2013 Şubat Annelerinin ve Bebişlerinin Cicişleri :)

Teşekkür ederim canım
Bezle ilgili söylediklerini ben de düşündüm ama yine de aldık işte bak şimdi kafam karıştı...sağol önerin için

slm kızlar bende bişiler aldım kızıma. doğuma annemin yanına gidecem aldıklarımın bi kısmını orada bıraktım acil bir durum olursa diye yanıma hastane çıkışı, bir takım ve battaniye getirdim sadece onlarında resmini çekip koydum...artık uzunca bir süre bişi almayıda düşünmüyorum

Eklentiler

• $indir.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 39

kızınıda o kulaklı şapkanızıda yiycem valla ayy cok tatlı şeyler şapkaya bayıldımn güle güle kullansın kızın

kızınıda o kulaklı şapkanızıda yiycem valla ayy cok tatlı şeyler şapkaya bayıldımn güle güle kullansın kızın

cnm benim çok teşekkür ederim sen nasılsın bu arada valla bugün aklımdan geçtin nasıl olmuştur acaba diye umarım çok çok iyisindir...

cnm benim çok teşekkür ederim sen nasılsın bu arada valla bugün aklımdan geçtin nasıl olmuştur acaba diye umarım çok çok iyisindir...

olabilcek en iyi durumdayım kendime oyalanıcak şeyler arıyorum iş bakıyorum belki bi kursa giderim bakıyorum şimdilik

olabilcek en iyi durumdayım kendime oyalanıcak şeyler arıyorum iş bakıyorum belki bi kursa giderim bakıyorum şimdilik

seviindim cnm senin adına bi uğraş iyidir iyi düşünmüşsün. biraz toparlan senden güzel haberler ve sonuçlarda duyacağız Allah'ın izniyle dualarım seninle öpüyorum kendine çok iyi bak cnm

Kizlar gormeyEli bayaa canlanmis burasi masallah.:) hepsi cok ciciiiii...
O kulakli sapkayla piyade tulumuna bayildimmm.. Ben de ekliyim bugun yenileri.
Benim annem battaniye almis polar gibi boyle kabarik puantiyeleri var. Bambu iplik alcam ona burdan sapkayla patik orcek.
Kayinvalidemden ses yok. Daha hic bisi aldigini duymadim. Zannimca para verir sen al der kendisi alsa guzel olur ama. Kizim bunu sana babannen aldi fln derim. Di mi? :)

Ananeler ne yapıcağını şaşırıyoda babanelerde pek umut yok canım bizimkide öyle bi tane çorap almadı kızıma..Cinsiyeti belli değil diyo daha kız dedi dr diyorum ama kabullenemedi sanırım..

bende bugün bunları aldım kızlarr

battaniyemiz kalın kışlık...
ayaklı pijamamızda kadife :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…