Kızıma yeni ciciler :) Dayanamıyorum bu aralar dağıttım iyice :)
Eki Görüntüle 502706 Eki Görüntüle 502707
ayy ben mor rengine bayılırım. içinde hayal ettimde yumoş yumoş ısırasım geldi.şubatı iple çekiyoruz.
valla kızlar o bu derken aylar geçiyor... bak şimdi heyecan yaptım
hadi kızlar bebişlerinize cicişler alın bakması çok güzel...:118:
haklısın durmak çok zor gerçekten ama biz eşimle bi liste yapıyoruz şimdi. lazım olabilecek alınması gereken şeyler listesi. birşey beğendiğimizde o listeye göre gidicez hem çok abartmamış olucaz hem de hevesimiz kursağımızda kalmıcak
bende temel ıhtıyacları aralık ayına bırakıcam besık arba vs. gıbı ama kıyafet olayını yavas yavas toparlmak ıstıyorum hem boylece ufak rakamlar cıkmıs olacak butcemızden aylık bazda
Kızlara çok çeşit var bi dolu :) Bende mor delisiyim minik kızımı içinde düşündüm ve delirdim.Valla bu sıralar çok heyacanlıyım merakla bekliyorumm güzelliğimi :)
Allah sağlıkla versin bebeklerimizi bize ...
Biz geçen hafta yaptık gerçekten de çok faydalı oluyor.Kesinlikle öneririm hemde dağıtmamış gereksiz birşey almamış oluyoruz:)
Biz odasını ekimde boyuyacağız 15-20 gün havalanır sonra alıcam mobilyalarını çok sabırsızmdır :)
En keyiflisi de minicik kıyafetleri yıkayıp ütülemek olsa gerek :))
canım mincik mincik şeyler makineyi bile doldurmadığı gibi ütülerkende ütünün altında kayboluyolar. oğluşuma hamileyken nasıl hevesli hevesli kurutmalığa serdiğimi hatırlarım çorapları kurutmalığa seremiyodum bile... şimdi hurçtan çıkarınca ilk bebek gibi kıpır kıpır oldum. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnn...
Kızıma yeni ciciler :) Dayanamıyorum bu aralar dağıttım iyice :)
Eki Görüntüle 502706 Eki Görüntüle 502707
prensesimin ilk eşyası ve ben kendi ellerimle yaptım
bu tütü eteğini:) bunu giydiği günler tez zamanda gelir inşallah
Eki Görüntüle 501353
kızlar bu çopişler kızıma annesi ve babasının aldığı ilk şey
Eki Görüntüle 505913
bu da bi arkadaşımın ördüğü ilk patiği
Eki Görüntüle 505914
bunları da pazardan 3er liraya aldım :)
Eki Görüntüle 505915 Eki Görüntüle 505916
chiccoda da çok güzel şeyler var ama yeni sezon olduğu için aşırı pahalı.. ucuzlasın alcam inşallah cicişler
bu arada unnadoda ebru hamile kıyafetlerini siz mi bitirdiniz?
ay kızlaaarrrrr hepinizinki çok güzel maşallah sağlıkla giysinler inşallah!
yalnız unnadoda yarış yapıyoruz resmen yaa... tam bişey beğeniyorum düşünüyom kocama soriim falan derken nedense lazım olan ay aralığı bitiveriyooooodiyorum bunu alan kesin bizim kızlardan biri
yavrucum bu tülleri nereden alıyosunuz? nası yerlerde satılıyo ben de meraklandım. beyaz badi alıp ona dikicem :)
Belfücüm ben de bu ayakkabilarin pembelerini aldim.:) 19-20 numero aldim, 2013-2014 sonbahar-kis kreasyonu olur dusuncesiyle :) sen kac numara aldin?
Annanemiz ve halamız yelekleri ceketleri örmeye başladılar ne de olsa önümüz kış
Dün babamızla 1 numara bez aldık biraz içine oturdu adamın 25 tl verince ama
tatlıma değer her ay bi paket alalım diyoruz.Her ay başka bi numara alırız en azından
yükümüz hafifler dimi ama??
Bende azz sonra size minik kızımın yeni cicilerini göstericemmmm:)
Bekleyin geliyorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?