...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona...

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ?

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkasaşlar.Ben de bugün ilk kontrolüme gittim.Bebeğimin minicik kesesini görebildim sadece.Doktorum 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.O zaman bebeği ve kalp atışlarını görebilicekmişiz inşallah.

slm kızlar ben de 6 haftalık hamıleyım benımde ıkıncı bebegım beklemıyorduk süprız oldu ama bız cok sevındık muhtemelen subatın sonunda dogar dıye dusunuyorum..keseyı gorduk ama kalp atışlarına dah gıtmedık zaten 7 haftadan sonra kesın duyuluyordu onu beklıyoruz..hepımıze guzel hamılelıkler dılıyorum sorunsuz bır sekılde evlatlarımızı kucagımıza alalım inşallah

Allah razı olsun canım genelde öle ama arada şiddetli ağrı giriyor bi kaçsaniyelik sonra geçiyor herzaman değil ama korkutuyor beni sanki karnıma bıçak saplanıyor değişik bi ağrı...
yarın dra gitcem inş bi aksilik çıkmaz...rabbim oğlunu sana bağışlasın...karnımızdaki meleklerimizide hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş...

slm bende en son 20 mayısta regl oldum muhtemelen şubatta anne olacam, bebeğin şu anda 7 haftalık olması gerekirdi, ama doktorum son günlerde hamile kaldığımı söledi galiba 6 haftalık dedi 2. çocuğum benim inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir..

slm arkadaşar ben de şubat annesi olacağım inşallah..sat 17 mayıs..geçen hafta kontürolümüz vardı minik kurabiyemin kalp atışları da başlmaış:))) ama benim çok bulantım varrr meyve ve yoğurt dışında hiç bir şey yiyemiyorum desem yeridir( dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi...

Merhaba arkadaşlar bende Şubat annesi olucam Allahın izniyle.12.hafta içindeyim bebeğimin cinsiyetini öğrenmeme az kaldı çok heyecanlanıyorum ne olucak diye..:)

selam kızlar ben hangı aya yazacağımı bılemedı sata göre doğum tarıhım 5 subat ama benım 2. doğumum olacak mecburen sezeryan olacak doğumum buyu ıhtımalle 25-28 ocak arası alacaklar bebişi:) s.a.t 01.05.2012

merhaba arkadaşlar bende şu anda 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim çok heyecanlıyım dün denize gittik fakat çok tehlikeli dediler korktum güneş kremi filan zararlıymış tecrübeliler yardımcı olursanız sevinirim neler yapmalıyım neler yapmamalıyım?

arkadaşlar ramazan geliyor oruç tutacak mısınız sakıncalı değil mi bazıları denicem diyor bende kararsız kaldım tutabileceğimi hiç sanmıyorum ama acıkınca nevrim dönüyor..

Merhaba kıslarrrr ben de kısmetse mart annesi olacağım. Muhtemel doğum tarihi 5 Mart. Bu bizim ilk bebeğimiz olacak. Allah olmayanların kucağını tez zamanda doldursun. Allah hamiş olanlara da sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar bende 7.haftamdayım rabbim nasip ederse martın 5-10 arası gibi bebeğimi kucağıma alcağım görünüyor sizlerden tecrübelerinizi almak isterim

arkadaşlar ramazan geliyor oruç tutacak mısınız sakıncalı değil mi bazıları denicem diyor bende kararsız kaldım tutabileceğimi hiç sanmıyorum ama acıkınca nevrim dönüyor..

Ben de ilk gün bi deneyeyim diyordum ama göze alamıyorum.Çünkü acıkınca çok midem bulanıyor.Geçen yemek biraz gecikti o zaman bile zor yetiştim tuvalete.Ayrıca çok susuyorum litrelerce su içiyorum gün içinde.Ne yapalım bilemedim bende.

Benim hiç bulantım yok sadece midem boşalmaya başladığında bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum az az sık sık bişeyler atıştırıyorum. havuç salatalık domates yada yoğurt gibi. akşamları erkenden uyuyorum. 6 temmuzda kilom 59.2 ydi 16 temmuzda 58.8 e düşmüştü. ilk 3 ayda 1-2 kilo almak veya vermek normalmiş ama sizde de aranızda kilo veren var mı?

herkese merhabalar... benimde doğum 8 mart görünüyor.2. bebeğim. ilki sezaryen olduğu için büyük ihtimalle buda sezaryen olacağı için şubatın son haftası doğar .ama acayip mide bulantısı çekiyorum, ilkinde böyle olmamıştı...umarım hayırlısı ile kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…