2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz 2 aylık olduk çok şükür ama gazımız çok malesef cuma günü aşımız var cumarteside kalça ultrasyonumuz var inşallah hayrılı sonuçlar alırız içinizde çektiren oldumu kızlar kalça ultrasyonunu

Ben bugün çektirdim. Biraz gelişim geriliği var ama anlamlı boyutta değil dedi. Bir ay boyunca çift bez bagliycam. Sonra tekrar kontrolümuz var. Ilerleme de olabilirmiş gerileme de.

kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz 2 aylık olduk çok şükür ama gazımız çok malesef cuma günü aşımız var cumarteside kalça ultrasyonumuz var inşallah hayrılı sonuçlar alırız içinizde çektiren oldumu kızlar kalça ultrasyonunu

canım biz ayın 22sinde çektirdik 5 dk bile sürmedi bebeği soyup doktora verdik perdenin arkasında 2dk baktı sonra giydirin dedi bizim bir sıkıntımız olmadı inşallah hepinizi iyi geçer

kızlar biz geldik oglum ameliyat oldu sabah simdi evdeyz o kücücük vucuduna ameliyat önlügünü giydirip hemşirenin eline vermek öyle zor geldiki anlatamam. ameliyata 8.30 da girdi 8. 55 de cıktı sünnet yapmamıs drmuz aneztezi ye uygun degilmiş sonra öyle söyledi riske atmak istemedim nekadar narkoz okadar risk dedi. olsun önemli olan fıtıktan kurtulmaktı cok sükür oda oldu. ameliyat 5 dk sürüyormus bayılması kendine gelmesi falan 20 dk sürmüş işte baya bi agladı ilk uyandıgında ama aclıktanda galiba.eve gelince pansuman altına baktım nasıl dayanmış yavrum benim resmen işaret parmagı boyunda cok üzüldüm görünce ama rahatladı sanki hep uyuyor masallah emiyor uyuyor . birde kızlar benm dr sadece fitil yazmıs pansuman hakkında bilgi vermedi bende sormak aklıma gelmedi o üzüntüyle siz ne kullandınız bebegi bu ameliyattan olanlar yardım edin tekrar hastaneyede gidemedim ama bişi yapmam gerekseydi söylerdi herhalde
geçmiş olsun sevyeter
Rabbim acil şifalar versin bebeğine
bizim de yarın belli olacak ameliyat tarihi

kızlar biz geldik oglum ameliyat oldu sabah simdi evdeyz o kücücük vucuduna ameliyat önlügünü giydirip hemşirenin eline vermek öyle zor geldiki anlatamam. ameliyata 8.30 da girdi 8. 55 de cıktı sünnet yapmamıs drmuz aneztezi ye uygun degilmiş sonra öyle söyledi riske atmak istemedim nekadar narkoz okadar risk dedi. olsun önemli olan fıtıktan kurtulmaktı cok sükür oda oldu. ameliyat 5 dk sürüyormus bayılması kendine gelmesi falan 20 dk sürmüş işte baya bi agladı ilk uyandıgında ama aclıktanda galiba.eve gelince pansuman altına baktım nasıl dayanmış yavrum benim resmen işaret parmagı boyunda cok üzüldüm görünce ama rahatladı sanki hep uyuyor masallah emiyor uyuyor . birde kızlar benm dr sadece fitil yazmıs pansuman hakkında bilgi vermedi bende sormak aklıma gelmedi o üzüntüyle siz ne kullandınız bebegi bu ameliyattan olanlar yardım edin tekrar hastaneyede gidemedim ama bişi yapmam gerekseydi söylerdi herhalde

geçmiş olsun canım. pansuman için biz bişey yapmadık. ertesi gün açtık oradaki bandı o kadar. kendisi iyileşti bile. kurtuldunuz sizde çok şükür.:nazar:

Kızlar benimde kızımin vajina bölgesinde yapışma oldu kremle açmaya çalışıyorum. Çünkü büyük kızımdada olmuştu 2yaşında ona doktor krem vermişti öyle açmıştim. Bu kızımda bugün tam 2aylık alt kısım tamamen yapışmış:-( iyiki farkettim kız bebeği olan anneler sizde dikkat edin farkedilmezse idrar yollarında enfeksiyon yapıyormuş birde hepten kapanabilirmiş kremle açılmazsa neşterle açıyorlarmiş:-(

geçmiş olsun sevyeter
Rabbim acil şifalar versin bebeğine
bizim de yarın belli olacak ameliyat tarihi

canım inanırmısın bugün tüm gün birtekk acıkınca agladı massallah cok akıllı oldu oglusum ya. halbuki 40 günlük olana kadar 40 yıl yaslandm diyordum huysuz sanıyordum nerden bilim oglusumun agrı oldugunu ben yaaa. oyuzden iyiki yaptırmısım ertelemeden anne yüregi ameliyata gönderirken icok kötü olmustum ama cıktıktan sonra baya iyi gecti cok sükür hiç korkma stres yapma sütün gider allahın izniyle senin bebiş te rahatlıcak insalah ameliyattan sonra yeniden dogmus gibi oldum oglum gün boyu iyi olunca massallah diyim bn gece belki huysuzlanabilir arada agrısı oluo illaki sonucta bebege göre baya büyük kesi dikiş yerine baktm ama anne gögsünü alınca bi rahatlıo masallah. tek zorlugum gece 3 ten sonra emzirmek yok dedi dr oglum sabah uyanınca cok agladı o agladıkca bende agladım ac bırakmak zorunda oldugum için. öge vakti 11.15 te emzirdim zaten ameliyattan cıkınca biraz aglıo meme arıo ama esimle battaniyede salladık narkoz etkisiyle baya uyudu her agladıgında salladık emzirme vakti gelene dek.zaten uyuyor o zamana kadar.allah yardım ediyor kuzucuklarımıza yoksa mümkünmü 8 saat ac kalması yaa. benim bebege agrı kesici ignede vurmadılar küçük die sadece ameliyata girmeden yarım fitil kattık hepsi o cok sükür biz atlattık insalah sizde atlatırsınız

Kızlar benimde kızımin vajina bölgesinde yapışma oldu kremle açmaya çalışıyorum. Çünkü büyük kızımdada olmuştu 2yaşında ona doktor krem vermişti öyle açmıştim. Bu kızımda bugün tam 2aylık alt kısım tamamen yapışmış:-( iyiki farkettim kız bebeği olan anneler sizde dikkat edin farkedilmezse idrar yollarında enfeksiyon yapıyormuş birde hepten kapanabilirmiş kremle açılmazsa neşterle açıyorlarmiş:-(
canım çok önemli bi bilgi vermşsn...ben bunu hiç duymamıştım...artık buna dikkat edicem...
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde sizlere mastit ile ilgili sorunlarımı anlatmıştım. Hem doktorum hem de çevrem tarafından önerilen her şeyi yapmama rağmen göğsümdeki kitle zonklayan alevli bir apseye dönündü ve hiçbir ilaca cevap vermedi. Bunun sonuncunda takip eden genel cerrah apseyi açmak zorunda kaldı:-( yani Cuma günü bir operasyon geçirdim... Sargılı sargılı da olsa emziriyorum yavruyu, emzirmeme engel olmadı...

Cumartesi günü burun akıntısıyla başlayan durun pazar günü yoğun ses kısıklığı, boğazda tahriş ve 38 derece ateşle devam etti... Gece Göğüsüm için pansumana gittiğimde acil doktoruna da muayene oldum. Doktor emzirdiğim için bana bir uygun ateş düşürücü ve boğaz spreyi verdi. Ancak ilaçları almaya gittiğimde bu spreyin emziren anneler üzerinde herhangi bir çalışması/araştırması olmadığını öğrendim o nedenle de almadım...

Şimdi evde maskeyle yatak döşek yatıyorum, ateşim yok ama akıntı ,ağrı/tahriş ve halsizlik devam. Daha dün iki aylık olan bebeğime geçmesinden çok ama çok korkuyorum. Yanımızda kimsemiz yok bebeğime ben bakmak zorundayım zaten emziriyorum da yani mütemadiyen temas halindeyiz...

Maske harici nasıl bir önlem önerirsiniz? Ayrıca ben bu hastalığı ne kullanarak atlatabilirim? İlaç kullanmak istemiyorum...

çok geçmiş olsun...allah yardımcın olsun...inşlh kısa sürede atlatırsın....

geçmiş olsun canım korktuğun gibi olmamış inşda olmaz rahat uyur

Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde sizlere mastit ile ilgili sorunlarımı anlatmıştım. Hem doktorum hem de çevrem tarafından önerilen her şeyi yapmama rağmen göğsümdeki kitle zonklayan alevli bir apseye dönündü ve hiçbir ilaca cevap vermedi. Bunun sonuncunda takip eden genel cerrah apseyi açmak zorunda kaldı:-( yani Cuma günü bir operasyon geçirdim... Sargılı sargılı da olsa emziriyorum yavruyu, emzirmeme engel olmadı...

Cumartesi günü burun akıntısıyla başlayan durun pazar günü yoğun ses kısıklığı, boğazda tahriş ve 38 derece ateşle devam etti... Gece Göğüsüm için pansumana gittiğimde acil doktoruna da muayene oldum. Doktor emzirdiğim için bana bir uygun ateş düşürücü ve boğaz spreyi verdi. Ancak ilaçları almaya gittiğimde bu spreyin emziren anneler üzerinde herhangi bir çalışması/araştırması olmadığını öğrendim o nedenle de almadım...

Şimdi evde maskeyle yatak döşek yatıyorum, ateşim yok ama akıntı ,ağrı/tahriş ve halsizlik devam. Daha dün iki aylık olan bebeğime geçmesinden çok ama çok korkuyorum. Yanımızda kimsemiz yok bebeğime ben bakmak zorundayım zaten emziriyorum da yani mütemadiyen temas halindeyiz...

Maske harici nasıl bir önlem önerirsiniz? Ayrıca ben bu hastalığı ne kullanarak atlatabilirim? İlaç kullanmak istemiyorum...
geçmiş olsun cuma operasyon geçirmişsin şimdi iyisindir inşalh

selam kızlar nasılsınız uzuuuuuuun zamandır giremedim 15 şubatta aldım oğlumu kucağıma şimdi 46 günlük oldu.. arasıra telden takip ediyorum amelıyat olan minikler varmış çoookgeçmiş olsun.. bizim detek sıkıntımız mama takviyesi kilo almadı 20 gün boyunca doktor mamaya başlattı şimdide emmekten vaz<geçti zorluyorum midesine biraz anne sütü gitsin diye ama ööö yapıyoo :( bide herkes obez olur mamayı çok içiyo diyo napıım doymuyo doymayınca aglıyo süreklii.. bu arada sedayı cok merak edıyorum bılgısı olan yazsın nolur öpüyorumm

selam kızlar nasılsınız uzuuuuuuun zamandır giremedim 15 şubatta aldım oğlumu kucağıma şimdi 46 günlük oldu.. arasıra telden takip ediyorum amelıyat olan minikler varmış çoookgeçmiş olsun.. bizim detek sıkıntımız mama takviyesi kilo almadı 20 gün boyunca doktor mamaya başlattı şimdide emmekten vaz<geçti zorluyorum midesine biraz anne sütü gitsin diye ama ööö yapıyoo :( bide herkes obez olur mamayı çok içiyo diyo napıım doymuyo doymayınca aglıyo süreklii.. bu arada sedayı cok merak edıyorum bılgısı olan yazsın nolur öpüyorumm
hayırlı olsun bebegın sutunu sagıp bıberonla versen? seda ıyı canım toparlanmaya basladı kaybettıgı bebegın sıkıntısı genetık degılmıs sukur mutasyona ugrayan genler yuzundenmıs toparlayıp kendını 2. bebegı yapacak allahın ıznıyle

geçmiş olsun canım maşallah oğluna :nazar::nazar::nazar:inşallah görüp göreceği bu olur başka dert sıkıntı çekmez bebeğin

selam kızlar dün akşamdan beri bebeğimin vücudunun üst kısmında kızarıklık var bacaklarda yüzde bişey yok ama gövdesinde var anlamadım neden olduğunu daha önce alerji olmuştu ama bu ona benzemiyor kızamık falan mı yoksa dedik nette kızamık çıkaranların resmine baktım yok öylede değil dün vücudunu ıslak mendille silip bebek yeğıyla yağlamıştım acaba ondan mı oldu öncedende silip yağlıyordum ama ıslak mendilin markası farklı bu sefer ondan olabilir mi acaba böyle şeyler başına gelen var mı

slm anneler sizlere sorum olucak iki gündür dişim şiş ve agrıyo minoset içiyordum fakat dün gece minosette hiç fayda etmedi gece uyuyamadm ağrısından dayanamayıp arveles agrı kesici içtim içtigimden bu yana bebegimi emzirmedm sizce bu ilacın vücuttan atılım süresi ne kadar ne kadar zaman sonra bebegimi emzirebilirim tecrübeli annelerden cvp bekliyorum

slm anneler sizlere sorum olucak iki gündür dişim şiş ve agrıyo minoset içiyordum fakat dün gece minosette hiç fayda etmedi gece uyuyamadm ağrısından dayanamayıp arveles agrı kesici içtim içtigimden bu yana bebegimi emzirmedm sizce bu ilacın vücuttan atılım süresi ne kadar ne kadar zaman sonra bebegimi emzirebilirim tecrübeli annelerden cvp bekliyorum
bı fıkrım yok ama ılk sutu sagıp atıyorlar dıye duydum

Çok geçmiş olsun canım.. Bu konuda bir fikrim yok ama istersen ara doktorunuzu için rahatlasın.

selam kızlar,
yazamıyorum uzun zamandır.. memlekete anneanneye geldik. giremedim nete. ameliyat olan bebişlerimize çok geçmiş olsun... bizimde dün kırkımız çıktı. ailecek kırklandık :) :) :) eşim 40 taş topladı dua ederek. güzelce yıkadık onu. ardından oğluşumu yıkayacağımız suyun içine koyduk bir de altın ekledik. dua ederek yıkadım oğlumu. sonra da aynı suyla babası ve ben de gusül abdesti aldık. kırk basmasın diyeymiş. :) :) benim gibi kırklayan var mı bebeğini :) :)

Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.

Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.

İstanbul'un neresinde oturuyosun canım? ben de düşünüyorum mevlüt yapmayı ama benimkini arkadaşımın tanıdığı okuyacak. mevlütte kuran okunmuyor mu ve bildiğim kadarıyla kuran parayla okunmaz..

Back
X