2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
nasılsınız bakalım.
biz ii değiliz pek cumartesi temizliği sonrada misafirler baya yordu bizi dünde 5 6 saat gezince hiç halimiz kalmadı. sağlık ocağından rapor almaya karar vermiştim gece yattığımda. sabah olunca az dinlenmişim ama 9 da gelebildim işe allahtan kimse farketmedi. ama ii hisstemiyorum başım bacaklarım topuklarım sol kaburgamın altı ağrıyor. ayak desen dün 40 numara sandalet aldım 38 numara ayağasanki başkasının ayağı gibi geliyor. her an gidip rapor alabilirim ama sağlık ocağındaki doktorudahiç görmedim verirmi bilmiyorum
ortaya bişi atıyorlar sonra 1 ay ses çıkmıo sonra tekrar tekrar keşke çıksa yaa

Günaydınn annişler ve melekleri nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan geldik gene iş başı yaptık yorgunum yaa hiç halim yok uykum varrrr allahım bu haftada bir bitsee 5 haziran kızımı görmeye gideceğiz ve olursa doğum iznimizi başlatacagız inşş bakalım neler olacak
Ve cumartesi günü karnım taş gibi oldu ya gezdik felan hiç fayda etmedi 2-3 saat geçmedi o sertlik ve agrımda vardı korktum birazdaha geçmeseydi gidecektim doktora sonra eve geldim biraz dinlendim geçtii eşimin abiside vardı gitmedi uyuz insann rahat rahat hareket edemedim zaten sinir oldumm gittim odama uzandıımm yaaa isemiyorum misafir filan ben artıkkk yaaa

günaydın canım..
bence bi git şansını dene rapor için
günaydın tatlım..
Çalışan hamişler olarak hepimiz epey bunalmış durumdayız sanırım. bu sabah herkes işe gelmekten dert yanmış. hem sıcak hem çalışmak hem hamilelik iyice zorluyor. benimde bu pazar son iş günüm olucak inşallah

günaydın canım..
hayırdır neye canın sıkıldıki ??

ben çalışabilir raporu aldım.hazirandada 3 hafta rapor alacaktım.ama öğrendim ki aldığım raporlar 5 haftadan düşüyormuş.
bugünde; benim ev tepede hergün 15 dakika yokuş aşağı yürüyorum.sonra köyün dolmuşuna biniyorum.hep kalabalık oluyor.bugünde öyleydi.bindim şoför ula'ya kadar idare et dedi.bende hamileyim dedim.o kadar sağlıklı insan dururken kolu kırık bir adam yer verdi.ve dolmuşta kendi okulumdan da civar köy öğretmenleri de vardı hiç biri yer vermedi.

günaydın geveze annişler
bu nedir böyle ben bıraktığımda 1900 lü sayfalardaydınız.şimdi 2000 küsür maşallah Allah zeval vermesin parmaklara
oku oku şaşı oldum
haftasonu kumaşı aldım.çok hoşuma gitti.
foto paylaşacağım ama iş yerinin bilg. illallah dedirtti.olmuyor.
kavanozların süsünü bitirdim onları paylaşacağım.
bu arada int te kavanoz kapakları için sticker fiyatı 50 adt.15 tl idi.
haftasonu burda sordum bana 120 tanesi 3.5 tl ye mal olacak.
tek fark burdakileri ben kendim keseceğim.tasarımını ben yapacağım,baskıya vereceğim.

Ben de biraz arttı canım sonra yine normala dondu ama kesin 30 lu haftalardamı yokmu söyleyemem nedense kafaya takmadığım için :) 28-29 olabilir

eveeett inanılmaz arttı. çok gıcık bir durum

Canım benim olmuştu şimdilerde azaldı artık..

evett bayagı hemdeeeeeeeeeeee

benım oldu hatta bazen suyummu geliyor diyorum wc ye kosuyorum

teşekkür ederim kızlar cvbınız için.benim de tuhafıma gitmişti artış olunca.
hatta şeker yüklemesi zamanı idrar tahlili de yaptırmıştım bol bakteri mevzut yazıyordu sonuçta.
doktor sonuca baktığında ,idrar yaparken yanma,acı gibi şikayetin var mı dedi.yok dedim.
şikayetin yoksa ilaç vermeye de gerek yok bazen idrara akıntı karışabiliyor o yüzden böyle sonuç olabiliyor demişti.
inşallah birşey olmaz.

geçmiş olsun.dikkat etmek gerek artık.

cok gecmıs olsun canım dıkkat etmek gerekıyor ya ama yapılcaklar oluncada pek dıkkat edılmıyor :/ ama yazdıgın ıyı olmusbır hafta oncekı halımı dusunuce ..

aynen okuyunca evdeki halim geldi aklıma.5 dk öncesinde süpürge yapıp koltuk itmiştim eşim de evde yoktu,olsa yaptırmaz çünkü.gelince okudum bu iletiyi eşime.yaptıklarımı da anlattım kızdı bana

ben başından beri sezeryan diyorum.herkes nedn şartlıyorsun normali bir dene diyorlar.
kısa sürede doğum eyleminin gerçekleşeceğini,çektiğin sancıların boşa gitmeyeceğinden emin olsam tamam.3 arkadaşım normal için gitti 2 sene içinde.kaç saat sancı çekip,şartlar oluşmayınca sezeryana girdiler.
bunları duyunca ee ne gerek var diyorum.bazen de bir tarafım denesem mi diyor.

bende de öyle çok oluyor akıntı. birde çok terliyorum oda rahatsız ediyor. terden her yer sırılsıklam

ben de çok terliyorum.sabah direk ılık-soğuk arası duşa.bu havada hasta olmasak bari.

maşallah kuzuya.ben günlerdir 7 sonrası ayaktayım.siz daha erkenciymişsiniz.

çıktı çıkacak derken doğumu yaptıracaklar bize herhalde.
ne uyuştular yahu.3 çocuk yapın demeyi biliyorlar da bunun için imkan sağlamayı neden bilmiyorlar,uyuşuyorlar.

ben c.tesi gunu biraz yurudum eve geldim, dediginiz gibi ıslaklık hissettim ödüp koptu dedim suyum gelmiş :) sonra anladimki terlemişism o kadar yol yururyunce

benim de aldığım kilolardan terlemeyen yerlerim terliyor :1
ilk gördüğümde çamaşırda çok korkmuştum sonra anladım

bende de olmuştu geçti ama.acı sızı yoksa dert etme bence.
istersen bir büyüğüne sor.

ben bübchen in ürünlerini aldım.pudra almadım,kimyasal çünkü.hiç kullanmaya gere kyok.
pişik kremi için de sudocream alacağım.mucize bir krem.bebeğin çarpsa,düşse hemen sür hooop hiç birşey olmamış gibi.

benim ayaklar da sığmıyor hiç bir ayakkabıma.spor ayakkabısı almıştım üstten sıkmaya başlıyor.kocaayak oldum.
rapor da verirler canım.gebeye ayrı ilgili davranıyorlar.
yanlız bana şöyle demişti aile hekimi rapor alırken.
2 günlük verirsem sgk karşılar,raporu iş yerine vermen yeterli.3 gün ve fazlasını verirsem sgk ya götürmen gerek,2 günden sonrasını karşılamaz raporun demişti.ben de gitmemek için sgk ya 2 günlük rapor 1 günlük izin kullanmıştım.

ÖLE Bİ UFAKTAN GEÇMİŞİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA İŞTEN GÜÇTEN FIRSAT BULAMIYORUM
HAFTA SONUMUZ BİRAZ YOĞUN GEÇTİ CUMARTESİ DÜĞÜN VARDI Bİ OYNADIM Bİ OYNADIM ZOR OTURTTULAR BENİ.
Neyse dün dinlenerek geçirdim zamanımı fakat ayak baş parmaklarım davul gibi oldu.birde bu gece sağ böbreğimmi artık bilmiyorum ağrısından mahvoldum eşimi kaldırdım ovalaya ovalaya zor uyudum ter içinde kaldım.niye öyle oldu bilmiyorum.birde bi arkadaşım hamile süt peynir pek yemediği için eczaneden kalsiyum almış bnde o kadar yenmiyorum ama aklımada hiç gelmemişti hepiniz çok şükür iyisiniz hatta maşallah doğuma hazırlanna bile var :)

canim ya ,

o makinalar ciharlar her zaman dogru olcum vermiyor , ben ilk basta 4-5 hastane deiştirdim hepsindede bebegin haftasi farklı cıkıyodu :))

içini ferah tut , canını sıkarsan yediklerin hiç yaramaz bebişine , meyve ve yeşil yaprakli sebzeler tüketmeye bak canim , çay tüketme özellikle yemek oncesi ve sonrasi 1 saat araliklarda , yemekelrin yaninda yorgurt süt tüketme , cok asirida bir gerilik yok bence , bebeklerin bazilari ailelerinden aldiklari genetikle zayif bazilari aksine cok iri olabiliyor .

az önce kontrolden geldim canım aynen sizin söyledikleriniz gibi oldu.. hatta doktor dediki, eğer bana bu durumu anlatmasaydın ben sana 1 hafta geri bile demezdim çünkü bu bana göre gerilik değil dedi. gelişim geriliği ciddi bir sorundur buna tek muayenede karar verilemez dedi. en az 3 haftalık bir gerilik olsaydı belki endişelenebilirdik sen rahat ol iyi düşün 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi..

cumartesi günü 1740 gr dı.. bugün 1850 gr olmuş yani 2 günde 110 gr almış bu da geliştiğini gösterir dedi herşey normal damarlar normal kan akışı güzel, amniyon sıvısı çok iyi dedi .. içim acayip rahatladı ..

banada otobüste genelde yaşlı amcalar teyzeler yer veriyor. gençler birde benle aynı mekanda çalışyorlar. onlarla aynı koşullarda çalıştığımı bildikleri halde yer vermiyorlar. çok sinir bozucu bir durum cidden. insanlar çok anlayışsız. böyle oluncada insan artık hiç çalışmak istemiyor dimi. rapor özel sektörde alınabiliyor sanırımda devlette alınınca aktarılmıyormuş doğum izni. bende öyle okumuştum bir yerlerde.

akşam eve gidince yüklerim canim

oy oy hadi gözün aydın annesi , çok şükür bak minnoşun büyüyo

canım ben görmemişim bu yazdığını.
öncelikle çok geçmiş olsun.sıkma canını Allah a dua et.her doktor hemen hepimize bu tarz üzücü haber verebiliyor.sonuçta düşmez kalkmaz bir Allah.ölçen bir insan,değeri veren makineyi yapan bir insan.ben hep böyle bakıyorum olaya.
inancını yitirme.Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok.

hem bak bugünkü kontrolde güzel haberler almışsın.
herşey iyi olacak canım sıkma canını.

canım bu sabahki ultrason cihazı farklı olmasına rağmen aynı şekilde 6 gün geri çıktı normalde 32+3 olmam gerekirken 31+4 çıktı bikaç tanesi de 31+5 çıktı.. yani 5-6 günlük bir geriden gelme durumu var ama doktor buna normal dedi.. bir yerinde bir geriliği olduğu anlamına gelmez bu dedi.. sadece normalde 3500 doğmaz da 3100-3200 doğar dedi bu da sorun değil dedi ben de çok rahatladım çok şükür:)

aynı şekilde beslenmeme devam edeceğim, bir de 2 gündür pekmez içmeye başladım.. başka da aklıma yapabileceğim birşey gelmiyor.. yemeğin yanında yoğurt yiyordum onu da ayırayım artık ayrı ayrı yiyeyim dediğin gibi..

günaydn canim ,
öksürüyoruz bide 3 gündür dişimiz agriyo , kulagimiza vuruyo inş yorgunluktandir ,

ben haziran sonuna kadar calişmayi planliyorum inşallah canim , özel sektör olunca hem maddi hem manevi ne kadar calıssak kardir diyorum ,

dogumdan sonra bebegin yaninda fazla kalabilmek için hazirani cıkarayım istiyorum , inşallah Rabbim güç versinde çalışalim , benrahatim çok şükür servisle gidip geliyorum kapıda binip kapida iniyorum , o yuzden calısabilirim sanirim

allah razı olsun burdaki herkesin desteği için bana çok moral verdiniz... bugün içim tamamen rahatladı çok şükür:)

oh maşallah canim ,

geçmiş olsun kurtarmıssın :))) artık keyfine bak hersey hazir i kuzucunu bekleee

ohh gözün aydın hadi evdede sıkılırmıyız bilmiyorum ama göreceğiz artıık.
skandal....düşüncesizlik resmen
banada 2 gün yetecek aslında perşembe de çalışabilir raporu alacağım inşallah gideyim bari yaa pöfff..

canımm hos geldın nasısın yaaaaaaaaaaa dırek senı altta gordum yazım dedımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…