meraba herkese bugün kontrole gittik
doktor bebeğimde gelişim geriliği olduğunu söyledi
32+2 olması gerekirken bazı ölçümleri 31+3 çıktı
internette biraz araştırdım çok kötü şeyler okudum moralim acayip bozuk aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı
pazartesi başka bir doktora daha görüneceğim...
merhaba canım iyi akşamlar.. ben bu sorunu yaşamadım çok şükür ama hatırladığım kadarıyla burda birkaç arkadas yasadı onlar daha yardımcı olur ama sıkma canını internete göre yorumlama.. doktorun gerekli açıklamayı yaptımı bilmiyorum ben biraz beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum... ve uzun süre devam eden bir durum olursa bence o zaman problem hemen kötüye yorup üzme tatlı canını..
Masaallah tosununa:)
internette biraz araştırdım çok kötü şeyler okudum moralim acayip bozuk aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı
Gecmis olsun tatlim üzülme sen icini ferah tut hic birsey olmaz ins Rabbim e sığın ama cok buyutme ultrason ölçümleri her zaman doğru çıkmıyor
allah razı olsun... doktor bir anda gelişim geriliği var deyince ben o anda şok oldum herşey çok iyi gidiyordu çünkü.. hatta benim tahmin ettiğim kiloda şuanda 1740 gr olduğunu söyledi kilosu aşırı düşük değil yani o yüzden geri deyince şok oldum.. moralim bozuldu şimdi dedim doktora. o da valla sen bilirsin dedi ukala bir tavırla.. onun o cevabına bi şok daha yaşadım ve o şokla hiçbirşey soramadım doktora.. dışarı çıktım ağladım ağladım
nst ye girdim normal çıktı...
beslenmeme o kadar dikkat ediyorum ki... yani daha fazla nasıl dikkat edebilirim daha ne yiyebilirim gerçekten bilemiyorum o kadar fazla dikkat ediyorum...
bütün günüm zehir oldu .. aklımda hep soru işaretlerine yapacağım bilmiyorum
Maşallah maşallah kuzucuğa:))
allah razı olsun... doktor bir anda gelişim geriliği var deyince ben o anda şok oldum herşey çok iyi gidiyordu çünkü.. hatta benim tahmin ettiğim kiloda şuanda 1740 gr olduğunu söyledi kilosu aşırı düşük değil yani o yüzden geri deyince şok oldum.. moralim bozuldu şimdi dedim doktora. o da valla sen bilirsin dedi ukala bir tavırla.. onun o cevabına bi şok daha yaşadım ve o şokla hiçbirşey soramadım doktora.. dışarı çıktım ağladım ağladım
beslenmeme o kadar dikkat ediyorum ki... yani daha fazla nasıl dikkat edebilirim daha ne yiyebilirim gerçekten bilemiyorum o kadar fazla dikkat ediyorum...
canım çok moralini bozma,benim kontrolümde bugündü,31+1 olmam gerekirken bizde 30+5 çıktık yani arada 3 gün fark varmış bende;
seninkide 6 gün gibi bi fark var; ben doktora sordum önemlimi falan diye,bnm doktorumun söylediği 2 hafta ileri veya geri olması çok problem değilmiş,2 haftayı geçen durumlarda önemli oluyomuş, bence bikaç günü çok problem yapma;
bnmde bebişim 1600 gr geldi mesela,çok biri büyük bir bebek bekleme dedi doktor,3200-3300 falan anca olurdedi,bende buna çok kafayı taktım bugün ama en önemlisi sağlıklı olsunda kilo aldırırız artık bi şekilde dimi cnnm ...
sağol canımüzülmemek elde mi.. bütün gün ağladım üzüntüden...
Kızlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim.
30 lu haftalarda akıntınızda artma oldu mu?
kızlar vajinamda iğne batması gibi ağrı var 3 saat oldu geçmedi.benimle aynı durumda olan var mı yada niye olur bu ağrı bilgisi olan var aranız da
nasil anliyorum şöyle söleyim ,
akşamlari özellikle çok geriliyoruz ,
gerildigim içinde karnımdaki hareketleri çok rahat algilayabiliyorum , gecen gun ayakllarini hissettim elimle karnima dokununca , tahmin ediyorum sadece sagdan vuruyo mesela peş peşe iteler gibi ayak hareketleri gibi , aynı anda sondanda vuruyo ama soldan tek vuruyo kafasıyla itiyo diye yorumluyorum , sadece en cok göbegimin ustune top gibi bi cıkıntı oluyo poposuunu yasliyo o cok belirgin oluyo karnım yamuk duruyo o zamanlar
Ben 32 bitince doğum iznine ayrıldım o yüzden net bilmiyorum ama yakın bi öğretmen arkadaşım senin dediğin gibi yaptı.
15 kiloyla süpersin maşallah:))))
Onun abartmışsın dediği bu kadar az alınır mı abartmışsın demek istemiştir o:)))
Marul mu ye dedi hahaha çok komikmiş:)))) benim doktor da bi tuhaf inanmicaksınız ama bir kere bile kiloma bakmadı ben hiç tartılmadım. Ve asla da kilo mevzuuna bile girmedi yok şu kadar al yok alma falan... Üstelik 5 haftalıktan beri gidiyorum. Hiçbir hastasını tartmıyo.
ohh ne güzelmiş benım doktorum tartıyor her seferınde hatta muayeneye gıdecegımde ınce gıyınıp abartmadan yıyorum hatta wcye bıle gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?