2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar benim sadece 2 tane hastane cıkışı var
2 tane de iç zıbın aldım sadece

sizler kaç tane aldınız?
canım ben hiç iç zıbın almadım çıtçıtlı bady çok aldım...acaba çok gereklimi????
ben canta normal kol cantalarindan aldim , zaten bavul cantalar bi sürü var , içinede bi cok sey sıgıyıo , 2 canta tasimak istemiyorum , o yuzden hem bebişin hem kendi eşyalarimi koyabilecegim kol cantasi aldim.
resmini bizde görsekte fikir olsa :))) bende normal bebek çantalarını hiç sevmiyorum normal büyük bi kol çantası olsun hem bebeğimin eşyalarını koyayım hem kendimin..
hele şükür bilgisayarımıza kavuştuk.. hemen tosuncuğumu paylaşıyım sizle..
Eki Görüntüle 720737

maşallah annesi ...elinide alnına koymuş düşünceli çocuk neler düşünüyo kimbilir :)))
Kızlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
30 lu haftalarda akıntınızda artma oldu mu?

ben kendimi bildim bileli hep amkıntım var :)))ama şu son 1 aydır renksiz akıntım oluyo hatta inanırmısınız günlük ped kullanmadığım zamanlarda sanki altıma kaçırmışım gibi iç çamaşırım ıslanıyo...bazen şüpheleniyorum acaba suyummu sızıyo diye :))) bu kontrolümde bunu mutlaka sorucam..çok rahatsız edici bi durum

kızlar sllmmmm biz geldik oğlumla ....nasılsınız bakalım kimseler yok yine klasik bir pazar günü...hava çok güzel sıcak ama evde olsam gezerdim valla gölgeden gölgeden :))dün ütü işimizide hallettim ustalar mobilyaları kurarken bende ütümü yaptım..gözümde büyütüyodum ama Allahtan yapmışım ilerleyen günlerde yapamazdım heralde..
çok şükür odamızıda hallettim çok şirin oldu biraz sıkış sıkış oldu ama napalım elimizdeki oda o anca okadar oldu..:)))allahım sağlıcakla içinde büyütmeyi nasip etsin

Bayağı hazırsınız o zaman ne güzel Allah zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah canım. İmrendim şimdi sana. Ben daha hiçbir kıyafetini yıkmadım bile. Normalde annemi bekliyordum o yapacak diye ama beklemekten sıkıldım artık yapılsın istiyorum. Bugün internetten birçok şey aldım deterjanını da aldım. Gelince yıkarım artık. Hiç de enerjim yok ama o minnoş minnoş cicili bicili şeyler olunca seve seve yaparım:)))

canım çok saol sende hazırlarsın merak etme..benimde nasıl oldu biliyomusun annemi bekliyodum yazlıktan gelsinde yapalım diye...sonra bi akşam üstü aklıma esti ve bianda kendimi kıyafetleri yıkarken buldum hemde önce sirkeli suyla elimde yıkadım tek tek sonra makineye attım :))) hamaratlığım tuttu yani...bigün sonrada yine aynı hırsla ütüyü çıkarttım aradan :)))yani anneni bekleme kuzum bi gayret yap hemen sonra ağırlaşınca çok zor olacak...

dün gece baya bi karışık rüyalar gördüm kızlar yani alıştım artık doğumla ilgili rüyalara ama bu farklıydı yaa...hamileliğimde ters giden bişeyler olduğunu sölüyordu doktor ve benim bi karar vermemi istiyordu ama ne olduğunu hatırlamıyorum çook ağlıyordum eşimle birbirimize sarılıyorduk..sonra sancı çektiğimi nts ye bağlandığımı görüyordum falan filan işte...kontrol günümüze daha 2 hafta var ve zaman geçmiyor bi türlü bu kontroller 15 günde bir olmalı bence insan merak ediyo merak edincede bilinç altında böle şeyler kalıyo ve rüyalarımıza giriyor..
allah şifa versin burdaki arkadaşlar anlatıyorya bebeklerinde gelişim geriliği olduğunu onlara çok üzüldüğüm için bilinç altımda kalmış olabilir...

Oh ne güzel içine sine sine yapmışsın. Yok ben d beklemicem zaten gelemiyolar bi türlü. Ablamın habire yurtiçi yurtdışı kongreleri seminerleri oluyo bu ara. Onlar da yeğenime bakmak için hep onun evine gidiyorlar. Farklı şehirlerdeyiz. Bu gidişle doğuma yetişirlerse sevinecem. Benim büyük ihtimal sezaryen olacak 1-5 Temmuz dedi doktor. Yapmam lazım artık. Minik kuzumun hiçbir şeyi hazır değil daha((

Ohhh ellerine sağlık canım miss gibim olmuştur.. Allah sağlıkla giydirmeyi, büyütmeyi nasip etsin inş..

Kızlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
30 lu haftalarda akıntınızda artma oldu mu?

Canım benim olmuştu şimdilerde azaldı artık..

hele şükür bilgisayarımıza kavuştuk.. hemen tosuncuğumu paylaşıyım sizle..
Eki Görüntüle 720737

Aman Yarabbim maşallah tosununa

Canım moralini bozma yaa. Sadece 6 günlük bir gerileme ki, ölçümler kesin tanı koymazmış doktorum hep ööle der.. İçini ferah tut sen emi.

canım sen neden sezeryan olucan bi sorun mu çıktı??

Amin canım hepimizinkini inşallah..

Merhaba! Nete fazla giremesem de arada yazılanları takip ediyorum.. Özellikle cam kapı silen arkadaşlar için uyarım olacak.. Cuma günü evime temizlik için arkadaşlar geldiler sağolsunlar, ben de onlara ufak tefek yardimda bulundum ve kızlardan biri kanepeyi iterken duramadım ve sadece dizlerimle itmesine destek oldum ve dün acildeydim! 1 cm açılma olmuş, doktor elim bebeğin kordonuna değdi, dedi.. Yani erken doğum riski oluşmuş.. Yatış yapıldı, akciğer iğneleri vuruldu.. Suan evimdeyim, sadece lavabo ve yatak arası hareket alanım.. 31+6 günlük bebeğim.

cok gecmıs olsun canım dıkkat etmek gerekıyor ya ama yapılcaklar oluncada pek dıkkat edılmıyor :/ ama yazdıgın ıyı olmusbır hafta oncekı halımı dusunuce ..

geçmiş olsun canım..

canım hemen bozma moralini. internette yazan herşeye de inanma.senin bebeğinin durumu orda yazanlardan çok farklı olabilir. üzülüp bebeğinide üzme. sen iyi beslenmeye devam et. inşallah iyi olur bebişin

allah razı olsun canım, gerçekten burada bana yazan herkesten allah razı olsun yüreğime su serptiniz yoksa ben bugün de ağlamaya devam ediyor olurdum allah hepinizden razı olsun...

haklısın zaten hemen doktoru değiştirmeye kesin karar verdim.. yeni doktor arayacağım ve riskli gebelik uzmanı dediğine dikkat edeceğim mutlaka allah razı olsun desteğin için...

Canım moralini bozma yaa. Sadece 6 günlük bir gerileme ki, ölçümler kesin tanı koymazmış doktorum hep ööle der.. İçini ferah tut sen emi.

allah razı olsun canım, bunları okudukça rahatlıyorum.. inşallah yarınki kontrolde de güzel şeyler duyarım..

çok geçmiş olsun.. bir kanepe itmeyle bu kdr risk altına giriliyormuş demek.. çok dikkat etmek lazım ozaman uyarın için sağol.. tekrar geçmiş olsun

canım sen neden sezeryan olucan bi sorun mu çıktı??

Amin canım hepimizinkini inşallah..

Benim cadı başından beri ters canım. Bir de ben normal doğumun risklerinden de korkuyorum. En yakın arkadaşımın yeğeni normal doğumda oksijensiz kaldı iki yaşında şimdi ama yürümeyi bırak hala oturamıyor bile. Bir tarafı felçli. Ablam da normal doğum çok istedi 16 saat suni sancı çekti ama açılma olmadı ve sezaryene alındı. Ve etrafımdaki bütün sezaryen olanlar da çok memnunlar çok rahatmış diyorlar. İşte bütün bunlar birleşince sezaryen kötü gelmiyor bana. Ama hayırlısı olsun tabii ki. Hepsinin riski var. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi evimize getirmeyi nasip etsin

bılınc altıdır tatlım takma ole seyler kafana rahat rahat uyumana baksana sen yha. ben hıc gormuyorum yada hatrlmıorum :))) ruyalar tersıne cıkarmıs zaten

heycan basmıomu senı cnm yha 10 gun fln de yanı saka gbı. bak senn yerıne ben heycnlandım sımdık :))) ya benmde ole erken gelrse bnmde hıcbseyım hazr deıl odann kokusunn cıkmasını beklıorum beklmm en ıyısı. ayhhh bak yha dogm heycanı bastı yne bnı relax olmamz lasım sakınn allahım en kolay dgumlar versın ıns canmmmm

selamın aleykum hanımceler ve cucuklerii nasılsınız bakalım bıs yenı geldık evımıze babamız geldı bıraktı ve gıttı gerı abısıgılee ıslrı vardıdaa
bıse yemek yapcaz kendımıze vee dınlenıcez artık taaakı doguma kdr tabım arada temsılıklerımızı yapıcazzzee malum dogum az kaldı ama bend ehast.ortamını gordugumdenmıdır yada ark.dogumunun heyecanını yasadıgımdan mıdır nedır yada sıranın bana gelmesındemıdır nedır acayıp belırsızlık durumları var endıse(ne nasıl olucak),korku(ne skeıl olucak),belırsızlık(nasıl) derkenn kafam bır sekıl esıme dıyorum benı psıkolojık olarak fulldestek ver az once bıraz verdı ve gıttı hemen gozlerm doldu paşama kavsuma heyecanı sardı darısı dıger hıslerımeeee
hayrlısı bakalımm
bu arada 1 hafatdır rahımde kasılmalarımoluyor gunde 2-3 kezzz
sabahdan berı sol el parmaklarım dıresıyor hareket ettıremıyorummm yafffffff:26::26:
bır gecmıse bakalımmmm bıssss

a.selam h.geldın tatlım offf bu dogm heycanı napıcaz yha aynı kuşkular bndede var talım bnde esıme dıorum oda bnı rahatlatıo saolsun bırıcık kocam bnm dgm zamnn bellımı cnm yha 36 haftalık olmussun artk ama dr bse soledmı dgmla ılgılı bebegn kac kılo daha kılo alırmıyımıs cok soru sordum sanırım bde nefes egzersızı yapıomusn puffffff allahmm kolay dgm nasıp et hepımıze

Neslihaaaan naptın canım sen!!!!!?????? Benim doğum temmuzda sen 10 gün falan yazmışsın ben mi yanlış anladım yoksa:)) aman yoksa Allah mı söyletti ühüü ühüü ağlarım şimdi korkutma beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…