2013 Temmuz anneleri bebğinz hangi haftada boyu,kilosu ne kadr?

5 hafta 3 günlük -0.532 cm

7 hafta 3 günlük -1.02 cm

9 hafta 3 günlük -2.78 cm

12 hafta 2 günlük -6 cm (büyük ihtimalle kız dedi doktor)

15 hafta 1 günlük -12 cm 137 gr (kız olduğu kesinleşti)

17 hafta 1 günlük -16.5 cm 210 gr (ilk defa 3boyutlu gördük ve cd aldık doktordan) *boyunu da kafatası ve kuyruk sokumunun ölçüsünü verdi

19 hafta 4 günlük - 330 gr (dr 20+2 gibi uzun boylu bir kız dedi) Babası kılıklı

22 hafta 4 günlük - 610 gr

Sağlıklı olsunlar sağsalim kucaklarımıza alalım da varsın kiloları bilmem kaç gr geri, bilmem kaç gr ileri olsun...

Son düzenleme:
kızlar c.tesi kont. vardı şeker yükleme testi yapıldı ii çıktı bebeğim26+1 günlük 870 gr.mış.Eğer bebeğin kilo alımı böle devam ederse 3.300 kg olurmuş kilosu doğuma kadar, boyuda normalmiş..

bugün Oğlum 26+5 günlük ve 923 gr boyuda yaklaşık olarak 36 cm olmuşşş
Annesinin tosuncuğu büyüyor hergün biraz daha

maşallah bebeğinize

26+1 de kilomuz 900 gr boyumuzda 34.5 cm... (1 hafta önde gidiyoruz 27 haftalık çıktık)

Son düzenleme:
Erken doğum ihtimalim %99ama yinede buraya yazmak istedim 29+1de kuru kızım 1238gr.arkadaslar ne yiyip içiyosunuz bebişler önden gidiyo😊hastanede yatıyorum ayağa kalkmam yasak olduğundan enerjı sarfetmiyorum acıkmıyorumda.yemek yemek bı zulum.bebişlerinize sağlık versın allahım

canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. erkende gelse sağlıklı gelsin inşallah.
benim gün içerisinde ağzım hiç boş durmuyor nerdeyse sürekli bişeyler atıştırıyorum. atıştırmalık olarakta kuru kayısı kuru incir ceviz falan yiyorum.kendini birazcık zorlayıp bişeyler yemeye çalış bence

İnsallah senın bebeğinde canım.denicem😊

Canım senin kızın kilosu normal bence benim yeğenim erken doğmuştu 900 gr dı şuan ilkokula gidiyo canavar gibi bi oturuşta bi ekmek yiyor. Hem aşırı bi gelişim geriliği olmadıktan sonra önemli değil ben 3600 eşim 2400 falan doğmuş ama benim boyum kısacık ve zayıfım eşim nerdeyse 190 . Doğduktan sonraki yeme alışkanlığı ve tabi genetik faktörler çok önemli

29+0 da 1507 gr kilomuz. boyumuz da 38 cm yaklaşık
bal süt ceviz muz kaşar peyniri ...bunlar sayesinde bebeğimin gelişimi çok iyi allaha binlerce şükür.. sizlere de tavsiyem bu

29+ 1 'de 1.650 gr 42 cm . Uzun ince olucak diye bekliyorum genetik faktörler baskın çıkarsa :) Her gün 1 yumurta yarım kilo yoğurt yiyiyorum :)) Birde karnım hala pek çıkmadı

Son düzenleme:
sizin bebeişleriniz çok iyi maşallah benim kızım minicik galiba 30+4 yiz ama kilosu 1500 çok mu zayıf endişelenmeye başladım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…