...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
slm kızlarrr benide ekleyin şubat annelleri listesine şimdi kan testi yaptırdım 278.5 çıktı adetime 4 gün var üstelik inş 22 şubat annesi olucam bende :))))

Ben de kismetse subat annelerinden olacagim :) dun aksam cikan silik cizgi ustune bu sabah kan testi yaptirdim ve degerim 84 cikti. Sat 17 mayis bat 15 haziran.
Eklemeden gecemicem, bu forum cok acayipmis, insan kendini hic ama hic yalniz hissetmio! Okudukca kendimi buldum.
Herkese sevgiler! :)

bu neydi canim anlamadim yazdigin 4 kisi ve bu liste ne boyle?bu cok eski 1 yazi kopyalanmis.

slm kızlarrr benide ekleyin şubat annelleri listesine şimdi kan testi yaptırdım 278.5 çıktı adetime 4 gün var üstelik inş 22 şubat annesi olucam bende :))))

kizlar sizi yurekten tebrik ederim biz yeni topikteyiz.orda tablomuz var bilgilerinizi yazarsaniz sizi tabloya eklerim.lingi tiklayin.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/522169-2013-subat-anneleri-115.html#post25110671

bu topik tam bana göre olmuş çünkü benim doğumda şubat sonu mart başı gibi,sat banim 1 haziran dı ve tedavi ile hamile kaldım ,ben sizden gebelik takibi için gitdiğiniz doktorları hastaneleride öğrenmek istiyorum benimki daha ziyade tedavi amaçlı bir klinik iyide bir klinik yanlız çok pahalı bir yer bundan sonra takiplerime doğuma orda devam edemiyebilirim

Ben de dün öğrendim ve 19 Mart...
O gün gelecek mi ki?
Sorunsuz, güzel bir hamileliğim olacak mı ki..
Bebeğim tutun nolur..
SakıSıkıca tutun hayata.... :))

bende varım kızlar martta hamile kaldıgım bebeğimi kaybettim inşallah haziranda hamile kaldıgım bebeğimi martta kucagıma alıcam

Bende hamileyim :) 6. Haftasındayım. İki kese göründü 3 hafta sonra kalp atışlarını dinlecez inş. :))

Merhaba arkadaşlar.Ben de hamilayim galiba.Adetim 4 gün gecikince bugün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.İkinci bebeğime hamileyim.Oğlum abi oluyo MArt ayında doğum nasipse inşallah hepimiz bebeklerimize sağsalim kavuşuruz.

merhba kıslar benımde 2 bebegım ınsallah martta kucagıma alacagım bıane 1 yasında kızım var abla olcak......herkese saglıklı hamıleleık dılerım....bende salı gunu ıkıncı kontrolume gdıcem gecen hafta gıttıgımde sadece kesesı gorundu...buhafta kalp atısı alınırsa kan ve ıdrar verıcem maratona basladık bakalım tekrar sıralarda kuyruklarda gececek 9 ay......

merhaba melek anne adayları benım ılk hamılelığım. hamılelıgımın 8.haftamdasındayım muhtemel doğum tarihi 19.02.2013 sat 15 mayıs.

ben bugün 2. kontrolüme gittim bebeğimi (minicik fasulyeyi) gördüm ve kalp atışlarını duydum.bu 2. bebeğim olucak kısmetse. biraz süpriz oldu aslında ikinciyi pek düşünmüyordum ama bugün nasılda hevesliymişim dedim dr dan uça uça geldim.hepimize allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...

Hayırlı olsun canım.Benim de ikinci bebeğim.Biz de pek düşünmüyoruduk bize de sürpriz oldu.Ben de meğer ne çok özlemişim içimde bi fasulyenin varlığını. Allah yavrularımızı bize bağışlasın.Sağ salim sağlıklarla inşallah.

meraba bende 7 haftalık hamileyim kanama nedenıyle 5 gün hastanede yattım bir haftadırda kalkmadan evde yatıyorum.her kanaması olan gibide progesteron alıyorum.yarın kontrolum var hayırlısı olur inş.hepinizden dua istiyorum arkadaşlar

Bu sayfayada yazmak istedim umarım sorun olmaz.....Merhaba kızlar; bende hamileyim Sat 25 mayıs 6 haftaya denk geliyor, ilk gebeliğim ve düşük tehlikem varmış...4-5 hafta arası hafif lekenlemeler oldu sanırım adet oluyorum dedim ve

önemsemedim, sonrasında dr a gittiğimde %80 düşük olacak ama progeteron takviyesi yapalım dedi, 1 iğne yaptı ve hap verdi, sanrım ilaç dokundu ilk gece göğüslerimin ağrısından

uyuyamadım,ertesi gün gittiğimde vajinal jel verdi, ama hala lekenmeler geçmedi, zaman zaman kahve telvesi gibi oluyor, bazende bordo gibi, kaç gündür wc ye gitmekten korkar oldum

kanama görcem diye ama malum sürekli tuvaletteyim.....Bu arada mide bulantısı falan da yaşamıyorum sadece ara ara başım dönüyor, bide sürekli uzanıyorum ayağa kalkmamaya

çalışıyorum ...Salı günü tekrar gidecem dra çok tedirginim ne olur bi bilgisi olan varsa yada bu belirtileri yaşayan yardımcı olursa çok sevinirim..........

slm kızlar kısmetse bende mart annesi olucam..
benim çok ağrım oluyor sizce normalmidir bu cvp yazarsanız sevinirm...
daha dra gitmedim çok merak ediyorum sorunmu var diye...

slm kızlar kısmetse bende mart annesi olucam..
benim çok ağrım oluyor sizce normalmidir bu cvp yazarsanız sevinirm...
daha dra gitmedim çok merak ediyorum sorunmu var diye...

Merhaba canım.Benim ikinci hamilelliğim.Ağrıların normal.Bebek yerleşmeye çalışıyor.Bende de oluyor.Ve oğluma hamileyken de oluyodu.Tabi ağrıların çok aşırı şiddetli değilse sorun yok.Kasıkların ve belin ağrır genelde.Hayırlı olsun canım.Sağsalim bebeklerimize kavuşuruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…