2013 Temmuz anneleri bebğinz hangi haftada boyu,kilosu ne kadr?

merhaba kızlar bende 29 haftalık hamileyim boyu 38 cm kilosu 1200 allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar ben de salı günü gittim doktara 29+2 günlük 1400 kg ve 40 cm kızımız.herşey normal dedi doktorumuz:)

Kızlar benim kızımda ufak 29+5 de gittim 1290 gr kilosu boyuda 35 cm.
Cok mu ufak.Bide bende seker yüksek cıktı,diyette yapmak zorundayım ne yazıkki

cuma gunu yani 3 mayista gitmistim 29 +4 te oglum 1590gr di haftasina gore onde gidiyo acava erken dogum mu demek yoksa iri bi bebek mi olucak
ben normal dogum istiyorum ama kafa boyu 31 hafta cikiyoduu bakalim nolcakkk

cuma gunu yani 3 mayista gitmistim 29 +4 te oglum 1590gr di haftasina gore onde gidiyo acava erken dogum mu demek yoksa iri bi bebek mi olucak
ben normal dogum istiyorum ama kafa boyu 31 hafta cikiyoduu bakalim nolcakkk

bende internette bu konuyu aradım okudum.bebegin gelişimi ilerideyse evet 1 hafta falan erken doğum yapanlar olmuş.ama herkes öyle olacak degil sonuçta.hayırlısı olsun bebişler saglıklı doğsunda....

bende internette bu konuyu aradım okudum.bebegin gelişimi ilerideyse evet 1 hafta falan erken doğum yapanlar olmuş.ama herkes öyle olacak degil sonuçta.hayırlısı olsun bebişler saglıklı doğsunda....

ayy cok merak ediyorum nasıl olcak kaç kilo dogcakk .....

Ben de bugün gittim kızlar 31+1 1980 gr dedi.

oo maşalllah senin bebişde oldukca büyük hee:))

benimki de o civarda tatlım ama bana minyon bebek dediler yarın tkrar gideceğim inşallh büyümüştür

31*5te 2000 kg.dı ya iyimi sizce haftada kaç gr alır bebişler bilen var mı
:nazar. 250-300 gr arasında tatlmmmm

bende 29+4 de gıttim 1555 gr dı boyunu vermedı ama fl yazan kısmı 7 ıle carsptıgımdaa 39 cm cıkıyor hayırlısı bakalımm

Bende de seker cikti ama tam tersi haftasina gore killolu . Sekerlerde genelde iri bebek olur derler ama sizinki zayifmis .

canlar 32+1 de hem rapor hem de bebeğimin hareketlerinin azalması nedeniyle gittim doktora.bebeğim 1900 gr ve doktor nst istedi bebeğin hareketleri azaldı diyince. NST ye girdim ve sancı çıktı. pazartesi tekrar gideceğim. inşallah bi sıkıntı yoktur

32+1de rapor için gittiğimde kilosu 2250 gr boyu 45 cm çıktı..

Son düzenleme:
sevgili plstgc
bence bebeğin büyüdüğü için yer kalmadığından hareketleri azalmıştır.karamsar olma.
ayrıca bende de şeker sınırda çıktı.hamur işi ve şekerli tatlı hiçbirşey yemiyorum.beyaz ekmek de.bazen kinder bueno dan bir parça alıyorum.o kadarı nefsimi körlüyor.

AYnen cnm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…