maşallah bebeğinizekızlar c.tesi kont. vardı şeker yükleme testi yapıldı ii çıktı bebeğim26+1 günlük 870 gr.mış.Eğer bebeğin kilo alımı böle devam ederse 3.300 kg olurmuş kilosu doğuma kadar, boyuda normalmiş..
canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. erkende gelse sağlıklı gelsin inşallah.Erken doğum ihtimalim %99ama yinede buraya yazmak istedim 29+1de kuru kızım 1238gr.arkadaslar ne yiyip içiyosunuz bebişler önden gidiyohastanede yatıyorum ayağa kalkmam yasak olduğundan enerjı sarfetmiyorum acıkmıyorumda.yemek yemek bı zulum.bebişlerinize sağlık versın allahım
canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. erkende gelse sağlıklı gelsin inşallah.
benim gün içerisinde ağzım hiç boş durmuyor nerdeyse sürekli bişeyler atıştırıyorum. atıştırmalık olarakta kuru kayısı kuru incir ceviz falan yiyorum.kendini birazcık zorlayıp bişeyler yemeye çalış bence
Erken doğum ihtimalim %99ama yinede buraya yazmak istedim 29+1de kuru kızım 1238gr.arkadaslar ne yiyip içiyosunuz bebişler önden gidiyohastanede yatıyorum ayağa kalkmam yasak olduğundan enerjı sarfetmiyorum acıkmıyorumda.yemek yemek bı zulum.bebişlerinize sağlık versın allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?