Selam tatlım. çok geçmiş olsun aman dikkat et kendinetünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
ınsallah evde olursanız kıscenlleee o vakıt
Ben gezmekteydimmmm
oFFFFF yaaaaaa 2500.sayfaya tek ben yazcam
canım gecmıs olsun yaaa aman tansıyon olmaısnda ınsll duselırsın kı cok sukru ı mıssın hayırdır neyı stres yaptınkıı relax olmak gerekkkkkk artıkınnnnnnnnnnnnnnnn :26:tünaydın güzellikler...
biz geldik kızımla... bikaç gündür sizlerden uzak kaldık... anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelmişti o yüzden internete girmedik... dün de koca gün acildeydik... mide bulantısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittik... sanırım biraz strese girmişiz o yüzden tansiyonumuz çıkmış... bulantımın sebebini gebeliğe bağlamadı doktor ama serum taktılar... nst ye bağlandık... çok şükür bi sıkıntımız yok... eve geldik bu sefer ateşlendim... ılık bi duş aldım ve bütün gece 4 kez üstümü değiştirdim... terleyerek atabildim o zehiri... ceyranda kalmıştım dün sabah demekki üşüttüm ve bulantımın sebebi de oymuş... bugün daha iyiyim çok şükür... geçmişi okuyamıyorum kusuruma bakmayın...
canlar merhaba,, sizlere bi sorum var bu beişimizin hani bakım ürünleri alınacakya bu şampuan, yağ,masaj yağı,ıslak mendil,pudra vs.. bunların markalarını araştırdınızmı direk netten chicco dan alıyım gelsin diyorum ki kv sürekli hiçbişey alma zeytinyağıyla yağlıycam falan diyip duruyo ama ben ham zeytinyağı kokan bi bebeğim olsun istemiyorum bebek koksun istiyorum,, siz neler aldınız ? aldığınız web sitesi varsa onuda verebilirseniz.. ALLAH'a Emanet..
tünaydın güzellikler...
en güzeli saf zeytinyağı zaten. bende aldım bübchen in bebe yağını. ama kuzenim hiç kullanma bunu dedi. onların kendi zeytinlikleri var. o yüzden saf zeytinyağı yaptırabiliyorlar. banada getiricek. bende onunla yağlayıp masaj yapmayı düşünüyorum bebeğime inşallah.Canım ben de almadım bebek yağı daha çünkü hamileliğim başlarında tasadufen Ender Saraçın programında bebek yağlarındeki tehlike konusunu izledim. Orda dikkat edin bebek yağı alırkan okuyun Paraffinum Liquidum yazıyorsa almayın bu neftin işlenmiş hali demişti ve kanser yapabilirmiş. Aksine araştırdığım bebek yağlarının hepsinde bu madde var. Bulamassam saf zeytin yağ kullanacam artık.
HABER: Bebek yağlarındaki büyük şüphe!
hadi iyi uykular tatlım sana. aahh bende evde olsam şimdi. kocaman yatakta oğlumla döner dururdum uyumasam dabeni uyku bastııııııııı cok fecii cıkıyrmm ben paşamla belkım gerı uyurummmmmmm
hoşgeldin canim :))
ohh ne güzel geçmiş haftasonun , ama ben korkuyorum senden bigün düğünde göbek atarken dogurcan DURU ' yu hopp die birinin kucana firlatcan die
cok sukur herkeser ıyı gıbımm n-bısde kahvaltımızı yaptıkk sımıd pc de sörf yapıyoruz palşamlaa eltım dıyorkı senn bebe pc den ayrılmayacak dogunca dıyor baba-anne hep pc cısınız dıyorrrrrrr
ALLAH ım o zamaan bıse garıp gelıcek snaırm oglum yeteter ders calıs oglum gozleırn agrıcak fılan
hayırlısı
bu geecde delıksız uyuduk yorgunlukdan sızıp kalıyorum 2 gundur oglene kdrda uyu uyann hehe gece uzun zamandna osnra 2.kez wc ye uayndım sonra 6,:45 de esıme uyandım onu gonderdık az onla yedık meyva suyumuzu ıctıkk sonra guluk yazdık uykumuz geldı vee cupp yatagaa kı 11 kadar uyumusuzzzzzzzzzzz
cok sukür pasam keyfısı heryerınde ahh bır anlasam nere neresııı cok merakedıyorum dun omzudu sanırm elıme gelen su cuma bır gelseydıııııııııı,dr gıtseydıkk pöff
heh söle yaa pozıtıf dusunceeeeeeee sagol yaff yanı bende dıyorum kı paşama kavusmak ıcın sancı da agrıda catı da hepsıde normallllll eskıden kan aldırmak dan korkardım sımdı kan verıeken dıyorumkı ee dogum daha buyuk bır acıı bu ne kıı dıyınce beyın kan aldırmayı hıce sayıyor artık
canım benımm beım erkek de donmemıs dedı dr aynen banada dönmesse sezercık dedı hayrlısı ben elımden geldıgınde gunluk 1 st yuruyor bol su ıcıyorum gerısı hakkımzda haylrısıı cuma kntrol varr bakıcak donmusmu dıye yoksam gun verırı sanırmmmm :18::18::18:kı sok dk doneneler varmıs dun bır ark..demıstı ark..donmemeıs dıye sezeryana gıderken o anda kı sancı ılee bebe donmus ve normal dogum yapmıss darısı bıse ınsşşşşşşşşşşlll
son hale kadarda benım dr bekler dıye bılıyorummm en son sancı ılede donmesse sezercık yaparrrrrrr ee ben kendı dogal sancımı cekımdee donmemesı paşama kalmıssssss
ohhacık hacva yormustur sızııı
bende anlamak ıstıyorum neresı nereyı yaaaaaaaaa:26:
ben cıvıl den unı bayb aldım hatta ark.dogumdan sonrabana geldıler bebegını yıkadık gobısını koruyarakdan ve hıc öle kokmadıı bebeıs kendı sı kokyordu banyo sonundaaa
ki ben elımdekı btınce komılının bayb sampuanını alıcam zeytın yaglısını hemdeee
hayırdır ögretmenım ne oldu sızeee
gezmecıler sızeeee dugunlerde suyun geıcek kıs senınnndua artık evınde heheh evet cok cagırdım sana evasudee 2000 lerdyızz gell dıye ama sesın cıkmadı demekkı gobıcık atayormusun o sıralar sennn
tünaydın güzellikler...
az önce kontrolden geldim canım aynen sizin söyledikleriniz gibi oldu.. hatta doktor dediki, eğer bana bu durumu anlatmasaydın ben sana 1 hafta geri bile demezdim çünkü bu bana göre gerilik değil dedi. gelişim geriliği ciddi bir sorundur buna tek muayenede karar verilemez dedi. en az 3 haftalık bir gerilik olsaydı belki endişelenebilirdik sen rahat ol iyi düşün 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi..
cumartesi günü 1740 gr dı.. bugün 1850 gr olmuş yani 2 günde 110 gr almış bu da geliştiğini gösterir dedi herşey normal damarlar normal kan akışı güzel, amniyon sıvısı çok iyi dedi .. içim acayip rahatladı ..
canım ben 1 aydır omega 3 alıyorum doktorum yazdıMerhaba herkeseeeBugün çok geç kalktık tembelliğimden:)Kahvaltımı yaparken geçmişi okudum,herkes iyiymiş genel olarak mutluyum o yüzden:):)
Bişi sorcam,ben şimdi bir aydır falan balık yemiyorum malum sezon kapandı güzel balık yok,bişi olurmuki acaba,iyi kötü demeyip marketlerden alıp yemelimiyim acaba???????????Sizler ne yapıosunuz?
günaydın canım..
bence bi git şansını dene rapor için
günaydın tatlım..
Çalışan hamişler olarak hepimiz epey bunalmış durumdayız sanırım. bu sabah herkes işe gelmekten dert yanmış. hem sıcak hem çalışmak hem hamilelik iyice zorluyor. benimde bu pazar son iş günüm olucak inşallah
canım ben 1 aydır omega 3 alıyorum doktorum yazdı
kızlar mrb oncelıkle umarım hepınız ıyısınızdır bebıslerınızle..ben sezeryan olmayı dusunuyorum bı aksılık olmaz ıse yanı epıdural sezeryan sımdı sunu sorucam sezeryanda şu hani lavman olayı varya bılenınız varmı bılmıyorum yapılıyomu acaba??????
tünaydın güzellikler...
bende hiç yemiyorum bayadır balık. bence taze olmayan iyi olmayan bişeyi yemenin manası yok. boşver yeme.onu karşılıcak başka şeyler yemeye çalış. yumurta ye mesela ceviz ye. bunlar balığın karşılığımı biilmiyorum ama bana dr ye demişti yiyorum bende. süt iç bol bolMerhaba herkeseeeBugün çok geç kalktık tembelliğimden:)Kahvaltımı yaparken geçmişi okudum,herkes iyiymiş genel olarak mutluyum o yüzden:):)
Bişi sorcam,ben şimdi bir aydır falan balık yemiyorum malum sezon kapandı güzel balık yok,bişi olurmuki acaba,iyi kötü demeyip marketlerden alıp yemelimiyim acaba???????????Sizler ne yapıosunuz?
Az önce de hafta sonu da aynı şey oldu.Rahimime iğne batması gibi
tık tık hareketli birşeyler olmaya başladı.Garip bir durum oluyor
Hemen heyecanlanıyorum:18::18::18::18::18:
Bir de oynak kızım içeride jöle gibi sallanıyor 10-15 saniye kadar
ben deprem oluyor sanıyorum her defasında
Korkmuyorum doğumdan hatta meydan okuyorum ama
bazen de öyle bir hal alıyorum küçük pisicikler gibi
Gel gitler yaşıyorum anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?