canım ben de medikal burcu hanıma gidiyorum benden başka iki arkadaşım daha gidiyo 52 lira muayene 4lü ultrasona 100 verdim doğpum da 1200miş
benim doktorum sanem çimen. başka arkadaşlarımın bebeklerini de dünyaya getirdi. o yüzden tercih ettim. ben de ayrıntılıya 110 tl verdim. muayene 34 tl. 1200 olan normal doğum mu sezeryan mi? bizde normal 750, sezeryan 950 tl.
sezeryan canım arkadaş yeni doğum yapcak sezaryan onunki o sormuştu
anladım canım sen ne düşünüyosun dogum konusunda ben çok korkuyorumm
kızlar aranızda bebek arabasını alan ya da karar veren var mı ben bir türlü bulamıyorum baston model istiyorum üstüne anakucağı monte edilenlerden ama aparat alıp istediğimiz modeli ekleyebiliyormuşuz ama bu tarz hiç gördünüz mü satıcı çocuk bu tarz model var ama şu an elimizde yok dedi nerden bulacağımı da bilemiyorum sizlerede sormak istedim
ben çatımın dar olduğunu düşüyorum zaten çok minyonum çatıya gircem geniş derse normali bi deniyeceğim ama bana da bahane lazım hemen sezaryana atlarım :)
canım ben 7. sayfada cevap vermiştim.
hatta anakucağını almamıştık, sadece pembe rengi 400den 200e düşmüş sipariş ettik, onu da alınca tamamlanıcak.
Eki Görüntüle 649220
ben burdaki jokere baktım, netten sitesine de girdim. dediğin ana kucagının pembesi dahil her rengi 400 tl görünüyo. acaba indirimi kaçırdık mı? bi de bu anakucagı kaç aya kadar kullanılıyo biliyo musun?
Canım ana kucağının markası ne ?
ben aldım peg pregonun swich easy pois brown ve aynı urunun ana kucağını aldım ilk aldıgım esyası:)
canım ben 7. sayfada cevap vermiştim.
hatta anakucağını almamıştık, sadece pembe rengi 400den 200e düşmüş sipariş ettik, onu da alınca tamamlanıcak.
Eki Görüntüle 649220
m_s_c seni tebrik ediyorum arabayla ana kucağını çok ucuza almışsıın bende almak istiyorum bakıyorum da fiyatlara da çok uçuk bende indirimleri takip etmek istiyorum hangi siteleri önerirsin ?
m_s_c park yatağı hangi marka aldınız? ölçüleri ne? benim beşikle araba kaldı almadığım ...
glowworn mağazada baktığımız bebek arabasını internette tam yarı fiyatına gördüm...inan bende anlamadım hangisine güveneceğimi...ama bebe confort almaya karar vermiş gibiyim çünkü hafif puset tarzı birşey düşünüyorum
Kızlar bir kez daha soracağım ama süslü beşikler varya sallanan onlardan tavsiye edeniniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?