2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ben de heycanlanıcam biliyorum . Ama onun ilk ağlayışını duymak ve her anına şahit olmak istiyorum.

Ben de heycanlanıcam biliyorum . Ama onun ilk ağlayışını duymak ve her anına şahit olmak istiyorum.

inş. Rabbim o gunleri gösterir sağ salim kucağımıza alırız

bu arada lohusa geceliklerine baktım ne guzel modeller ama ben sitelere uye olup alma taraftarı değilim tırsıyorum o yuzden bu modellere bakıp benzerlerini mağazalardan bakıcamfikir oldu resimler

Ben siteden önce beğendim sonra kargoya verdiler (henüz ödemeden) beğenirsem alıcaktım. Beğendim ve aldım. Ayrıca şunu belirtiyim. Göründüğünden daha gösterişli:)
İsterseniz Emrah beyin telefonunu veririm size de yardımcı olsun. Piyasa fiyatlarından daha uyguna aldım. Aqua marka.

Son düzenleme:

bu siteden almadın mı anlamadım orda müşteri hizmetleri teli yazıyordu ondan mı bahsediyorsun:26:artı eşimle almam lazım benimgidip alcaz yani mağazaya

Kızlar bebek arabası alan var mı peki? ben almadım daha. Alanlar ya da almayı düşünenler fikir verir misiniz? Ben şu modeli beğeniyorum 650 tl veya doll markanın aynı modelini de alabilirim.

bizde daha almadık hatta bebişe don bile almadık henuzaraba olarak şey düşünüorum bebek arabası olarak kullanabileceğimiz hemde çıakrıp puset olarak arabaya koyabileceğimiz o tarzlara bakıorum bensenin bu modelde guzelmiş ama..

bahsettiğin travertel sistem işte bu benim beğendiğim araba. tak tak...

biz de foruma gidiyoruz
mothercare in indirimli cicilerini bi daha elden geçirelim bakalım:) 3-6 ay arası elbiselerden falan alayım diyorum hazır fiyatları çok düşükkken
arabamız var bizim 2. bebe olunca büyük masraflar yok ne güzel:)

bahsettiğin travertel sistem işte bu benim beğendiğim araba. tak tak...

hımmmm ben anca burdan bakıorum gidipte şöle dokuna dokuna bakmadım hiçbenim eşimde esinunun eşi gibi 7.ay olunca bakmak istiyor herşeye tabi ozaman ben ağırlaşcam ama bilmiorum artık alacak olan kendisi

bu arada arkadaş bambu yatak verecek bana onunda kızları olmuştu herşeyi bana uyuyor örtüsü felan dantelliymişbu arada yine arkadaşım küçük kızının odasını bahara yakın değişterecekmiş illa sana vereyim diyorburdaki arkadaşlar bilir oda yapamayacağımı sölemiştim bazı nedenlerdenmaddi olarak değil yanlış anlaşılmasın dabende diorum bebiş buyuyene kadar yani kendini bilene kadar mobilyalar yeni olsa çizilecek vuracak ne bilim oyuncak fırlatacako yuzden arkadaşın zevkide süperdir saten prenses odası gibidir mobilyaları alma taraftarıyım bilmiorum artık:26:

al tabi canım ne olacak yaa..iyice siler paklarsın uyku seti falan alırsın içine
hani kendin alacak olsan beğensen boşver hevesin kalmasın derdim ama almayacakmışsın ne güzel fırsat ayağına gelmiş
sepet biz amıştık bizden sonra 2 arkadaş kullandı ben bidaha kullancam hiçbişi de olmuyo yıkıyosun tertemiz oluyo:)

marmara forum mumothercare de indirim reyonu varmış arkadaş sakın orayı kaçırma dedibende ilk fırsatta gidicem bakalım eşim götürürsesaten kış bebeği olacak ilk 1.5 ay bir yere çıkamayacağız çok şey alıpta giymedikce yazık olacak o yuzden bende az ve öz alıcam bahara doğru daha detaylı alır gezmelere gdieriz giydirip giydirip

Aynen ağırlaşacağımız için istediğimiz gibi alış veriş yapamayabiliriz bence tam zamanlarımız. 6. ayda uygun tabi. Ben de bambu beşik alıyorum ilk zamanlar için ama mobilya karyolamızı eşimin arkadaşı vericek o da kız beşiği. daha sonra da kendim oda alırım:)

aynen ben de çıtçıtlı badileri bol aldım. alt pijamalar filan falan. dediğin gibi tam baharda 4 aylık falan oluyolar o zaman bakarız:)

bu bahsettiğim arkadaşlar verdiği bambunun örtüsünü kuru temizlemeye vermişler ordan gelince bana teslim edeceklermiş düşünebiliyormusun ne kadar ince insanlarmobilyalarda öle tertemiz çünki anne çok titiz artık kızlarını prenses gibi buyutuyorlar o yuzden bende çekinmiorum bana vermese başkasına verecekmiş bende alırım dedimbambuyu kullandıktan sonra geri veririm tabi başkasınında işini görsün

tabi öyle yaparsın bebekler küçükken farketmiyor ince detaylar önemli olan bilinçlenince onların da gönlüne göre döşeriz inş. saten laf yetiştiremeyiz ki bıcırlarabirde müsrifciliği sevmiorum mutevazılık en guzeli diorum..

ben izmir deyim canım bizim forumumuz açık hava:) öyle sıcak ki burası artık çok bunaldım serin serin hava istiyorum lütfeennn...bence de kaçırma 78 liraya ikili tulum var mesela kısa kollu şortlu ben onu 26ya mı ne aldım..bir de ellesen yumuşacık..aziz bebe ve mothercare pamuk bakımından en kaliteli olanlar gibi geliyor bana..tabi daha da uçukları vardır da bi kıyafeti 100-200 lira veremem 2 ay giyecek diye. ilk aylar hediye de çoook fazla geliyor zaten yaa..

erken doğum olmadıkça öyle bişi yok kızlar yaa telaş etmeyin..ben kızım çok aşağıda diye hiçbişi almamıştım 30 haftayı geçtim de öyle aldım her şeyini..zaten maddiyatı ayarlarsan 2 günde alırsın her şeyi..bi dükkana girdin mi tüm listeyi alıp çıkıyorsun
mobilyaları da 1 günde alsan bitti gitti:) hevesten acele ediyoruz da 7 aydan önce hani Allah korusun bişi olur da o eşyalar acı verir diye günah diye çıkarmış eskiler herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…