bende burdan almıştım hiç bir sorun yaşamadım piyasa göre de daha uygun oldu
Eki Görüntüle 702337 Eki Görüntüle 702338
Eki Görüntüle 702362 Eki Görüntüle 702363 Eki Görüntüle 702364 Eki Görüntüle 702365 Eki Görüntüle 702366 Eki Görüntüle 702367 Eki Görüntüle 702368 Eki Görüntüle 702369 Eki Görüntüle 702370 Eki Görüntüle 702371 Eki Görüntüle 702372
Eki Görüntüle 702376 Eki Görüntüle 702377 Eki Görüntüle 702378
Hastane çantam için herşeyi aldım bi yıkanıp ütülenmesi kaldı onuda izne ayrılınca inşallah
internetten resimlerini bulabildiklerimi ekledim çok şükür öyle eksik bir şeyimiz kalmadı..Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın
çok güzel herşeyi cnm sağlıklı birşekilde kullanır inşallah.ama ben potbebeye alışamadım hala görüyorum çoğunda sanki çantada bebek gibi geliyor gözüme
oto koltuğunuda aldın mı? ben ikisini birlikte almıştım. hergün arabaya bakıp bakıp hayaller kuruyorum
Sezeryan 38 de mi 39.haftada mı olur
bizim araba olmadığı için oto koltuğu almadık şimdilk onun yerine ev tipi ana kucağı aldım aynen canım aynı heyecan bende de var arabaya bakıp bakıp tebessüm ediyorum öyle rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasib etsin bize
Haklısın cnm benim kendime ait çantalar bile içi hep geniş olanlardır.
Bebek bakım çantamı sırt çantası alıcam hem kol çantaları gibi bebeğim kucağımdayken bir çantayla bir bebekle uğraşmamış olurum hemde taşıması daha kolay sırt çantalarını.
En güzeli okula gittiğimiz dönemlere dönmek bence.Tak sırtına bebeğinide kucağına rahatlıkla al.
güle güle kullanınEki Görüntüle 707623
Eki Görüntüle 707624
park yatağımız evde internetten sipariş verdim.
salıncağımızı internetten sipariş verdim ama kargom daha gelmedi.
park yatağımık çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim.
merhaba kızlar
Dün küvetimiz geldi.Sizlerde fikir olması için resmini yüklüyorum.İnternetten aldım.Oldukça güzel ve kullanışlı.Benim için en önemli özelliği katlanabilir olması.Ve kademeli şekilde katlayabiliyorsun.Milkway- karibu markası.
Eki Görüntüle 707629 Eki Görüntüle 707630
güzel günlerde kullan inşallah canım. katlanır olması çok iyiymiş. ben almasaydım böyle bir şey alırdım. hiç gözüme de ilişmedi bu zamana kadar. kullandıktan spnra kurula kaldır bir yere. süpermiş.
çok beğendim.
Eki Görüntüle 707623
Eki Görüntüle 707624
park yatağımız evde internetten sipariş verdim.
salıncağımızı internetten sipariş verdim ama kargom daha gelmedi.
park yatağımık çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim.
merhaba kızlar
Dün küvetimiz geldi.Sizlerde fikir olması için resmini yüklüyorum.İnternetten aldım.Oldukça güzel ve kullanışlı.Benim için en önemli özelliği katlanabilir olması.Ve kademeli şekilde katlayabiliyorsun.Milkway- karibu markası.
Eki Görüntüle 707629 Eki Görüntüle 707630
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?