• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Benimde kasıklarımın agrısı 2 gundur degişti sanki yuruyus yaptım geldim şimdi baya baya bacak aralarım eklem yerlerim yerınden cıkmış gıbı agrıyo. Sabah tas gıbı sert bır karnım vardı hertarafı semsertti. Ardından mide bulantısı hala daha devam eden bulantılarım var. Sizde de oluyormu bulantım hiç yoktu
bulantı ve iştahsızlık basladı

kizlar bugun dr a gittim. oglum hala kanala inmemis. suyu placentasi iyi, cikmaya niyeti yok gibi. napicam bilmiyorum..gunu gecerse kakasini yer diye sezeryan olucak gibi ama ondan cok korkuyorum. aman ya...:18::18: dr da gunu gecen bebeklerin kakasini yedigini soyledi hatta bi arkadasimin bebegi bu sekilde enfeksiyon kapip oldu. Allah muhafaza ne olucak bilmiyorum. kilosu da degismemis 39+1 3360 gr 50 cm

bu oğlanların gelmeye niyeti yok galiba canım.inşallah bugün yarın kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin RABBİM.doktoruma bende söledim ama suni sancıyla çıkartırız dedi merak etme büyük ihtimalle senin doktorunda suni sancı vericektir.:49::emir_bebek:

Kacinci haftandasin bilmiyirum ama son haftalar cok zor.ac olsamda tok olsamda birkac gundur mide bulantisi bendede var.ayni agrilari yasiyorum.ve bide surekli olmasada ishal var.doktora soyledim magnorm kullaniyorum o yapar muz ye kahve ic dedi.

Benimde kasıklarımın agrısı 2 gundur degişti sanki yuruyus yaptım geldim şimdi baya baya bacak aralarım eklem yerlerim yerınden cıkmış gıbı agrıyo. Sabah tas gıbı sert bır karnım vardı hertarafı semsertti. Ardından mide bulantısı hala daha devam eden bulantılarım var. Sizde de oluyormu bulantım hiç yoktu
bulantı ve iştahsızlık basladı

doğumun belirtilerindenmiş canım hele bende ihsalde var o daha kötü. doktorum sen kilo verebilirsin bile dedi bebeğinde daha az kilo alıcak doğuma kadar dedi.bir bilsen canım neler istiyo yapıyorum yok yiyemiyorum.benimde 2 haftadır sancım var karnım taş gibi bebeğim uyandımı karnımı futbol sahası sanıyo sürekli tekme sürekli tekme uyuması için ninni dinletiyorum bazende sölüyorum bile kesin sesimden dolayı uyuyamıyo güzel yaramazım :emir_bebek:

Kacinci haftandasin bilmiyirum ama son haftalar cok zor.ac olsamda tok olsamda birkac gundur mide bulantisi bendede var.ayni agrilari yasiyorum.ve bide surekli olmasada ishal var.doktora soyledim magnorm kullaniyorum o yapar muz ye kahve ic dedi.

Tam 38 oldum canım bu mide bulantısına anlam veremedim yediklerime hep dikkat ederim bi değişik hallerdeyim son zamanlar dedikleri boyle olsa gerek.
ishal yok onun için en iyisi bencede muz.

Normal dogummu olacak senin.ayni haftadayiz ozaman benim bugun 37+2 38,hafta basi oluyo.haftaya bi daha kontrolum var.

doğumun belirtilerindenmiş canım hele bende ihsalde var o daha kötü. doktorum sen kilo verebilirsin bile dedi bebeğinde daha az kilo alıcak doğuma kadar dedi.bir bilsen canım neler istiyo yapıyorum yok yiyemiyorum.benimde 2 haftadır sancım var karnım taş gibi bebeğim uyandımı karnımı futbol sahası sanıyo sürekli tekme sürekli tekme uyuması için ninni dinletiyorum bazende sölüyorum bile kesin sesimden dolayı uyuyamıyo güzel yaramazım :emir_bebek:
Benim sabahları degilde aksam uyumadan once tum spor dallarını yapıyo. istedigini yapsın razıyım yeterki saglıkla kucagıma alıyımda herseye hazırım. Ruh halim degiştı sanki ishal yok fakat mide bulantılarım yememide etkiliyor
Sen kac haftalıksın canım telden giriyorum haftanı goremiyorum

Normal dogummu olacak senin.ayni haftadayiz ozaman benim bugun 37+2 38,hafta basi oluyo.haftaya bi daha kontrolum var.

Normal dogum gorunuyor şimdi herseyim. İnşallah da normal olur. Benım bugun 37+6 yarın 38 i dolduruyorum artık gel gel bebeğim demelere basladım

Benim sabahları degilde aksam uyumadan once tum spor dallarını yapıyo. istedigini yapsın razıyım yeterki saglıkla kucagıma alıyımda herseye hazırım. Ruh halim degiştı sanki ishal yok fakat mide bulantılarım yememide etkiliyor
Sen kac haftalıksın canım telden giriyorum haftanı goremiyorum

seninle aynıyız canım 14 günüm kaldı benimde 38.haftanın başıyım

Benim ilk bebegimde sanciyla gittim 38+4te baslamisti.kiz bebek.ama olmadi sezeryanka dogdu.simdi 2,kizimin sezeryanini bekliyorum

Bursa'dan olan arkadaslar var mı bu sayfada kızlar? hangi hastaneye gidiyolar bursada merak ettim

ben bursayla başladım manavgatla devam ettim kistim olduğu için yıldırım tıpta feyza bayrama gittim çok memnundum.ameliyatım olmuştu.ilk hamileliğimi onda öğrendim hamile kalmam için elinden geleni yaptı çok şükürde hemen kaldım 2 sene tedaviyle.manavgattaki doktorumda çok iyidi ama doğuma 3 hafta kala hastaneyi bıraktı yepyeni doktorumla doğum yapıcam.

ben bursayla başladım manavgatla devam ettim kistim olduğu için yıldırım tıpta feyza bayrama gittim çok memnundum.ameliyatım olmuştu.ilk hamileliğimi onda öğrendim hamile kalmam için elinden geleni yaptı çok şükürde hemen kaldım 2 sene tedaviyle.manavgattaki doktorumda çok iyidi ama doğuma 3 hafta kala hastaneyi bıraktı yepyeni doktorumla doğum yapıcam.

anladım canımm hiç gitmedim yıldırım tıp'a 3aydır heryeri gezdik ama uludag üni.de kala kaldık artık yeni gittiğim yerlerde üniversiteye gitmemi söylüyo hemen riskli diye sorumluluk almak istemiyolar sanırım diye düşünüyorum.. ama bi saglıklı dogsunda hepsini ziyarete gidicem inşallahhhhh

Back
X