• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet canım ilk bebeğim bu anı hep hayallerimde vardı.yaşadığım sağlık sorunları yüzünden hayaldi bu hayali gerçekleştirdiğimi görünce inanın bu son günleri beklemek benim için çokkk zor canımmm:18:

inşallah hepimiz hayırlısıyla son günlerimizi atlatırız cabucak:)) ocak ayı sonunda bitti yaniii hiç bitmeyecek gibi geldi çok uzunduuu

canım çok geçmiş olsun...inan yalnız değilsin bende ailemden çok uzağım ablam 5 senedir kanser tedavisi görüyor 2 sene öncede ameliyatıma kendim yalnız girdim.şimdi oğlumu kucağıma almayı beklerken bu günlerde ablam geçen hafta beyninden ameliyat oldu.ailem ablama bakıyo.kayınvaldemde eşimin kardeşi 2 gün önce doğum yaptı onun yanında 2 hafta sonra gelicekti ama eltim ameliyat olucağı için geç gelicek büyük ihtimalle doğumun olmuş olucak.en fazla 1 hafta kalıp geri dönecek.benimde hiç şansım yoktur alıştım artık kendi işimi kendim görmeyi ama aklın hep ailemde.ablam nasıl bana söylemedikleri bişey varmı düşünüp duruyorum bende canım.ALLAH yardımcımız olsun.herşeyin başı sağlık sağlıklı olsunlarda herşey halledilir inşallah

canım seninde işin zormuş gerçekten....canım sağlık versin Rabbim tüm hastalarınıza...çok zor gerçekten....

Hastane : Balat or ahayım
dr : Meltem Ozben
Tarıh : 28/01/2013
Dogum seklı :Sezeryan
Haftası : 38+3
cınsıyet: Erkek
İsim : Rüzgar

Pazartesi gunu cok sukur mınıgıme kavustum,hastane surecım cok ıyı gectı,bu sabah ıtıbarıyle evımızdeyız,bebegım cok sukur saglıklı,emme sorunumuz yok:nazar: sureklı uyku halınde,cok az sarılıgımız var ama emerek atlatabılecek sekılde oldugunu soyledı doktor ablası..
hastane ıle ılgılı tecrubemı merak eden arkadaslarada ayrıca cok cok memnun kaldıgımı belırtmek ısterım,butun personel cok ılgılıydı.
bırde sezeryan olacak arkadaslara tavsıyem,ılk gun bol bol hareket edın,ben hıc yatmadım dıyebılırım kı bu sayede 2,gunun sabahında tum gaz problemlerımden kurtulmustum
allah hepınızın yardımcısı olsun
muhtesem bır duygu otesı yok,sımdılık bu kadar kuzuma bakmalıyım :))))))

sağlıcakla büyüt insallah....

canım üzme kendini bak hamilesin hala. zor bi durum. ama üstesinden gelirsin.

.

insallah canım... Rabbim güç versin.....

canım çok geçmiş olsun. inş.dediğin gibi bir aksilik olmaz, anneannenle ilgili. annen gelemesede kv. geri gelemez mi? yalnız olmak zor olur gerçekten. insan herşeyle başediyorda psiklojik olarak zorlanıyor tabi. bir aksilik olursa diye tedirgin oluyor. bir arkadaşımın annesi vefat etmişti doğuma çok az kala,doğuma kadar çok zor olmuştu ama bebekle telaşla uğraşırken zaman daha hızlı aktı sanki demişti,sanki toparlanması daha kolay olmuştu. bebeğin sağlıkla gelsin en önemlisi o. herşey insan için, çok zor durumun ama allah beterinden sakınsın. doğum yapan arkadaşlara bıkmadan allah analı babalı büyütsün diye yazıyorum eğer kaçırmadıysam. benim babam ben 2,5 yaşındayken ölmüş. oğlum doğunca daha bir iyi anladım bu sözün anlamını. allah çocuklarımıza bize ihtiyaçları olduğu sürece analı babalı bir ömür versin. anneannene çok geçmiş olsun, inş annen gelebilir, olmadı bu durumda kv.en gelir inş.

canım bugün kayınvalidem geldi sağolsun... her işimede koşuyor....Allah razı olsun... ama anne işte başka oluyor... yani doğumda ona çok ihtiyacım olacak....anneme de hiç destek olamıyorum... o ise ikiye bölünmüş durumdadır şimdi... çok karışık yani... ne ben bir şey diyebiliyorum.. nede o bana bir şey diyebiliyor....Rabbim yardımcımız olsun gerçektende....

bana destek olan tüm arkadaşlarım hepinize çok ama çok teşekkür ederim....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... her konuda....

anladım canımm hiç gitmedim yıldırım tıp'a 3aydır heryeri gezdik ama uludag üni.de kala kaldık artık yeni gittiğim yerlerde üniversiteye gitmemi söylüyo hemen riskli diye sorumluluk almak istemiyolar sanırım diye düşünüyorum.. ama bi saglıklı dogsunda hepsini ziyarete gidicem inşallahhhhh

üniversite çok aşmış kendini benim ameliyatımada üniversiteden prof doktor gelmişti.doktorum beraber yapıldı sayelerinde tek yumurtam kaldı üniversiteki doktorunda hakkını yiyemem canım

üniversite çok aşmış kendini benim ameliyatımada üniversiteden prof doktor gelmişti.doktorum beraber yapıldı sayelerinde tek yumurtam kaldı üniversiteki doktorunda hakkını yiyemem canım

üniversitede ne dogum yapan ne de ameliyat olan bi tanıdıgım yok canım benim dogumumda orada olacak buyüzden korkuyorum da azcık ama hayırlısıyla olsunda gerisi olur diyorum artık canım sagol

üniversitede ne dogum yapan ne de ameliyat olan bi tanıdıgım yok canım benim dogumumda orada olacak buyüzden korkuyorum da azcık ama hayırlısıyla olsunda gerisi olur diyorum artık canım sagol

benim ablam yaptı çokta memnun kaldı.çünkü doktorların hepsi uzman.bence için rahat olsun inşallah sağsalim korkusuz ağrısız doğumunu yaparsın canım inşallah

aynı sorun bende de var canım bugün doktor kanala inmemiş bir doktor sezeryan olabilir dedi kendi doktorum bekleyelim dedi haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım ne olcak, araştırıyorum bir yandan da kanala inmeyince bebek doğum çok zor oluyormuş bol yürüyüş ve duş alın diyorlar öyle yapcam haftaya kadar bakalım ne olcak ...

cnm benim evde yuruyus bandim var. en az haftada 3 gun kesin yuruyorum 40 dk. buara nerdeyse gun asiri yuruyorum. inmiyor. hayirlisi olsun artik

benim ablam yaptı çokta memnun kaldı.çünkü doktorların hepsi uzman.bence için rahat olsun inşallah sağsalim korkusuz ağrısız doğumunu yaparsın canım inşallah

cok sagol canım ya inşallah sag saglim hepimiz atlatırız..ablanın normal mi dogum olmustu,sezeryan mı_?? ve risk varmıydı yoksa normal bir hamilelik mi gecirip doguma gitmişti.. muayenehanesine falan gitmişler miydi hiç

cok sagol canım ya inşallah sag saglim hepimiz atlatırız..ablanın normal mi dogum olmustu,sezeryan mı_?? ve risk varmıydı yoksa normal bir hamilelik mi gecirip doguma gitmişti.. muayenehanesine falan gitmişler miydi hiç

bizim kızımız olucaktı 40 haftayı geçti gelmedi 41 haftayı geçti inmedi doktoru inat etti normal olucak diye beklemeye başladık ablamı 1 sn yanlız bırakmıyoduk hatta 41. haftadan sonra doktoru hastane uzak diye yatış yaptırdı yaramaz 42 . haftada anca gelicem dedi sezeryanla oldu.ablam kanser hastasıydı bilmiyorduk çok dikkatli hamilelik geçirdi yiğenim 8 yaşında turp gibi maşallah ama ablam hala tedavi görüyo göğüs kanseriydi yiğenim ememedi benle kayınvaldesi baktı ablamın kanser evreleri çok hızlı ilerliyodu kızını hiç kucağına alamadı tek göğsünü aldılar malesef.şimdi beynine sıçradı geçen hafta ameliyat oldu hatta tek isteğimiz sağlığına kavuşması ALLAHIM kızına bağışlaması.

bizim kızımız olucaktı 40 haftayı geçti gelmedi 41 haftayı geçti inmedi doktoru inat etti normal olucak diye beklemeye başladık ablamı 1 sn yanlız bırakmıyoduk hatta 41. haftadan sonra doktoru hastane uzak diye yatış yaptırdı yaramaz 42 . haftada anca gelicem dedi sezeryanla oldu.ablam kanser hastasıydı bilmiyorduk çok dikkatli hamilelik geçirdi yiğenim 8 yaşında turp gibi maşallah ama ablam hala tedavi görüyo göğüs kanseriydi yiğenim ememedi benle kayınvaldesi baktı ablamın kanser evreleri çok hızlı ilerliyodu kızını hiç kucağına alamadı tek göğsünü aldılar malesef.şimdi beynine sıçradı geçen hafta ameliyat oldu hatta tek isteğimiz sağlığına kavuşması ALLAHIM kızına bağışlaması.

cok üzüldüm canımm :( kusura bakma bilmiyordum ya rabbim çocuguna bagıslasın inşallah cok üzüldüm

cok üzüldüm canımm :( kusura bakma bilmiyordum ya rabbim çocuguna bagıslasın inşallah cok üzüldüm

inşallah canım.kızlar sizlere tavsiyem göğsümde ağrı var diyin mutlaka yılda 1 kere göğüs filmi çektirin doktor kontrolunden geçin sapasağlam ablam bir anda soldu hiçbir belirti vermeden başlamış göğüs kanseri aman dikkat edelim kızlarrr

Arkadaslar cepten girdigim icin goremiyom kim icerde.behise diye bi arkadas vardi digum yaprimi.figencimle birdi saniyorum o yapmis hayirli olsun duyarsa....dogum yapanlar bize dua etsin....

kizlar size bisey sormak istiyorum bugun 4 saat disaridaydim banka isleri ve markete gittim ve hic durmadan yurudum sayilir ve karnim yururken cok sertti tas gibi oldu ve eve gelip uzaninca anca normale dondu ayaga kalkinca yine sertlesiyor ve tuvalete gittigimde pecetede pembe bi akinti gordum iyice silince icine dogru yine pembeydi ama kanama gibi degil kirmizi degil gunluk pettede bisey yok icine dogru silince geliyor sizce ne yapmaliyim 2 hafta once dr 3-4 hafta onde gidiyor buda erken dogumu tetikleyebilir demisti :( lutfen tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz

Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorum :34: ve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

kizlar size bisey sormak istiyorum bugun 4 saat disaridaydim banka isleri ve markete gittim ve hic durmadan yurudum sayilir ve karnim yururken cok sertti tas gibi oldu ve eve gelip uzaninca anca normale dondu ayaga kalkinca yine sertlesiyor ve tuvalete gittigimde pecetede pembe bi akinti gordum iyice silince icine dogru yine pembeydi ama kanama gibi degil kirmizi degil gunluk pettede bisey yok icine dogru silince geliyor sizce ne yapmaliyim 2 hafta once dr 3-4 hafta onde gidiyor buda erken dogumu tetikleyebilir demisti :( lutfen tecrubeli anneler yardim

canım çok yordun kendini galiba bence o pembe akıntı nişan olabilir zaten nişan dedikleri şeyde hafif kanlı pembe sümüksü bişeymiş ama korkma bence erken doğum felan die zaten kaç haftalık olmuşsun 37. haftadan sonra normal doğum olarak geçiyor biliyorsundur hayırlısı olsun :)) belkide bebiş gelmek üzeredir çok heyecanlandım yaaaaa benim prensesimde gelse biran önce hayırlısıyla benim kızım 3 haftadır çok aşşagıda dr heran doğum yapabilirsin demişti ama dediğim gibi 3 hafta geçti tık yok :)) drlar birazda dikkat edelim diye böyle yapıyorlar galiba sancında olmaya başlarsa ara dr'nu bence.. bizide habersiz bırakma yaz :)))

kizlar size bisey sormak istiyorum bugun 4 saat disaridaydim banka isleri ve markete gittim ve hic durmadan yurudum sayilir ve karnim yururken cok sertti tas gibi oldu ve eve gelip uzaninca anca normale dondu ayaga kalkinca yine sertlesiyor ve tuvalete gittigimde pecetede pembe bi akinti gordum iyice silince icine dogru yine pembeydi ama kanama gibi degil kirmizi degil gunluk pettede bisey yok icine dogru silince geliyor sizce ne yapmaliyim 2 hafta once dr 3-4 hafta onde gidiyor buda erken dogumu tetikleyebilir demisti :( lutfen tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz

canım benim doktorum pembemsi akıntın olursa haber ver demişti nişan oluyo çok geçmeden de sancıların başlıcak canım.bence doktoruna haber ver nişanım geldi diye sana sırasıyla olucakları sölücek 10 dk 1 sancıya inincede hastaneye yatışın yapılacaktır canım

Back
X