- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
Kızıma yeni ciciler :) Dayanamıyorum bu aralar dağıttım iyice :)
Eki Görüntüle 502706 Eki Görüntüle 502707
kızlar çok fazla bez stoğu yapmayın neden derseniz bebekler her bezi sevmeyebilir cildi hassas olduğu için ... mesela ben oğlumda iki üç bez markası kullandık doğru bezi sonunda bulduk. diğer bezler elimizde kaldı hemen pişik yaptı. tabi bu bezler benim oğluma iyi gelmedi ama başka bir bebeğin cildine tam tersi olabilir yani bu benim görüşüm paylaşmak istedim...
tabi doğuma kadar yükü hafifletmek açısından güzel bir düşünce bende ilk bebeğimde alıp koyalım diyodum ama bebişleri olanlar beni uyardılar almadım onda bile aldığımız iyi kalite markalar cildine uymadığı oldu...
bu arada cicişler çok tatlı....Allahım güle oynaya kullandırmak nasip etsin...
Eki Görüntüle 513615 Eki Görüntüle 513610 Eki Görüntüle 513602 Eki Görüntüle 513599 Eki Görüntüle 513597 Eki Görüntüle 513596 Eki Görüntüle 513594
slm kızlar bende bişiler aldım kızıma. doğuma annemin yanına gidecem aldıklarımın bi kısmını orada bıraktım acil bir durum olursa diye yanıma hastane çıkışı, bir takım ve battaniye getirdim sadece onlarında resmini çekip koydum...artık uzunca bir süre bişi almayıda düşünmüyorum
kızınıda o kulaklı şapkanızıda yiycem valla ayy cok tatlı şeyler şapkaya bayıldımn güle güle kullansın kızın
kızınıda o kulaklı şapkanızıda yiycem valla ayy cok tatlı şeyler şapkaya bayıldımn güle güle kullansın kızın
cnm benim çok teşekkür ederim sen nasılsın bu arada valla bugün aklımdan geçtin nasıl olmuştur acaba diye umarım çok çok iyisindir...
olabilcek en iyi durumdayım kendime oyalanıcak şeyler arıyorum iş bakıyorum belki bi kursa giderim bakıyorum şimdilik
seviindim cnm senin adına bi uğraş iyidir iyi düşünmüşsün. biraz toparlan senden güzel haberler ve sonuçlarda duyacağız Allah'ın izniyle dualarım seninle öpüyorum kendine çok iyi bak cnm
Kizlar gormeyEli bayaa canlanmis burasi masallah.:) hepsi cok ciciiiii...
O kulakli sapkayla piyade tulumuna bayildimmm.. Ben de ekliyim bugun yenileri.
Benim annem battaniye almis polar gibi boyle kabarik puantiyeleri var. Bambu iplik alcam ona burdan sapkayla patik orcek.
Kayinvalidemden ses yok. Daha hic bisi aldigini duymadim. Zannimca para verir sen al derkendisi alsa guzel olur ama. Kizim bunu sana babannen aldi fln derim. Di mi? :)
ayaklı tuluma bayıldım hepsıde cok guzeller saglıkla gıysın ınşallah:)bende bugün bunları aldım kızlarr
Eki Görüntüle 515984 Eki Görüntüle 515985 Eki Görüntüle 515986 Eki Görüntüle 515987
battaniyemiz kalın kışlık...
ayaklı pijamamızda kadife :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?