2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Kızlara çok çeşit var bi dolu :) Bende mor delisiyim minik kızımı içinde düşündüm ve delirdim.Valla bu sıralar çok heyacanlıyım merakla bekliyorumm güzelliğimi :)
Allah sağlıkla versin bebeklerimizi bize ...

Biz geçen hafta yaptık gerçekten de çok faydalı oluyor.Kesinlikle öneririm hemde dağıtmamış gereksiz birşey almamış oluyoruz:)

bende temel ıhtıyacları aralık ayına bırakıcam besık arba vs. gıbı ama kıyafet olayını yavas yavas toparlmak ıstıyorum hem boylece ufak rakamlar cıkmıs olacak butcemızden aylık bazda

Biz odasını ekimde boyuyacağız 15-20 gün havalanır sonra alıcam mobilyalarını çok sabırsızmdır :)
En keyiflisi de minicik kıyafetleri yıkayıp ütülemek olsa gerek :))

canım mincik mincik şeyler makineyi bile doldurmadığı gibi ütülerkende ütünün altında kayboluyolar. oğluşuma hamileyken nasıl hevesli hevesli kurutmalığa serdiğimi hatırlarım çorapları kurutmalığa seremiyodum bile... şimdi hurçtan çıkarınca ilk bebek gibi kıpır kıpır oldum. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnn...

Büyük sabırsızlıkla bekliyorum o günleri canım :) Allah hepimize sağlıkla mutlulukla yaşatsın inşallah :)

allahım ya hepsi çok şeker yerim ben onları
ben de almak için çok sabırsızlanıyorum ama hala bekliyorum
ayın 14ünde doktor kontrolüm var daha önce kız demişti ama
bu aya kesinleşir demişti tam kesinleşsin ondan sonra
almaya başlıcam, beşik, puset, oto koltuğu öyle ağır şeyler
son aylara bırakcam,
bu arada hepimizn bebişleri unnado imzalı kreasyondan giyinecek
galiba

ay kızlaaarrrrr hepinizinki çok güzel maşallah sağlıkla giysinler inşallah!
yalnız unnadoda yarış yapıyoruz resmen yaa... tam bişey beğeniyorum düşünüyom kocama soriim falan derken nedense lazım olan ay aralığı bitiveriyooooo diyorum bunu alan kesin bizim kızlardan biri

prensesimin ilk eşyası ve ben kendi ellerimle yaptım
bu tütü eteğini:) bunu giydiği günler tez zamanda gelir inşallah

Eki Görüntüle 501353

yavrucum bu tülleri nereden alıyosunuz? nası yerlerde satılıyo ben de meraklandım. beyaz badi alıp ona dikicem :)

kızlar bu çopişler kızıma annesi ve babasının aldığı ilk şey

bu da bi arkadaşımın ördüğü ilk patiği

bunları da pazardan 3er liraya aldım :)

chiccoda da çok güzel şeyler var ama yeni sezon olduğu için aşırı pahalı.. ucuzlasın alcam inşallah cicişler

bu arada unnadoda ebru hamile kıyafetlerini siz mi bitirdiniz?

Allahım yaa sarı kırmızı çobbalara bi bakın... eşimde bende galatasaraylıyız oğlumun cicilerini bizde böyle sarı kırmızı gördüğümüzde hemen yapışıyoduk... şimdi hala ilk günkü gibi saklıyorum tosuncuğuma...

canım çok tatlılar Allahım sağlıklı sıhhatli giydirmek nasip etsin...

cnm ben manifaturacıdan aldım bu tülleri
bi sürü renk vardı, bende bunun üzerine
pembeli beyazlı bi bluz ya da sadece beyaz
bi bluz saçına da pembe bant düşünüyorum ay
hayali bile güzel

Belfücüm ben de bu ayakkabilarin pembelerini aldim.:) 19-20 numero aldim, 2013-2014 sonbahar-kis kreasyonu olur dusuncesiyle :) sen kac numara aldin?

Canımcım ben 21-22 aldım, kararsız kalınca orta karar olsun dedim :))

Güzel günlerde giysin miniklerimiz inşallah :))

nihayet cinsiyetini öğrendim bebeğimin..nasıl güzel bir heyecan nasıl tatlı bir duygu anlatamam(siz zaten bunu benmle birlikte hissediosunuz) oğluşuma iki tane tulum aldım maviş maviş kayınpederimde dayanamamış biberon ve emzik almış :) yakında fotolarını çekip paylaşıcam sizinle..

bende almak ıstıyorum ama sorunlu hamılelık gecırdıgm ıcın esım ızın vermıyor 7 aydan sonra alabılırsın dıyor sonra uzulmenı ıstemıyorum dıyor ama ben sızlerın cıcılerı gorunce dayanamıyorum kı...

Annanemiz ve halamız yelekleri ceketleri örmeye başladılar ne de olsa önümüz kış
Dün babamızla 1 numara bez aldık biraz içine oturdu adamın 25 tl verince ama
tatlıma değer her ay bi paket alalım diyoruz.Her ay başka bi numara alırız en azından
yükümüz hafifler dimi ama??
Bende azz sonra size minik kızımın yeni cicilerini göstericemmmm:)
Bekleyin geliyorrr....

işte kızımın yeni cicileri biri pınar teyzesinden hediye diğeri anneciğinden:))

Son düzenleme:

kızlar çok fazla bez stoğu yapmayın neden derseniz bebekler her bezi sevmeyebilir cildi hassas olduğu için ... mesela ben oğlumda iki üç bez markası kullandık doğru bezi sonunda bulduk. diğer bezler elimizde kaldı hemen pişik yaptı. tabi bu bezler benim oğluma iyi gelmedi ama başka bir bebeğin cildine tam tersi olabilir yani bu benim görüşüm paylaşmak istedim...

tabi doğuma kadar yükü hafifletmek açısından güzel bir düşünce bende ilk bebeğimde alıp koyalım diyodum ama bebişleri olanlar beni uyardılar almadım onda bile aldığımız iyi kalite markalar cildine uymadığı oldu...

bu arada cicişler çok tatlı....Allahım güle oynaya kullandırmak nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…