2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Selam tatlım. çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
bende bütün gün klimalı ortamda duruyorum. dışarı çıkınca sıcak bu değişimden hasta olucam diye tedirgin oluyorum :18:
2 gündür benimde midem de bi bulantı var. iştahımda kesildi bi tuhaf oldum. bende yorgunluktan ve sıcaktan olduğunu düşünüyorum

Ben gezmekteydimmmm
oFFFFF yaaaaaa 2500.sayfaya tek ben yazcam
ınsallah evde olursanız kıscenlleee o vakıt gezmecıler sızı gıdııııııııııı
canım gecmıs olsun yaaa aman tansıyon olmaısnda ınsll duselırsın kı cok sukru ı mıssın hayırdır neyı stres yaptınkıı relax olmak gerekkkkkk artıkınnnnnnnnnnnnnnnn :26:

Canım ben de almadım bebek yağı daha çünkü hamileliğim başlarında tasadufen Ender Saraçın programında bebek yağlarındeki tehlike konusunu izledim. Orda dikkat edin bebek yağı alırkan okuyun Paraffinum Liquidum yazıyorsa almayın bu neftin işlenmiş hali demişti ve kanser yapabilirmiş. Aksine araştırdığım bebek yağlarının hepsinde bu madde var. Bulamassam saf zeytin yağ kullanacam artık.

HABER: Bebek yağlarındaki büyük şüphe!

beni uyku bastııııııııı cok fecii cıkıyrmm ben paşamla belkım gerı uyurummmmmmm

Geçmiş olsun tatlım

en güzeli saf zeytinyağı zaten. bende aldım bübchen in bebe yağını. ama kuzenim hiç kullanma bunu dedi. onların kendi zeytinlikleri var. o yüzden saf zeytinyağı yaptırabiliyorlar. banada getiricek. bende onunla yağlayıp masaj yapmayı düşünüyorum bebeğime inşallah.

beni uyku bastııııııııı cok fecii cıkıyrmm ben paşamla belkım gerı uyurummmmmmm
hadi iyi uykular tatlım sana. aahh bende evde olsam şimdi. kocaman yatakta oğlumla döner dururdum uyumasam da

hoşgeldin canim :))

ohh ne güzel geçmiş haftasonun , ama ben korkuyorum senden bigün düğünde göbek atarken dogurcan DURU ' yu hopp die birinin kucana firlatcan die

Allah seniiiii de güldürsün yazını okuyunca
tutamadım kendimi
Son düğünüm bir daha gitmem.Aslında 8 haziranda bir tane
daha var ama kocişim almıyor :1

Hehehehe kulaklarım çınladı ama dedim dur azıcık daha göbecik atayım ben:118::118::118::118:
Son düğünümdü bir daha ne annem ne eşim ne babam götürür beni
Ne yapalımmmm doğurduktan sonra kızçemle büyüsün de karşılıklı oynarızzz ayyyyy
kızçemmm benimmmmm

Merhaba herkeseeeBugün çok geç kalktık tembelliğimden:)Kahvaltımı yaparken geçmişi okudum,herkes iyiymiş genel olarak mutluyum o yüzden:):)
Bişi sorcam,ben şimdi bir aydır falan balık yemiyorum malum sezon kapandı güzel balık yok,bişi olurmuki acaba,iyi kötü demeyip marketlerden alıp yemelimiyim acaba???????????Sizler ne yapıosunuz?

Geçmiş olsun kuzummmm dikkat et kendine annemmmm
Ben de sabahları her yerim su içerisinde uyanıyorum
Terleyerek her birşeyi atarız bizzzz

Ay çok sevindim canım. Tekrar geçmiş olsun.İnşaallah bundan sonra hepsi yolunda gider

canım ben 1 aydır omega 3 alıyorum doktorum yazdı

Evt canım ya hepsi bir yandan bunaltıyor valla yaa iş yerinde bayılcam diye korkuyom artıkk ohhh az kalmış senin benimde son 1 haftam diyebilirim 5 haziranda alıcam artık doğum iznimi yeter daaa azıcıkta evimde dinleneyim değilmiii sabah 10-11e kadar yatmaya ,ayaklarımı uzatıp tv izlemeyi 5 senedir çalıştım yeter yaniii bende ev hanımı olmak istiyorum artıkk evlendim anca 3 ay evde durdum kv aynı evde olunca ne rahat uyku ne bişi hiç bir rahat görmedim dıtdırından ve suratını görmemek için çalışmaya başladım allahtan 3,5 senedir ayrıyızda rahatım yaniii ohhh sefam olsunnnn

kızlar mrb oncelıkle umarım hepınız ıyısınızdır bebıslerınızle..ben sezeryan olmayı dusunuyorum bı aksılık olmaz ıse yanı epıdural sezeryan sımdı sunu sorucam sezeryanda şu hani lavman olayı varya bılenınız varmı bılmıyorum yapılıyomu acaba??????

Az önce de hafta sonu da aynı şey oldu.Rahimime iğne batması gibi
tık tık hareketli birşeyler olmaya başladı.Garip bir durum oluyor
Hemen heyecanlanıyorum:18::18::18::18::18:
Bir de oynak kızım içeride jöle gibi sallanıyor 10-15 saniye kadar
ben deprem oluyor sanıyorum her defasında
Korkmuyorum doğumdan hatta meydan okuyorum ama
bazen de öyle bir hal alıyorum küçük pisicikler gibi
Gel gitler yaşıyorum anlayacağınız

Benim arkadaşıma yapılmamıştı.zaten bilmem kaç saat bişi yeme diyolar sezeryana giderken.Ben böyle biliyorum

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve aylizimize aman haa bende cumartesi günü kötü oldum katnım taş gibi oldu sol kasığımda çok fena ağrı vardıı geçmeseydi bende gidecektim doktoraa allahtan dinlendim geçtii aman dikkat et tatlım hatta bütün hamişler dikkat etsin kendinee az bir vaktimiz kaldıı allahım kazasız kurtarsın hepimizideee inşşşş :2::2::2::2::2::2:

bende hiç yemiyorum bayadır balık. bence taze olmayan iyi olmayan bişeyi yemenin manası yok. boşver yeme.onu karşılıcak başka şeyler yemeye çalış. yumurta ye mesela ceviz ye. bunlar balığın karşılığımı biilmiyorum ama bana dr ye demişti yiyorum bende. süt iç bol bol

aynı şeyler bende de oluyo yaklaşık 2 haftadır... içim bi acayip oluyo... adı korku değil de heyecanla karışık bilinmemezlik... acaba? diyorum... hani geliyomu acaba? diye erken gelme endişesi belkide... değişik bi ruh hali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…