canım ben hiç iç zıbın almadım çıtçıtlı bady çok aldım...acaba çok gereklimi????kızlar benim sadece 2 tane hastane cıkışı var
2 tane de iç zıbın aldım sadece
sizler kaç tane aldınız?
resmini bizde görsekte fikir olsa :))) bende normal bebek çantalarını hiç sevmiyorum normal büyük bi kol çantası olsun hem bebeğimin eşyalarını koyayım hem kendimin..ben canta normal kol cantalarindan aldim , zaten bavul cantalar bi sürü var , içinede bi cok sey sıgıyıo , 2 canta tasimak istemiyorum , o yuzden hem bebişin hem kendi eşyalarimi koyabilecegim kol cantasi aldim.
Kızlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
30 lu haftalarda akıntınızda artma oldu mu?
Çok geçmiş olsun aman su içmeyi ihmal etme normalde bile çok içmemiz gerekiyor hele böyle bir durumda çok daha fazla ihtiyaç oluyordur
kızlar sllmmmm biz geldik oğlumla ....nasılsınız bakalım kimseler yok yine klasik bir pazar günü...hava çok güzel sıcak ama evde olsam gezerdim valla gölgeden gölgeden :))dün ütü işimizide hallettim ustalar mobilyaları kurarken bende ütümü yaptım..gözümde büyütüyodum ama Allahtan yapmışım ilerleyen günlerde yapamazdım heralde..
çok şükür odamızıda hallettim çok şirin oldu biraz sıkış sıkış oldu ama napalım elimizdeki oda o anca okadar oldu..:)))allahım sağlıcakla içinde büyütmeyi nasip etsin
Bayağı hazırsınız o zaman ne güzel Allah zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah canım. İmrendim şimdi sana. Ben daha hiçbir kıyafetini yıkmadım bile. Normalde annemi bekliyordum o yapacak diye ama beklemekten sıkıldım artık yapılsın istiyorum. Bugün internetten birçok şey aldım deterjanını da aldım. Gelince yıkarım artık. Hiç de enerjim yok ama o minnoş minnoş cicili bicili şeyler olunca seve seve yaparım:)))
canım çok saol sende hazırlarsın merak etme..benimde nasıl oldu biliyomusun annemi bekliyodum yazlıktan gelsinde yapalım diye...sonra bi akşam üstü aklıma esti ve bianda kendimi kıyafetleri yıkarken buldum hemde önce sirkeli suyla elimde yıkadım tek tek sonra makineye attım :))) hamaratlığım tuttu yani...bigün sonrada yine aynı hırsla ütüyü çıkarttım aradan :)))yani anneni bekleme kuzum bi gayret yap hemen sonra ağırlaşınca çok zor olacak...
kızlar sllmmmm biz geldik oğlumla ....nasılsınız bakalım kimseler yok yine klasik bir pazar günü...hava çok güzel sıcak ama evde olsam gezerdim valla gölgeden gölgeden :))dün ütü işimizide hallettim ustalar mobilyaları kurarken bende ütümü yaptım..gözümde büyütüyodum ama Allahtan yapmışım ilerleyen günlerde yapamazdım heralde..
çok şükür odamızıda hallettim çok şirin oldu biraz sıkış sıkış oldu ama napalım elimizdeki oda o anca okadar oldu..:)))allahım sağlıcakla içinde büyütmeyi nasip etsin
Kızlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
30 lu haftalarda akıntınızda artma oldu mu?
meraba herkese bugün kontrole gittik
doktor bebeğimde gelişim geriliği olduğunu söyledi
32+2 olması gerekirken bazı ölçümleri 31+3 çıktı
internette biraz araştırdım çok kötü şeyler okudum moralim acayip bozuk aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı
pazartesi başka bir doktora daha görüneceğim...
canım sen neden sezeryan olucan bi sorun mu çıktı??Oh ne güzel içine sine sine yapmışsın. Yok ben d beklemicem zaten gelemiyolar bi türlü. Ablamın habire yurtiçi yurtdışı kongreleri seminerleri oluyo bu ara. Onlar da yeğenime bakmak için hep onun evine gidiyorlar. Farklı şehirlerdeyiz. Bu gidişle doğuma yetişirlerse sevinecem. Benim büyük ihtimal sezaryen olacak 1-5 Temmuz dedi doktor. Yapmam lazım artık. Minik kuzumun hiçbir şeyi hazır değil daha((
Ohhh ellerine sağlık canım miss gibim olmuştur.. Allah sağlıkla giydirmeyi, büyütmeyi nasip etsin inş..
Canım benim olmuştu şimdilerde azaldı artık..
Aman Yarabbim maşallah tosununa
Canım moralini bozma yaa. Sadece 6 günlük bir gerileme ki, ölçümler kesin tanı koymazmış doktorum hep ööle der.. İçini ferah tut sen emi.
Merhaba! Nete fazla giremesem de arada yazılanları takip ediyorum.. Özellikle cam kapı silen arkadaşlar için uyarım olacak.. Cuma günü evime temizlik için arkadaşlar geldiler sağolsunlar, ben de onlara ufak tefek yardimda bulundum ve kızlardan biri kanepeyi iterken duramadım ve sadece dizlerimle itmesine destek oldum ve dün acildeydim! 1 cm açılma olmuş, doktor elim bebeğin kordonuna değdi, dedi.. Yani erken doğum riski oluşmuş.. Yatış yapıldı, akciğer iğneleri vuruldu.. Suan evimdeyim, sadece lavabo ve yatak arası hareket alanım.. 31+6 günlük bebeğim.
Merhaba! Nete fazla giremesem de arada yazılanları takip ediyorum.. Özellikle cam kapı silen arkadaşlar için uyarım olacak.. Cuma günü evime temizlik için arkadaşlar geldiler sağolsunlar, ben de onlara ufak tefek yardimda bulundum ve kızlardan biri kanepeyi iterken duramadım ve sadece dizlerimle itmesine destek oldum ve dün acildeydim! 1 cm açılma olmuş, doktor elim bebeğin kordonuna değdi, dedi.. Yani erken doğum riski oluşmuş.. Yatış yapıldı, akciğer iğneleri vuruldu.. Suan evimdeyim, sadece lavabo ve yatak arası hareket alanım.. 31+6 günlük bebeğim.
canım hemen bozma moralini. internette yazan herşeye de inanma.senin bebeğinin durumu orda yazanlardan çok farklı olabilir. üzülüp bebeğinide üzme. sen iyi beslenmeye devam et. inşallah iyi olur bebişin
Canım inan ki doktordan doktora çok şey değişiyor. Ben yazmıştım hatırlarsan doğum iznini başka bi doktordan almaya gittim (daha yakın kolay alırım diye) ultrasona almam gerekiyor dedi tamam dedim bebeğin gelişimi geri dedi sende ödem var dedi bebek ters bundan sonra asla hareket etmiceksin yürüyüş yasak dedi tansiyonun yüksek dedi ha bir de sancın var senin dedi neler demedi ki..ona kalsa orda erken doğum yapıyordum.neyseki kendi doktorumla randevum 3 gün sonraydı onu bekledim ve cuma günü gittiğimde (ki inanılmaz güveniyorum cihazları türkiyede sayılı yerde var, zaten perinatolog riskli gebelik uzmanı ve çok tanınmış bir doktor) adam şoke oldu öbür doktorun söylediklerine. Bebekte de bende de Allah'a şükürler olsun hiç ama hiçbir problem yoktu. Şöyle bir açıklama yaptı: bazı doktorlar bütün kötü ihtimalleri abartarsak sıralıyorlar ki sen de aa ne kadar iyi doktor bak başkasının göremediklerini görüyor diyeceksin ve başkasına gitmeyin hep ona gideceksin. O yüzden başka bir doktora mümkünse perinatologa gitmen çok iyi olur canım.
.
Canım moralini bozma yaa. Sadece 6 günlük bir gerileme ki, ölçümler kesin tanı koymazmış doktorum hep ööle der.. İçini ferah tut sen emi.
canım sen neden sezeryan olucan bi sorun mu çıktı??
Amin canım hepimizinkini inşallah..
dün gece baya bi karışık rüyalar gördüm kızlar yani alıştım artık doğumla ilgili rüyalara ama bu farklıydı yaa...hamileliğimde ters giden bişeyler olduğunu sölüyordu doktor ve benim bi karar vermemi istiyordu ama ne olduğunu hatırlamıyorum çook ağlıyordum eşimle birbirimize sarılıyorduk..sonra sancı çektiğimi nts ye bağlandığımı görüyordum falan filan işte...kontrol günümüze daha 2 hafta var ve zaman geçmiyor bi türlü bu kontroller 15 günde bir olmalı bence insan merak ediyo merak edincede bilinç altında böle şeyler kalıyo ve rüyalarımıza giriyor..
allah şifa versin burdaki arkadaşlar anlatıyorya bebeklerinde gelişim geriliği olduğunu onlara çok üzüldüğüm için bilinç altımda kalmış olabilir...
Oh ne güzel içine sine sine yapmışsın. Yok ben d beklemicem zaten gelemiyolar bi türlü. Ablamın habire yurtiçi yurtdışı kongreleri seminerleri oluyo bu ara. Onlar da yeğenime bakmak için hep onun evine gidiyorlar. Farklı şehirlerdeyiz. Bu gidişle doğuma yetişirlerse sevinecem. Benim büyük ihtimal sezaryen olacak 1-5 Temmuz dedi doktor. Yapmam lazım artık. Minik kuzumun hiçbir şeyi hazır değil daha((
selamın aleykum hanımceler ve cucuklerii nasılsınız bakalım bıs yenı geldık evımıze babamız geldı bıraktı ve gıttı gerı abısıgılee ıslrı vardıdaa
bıse yemek yapcaz kendımıze vee dınlenıcez artık taaakı doguma kdr tabım arada temsılıklerımızı yapıcazzzee malum dogum az kaldı ama bend ehast.ortamını gordugumdenmıdır yada ark.dogumunun heyecanını yasadıgımdan mıdır nedır yada sıranın bana gelmesındemıdır nedır acayıp belırsızlık durumları var endıse(ne nasıl olucak),korku(ne skeıl olucak),belırsızlık(nasıl) derkenn kafam bır sekıl esıme dıyorum benı psıkolojık olarak fulldestek ver az once bıraz verdı ve gıttı hemen gozlerm doldu paşama kavsuma heyecanı sardı darısı dıger hıslerımeeee
hayrlısı bakalımm
bu arada 1 hafatdır rahımde kasılmalarımoluyor gunde 2-3 kezzz
sabahdan berı sol el parmaklarım dıresıyor hareket ettıremıyorummm yafffffff:26::26:
bır gecmıse bakalımmmm bıssss
heycan basmıomu senı cnm yha 10 gun fln de yanı saka gbı. bak senn yerıne ben heycnlandım sımdık :))) ya benmde ole erken gelrse bnmde hıcbseyım hazr deıl odann kokusunn cıkmasını beklıorum beklmm en ıyısı. ayhhh bak yha dogm heycanı bastı yne bnı relax olmamz lasım sakınn allahım en kolay dgumlar versın ıns canmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?