bu neydi canim anlamadim yazdigin 4 kisi ve bu liste ne boyle?bu cok eski 1 yazi kopyalanmis.......................ISIM....... .YAS..........SAT .................BAT.............HAFTA............ .BDT...............CINSIYETI...
tatlicadi.......................,.........................................................3subat.............???
pembetilki..........26........6mayis..........2 haziran...........5.............11subat............???
sladi................25.......13mayis.........9 haziran ...........2............17subat ............???
jale ............................9 mayis....... 5 haziran ...........3............18subat ............???
hadi kizlar daha listemizde 4 hamile var... evett yok mu arttıran
slm kızlarrr benide ekleyin şubat annelleri listesine şimdi kan testi yaptırdım 278.5 çıktı adetime 4 gün var üstelik inş 22 şubat annesi olucam bende :))))
kizlar sizi yurekten tebrik ederim biz yeni topikteyiz.orda tablomuz var bilgilerinizi yazarsaniz sizi tabloya eklerim.lingi tiklayin.Ben de kismetse subat annelerinden olacagim :) dun aksam cikan silik cizgi ustune bu sabah kan testi yaptirdim ve degerim 84 cikti. Sat 17 mayis bat 15 haziran.
Eklemeden gecemicem, bu forum cok acayipmis, insan kendini hic ama hic yalniz hissetmio! Okudukca kendimi buldum.
Herkese sevgiler! :)
ben bugün 2. kontrolüme gittim bebeğimi (minicik fasulyeyi) gördüm ve kalp atışlarını duydum.bu 2. bebeğim olucak kısmetse. biraz süpriz oldu aslında ikinciyi pek düşünmüyordum ama bugün nasılda hevesliymişim dedim dr dan uça uça geldim.hepimize allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
slm kızlar kısmetse bende mart annesi olucam..
benim çok ağrım oluyor sizce normalmidir bu cvp yazarsanız sevinirm...
daha dra gitmedim çok merak ediyorum sorunmu var diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?