2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benım oldu hatta bazen suyummu geliyor diyorum wc ye kosuyorum

kızlar benimde oluyordu doktora sordum mantar başlangıcı dedi ilaç yazdı. bebeğe bulaşsın istemeyiz dedi. ama bazen düşünüyorumda wc çıkışı oluyordu. belki idrarımı sonuna kadar yapamayıp kaçak oluyordur diye. şimdi wcde biraz bekliyorum öyle kalkıyorum. malum karnımız büyüdü idrar yoluna baskı yapıyor. bitti gibi hissediyoruz. ama siz doktorunuza danışın kesede yırtık olup olmadığına baksın anlamadan suyunuz biter Allah korusun.:26:

Hooopp günaydın hanımlar ve onların kuzucukları.. Hafta başı açılışını ben yapayım bugün Sabahın 4 ünde cimcimemin hareketleriyle (daha doğrusu içerde harakiri yapıyordu sanırım ) uyandım. Uyumaya çalıştıkça daha da debelendi. 5 e kadar yatakta dön dön olmadı. kalktık çayımızı koyduk kahvaltımızı yaptık babamızla. onu işe gönderdik 6 gibi. hala ayaktayım uyuyamıyorum çünkü devam ediyor debelenmeye içerde Nasıl bir enerjidir bu yaaa.. yeni bir haftaya güzel sağlıklı huzurlu keyifli ve bol tekmeli başlamanız dileğiyle..

Canım doktorum bendede istedi nts bu hafta itibariyle doğuma kadar her hafta gidip gireceğim.Kormanı gerektirecek bişey yoktur.Tebbir amacıyla istemiştir.

Herkese günaydinnn ,

biz geldik işimize , yedik içtik , oturuyoruz ,

sanki biraz hasta gibiyiz oksuruyoruz , cok soguk ictik haftasonu

c.tesi temizlik yaptik , pazarda arklarla piknige gittik , bol bol yedik dinlendik ama oturdugumuz yerde yorulmusuz , sabah zor kalktik işe geldik ,

şimdilik bu kadar bizden , sizde haberler ne alemde ?

günaydn cnm ,
maşallah sanada kuzunada

ben c.tesi gunu biraz yurudum eve geldim, dediginiz gibi ıslaklık hissettim ödüp koptu dedim suyum gelmiş :) sonra anladimki terlemişism o kadar yol yururyunce

kızlar merhaba bende temmuz annesi olucam Allah kısmet ederse,size bir sorum olacak,benim sol göğüs ucumda 2 aydan beri bir kabartı var,memenin üst kısmında sanki bir sınırla ayrılmış gibi ,bir kısmı kabarık duruyor,böyle bir sorun yaşayan var mı?doktoruma sordum olabilir hormonlarla ilgilidir dedi ama neden sağ tarafta yok?ben bir kere kafaya taktım böyle bir şey yaşayan varsa cevap versin ne olur çok moralim bozuldu bu kabartı yüzünden

umarım yavrunuz zamanında gelir gecmiş olsun

şuanda içim uyyor sanırım

kaç gündür gec kalkmaya alıştım..
Bide geceleri cok uyanıyorum
bi an önce izne cıkmam lazım artık calışmak zor geliyor
aslında calışmak değilde ne biliyimm evde keyif yapmak istiyorum sanırım

oglum 4 gündür fena halde içimde dört dönüyor....

ama ayagı mı kolumu bu kadar kıpraşan anlayamıyorum....

canlar merhaba,, sizlere bi sorum var bu beişimizin hani bakım ürünleri alınacakya bu şampuan, yağ,masaj yağı,ıslak mendil,pudra vs.. bunların markalarını araştırdınızmı direk netten chicco dan alıyım gelsin diyorum ki kv sürekli hiçbişey alma zeytinyağıyla yağlıycam falan diyip duruyo ama ben ham zeytinyağı kokan bi bebeğim olsun istemiyorum bebek koksun istiyorum,, siz neler aldınız ? aldığınız web sitesi varsa onuda verebilirseniz.. ALLAH'a Emanet..

günaydınlar canlar.nasılsınız bakalım.ben güne kötü başlamıştım ama şimdi iyiyiz...uykusuzum.hafta sonu rapor meselesini bayağı kafaya takmıştım.ama alacağım.bugün yaşadıklarımdan sonra alacağım.doğum sonrasından ister düşsün ister düşmesin.bebişim ve ben daha önemliyiz.

günaydın canım.
Artık iyice ağırlaştık canım. ben korkuyorum banyoda ya kayarsam ya buhar fenalaştırırsa diye. o yüzden eşim evdeyken giriyorum duşa. bence sende öyle yap. Allah korusun bişey olursa evde tek olcaksın :18:
heheeh. inan benide gören hep öyle sanıyor
doktorun bile demiş canım dönebilir diye. Bence bu kadar dert etme. Belki dönse bile normal doğum yapamıycaksın. kendini bu kadar şartlandırma bence. her ihtimale karşı hazırlıklı ol. Allah hakkımızda hayırlısını versin

günaydın canım. bende işe geç kalıcaktım nerdeyse oğlumun tekmeleriyle kalktım
inancımı yitiriyorum ben bu konuda bi paket hazırlamışlar ilerleyen günlerde açıklancakmış. içeriği ne ne zaman açıklanıcak halaa belli değil ne yazık ki ufacık bebeklerimizi bırakmaya zorluyorlar bizi. sonrada çalışan kadın sayısı artsın istiyorlar. 3 aylık bebeğini bırakan kadın bunalıma giriyor ve işi bırakıyor haliyle. 2 ay daha ilave etseler ne olurdu sanki. o zamn bile küçücük oluyorlar. Geçen gün arkadaşımın 2,5 aylık bebeğini gördüm o kadar küçüktü. ben bu kadarken bırakıp işe gidicem düşüncesi şimdiden yıpratmaya başladı beni

günaydınn canım.

hissetiklerin hastalık değilde yorgunluk olabilir canım. Artık dayanamıyoruz sanırım çalışmaya. ben yataktan kalkınca daha bir yorgun hissediyorum sabahları. neyseki son haftammm
haftasonunda güzel geçmiş canım çok sevindim. izne ne zaman çıkmayı düşünüyorsun??
bende de var canım o kabartı. hem benim hamileliğimden öncede vardı. şimdi bi tane daha var. acıyan bişey değil dimi? benimki acımıyor. dert edilcek bişey değildir bence
günaydın canım.
artık çalışmak çok zor dimi
doğum tarihlerimiz yakın senle. benim oğlumda bikaç gündür fıldır fıldır içerde canımı sıkılıyor acaba diye merak ediyorum bazen
sen izne ne zaman çıkmayı düşünüyorsun?
günaydınn
ben bübchen şampuan bebek yağı pişik kremi aldım. kuzenim saf zeytinyağlı sabunla yıkamış hep kızını. pişk kremi hiç kullanmamış pudrada kullanmamış. poposunu hep zeytinyağıyla yağlamış halada öyle yapıyormuş. 1,5 yaşında kızı. vücudunada zeytinyağıyla masaj yapmış hep. banada getiricek şimdi zeytinyağı. bende öyle yapmayı düşünüyorum. hem zeytinyağı başına sürdüğün zaman konak oluşumunuda önlüyor bebeklerde. en doğal ve saf olanı aslında. bi şampuan al yıkamaya ama bence zeytinyağından korkma. en sağlıklısı ve faydalı o bebişler için

günaydın canım..
hayırdır neye canın sıkıldıki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…