2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

aldıklarınız çok güzel kızlar ben istediğim gibi bir çanta bulamadım.. portbebe takımlarının çantaları güzel oluyor ama portbebe de almak istemiorum

Son düzenleme:

çok güzel herşeyi cnm sağlıklı birşekilde kullanır inşallah.ama ben potbebeye alışamadım hala görüyorum çoğunda sanki çantada bebek gibi geliyor gözüme

çok güzel herşeyi cnm sağlıklı birşekilde kullanır inşallah.ama ben potbebeye alışamadım hala görüyorum çoğunda sanki çantada bebek gibi geliyor gözüme

bende çok sevmiyordum ama bu hoş göründü gözüme hastaneden çıkarken ilk ay vs kullanırım gibi geldi fiyatını ve görünümünüde beğenince aldım amin canım hepimiz bebeklerimize aldıklarımızı gönül rahatlığıyla kullanırız inş.

oto koltuğunuda aldın mı? ben ikisini birlikte almıştım. hergün arabaya bakıp bakıp hayaller kuruyorum

bizim araba olmadığı için oto koltuğu almadık şimdilk onun yerine ev tipi ana kucağı aldım aynen canım aynı heyecan bende de var arabaya bakıp bakıp tebessüm ediyorum öyle rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasib etsin bize

Oto koltuğu aynı zamanda bebek arabasında da kullanılıyor ya ondan sormuştum ben. ilk 6 ay onla kullanırım diye düşündüm ben. evde de ana kucağı olarak oto koltuğunu kullanmayı düşünüyorum bakalım bebişimde sevicek mi benim kadar

aynen ben hiç sevmiyorum o bebek çantalarını bede bi tane sırt çantası laıdm oğluma uygun içine ince bir battaniye bez ıslak mendil pijama herşey sığar:) onuda takarım arabasına oldu bitti gezerken. kendi süsümden ödün veremem walla :)

park yatağımız evde internetten sipariş verdim.
salıncağımızı internetten sipariş verdim ama kargom daha gelmedi.
park yatağımık çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim.

merhaba kızlar
Dün küvetimiz geldi.Sizlerde fikir olması için resmini yüklüyorum.İnternetten aldım.Oldukça güzel ve kullanışlı.Benim için en önemli özelliği katlanabilir olması.Ve kademeli şekilde katlayabiliyorsun.Milkway- karibu markası.

Park yatak olarakda prego markayı düşünüyorum henüz almadık ama.60-120 olan.300 civari fiyatı.

Oto koltuğu olarakda chicco eletta.O da 300 civari. 0-18 kg olana kadar kullanabiliyor.Bebek için yatma pozisyonu da var.

Park yatağın içine İşbir yatak alacağım.Biraz pahalı ama ilk dönemler gelişimi açısından önemli diye iyi bir yatak alacağım.Lateks malzemesi ki bebekler için en uygun olan o.İki çeşit var.Biri babybed.Sadece dış kılıfı antialerjik antimite antibakteriyel.Onun fiyatı 250 TL.Diğeri Quallofil Allerban.Bunu içi dışı aynı özellikte.Fiyatı 270.Bunlar 60-120 ölçü fiyatı.

Henüz uyku setine karar vermedim.

Eki Görüntüle 707662

güzel günlerde kullan inşallah canım. katlanır olması çok iyiymiş. ben almasaydım böyle bir şey alırdım. hiç gözüme de ilişmedi bu zamana kadar. kullandıktan spnra kurula kaldır bir yere. süpermiş.
çok beğendim.

Teşekkurler canım Bende cok begenerek aldım.Ortada kalmayacak en azından.

Hangi siteden aldınız gerçekten çok güzelmiş bende daha almamıştım bu tarz bişey almak mantıklı gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…