2013 Temmuz anneleri bebğinz hangi haftada boyu,kilosu ne kadr?

evet pazartesi yazıcam demiştim ama bugün yazabiliyorum ancak biz 20. haftadayız ve bebeğim 360 gram olmuş boyunu söylemedi doktorum.

benim kızımda 21 haftalık ve 28 cm boyu ,440 gr dedi kilosunada doktorumuz teyzeleri...

cumartesi 21 tam dolduğu gün gittim. 364 gr çıktı bebeğim çok üzüldüm bir hafta geri kilosu.. ama doktorumuz 3 hafta fark olmadığı sürece sorun değil dedi.

cumartesi 21 tam dolduğu gün gittim. 364 gr çıktı bebeğim çok üzüldüm bir hafta geri kilosu.. ama doktorumuz 3 hafta fark olmadığı sürece sorun değil dedi.

üzülme canım doktor sorun yok diyosa canını sıkma. pekmez ve kırmızı et bebege kilo aldırırmış. benim arkadaşım da hamileyken bebeginin kilosu düşüktü. doktor "bolca et ye toparlanır" dedi. gerçekten de öyle oldu. yapabilirsen etten zengin beslen.

arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim geçen hafta drmuza gidince bebegin kilosuna 500gr boyuna 25 cm dedi.maşalah çok sagıkı dedi.şubattan beri gribim ve hep öksürüyorum.antibiotikler öksürük şurupları işe yaramıyor.iştahım az.sadece yoğurt peynir süt sallata yiyebiiyorum.birde devamlı gece kusmalarım var öksürük ve balgamdan.tek tesellim bebegimin ilk haftalardan beri önde oluşu.bu aralar kendimde şeker artışındanda şüphe duydum.çünkü belirtiler var gibi.siz gribi nasıl atattınız.ben öksürünce idrarım kaçıyor artık bunaldım.kasıklarım agrıyor....gece uykularım kaçtı.uykusuzum...

Doktora gittiğimizde 20+6 idi kızım. Boyuna 26 cm, kilosuna da 420 gr dedi doktorumuz. Normal sanırım..

benim de oğlum su anda 22 haftalık. 3 gün sonra kontrolüm var. heyecanla bekliyorum bakalım kilosu boyu ne kadar olmuş. bir ay önce 17 cm di

canım geçmiş olsun bende yeni atlattım çok kötüydüm,geçen seferki 2 hafta sürmüştü çok şükür bu sefer 3 günde geçti.strath tablet var tamamen bitkisel doktoruna danış ve hemen ondan kullanmaya başla,,bende tavsiye üzerine aldım önce doktoruma sordum tabii,kullanır kullanmaz gözüm açıldı keşke daha önce alsaydım dedim..

saol cnm. artık ilaç görmeye tahammül edemiyorum grip ilaclarımda antibotik hariç hepsinin kutusu bitti.bebegime birşey olur diye krkudan antibtiği yarıda bıraktım.havalar düzelmedikçe iyileşmem zor.vücudum güneş bile görmüyor.sıcak havaları özledim...

Kızlar benim bebişimin kilosuda bir hafta geriden geliyor üzüldüm birazAma doktor normal dedi,her bebek farklı gelişir dedi.
23+2 de kilosu 540 gr boyu 27 cm dedi
Ne dersiniz?Bol bol et mi yemeliyim?

Kızlar benim bebişimin kilosuda bir hafta geriden geliyor üzüldüm birazAma doktor normal dedi,her bebek farklı gelişir dedi.
23+2 de kilosu 540 gr boyu 27 cm dedi
Ne dersiniz?Bol bol et mi yemeliyim?

bol bol süt ve süt ürünleri ye.ayrıca salata ve yeşil sebzeler, meyveleri her öğünde tüket .günde 3 öğün degil 6 ögün birşeyler ye.ben öyle yapıyorum.bebegin geişimi hızlanır.ben pek et yiyemiyorum.haftada 1 gün tavuk, 1 gün et yiyebliliyorum.genellikle çeşitli sebze yemekleri yapıyorum.ben balık pişiremediğim için yiyemiyorum ama haftada birkez balık yemek de faydalı.cevizde 3-4 tane günde yersen iyi olur.bebegin daha kilolu olur.inş bebegini saglıkla kucagına alırsın.kendini üzme.bence normal kiosu.

24+2 de gittik 800 gr ve 32 cm cıktı bebeğim :):)

21. haftalıkken 400 gr 23 cm di oglusum sımdı 23 haftalık olduk doktorumuza gdcez bu hafta

ben de 23 ün içindeyim. bir hafta önceki kontrolde 486 gr 28 cm di. simdi burdaki kiloları görünce benim bebeğim zayıf mı acaba diye düşündüm. ama doktorumun dediğine göre önden bile gidiyoruz. aklım karıştı şimdi burdaki yazıları görünce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…