2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Öncelikle çok geçmiş olsun canım bişe sorcam acaba ne şikayetle gittin acile

bana donmus gıbım gelıyor eskıden bole agrılar sızlanmalar pek olmyyordu en onemlısıde yururkene asagımı bıcak saplamaksı fasla omyordu ve ebebgın sırtı soldaydı en son sımdı ıse bır saga kayıyor bır sola paşammm ve kaburgamda agrılar oluyorrrrrrrrr ben ondan dıyorum ya baakaım cumaya dr gıdcegızzzzzzzzz

kızlar benim sadece 2 tane hastane cıkışı var
2 tane de iç zıbın aldım sadece

sizler kaç tane aldınız?
ben 1 hats.cıısı 2 takım aldım 3 ayrı alt ve 5 ıc atlet koydum ne olur ne olmaz ark oncekı gun dogum aptı 2 takım koymuss ıc alteı ayrı beeek gece ıshal modunda :) tum ust gıtmıss 2.gıydırdıler kalsalardı 3 ıhtıyac olurdu snaırımm

maaslalh cnm superısnızzzzzzzzzz

ayh sıze yazamadım odamız geldı :)) kuruldu cok mutluyuz su an artk oda suslemelerıyle ugrasıcaz :)) sıze yazamadm canlarım arada gelırım yanınza bıraz temızlık yapım odada heryer talas oldu :))
hayırlısı ıle kullnamak nasıp olur ınsll cnm bızım besık geldıde babamız kurmadıı daha erken dıyeeeeeee bıse gore yanııı

benımıde solda govde mıdede bası dı ayakalr sagdadıı sımdı ısee sag ve solda govdesı hısseıyorum ve bıcak saplanıyrr alt tarafımaaa hıskırık her boglesını sarsdıgı ıcn asagıda hıssetmısındır benımı suan karnımı tıtretıyor mısall

hele şükür bilgisayarımıza kavuştuk.. hemen tosuncuğumu paylaşıyım sizle..
Eki Görüntüle 720737

Kızlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
30 lu haftalarda akıntınızda artma oldu mu?
evett bayagı hemdeeeeeeeeeeee

baslar tatlım vucuduna baglı dr bakar donmesmısee egerrr hop sezercı ınsl donerdeeeeeeeeeeee benım bıldıgım yanıı:26::26:

ayy benım hıc bır ıs yapamam gerek o vakıttt kaldıkı bennnnnnnnnnnnnn:26::26: gecmıs olsun tatalım dıkkat ett kendıneeeeeeeeeeee

:)9
yok dr 2 hafta sonra gel dogum hahkında bılgı verelım dedıı yanı 37 haftalık olcam dr goree ama regl gore 36 olcamm
kendımce egzersızler yapıyorum bol yuruyorummmm dr bebek asıl sım dı lerde daha cok kg alır dedııı en son 2400 du ve 34 haftalıkdıı amın ınsl kolayından cnm yaaaaaaaaa:26::26:

kızlar ben yemek yıyım namaz kılımm geleyım muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk

anladım canım evet hayırlısı olsun...ben daha hiçbirşey düşünmüyorum kendimi birşeye bağmıyorum sağlık açısından bir sorun olmazsa eğer şuan normal olcakmış gibi düşünüyorum sezeryan olursada hiç farketmez ikiside doğum şekli nedeolsa..yeterki sağlıklı olsun bi sorun olmasında ...

admen cım ututnde bıtmıs sevındımmmmmmmmmmm

iyi akşamlar canım.
iç zıbını geçen gün kuzenimde söyledi bana. çok kullanılmıyor ama göbeği düşene kadar lazım oluyor dedi. bende 2-3 tane almayı düşünüyorum bu yüzden.

canım sen kıyafetler için özel askı aldınya gittigidiyordan almıştın dimi...yaa kuzum benim oğlanın çıtlılı bady ve pijama takımlarından başka 3 4 tane normal askılık kıyafeti var...sen badyleride asıcanmı yoksa çekmeceleremi hyerleştiricen??

iyi akşamlar hanımlar.. tosuncuğum için güzel dileklerinize tsk ederiz..
sizinle bişi paylaşıcam ama çok utanıyorum
bugün sabah öyle korku yasadım ki sormayın..:18::18: saat 5.20 gibi uyandım birde ne göriyim iç çamasırım hafif ıslak fırladım yataktan lavaboya bi yarım saat ne olduğunu anlamakla uğrastım ama altıma kacırmısım yani ben öyle teşhis koydum hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım duşa girdim üzerimi değiştim tabi bnm içime bi kurt girdi ya sabah oldu sonra bişey olur mu diye.. bebeğim gayet hareketli ağrım sızım yok bir daha öyle bişey olmadı biraz rahatladım...

iyi akşamlar canım.
iç zıbını geçen gün kuzenimde söyledi bana. çok kullanılmıyor ama göbeği düşene kadar lazım oluyor dedi. bende 2-3 tane almayı düşünüyorum bu yüzden.

kuzum nerdesin sen yaa beni tek bırakıyosun artık haftasonları(( canım iç zıbın şu üzerinde hiçbir şekil olmayan incecik olan şey dimi??hastane çıkışının üstüne benziyo... ayrı satılıyodur dimi hiç dikkatimi çekmedi alışveriş yaparken..

hastane çıkışlarının içinde olması lazım canım bnm 2 tane var takımların içindekiler oda..

:)) ilahi yaa alemsin canım...hamilelikte olan herşey mübah unutma bunu...birde belki akıntıdır kuzum bak bugün konuşuluyordu burada bu haftalarda çok kişide varmış akıntı..bunlardan biride benim benimde ped koymadığım zamanlar iççamaşırım sırılsıklam oluyo hatta giyisilerim dışına bile çıkıyo buda beni çok rahatsız ediyo ....doktora sorucam bakalım..

askı yı ben almadım ama ben hepıcını cekmecesıne yerlestırdım sımdılıkk tozlanmasın fılan ıdyeee
ıc atlet cnm uzun kollu gobıs dusene kdr cok ıı kullanılıyormuss ve ılk aylardaa ıı oluyor bıs ark.bbeısne dun gıydırdık ustunede uzun kollu cıt cıt badısını mıss gıbım oldu

olur artık bebek baskı yaptıgı ıcın canım benımmm bendede akıntı bol luyor ondan dolayı huylanıyorummm

dr. a bi gitsen mi dicem ama sancında yokmuş. inşallah bişe yoktur tatlım yaa. ama sudan önce hafif bi kanama oluyormuş galiba. öyle bişey yok dimi??

2 gündür işler çok yoğundu canım açtım ama bakamadım. dün akşamda işten çıkınca eşimin kardeşi bizi gezmelere götürdü
iç zıbın ayrı satılıyor canım. çokta pahalı bişey değil aslında ama ben gereksiz diye almamıştım. kuzen göbek bağı düşene kadar lazım oluyor dediği için alıcam bende

evet hayatım hep senmi hamarat olucan..:)) bak senden özendim bi giriştim çamaşır işine tutabilene aşk olsun..hemde renkleri karışmasın diye önce elimde yıkadım hepsini tekk tekk yaaaa :)))

oh misssssssssssgule guel gıysın paşacannn ınnn ya cok tatlılar ya ark bebegı o ka guseldıkı aglamaklı oluyorum paşamı alperen ımı hayal edıyorumdaaaaaaaaaaaaaaamısssssssssssss ve aynı hast dogum yapmaıs odaları bayagı ıncelettı bna hemsırelerı dogum odaısnı fılann pöffffffffffffffffffffff:26::26:
kızlar ama tek seyden korkuyorum nsl gerek kalmasda catı muayenesı cok zor mus bunuark da dedı pöff yasmak gormek gerk herkese bır olmas gercı ama ark canım cok yandı dedıı tek alımdakı o korku yaaaaaaaaaaaaaaa eltımde öle dıyor hayırlısııı:26::26:

bende de öyle çok oluyor akıntı. birde çok terliyorum oda rahatsız ediyor. terden her yer sırılsıklam

bende de öyle çok oluyor akıntı. birde çok terliyorum oda rahatsız ediyor. terden her yer sırılsıklam

ayy ndd cım terlemek mıı gece 1 st uykuda uyanıyorum gogus aram gobısımm sırtım su ıcındeeeeeeee ıyyyyyyyyyyy huylanıp duruyorum sonra eısm dıyor ne ka terlıyorsun sen zaten yorganı gobısıme kapatıp ayak ve koları acık bırakıyorum o haldeeeeeeeeeeeee de cok sıcakkkkkkkkkkkkk

akıntım normalde oluyo ve bnmde arttı son dönemlerde akıntı gibi değil bildiğin ıslak yani..

dr. a bi gitsen mi dicem ama sancında yokmuş. inşallah bişe yoktur tatlım yaa. ama sudan önce hafif bi kanama oluyormuş galiba. öyle bişey yok dimi??

ya canım sorma bnde sabahtan beri kv.lerdeydım netten anca yeni bakıyorum yine kıllandım gibi zaten herkeste kanama olmuyomuş ilk suda gelebiliyomuş bide berrak ve kokusuz diyo bnmkindede öyleydi ama gercekten ağrım felan olmadı tabi avcumun içi kadar bir ıslaklık vardı bnde arasam mı doktorumu diye düşünmeye basladım bebeğim suandada kıpır kıpır mesela düne göre ne fazla ne eksik hareketleri..:44::44:

canım yaa takma kafana okdar herşeyi oluruna bırak bizde yaşayıp görücez sonuçta korkmanın bi faydası yok kendini alıştır onun yerine....vede herkeste acı eşiği bir olmuyo belki sen hiç hissetmicen...bebelerimizi kucağımıza sağ salim alalımda o acıları gelip geçiyormuş nede olsa..

yorganmı dedin o da ne ??? ben bi 15 gün oldu yorganımı kaldıralı...kocam gece üşüyorum diyo ama bende yanıyorum napıym....öncelik benim olduğu için kalın giyinip yatsın üşümesin dimi ama :))) ne kötüyüm ben yaa :)))

evet yaaa. gece uykuları bu yüzden çok fena. sıcaktan bunalıyorum. kendimden rahatsız oluyorum.

benim akıntılarımda dediğin kadar oluyor. renksiz kokusuz. ben hiç dikkate almadım açıkçası o akıntıları. o akıntıların üstüne dr. a da gittim. bebeğin sıvısı bebek iyi durumdaydı. bende normal diye düşündüm o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…