızlar
ben 6 kilo aldım.inşallah alışım hızlanmaz, çatlak da olmadı henüz, ben de her gece mustela sürüyorum göbeğime ve belime

ya ben bebe yağı sürüyorum. Dr ırsidir demişti. Acaba ben de mi mustela alsam kesin çatlamazmı ki?
ben de önce bebeyağı almıştım, aloveralı . sonra alovera bebeğe zararlı die duydum doğru mu değil mi emin değilim. onu bıraktım mustelaya başladım. dediğin gibi ırsi, ama belki bir nebze azaltır kullanalım yine de.mustela kullanıp da çatlayan insanlar da duydum.önemli olan orayı nemli tutmak

o zaman hiç boşuna para vermiyim birdaha. ben bebe yağı sürim, nemli kalıyo zaten...

kızlar çok kilo aldınızmı ya da çatlaklarınız oldumu.

ben hamile kaldığımdan beri toplamda 5 kilo verdim geçen hafta bir tartılıyım dedim 2 kilosunu nihayet geri almışım çok şükür
çatlağım olmadı canım henüz

ben çalışıyorum öyle bi şansım yok tatlım. Sürekli oturuyorum.

aynen bende öyle valla otur otur yanlara doğru genişleyeceğiz

ya ben bebe yağı sürüyorum. Dr ırsidir demişti. Acaba ben de mi mustela alsam kesin çatlamazmı ki?

benim doktorumda bana öyle dedi ırsi dedi bünyeden bünyeye değişiyor dedi ama tedbiride elden bırakmamak lazım dedi
kimi bünye ne sürersen sür çatlar kiminede hiç birşey sürme çatlamaz dedi ama sen sür dedi bende her akşam ama bazen unutuyorum lierac sürüyorum bakalım ne olacak

Cuma günü bende kızçe mi görmeye gideceğim tabiii cinsiyet değişmezse ne güzel cicişler topiğimizde dolmuş ..şimdi bende resimler çekip yüklüyorum birde benim aldıklarımı görün bakemmm :)))

Bu arabalar çok güzel biz eşimle SPOKE de takıldık her şekle giriyo meret...!!!
Onu alınca mama sandalyesine blem gerek yok valla hahaha...
Ama fiyatı valla el yakıcı....

Graco italyan marka ve imalat olduğundan ben ürünlerini bu sıra sıkça arştırır oldum.
Özellikle Anakucağı ve salıncak bir arada olanlarına

Son düzenleme:

Tatlım bu çoook para beee ben wollex marka beğendim buna çok benziyor. O da sanırım amerikan malı. Bak resmini eklim 650 tl

kızlar bende bu concord la Quinny mood arasında kaldım karar veremiyorum Quinny biraz büyük duruyo internettte ama aslında da quinny almak istiyorum çok zor karar vermek

bende yarın gidicem canım detaylı ya giricem benimde kıza benziyo dedi ama yarın kesin belli olur artık sağlıklı olsunda yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…