- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
benım oldu hatta bazen suyummu geliyor diyorum wc ye kosuyorum
kızlar önceki gün doktordaydım. bebeğim 2.417 gr. 45 cm. boyunda olmuş. her şey yolundaymış. ama dönmemiş kafa yukarıda. doktor son güne kadar dönebilir dönmezse sezeryan dedi. bol su iç ve yürü dedi. bu zaman kadar dönmediyse zor döner bence. nst istedi bizden yaptırmadım ama aklımdada kalmadı değil. sizlerede doktor verdimi. daha erken diye düşündüm. kafam hep şu dönmemesinde.((
canım ben dalin sıvı detarjanını kullandım artı dalin yumuşatıcı
Ben de aynen böyle aldım, bir sürü para verip bebek çantası alacağıma severek kullanacağım büyük bi çanta alıyım dedim, hatta şimdiden kullanmaya başladım
ben de hafta sonu dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. NE kadar güzel kokuyor değil mi :)
Hooopp günaydın hanımlar ve onların kuzucukları..Hafta başı açılışını ben yapayım bugün Sabahın 4 ünde cimcimemin hareketleriyle (daha doğrusu içerde harakiri yapıyordu sanırım ) uyandım. Uyumaya çalıştıkça daha da debelendi. 5 e kadar yatakta dön dön olmadı. kalktık çayımızı koyduk kahvaltımızı yaptık babamızla. onu işe gönderdik 6 gibi. hala ayaktayım uyuyamıyorum çünkü devam ediyor debelenmeye içerde Nasıl bir enerjidir bu yaaa.. yeni bir haftaya güzel sağlıklı huzurlu keyifli ve bol tekmeli başlamanız dileğiyle..
Ayyy canıııım çok geçmiş olsun. Aman aman bu hepimize ders olsun kendimize dikkat edelim ki bebişlerimiz zamanında doğsun.
akıntım normalde oluyo ve bnmde arttı son dönemlerde akıntı gibi değil bildiğin ıslak yani..
ya canım sorma bnde sabahtan beri kv.lerdeydım netten anca yeni bakıyorum yine kıllandım gibi zaten herkeste kanama olmuyomuş ilk suda gelebiliyomuş bide berrak ve kokusuz diyo bnmkindede öyleydi ama gercekten ağrım felan olmadı tabi avcumun içi kadar bir ıslaklık vardı bnde arasam mı doktorumu diye düşünmeye basladım bebeğim suandada kıpır kıpır mesela düne göre ne fazla ne eksik hareketleri..:44::44:
Merhaba! Nete fazla giremesem de arada yazılanları takip ediyorum.. Özellikle cam kapı silen arkadaşlar için uyarım olacak.. Cuma günü evime temizlik için arkadaşlar geldiler sağolsunlar, ben de onlara ufak tefek yardimda bulundum ve kızlardan biri kanepeyi iterken duramadım ve sadece dizlerimle itmesine destek oldum ve dün acildeydim! 1 cm açılma olmuş, doktor elim bebeğin kordonuna değdi, dedi.. Yani erken doğum riski oluşmuş.. Yatış yapıldı, akciğer iğneleri vuruldu.. Suan evimdeyim, sadece lavabo ve yatak arası hareket alanım.. 31+6 günlük bebeğim.
günaydın canım.İyi geceler canım...sizde allaha emanet olun..
canım yaa ben öğlen çıkışlarımda eve gidince duşumu alıyorumya bazen eşim evde olmuyo ama ben girip bi suyun altına girip çıkıyorum serinlemek için...bundan sonra tek yapmıyım dimi( aboooo korktum valla bişey olsa kimsenin ruhu duymaz allah korusun
heheeh. inan benide gören hep öyle sanıyorÇokkkk teşekkürlerrr...Genç kız derkennn
O göbüş var yaaa o göbüş sanki 9 aylık gibi:26: Hatta mevlüt için bebek takımlarına bakıyordum geçen gün hatta istemedim öyle damatlık gibi simli şeylerdennnsüveterli bir takım gösterdi dükkan sahibi ve aynen şöyle dedi...'''Yaza gelseydi doğum sıcak olurdu daaa şu anda giydirebilirsiniz''' Eşim bana baktııııı ben eşimeeee...Sakın dedim birşey deme ve gülmeeee Kadıncağız yarın doğuma gidiyorum sadı yani o dereceee
doktorun bile demiş canım dönebilir diye. Bence bu kadar dert etme. Belki dönse bile normal doğum yapamıycaksın. kendini bu kadar şartlandırma bence. her ihtimale karşı hazırlıklı ol.kızlar önceki gün doktordaydım. bebeğim 2.417 gr. 45 cm. boyunda olmuş. her şey yolundaymış. ama dönmemiş kafa yukarıda. doktor son güne kadar dönebilir dönmezse sezeryan dedi. bol su iç ve yürü dedi. bu zaman kadar dönmediyse zor döner bence. nst istedi bizden yaptırmadım ama aklımdada kalmadı değil. sizlerede doktor verdimi. daha erken diye düşündüm. kafam hep şu dönmemesinde.((
Hooopp günaydın hanımlar ve onların kuzucukları..Hafta başı açılışını ben yapayım bugün Sabahın 4 ünde cimcimemin hareketleriyle (daha doğrusu içerde harakiri yapıyordu sanırım ) uyandım. Uyumaya çalıştıkça daha da debelendi. 5 e kadar yatakta dön dön olmadı. kalktık çayımızı koyduk kahvaltımızı yaptık babamızla. onu işe gönderdik 6 gibi. hala ayaktayım uyuyamıyorum çünkü devam ediyor debelenmeye içerde Nasıl bir enerjidir bu yaaa.. yeni bir haftaya güzel sağlıklı huzurlu keyifli ve bol tekmeli başlamanız dileğiyle..
inancımı yitiriyorum ben bu konudagelicek inşallah bize yetişicek...
Kadınlara büyük müjde - Sabah - 27 Mayıs 2013
günaydınn canım.Herkese günaydinnn ,
biz geldik işimize , yedik içtik , oturuyoruz ,
sanki biraz hasta gibiyiz oksuruyoruz , cok soguk ictik haftasonu
c.tesi temizlik yaptik , pazarda arklarla piknige gittik , bol bol yedik dinlendik ama oturdugumuz yerde yorulmusuz , sabah zor kalktik işe geldik ,
şimdilik bu kadar bizden , sizde haberler ne alemde ?
bende de var canım o kabartı. hem benim hamileliğimden öncede vardı. şimdi bi tane daha var. acıyan bişey değil dimi? benimki acımıyor. dert edilcek bişey değildir bencekızlar merhaba bende temmuz annesi olucam Allah kısmet ederse,size bir sorum olacak,benim sol göğüs ucumda 2 aydan beri bir kabartı var,memenin üst kısmında sanki bir sınırla ayrılmış gibi ,bir kısmı kabarık duruyor,böyle bir sorun yaşayan var mı?doktoruma sordum olabilir hormonlarla ilgilidir dedi ama neden sağ tarafta yok?ben bir kere kafaya taktım böyle bir şey yaşayan varsa cevap versin ne olur çok moralim bozuldu bu kabartı yüzünden
günaydın canım.şuanda içim uyyor sanırım
kaç gündür gec kalkmaya alıştım..
Bide geceleri cok uyanıyorum
bi an önce izne cıkmam lazım artık calışmak zor geliyor
aslında calışmak değilde ne biliyimm evde keyif yapmak istiyorum sanırım
oglum 4 gündür fena halde içimde dört dönüyor....
ama ayagı mı kolumu bu kadar kıpraşan anlayamıyorum....
günaydınncanlar merhaba,, sizlere bi sorum var bu beişimizin hani bakım ürünleri alınacakya bu şampuan, yağ,masaj yağı,ıslak mendil,pudra vs.. bunların markalarını araştırdınızmı direk netten chicco dan alıyım gelsin diyorum ki kv sürekli hiçbişey alma zeytinyağıyla yağlıycam falan diyip duruyo ama ben ham zeytinyağı kokan bi bebeğim olsun istemiyorum bebek koksun istiyorum,, siz neler aldınız ? aldığınız web sitesi varsa onuda verebilirseniz.. ALLAH'a Emanet..
günaydın canım..günaydınlar canlar.nasılsınız bakalım.ben güne kötü başlamıştım ama şimdi iyiyiz...uykusuzum.hafta sonu rapor meselesini bayağı kafaya takmıştım.ama alacağım.bugün yaşadıklarımdan sonra alacağım.doğum sonrasından ister düşsün ister düşmesin.bebişim ve ben daha önemliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?