2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım haftasonu soğuk içtiğini söyledin öksürük ondan olabilir sıcak birşeyler iç daha ilerlemesin canım

Son düzenleme:

Bak annesi kuzucuğun sana sinyal vermiş anne ben büyüyorum bak diye içinin rahatlamasına sevindim canım. pekmez olayı süper her gün iç. kuru incirin varsa her gün 2-3 tane ye. doktorum en başından beri kuru incirin faydasından bahseder bana hep..

günaydın canım.
maşallah iyi oynamışsın düğünlerde ama çok yorma sen yinede kendini.
bizde iyiyiz oğlumla şafak sayıyoruz izne çıkmak için
yarında haftalık iznim hastane çantamı hazırlasam artık diyorum bakalım enerji bulursam kendimde oğlumun kıyafetlerini de ütülemem lazım.
hazırlıkları tamamlamakta fayda var artık..

Günaydınlarrrrrr DURU'nun en güzel teyzeleri ve kardeşleri
Biz geldikkkkkkk hafta sonu giremedik.Annemlerde kalacaktım eşim ve babam da köye
(tekirdağ'a) akraba düğününe gideceklerdi.Fakat annemle bir anda vazgeçtik ve biz de onlara
takılıp doğru köyde soluğu aldık iyi de yapmışız harikaydı haftasonumuz.
Sıcaktı ve köy düğününde düğün evinde pişen bir sürü yemek yedik.Eskiden olsa
asla yemezdim ne aptalmışımEski gelenek,göreneklere aşığım ben
uzun uzun masalar bütün akrabalar orda bir yandan çalgı çengi değmeyin keyfimize
Ardından mevlüt(önce yemek sonra oyun )Trakya usulü işte.Cumartesi akşamı da
düğünde bol bol oynadık roman havasında göbecikler attık kızçemle.Ne kadar çok hamiş
vardı herkes birbirine bakıp oynayıp durdu :118::118::118::118::118:
Dün gece yarısı trafik yüzünden varabildik evimize.Sabahta kalkar kalmaz çamaşır makineye,kahvaltı
sonra da evi süpürdük şimdi de yanınızdayızGeçmişi okuyayım 2000.sayfaya da yazamadım
yine 1000. 1500.sayfaları da kaçırmıştım gezentiliğim yüzünden:26::26::26:

kuru inciri de listeme aldım çok sağol.. evet canım allahıma binlerce şükürler olsun allah kimseye göstermesin bebeğinin hastalık yokluğunu..

oohh bak gördün mü hiç üzülüp ağladığına deymedi
maşallah 2 günde 110 gr çok iyi bir rakam. gayet güzel gelişmiş işte diğer dr saçmalamış cidden. hiç yoktan moralini bozdu

doktorlarin o kadar alışık oldugu durumlarki bunlar , söylerken karsi tarafin psikolojini hiç düşünmüyorlar , ne olur ne hisseder üzülürmğü vs vs , o yuzden her dediklerine takılmamak lazim şükür iyi haberler almişsin :) sen kuzunu dogdugunda sütünle tosuncuk yaparsin annesi

rahatsan çalış tabiki. artan zaman bebeğine kalır
inşallah hastalanmazsın da bu sıcaklarda hastalık hiçten çekilmez. dikkat et kendine

hoşgeldin canim :))

ohh ne güzel geçmiş haftasonun , ama ben korkuyorum senden bigün düğünde göbek atarken dogurcan DURU ' yu hopp die birinin kucana firlatcan die

cok sukur herkeser ıyı gıbımm n-bısde kahvaltımızı yaptıkk sımıd pc de sörf yapıyoruz palşamlaa eltım dıyorkı senn bebe pc den ayrılmayacak dogunca dıyor baba-anne hep pc cısınız dıyorrrrrrr
ALLAH ım o zamaan bıse garıp gelıcek snaırm oglum yeteter ders calıs oglum gozleırn agrıcak fılan
hayırlısı
bu geecde delıksız uyuduk yorgunlukdan sızıp kalıyorum 2 gundur oglene kdrda uyu uyann hehe gece uzun zamandna osnra 2.kez wc ye uayndım sonra 6,:45 de esıme uyandım onu gonderdık az onla yedık meyva suyumuzu ıctıkk sonra guluk yazdık uykumuz geldı vee cupp yatagaa kı 11 kadar uyumusuzzzzzzzzzzz
cok sukür pasam keyfısı heryerınde ahh bır anlasam nere neresııı cok merakedıyorum dun omzudu sanırm elıme gelen su cuma bır gelseydıııııııııı,dr gıtseydıkk pöff

heh söle yaa pozıtıf dusunceeeeeeee sagol yaff yanı bende dıyorum kı paşama kavusmak ıcın sancı da agrıda catı da hepsıde normallllll eskıden kan aldırmak dan korkardım sımdı kan verıeken dıyorumkı ee dogum daha buyuk bır acıı bu ne kıı dıyınce beyın kan aldırmayı hıce sayıyor artık

canım benımm beım erkek de donmemıs dedı dr aynen banada dönmesse sezercık dedı hayrlısı ben elımden geldıgınde gunluk 1 st yuruyor bol su ıcıyorum gerısı hakkımzda haylrısıı cuma kntrol varr bakıcak donmusmu dıye yoksam gun verırı sanırmmmm :18::18::18:kı sok dk doneneler varmıs dun bır ark..demıstı ark..donmemeıs dıye sezeryana gıderken o anda kı sancı ılee bebe donmus ve normal dogum yapmıss darısı bıse ınsşşşşşşşşşşlll
son hale kadarda benım dr bekler dıye bılıyorummm en son sancı ılede donmesse sezercık yaparrrrrrr ee ben kendı dogal sancımı cekımdee donmemesı paşama kalmıssssss
ohh acık hacva yormustur sızııı

bende anlamak ıstıyorum neresı nereyı yaaaaaaaaa:26:

ben cıvıl den unı bayb aldım hatta ark.dogumdan sonrabana geldıler bebegını yıkadık gobısını koruyarakdan ve hıc öle kokmadıı bebeıs kendı sı kokyordu banyo sonundaaa
ki ben elımdekı btınce komılının bayb sampuanını alıcam zeytın yaglısını hemdeee
hayırdır ögretmenım ne oldu sızeee
gezmecıler sızeeee dugunlerde suyun geıcek kıs senınnn dua artık evınde hehehevet cok cagırdım sana evasudee 2000 lerdyızz gell dıye ama sesın cıkmadı demekkı gobıcık atayormusun o sıralar sennn

gördun mu bak gozunaydın tatlım:) ben bırde keçiboynuzu tozunu sutle karıstırıp ıçıyorum .kalsıyum acısından baya zengınmış aklında bulunsun canım

kızlar selam, sanırım en az dört gündür giremiyorum ve doldukça dolmuş sayfalar.....umrım kaçırdığım önemli birşey yoktur ve herkes iyidir...

ben en son ececiğin fotolarını görmüştüm maaşallah hatta o sayfaya kadar olanları yoruma ekledim ama evdeki bilgisayarda yazmaya fırsatım olmadı...
yarim tansiyonun ne alemde?

onun dışında hepiniz iyisiniz değil mi???

tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...

dünkü ani yükselme dışında çok iyi şükürler olsun... stressiz bir süreç geçirmek istiyorum doğuma kadar...

geçmiş olsun canm kendine ve aylizimize dikkat et canım

Canımmm geçmiş olsun.. Bu aralar havalarda da gariplik var dikkat et kendine..

ohhh gözün aydın için rahatlamıştır,en önemliside bu zaten içimizin rahat olması;
aynen bnm doktorumun dediği gibi olmuş işte,banada aynen böle dedi çok iri bir bebek olmaz 3200 falan olur dedi :))
napalım cnmcım bunada şükür,inşallah o kiloya getirir doğururuz bi güzel :)))

selam tatlım.
henüz doğum yapan yok bildiğim kadarıyla senin yokluğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…