günaydn canim ,
öksürüyoruz bide 3 gündür dişimiz agriyo, kulagimiza vuruyo inş yorgunluktandir ,
ben haziran sonuna kadar calişmayi planliyorum inşallah canim , özel sektör olunca hem maddi hem manevi ne kadar calıssak kardir diyorum ,
dogumdan sonra bebegin yaninda fazla kalabilmek için hazirani cıkarayım istiyorum , inşallah Rabbim güç versinde çalışalim , benrahatim çok şükür servisle gidip geliyorum kapıda binip kapida iniyorum , o yuzden calısabilirim sanirim
az önce kontrolden geldim canım aynen sizin söyledikleriniz gibi oldu.. hatta doktor dediki, eğer bana bu durumu anlatmasaydın ben sana 1 hafta geri bile demezdim çünkü bu bana göre gerilik değil dedi. gelişim geriliği ciddi bir sorundur buna tek muayenede karar verilemez dedi. en az 3 haftalık bir gerilik olsaydı belki endişelenebilirdik sen rahat ol iyi düşün 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi..
cumartesi günü 1740 gr dı.. bugün 1850 gr olmuş yani 2 günde 110 gr almış bu da geliştiğini gösterir dedi herşey normal damarlar normal kan akışı güzel, amniyon sıvısı çok iyi dedi .. içim acayip rahatladı ..
günaydın canım.ÖLE Bİ UFAKTAN GEÇMİŞİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA İŞTEN GÜÇTEN FIRSAT BULAMIYORUM
HAFTA SONUMUZ BİRAZ YOĞUN GEÇTİ CUMARTESİ DÜĞÜN VARDI Bİ OYNADIM Bİ OYNADIM ZOR OTURTTULAR BENİ.
Neyse dün dinlenerek geçirdim zamanımı fakat ayak baş parmaklarım davul gibi oldu.birde bu gece sağ böbreğimmi artık bilmiyorum ağrısından mahvoldum eşimi kaldırdım ovalaya ovalaya zor uyudum ter içinde kaldım.niye öyle oldu bilmiyorum.birde bi arkadaşım hamile süt peynir pek yemediği için eczaneden kalsiyum almış bnde o kadar yenmiyorum ama aklımada hiç gelmemiştihepiniz çok şükür iyisiniz hatta maşallah doğuma hazırlanna bile var :)
Bak annesi kuzucuğun sana sinyal vermiş anne ben büyüyorum bak diyeiçinin rahatlamasına sevindim canım. pekmez olayı süper her gün iç. kuru incirin varsa her gün 2-3 tane ye. doktorum en başından beri kuru incirin faydasından bahseder bana hep..
oohh bak gördün mü hiç üzülüp ağladığına deymediaz önce kontrolden geldim canım aynen sizin söyledikleriniz gibi oldu.. hatta doktor dediki, eğer bana bu durumu anlatmasaydın ben sana 1 hafta geri bile demezdim çünkü bu bana göre gerilik değil dedi. gelişim geriliği ciddi bir sorundur buna tek muayenede karar verilemez dedi. en az 3 haftalık bir gerilik olsaydı belki endişelenebilirdik sen rahat ol iyi düşün 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi..
cumartesi günü 1740 gr dı.. bugün 1850 gr olmuş yani 2 günde 110 gr almış bu da geliştiğini gösterir dedi herşey normal damarlar normal kan akışı güzel, amniyon sıvısı çok iyi dedi .. içim acayip rahatladı ..
canım bu sabahki ultrason cihazı farklı olmasına rağmen aynı şekilde 6 gün geri çıktı normalde 32+3 olmam gerekirken 31+4 çıktı bikaç tanesi de 31+5 çıktı.. yani 5-6 günlük bir geriden gelme durumu var ama doktor buna normal dedi.. bir yerinde bir geriliği olduğu anlamına gelmez bu dedi.. sadece normalde 3500 doğmaz da 3100-3200 doğar dedi bu da sorun değil dedi ben de çok rahatladım çok şükür:)
aynı şekilde beslenmeme devam edeceğim, bir de 2 gündür pekmez içmeye başladım.. başka da aklıma yapabileceğim birşey gelmiyor.. yemeğin yanında yoğurt yiyordum onu da ayırayım artık ayrı ayrı yiyeyim dediğin gibi..
rahatsan çalış tabiki. artan zaman bebeğine kalırgünaydn canim ,
öksürüyoruz bide 3 gündür dişimiz agriyo, kulagimiza vuruyo inş yorgunluktandir ,
ben haziran sonuna kadar calişmayi planliyorum inşallah canim , özel sektör olunca hem maddi hem manevi ne kadar calıssak kardir diyorum ,
dogumdan sonra bebegin yaninda fazla kalabilmek için hazirani cıkarayım istiyorum , inşallah Rabbim güç versinde çalışalim , benrahatim çok şükür servisle gidip geliyorum kapıda binip kapida iniyorum , o yuzden calısabilirim sanirim
Günaydınlarrrrrr DURU'nun en güzel teyzeleri ve kardeşleri
Biz geldikkkkkkk hafta sonu giremedik.Annemlerde kalacaktım eşim ve babam da köye
(tekirdağ'a) akraba düğününe gideceklerdi.Fakat annemle bir anda vazgeçtik ve biz de onlara
takılıp doğru köyde soluğu aldıkiyi de yapmışız harikaydı haftasonumuz.
Sıcaktı ve köy düğününde düğün evinde pişen bir sürü yemek yedik.Eskiden olsa
asla yemezdim ne aptalmışımEski gelenek,göreneklere aşığım ben
uzun uzun masalar bütün akrabalar orda bir yandan çalgı çengi değmeyin keyfimize
Ardından mevlüt(önce yemek sonra oyun)Trakya usulü işte.Cumartesi akşamı da
düğünde bol bol oynadık roman havasında göbecikler attık kızçemle.Ne kadar çok hamiş
vardı herkes birbirine bakıp oynayıp durdu :118::118::118::118::118:
Dün gece yarısı trafik yüzünden varabildik evimize.Sabahta kalkar kalmaz çamaşır makineye,kahvaltı
sonra da evi süpürdük şimdi de yanınızdayızGeçmişi okuyayım 2000.sayfaya da yazamadım
yine 1000. 1500.sayfaları da kaçırmıştım gezentiliğim yüzünden:26::26::26:
heh söle yaa pozıtıf dusunceeeeeeee sagol yaff yanı bende dıyorum kı paşama kavusmak ıcın sancı da agrıda catı da hepsıde normallllll eskıden kan aldırmak dan korkardım sımdı kan verıeken dıyorumkı ee dogum daha buyuk bır acıı bu ne kıı dıyınce beyın kan aldırmayı hıce sayıyor artıkMerhaba kızlar, ben size bugün bir hikaye anlatmak istiyorum. Görümcem ve arkadaşının bir gün aşı günü gelmiş çatmış, kayınpederim bu ikisini almış yanına aşıya götürüyormuş, kızlar baya heyecanlıymış ve korkuyolarmış, geldikleri zaman kayınpederime sormuşlar, ''aşı olurken çok acıyo mu?'' o da herkesin verdiği klasik cevap yerine '' evet çok acıyo, çok bağırcaksınız ama bence siz dayanırsınız demiş'' tabi bunlar da gaza gelmişler açmışlar kolları, olmuşlar aşıyı, çıkınca '' eee baba hiç acımadı ya, hani çok acıcaktı?'' demişlerkayınpederim de ''ne sanıyodunuz ya? ben size acımıcak desem inanmayıp daha da kafanızda büyütcektiniz ama çok acıcak ama bence siz dayanırsınız deyince durum başka oldu'' demiş.
Aslında doğumdan ve çatı muayenesinden korkan arkadaşlara en başta her zamanki gibi ''hiç korkmayın, o kadar kötü değil, çok da acımıyo'' demeyi planlıyordum, tam yazmaya başladım ki aklıma bu hikaye geldi. Sonra vazgeçtim.
Evet arkadaşlar çok acıcak hem de çoook ama bence siz de dayanırsınızBu acı (eğer sağlık anlamında bir engel yoksa) kesinlikle yaşamaya değer bir acı! Hatta anılarıyla birlikte acıların en güzeli!
RNA TASARIM
Eki Görüntüle 721299 Eki Görüntüle 721300
canım benımm beım erkek de donmemıs dedı dr aynen banada dönmesse sezercık dedı hayrlısı ben elımden geldıgınde gunluk 1 st yuruyor bol su ıcıyorum gerısı hakkımzda haylrısıı cuma kntrol varr bakıcak donmusmu dıye yoksam gun verırı sanırmmmm :18::18::18:kı sok dk doneneler varmıs dun bır ark..demıstı ark..donmemeıs dıye sezeryana gıderken o anda kı sancı ılee bebe donmus ve normal dogum yapmıss darısı bıse ınsşşşşşşşşşşlllkızlar önceki gün doktordaydım. bebeğim 2.417 gr. 45 cm. boyunda olmuş. her şey yolundaymış. ama dönmemiş kafa yukarıda. doktor son güne kadar dönebilir dönmezse sezeryan dedi. bol su iç ve yürü dedi. bu zaman kadar dönmediyse zor döner bence. nst istedi bizden yaptırmadım ama aklımdada kalmadı değil. sizlerede doktor verdimi. daha erken diye düşündüm. kafam hep şu dönmemesinde.((
ohhHerkese günaydinnn ,
biz geldik işimize , yedik içtik , oturuyoruz ,
sanki biraz hasta gibiyiz oksuruyoruz , cok soguk ictik haftasonu
c.tesi temizlik yaptik , pazarda arklarla piknige gittik , bol bol yedik dinlendik ama oturdugumuz yerde yorulmusuz , sabah zor kalktik işe geldik ,
şimdilik bu kadar bizden , sizde haberler ne alemde ?
bende anlamak ıstıyorum neresı nereyı yaaaaaaaaa:26:şuanda içim uyyor sanırım
kaç gündür gec kalkmaya alıştım..
Bide geceleri cok uyanıyorum
bi an önce izne cıkmam lazım artık calışmak zor geliyor
aslında calışmak değilde ne biliyimm evde keyif yapmak istiyorum sanırım
oglum 4 gündür fena halde içimde dört dönüyor....
ama ayagı mı kolumu bu kadar kıpraşan anlayamıyorum....
ben cıvıl den unı bayb aldım hatta ark.dogumdan sonrabana geldıler bebegını yıkadık gobısını koruyarakdan ve hıc öle kokmadıı bebeıs kendı sı kokyordu banyo sonundaaacanlar merhaba,, sizlere bi sorum var bu beişimizin hani bakım ürünleri alınacakya bu şampuan, yağ,masaj yağı,ıslak mendil,pudra vs.. bunların markalarını araştırdınızmı direk netten chicco dan alıyım gelsin diyorum ki kv sürekli hiçbişey alma zeytinyağıyla yağlıycam falan diyip duruyo ama ben ham zeytinyağı kokan bi bebeğim olsun istemiyorum bebek koksun istiyorum,, siz neler aldınız ? aldığınız web sitesi varsa onuda verebilirseniz.. ALLAH'a Emanet..
hayırdır ögretmenım ne oldu sızeeegünaydınlar canlar.nasılsınız bakalım.ben güne kötü başlamıştım ama şimdi iyiyiz...uykusuzum.hafta sonu rapor meselesini bayağı kafaya takmıştım.ama alacağım.bugün yaşadıklarımdan sonra alacağım.doğum sonrasından ister düşsün ister düşmesin.bebişim ve ben daha önemliyiz.
gezmecıler sızeeee dugunlerde suyun geıcek kıs senınnnGünaydınlarrrrrr DURU'nun en güzel teyzeleri ve kardeşleri
Biz geldikkkkkkk hafta sonu giremedik.Annemlerde kalacaktım eşim ve babam da köye
(tekirdağ'a) akraba düğününe gideceklerdi.Fakat annemle bir anda vazgeçtik ve biz de onlara
takılıp doğru köyde soluğu aldıkiyi de yapmışız harikaydı haftasonumuz.
Sıcaktı ve köy düğününde düğün evinde pişen bir sürü yemek yedik.Eskiden olsa
asla yemezdim ne aptalmışımEski gelenek,göreneklere aşığım ben
uzun uzun masalar bütün akrabalar orda bir yandan çalgı çengi değmeyin keyfimize
Ardından mevlüt(önce yemek sonra oyun)Trakya usulü işte.Cumartesi akşamı da
düğünde bol bol oynadık roman havasında göbecikler attık kızçemle.Ne kadar çok hamiş
vardı herkes birbirine bakıp oynayıp durdu :118::118::118::118::118:
Dün gece yarısı trafik yüzünden varabildik evimize.Sabahta kalkar kalmaz çamaşır makineye,kahvaltı
sonra da evi süpürdük şimdi de yanınızdayızGeçmişi okuyayım 2000.sayfaya da yazamadım
yine 1000. 1500.sayfaları da kaçırmıştım gezentiliğim yüzünden:26::26::26:
az önce kontrolden geldim canım aynen sizin söyledikleriniz gibi oldu.. hatta doktor dediki, eğer bana bu durumu anlatmasaydın ben sana 1 hafta geri bile demezdim çünkü bu bana göre gerilik değil dedi. gelişim geriliği ciddi bir sorundur buna tek muayenede karar verilemez dedi. en az 3 haftalık bir gerilik olsaydı belki endişelenebilirdik sen rahat ol iyi düşün 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi..
evesude nerdesın bak 2000 lere geldıkkkk
kızlar selam, sanırım en az dört gündür giremiyorum ve doldukça dolmuş sayfalar.....umrım kaçırdığım önemli birşey yoktur ve herkes iyidir...
ben en son ececiğin fotolarını görmüştüm maaşallah hatta o sayfaya kadar olanları yoruma ekledim ama evdeki bilgisayarda yazmaya fırsatım olmadı...
yarim tansiyonun ne alemde?
onun dışında hepiniz iyisiniz değil mi???
tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
selam tatlım.kızlar selam, sanırım en az dört gündür giremiyorum ve doldukça dolmuş sayfalar.....umrım kaçırdığım önemli birşey yoktur ve herkes iyidir...
ben en son ececiğin fotolarını görmüştüm maaşallah hatta o sayfaya kadar olanları yoruma ekledim ama evdeki bilgisayarda yazmaya fırsatım olmadı...
yarim tansiyonun ne alemde?
onun dışında hepiniz iyisiniz değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?