Merhaba! Nete fazla giremesem de arada yazılanları takip ediyorum.. Özellikle cam kapı silen arkadaşlar için uyarım olacak.. Cuma günü evime temizlik için arkadaşlar geldiler sağolsunlar, ben de onlara ufak tefek yardimda bulundum ve kızlardan biri kanepeyi iterken duramadım ve sadece dizlerimle itmesine destek oldum ve dün acildeydim! 1 cm açılma olmuş, doktor elim bebeğin kordonuna değdi, dedi.. Yani erken doğum riski oluşmuş.. Yatış yapıldı, akciğer iğneleri vuruldu.. Suan evimdeyim, sadece lavabo ve yatak arası hareket alanım.. 31+6 günlük bebeğim.
bana donmus gıbım gelıyor eskıden bole agrılar sızlanmalar pek olmyyordu en onemlısıde yururkene asagımı bıcak saplamaksı fasla omyordu ve ebebgın sırtı soldaydı en son sımdı ıse bır saga kayıyor bır sola paşammmayy arkadaşına çok üzülmüştüm bissürü iş çıktı diye
neyse ne güzel sizin gibi dostları varmış yanındane kadar makbule geçmiştir şimdi
bizde bu çene olduktan sonra yakındır 3binler valla
ayyy görüyomusun? çok heyecan yaptım ben şimdi yaaa:18:
seninn alperenin dönmüşmüydü aşağıya? ne hissediyosun o sancı anında?? tam nasıl oluyor suzan ya çok merak ediyorum, böle gerilme gibimi yoksa ağrı gibimi, yoksa bıçak saplanır gibimiii?
canım ben 70*130 yarı ortopedik yatak siparişi verdim markası belis, karyolasıda belisti zaten. fiyatıda 80liraydı. üzerine benim annemde yünden ince bi şilte yapmış kışa doğru onu sericem en üstünede alezi geçiricem. bebek çantasını henüz bende arıyorum ama şu iki odeli gözüme kestirdim boylarıda gayet ideal, mağazada gördüm extra benimçanta taşımama gerek olmasın isiyorum
Kraft Kraft Bebek Bakım Çantası CF2 Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kraft Kraft 1301 Bebek Bakım Çantası Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ben tulumlarını ayaklı aldım elleride kendinden eldivenli.
şampuanını ve yağını bübchen aldım pişik kremi olarak bepanthene kullanıcam inş.
listenden bana uyan, bende olanlar bunlar şekerimyardımı olur umarım
ben 1 hats.cıısı 2 takım aldım 3 ayrı alt ve 5 ıc atlet koydum ne olur ne olmaz ark oncekı gun dogum aptı 2 takım koymuss ıc alteı ayrı beeek gece ıshal modunda :) tum ust gıtmıss 2.gıydırdıler kalsalardı 3 ıhtıyac olurdu snaırımmkızlar benim sadece 2 tane hastane cıkışı var
2 tane de iç zıbın aldım sadece
sizler kaç tane aldınız?
maaslalh cnm superısnızzzzzzzzzzgünaydın herkesleree bebişlerimizeee :)
biz bugün evdeyiz artık gezme isteğim kayboldu dışarı çıkınca kendimi eve atmak istiyorum hemen sıcaklardan galiba
bu arada dün geceki anketimize biz de katılalım :) 27 yaşındayım 4 yıldır evliyim ilk bebişimiz oğlumuz :)
fotoda 33+6 haftalık hamile şişmiş kadın görüyorsunuz basket topundan daha büyük göbeğim ve benEki Görüntüle 720460
hayırlısı ıle kullnamak nasıp olur ınsll cnm bızım besık geldıde babamız kurmadıı daha erken dıyeeeeeee bıse gore yanıııayh sıze yazamadım odamız geldı :)) kuruldu cok mutluyuz su an artk oda suslemelerıyle ugrasıcaz :)) sıze yazamadm canlarım arada gelırım yanınza bıraz temızlık yapım odada heryer talas oldu :))
ya bende hıçkırığını kasıklarımda hissediyodum son zamanlarda bide hep mideme mideme vuruyodu dedim döndü bu heralde ama kkontrole gittikki başı hala sağ kaburgamın altında,ayaklarınıda vermiş soluma doğru, yayılmış yatıyoo
evett bayagı hemdeeeeeeeeeeeeKızlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
30 lu haftalarda akıntınızda artma oldu mu?
baslar tatlım vucuduna baglı dr bakar donmesmısee egerrr hop sezercı ınsl donerdeeeeeeeeeeeeya kızlar benim kafama bişey takıldı.
bebek aşağıya dönmeden doğum başlarmı? yani nişan gelio suyun gelio sancılar falan oluyo ya önden?
yani bu gelişmeler bebek kafası yukardaykende olmaya başlarmı?
bilen varsa desin yaa? çok merak ediyorum
ayy benım hıc bır ıs yapamam gerek o vakıttt kaldıkı bennnnnnnnnnnnnn:26::26:Merhaba! Nete fazla giremesem de arada yazılanları takip ediyorum.. Özellikle cam kapı silen arkadaşlar için uyarım olacak.. Cuma günü evime temizlik için arkadaşlar geldiler sağolsunlar, ben de onlara ufak tefek yardimda bulundum ve kızlardan biri kanepeyi iterken duramadım ve sadece dizlerimle itmesine destek oldum ve dün acildeydim! 1 cm açılma olmuş, doktor elim bebeğin kordonuna değdi, dedi.. Yani erken doğum riski oluşmuş.. Yatış yapıldı, akciğer iğneleri vuruldu.. Suan evimdeyim, sadece lavabo ve yatak arası hareket alanım.. 31+6 günlük bebeğim.
:)9a.selam h.geldın tatlım offf bu dogm heycanı napıcaz yha aynı kuşkular bndede var talım bnde esıme dıorum oda bnı rahatlatıo saolsun bırıcık kocam bnmdgm zamnn bellımı cnm yha 36 haftalık olmussun artk ama dr bse soledmı dgmla ılgılı bebegn kac kılo daha kılo alırmıyımıs cok soru sordum sanırım bde nefes egzersızı yapıomusn puffffff allahmm kolay dgm nasıp et hepımıze
Benim cadı başından beri ters canım. Bir de ben normal doğumun risklerinden de korkuyorum. En yakın arkadaşımın yeğeni normal doğumda oksijensiz kaldı iki yaşında şimdi ama yürümeyi bırak hala oturamıyor bile. Bir tarafı felçli. Ablam da normal doğum çok istedi 16 saat suni sancı çekti ama açılma olmadı ve sezaryene alındı. Ve etrafımdaki bütün sezaryen olanlar da çok memnunlar çok rahatmış diyorlar. İşte bütün bunlar birleşince sezaryen kötü gelmiyor bana. Ama hayırlısı olsun tabii ki. Hepsinin riski var. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi evimize getirmeyi nasip etsin
admen cım ututnde bıtmıs sevındımmmmmmmmmmm
canım ben hiç iç zıbın almadım çıtçıtlı bady çok aldım...acaba çok gereklimi????
resmini bizde görsekte fikir olsa :))) bende normal bebek çantalarını hiç sevmiyorum normal büyük bi kol çantası olsun hem bebeğimin eşyalarını koyayım hem kendimin..
maşallah annesi ...elinide alnına koymuş düşünceli çocuk neler düşünüyo kimbilir :)))
ben kendimi bildim bileli hep amkıntım var :)))ama şu son 1 aydır renksiz akıntım oluyo hatta inanırmısınız günlük ped kullanmadığım zamanlarda sanki altıma kaçırmışım gibi iç çamaşırım ıslanıyo...bazen şüpheleniyorum acaba suyummu sızıyo diye :))) bu kontrolümde bunu mutlaka sorucam..çok rahatsız edici bi durum
iyi akşamlar canım.
iç zıbını geçen gün kuzenimde söyledi bana. çok kullanılmıyor ama göbeği düşene kadar lazım oluyor dedi. bende 2-3 tane almayı düşünüyorum bu yüzden.
kuzum nerdesin sen yaa beni tek bırakıyosun artık haftasonları(( canım iç zıbın şu üzerinde hiçbir şekil olmayan incecik olan şey dimi??hastane çıkışının üstüne benziyo... ayrı satılıyodur dimi hiç dikkatimi çekmedi alışveriş yaparken..
allah razı olsun canım, gerçekten burada bana yazan herkesten allah razı olsun yüreğime su serptiniz yoksa ben bugün de ağlamaya devam ediyor olurdum allah hepinizden razı olsun...
iyi akşamlar hanımlar.. tosuncuğum için güzel dileklerinize tsk ederiz..
sizinle bişi paylaşıcam ama çok utanıyorum
bugün sabah öyle korku yasadım ki sormayın..:18::18: saat 5.20 gibi uyandım birde ne göriyim iç çamasırım hafif ıslak fırladım yataktan lavaboya bi yarım saat ne olduğunu anlamakla uğrastım ama altıma kacırmısım yani ben öyle teşhis koydum hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım duşa girdim üzerimi değiştim tabi bnm içime bi kurt girdi ya sabah oldu sonra bişey olur mu diye.. bebeğim gayet hareketli ağrım sızım yok bir daha öyle bişey olmadı biraz rahatladım...
askı yı ben almadım ama ben hepıcını cekmecesıne yerlestırdım sımdılıkk tozlanmasın fılan ıdyeeecanım sen kıyafetler için özel askı aldınya gittigidiyordan almıştın dimi...yaa kuzum benim oğlanın çıtlılı bady ve pijama takımlarından başka 3 4 tane normal askılık kıyafeti var...sen badyleride asıcanmı yoksa çekmeceleremi hyerleştiricen??
olur artık bebek baskı yaptıgı ıcın canım benımmm bendede akıntı bol luyor ondan dolayı huylanıyorummmiyi akşamlar hanımlar.. tosuncuğum için güzel dileklerinize tsk ederiz..
bugün sabah öyle korku yasadım ki sormayın..:18::18: saat 5.20 gibi uyandım birde ne göriyim iç çamasırım hafif ıslak fırladım yataktan lavaboya bi yarım saat ne olduğunu anlamakla uğrastım ama altıma kacırmısım yani ben öyle teşhis koydum hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım duşa girdim üzerimi değiştim tabi bnm içime bi kurt girdi ya sabah oldu sonra bişey olur mu diye.. bebeğim gayet hareketli ağrım sızım yok bir daha öyle bişey olmadı biraz rahatladım...
iyi akşamlar hanımlar.. tosuncuğum için güzel dileklerinize tsk ederiz..
kuzum nerdesin sen yaa beni tek bırakıyosun artık haftasonları(( canım iç zıbın şu üzerinde hiçbir şekil olmayan incecik olan şey dimi??hastane çıkışının üstüne benziyo... ayrı satılıyodur dimi hiç dikkatimi çekmedi alışveriş yaparken..
evet hayatım hep senmi hamarat olucan..:)) bak senden özendim bi giriştim çamaşır işine tutabilene aşk olsun..hemde renkleri karışmasın diye önce elimde yıkadım hepsini tekk tekk yaaaa :)))
:)) ilahi yaa alemsin canım...hamilelikte olan herşey mübah unutma bunu...birde belki akıntıdır kuzum bak bugün konuşuluyordu burada bu haftalarda çok kişide varmış akıntı..bunlardan biride benim benimde ped koymadığım zamanlar iççamaşırım sırılsıklam oluyo hatta giyisilerim dışına bile çıkıyo buda beni çok rahatsız ediyo ....doktora sorucam bakalım..
bende de öyle çok oluyor akıntı. birde çok terliyorumoda rahatsız ediyor. terden her yer sırılsıklam
:)) ilahi yaa alemsin canım...hamilelikte olan herşey mübah unutma bunu...birde belki akıntıdır kuzum bak bugün konuşuluyordu burada bu haftalarda çok kişide varmış akıntı..bunlardan biride benim benimde ped koymadığım zamanlar iççamaşırım sırılsıklam oluyo hatta giyisilerim dışına bile çıkıyo buda beni çok rahatsız ediyo ....doktora sorucam bakalım..
dr. a bi gitsen mi dicem ama sancında yokmuş. inşallah bişe yoktur tatlım yaa. ama sudan önce hafif bi kanama oluyormuş galiba. öyle bişey yok dimi??
canım yaa takma kafana okdar herşeyi oluruna bırak bizde yaşayıp görücez sonuçta korkmanın bi faydası yok kendini alıştır onun yerine....vede herkeste acı eşiği bir olmuyo belki sen hiç hissetmicen...bebelerimizi kucağımıza sağ salim alalımda o acıları gelip geçiyormuş nede olsa..oh misssssssssssgule guel gıysın paşacannn ınnn ya cok tatlılar ya ark bebegı o ka guseldıkı aglamaklı oluyorum paşamı alperen ımı hayal edıyorumdaaaaaaaaaaaaaaa mısssssssssssss ve aynı hast dogum yapmaıs odaları bayagı ıncelettı bna hemsırelerı dogum odaısnı fılann pöffffffffffffffffffffff:26::26:
kızlar ama tek seyden korkuyorum nsl gerek kalmasda catı muayenesı cok zor mus bunuark da dedı pöff yasmak gormek gerk herkese bır olmas gercı ama ark canım cok yandı dedıı tek alımdakı o korku yaaaaaaaaaaaaaaa eltımde öle dıyor hayırlısııı:26::26:
ayy ndd cım terlemek mıı gece 1 st uykuda uyanıyorum gogus aram gobısımm sırtım su ıcındeeeeeeee ıyyyyyyyyyyy huylanıp duruyorum sonra eısm dıyor ne ka terlıyorsun sen zaten yorganı gobısıme kapatıp ayak ve koları acık bırakıyorum o haldeeeeeeeeeeeee de cok sıcakkkkkkkkkkkkk
ayy ndd cım terlemek mıı gece 1 st uykuda uyanıyorum gogus aram gobısımm sırtım su ıcındeeeeeeee ıyyyyyyyyyyy huylanıp duruyorum sonra eısm dıyor ne ka terlıyorsun sen zaten yorganı gobısıme kapatıp ayak ve koları acık bırakıyorum o haldeeeeeeeeeeeee de cok sıcakkkkkkkkkkkkk
benim akıntılarımda dediğin kadar oluyor. renksiz kokusuz. ben hiç dikkate almadım açıkçası o akıntıları. o akıntıların üstüne dr. a da gittim. bebeğin sıvısı bebek iyi durumdaydı. bende normal diye düşündüm o yüzdenakıntım normalde oluyo ve bnmde arttı son dönemlerde akıntı gibi değil bildiğin ıslak yani..
ya canım sorma bnde sabahtan beri kv.lerdeydım netten anca yeni bakıyorum yine kıllandım gibi zaten herkeste kanama olmuyomuş ilk suda gelebiliyomuş bide berrak ve kokusuz diyo bnmkindede öyleydi ama gercekten ağrım felan olmadı tabi avcumun içi kadar bir ıslaklık vardı bnde arasam mı doktorumu diye düşünmeye basladım bebeğim suandada kıpır kıpır mesela düne göre ne fazla ne eksik hareketleri..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?