2013 temmuz anneleri alışverişe başladınız mı, bebişlerinize neler aldınız?

canım ben de medikal burcu hanıma gidiyorum benden başka iki arkadaşım daha gidiyo 52 lira muayene 4lü ultrasona 100 verdim doğpum da 1200miş

benim doktorum sanem çimen. başka arkadaşlarımın bebeklerini de dünyaya getirdi. o yüzden tercih ettim. ben de ayrıntılıya 110 tl verdim. muayene 34 tl. 1200 olan normal doğum mu sezeryan mi? bizde normal 750, sezeryan 950 tl.

Son düzenleme:

sezeryan canım arkadaş yeni doğum yapcak sezaryan onunki o sormuştu

anladım canım sen ne düşünüyosun dogum konusunda ben çok korkuyorumm

ben çatımın dar olduğunu düşüyorum zaten çok minyonum çatıya gircem geniş derse normali bi deniyeceğim ama bana da bahane lazım hemen sezaryana atlarım :)

canım ben 7. sayfada cevap vermiştim.
hatta anakucağını almamıştık, sadece pembe rengi 400den 200e düşmüş sipariş ettik, onu da alınca tamamlanıcak.

ben çatımın dar olduğunu düşüyorum zaten çok minyonum çatıya gircem geniş derse normali bi deniyeceğim ama bana da bahane lazım hemen sezaryana atlarım :)

ben de dar oldugunu düşünüyorum ama doktorum benle aynı fikirde olmayabilir :) annemin çok darmış çok zorlanmış dogumda. anneme çok benziyorum dolayısıyla korkuyorum. benim doktorum genelde hep normale yönlendirmesiyle ünlü. saglık zorunlulugu olmadıgı müddetçe sezeryan yapmıyo. nolcak bilmiyorum hayırlısı bakalım :)

hatta anakucağını almamıştık, sadece pembe rengi 400den 200e düşmüş sipariş ettik, onu da alınca tamamlanıcak.

Eki Görüntüle 649220

ben burdaki jokere baktım, netten sitesine de girdim. dediğin ana kucagının pembesi dahil her rengi 400 tl görünüyo. acaba indirimi kaçırdık mı? bi de bu anakucagı kaç aya kadar kullanılıyo biliyo musun?

ben yatak odama yatağını koyacağım bebeğimin.odası evimiz bitene kadar olmayacak yani 2 yaşına kadar olsun daha benim hep yanımda buluncak :) bende yatağını oda daralmasın diye sona bırakıyorum.kıyafette babamız bjkli forma aldı çok önemliymiş birde eşortman takımı bi tişört bu kadar daha başlamadım sanırım 1 aya gider alırım acaba en çok almamız gereken çıt çıtlı badimi hani temmuz bebişi ya ne çok gerekir acaba

ben burdaki jokere baktım, netten sitesine de girdim. dediğin ana kucagının pembesi dahil her rengi 400 tl görünüyo. acaba indirimi kaçırdık mı? bi de bu anakucagı kaç aya kadar kullanılıyo biliyo musun?

Siparişi vereli Daha 2gün oldu canım, bu renk 2011 modeliymiş sadece bursa jokerde 4adet varmış görevli kız söyledi bize, ordan göndereceklerdi, mağazalarda ve sitedekiler 2012 modelleriymış, aynı soruyu bende sormuştum

ben aldım peg pregonun swich easy pois brown ve aynı urunun ana kucağını aldım ilk aldıgım esyası:)

bende oğluşuma ilk eşyasını aldım...odası için koçtaşta uçak şeklinde bir avize gördük çok beğendik hemen aldık..eşimle biz havalimanında çalışıyoruz bebeğimizide kendi yolumuzda olacak sanırım :))birde birkaç parça giyisi aldım çok şekerler yaa.allahım güle güle sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin tüm bebeklere :))

Eki Görüntüle 649220

dün sipariş ettiğimiz anakucağımızı da aldık rengi çok güzel 2011 modeli olduğu için 400 değil 200 liraymış fakat karşılaştırdım hiçbir farkı yok... veeeeee böylece; Bebeconfort Mila baston puset + Bebeconfort Creatis anakucağı toplam 1000 lira tutarken biz 500 liraya almış olduk çok mutluyuzz bir de canım kocam kendine chicco'nun kangurusunu aldı biz kızımla takılırız sen naparsan yap diyor

Son düzenleme:
m_s_c seni tebrik ediyorum arabayla ana kucağını çok ucuza almışsıın bende almak istiyorum bakıyorum da fiyatlara da çok uçuk bende indirimleri takip etmek istiyorum hangi siteleri önerirsin ?

m_s_c seni tebrik ediyorum arabayla ana kucağını çok ucuza almışsıın bende almak istiyorum bakıyorum da fiyatlara da çok uçuk bende indirimleri takip etmek istiyorum hangi siteleri önerirsin ?

İnternetten bakıncada olmuyor canım ya ben istediğim arabayı ve anakucağını söyledim jokerdeki görevlilere onlar biz sizi indirime girdiğinde arayacağız dediler önce sadece araba girdi indirime onu aldık birde sık sık vakit buldukça jokere ebebek'e hello baby'e gittim, mesela anakucağı indirime girince arayacaklardı ama geçengün gittiğimde bir görevli sadece pembesi %50 indirimde dedi bende niye aramadınız dedim sadece bursa jokerde indirimde çoğunun haberi yok dedi, bir sefer gittiğimde primalar indirimdeydi 6paket aldık, bir sefer gittiğimzde parkyatak indirimdeydi, ayın 15inde mothercare indirime giriyor tulumlar vs aldık... ..............dan aldım bir kaç şey Sürekli fırsat buldukça mağaxa geziyorum

bizde bbek arabamızı ve ana kuağını hello bbynın pazar ındırımınden aldık % 50 indirim ile joker bence pahalı vede internetede guvenme cunku benım aldıgım arabayı ınternette en ucuz 1200 tlye gordum ben araba ve oto koltuk 850 tlye aldım

m_s_c park yatağı hangi marka aldınız? ölçüleri ne? benim beşikle araba kaldı almadığım ...
glowworn mağazada baktığımız bebek arabasını internette tam yarı fiyatına gördüm...inan bende anlamadım hangisine güveneceğimi...ama bebe confort almaya karar vermiş gibiyim çünkü hafif puset tarzı birşey düşünüyorum
Kızlar bir kez daha soracağım ama süslü beşikler varya sallanan onlardan tavsiye edeniniz var mı ?

Ben parkyatağı en fazla 6 ay kullanırım birde tatile yada annemlere giderken kullanırım, bebek odasıda alıcam o yüzden benîm aldığım çok kaliteli birşey değil canım, burda daha önce paylaşmıştım resmiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…