plastiğe yapışmıyor muymuşş??
canım cam olduğu için chicconun miniklerinden aldım ama şimdi acaba yedek bir tane de dr browns mı alsam diye düşünmeye başladım...görümcem de aventin kullanmıştı memnundu arkadaşm da dr browns kullanıyor o da memnun bilemedim
Ben nasıl seviniyorum canım bir bilsen. bugün işe geldim ama fena haldeyim. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. bacaklarıma belime çok kramp giriyor bu ara benim
birde oğlum artık aşağılara daha çok vuruyor canım yanıyor bazen. normal heralde bu haftalarda aşağıya vurması:44:
ayy suzan olmasa valla hepimiz üşengeçlikten bişey yapmayız gibi geliyor bazen bana. bende ondan imrenip kalkışıyorum bazen temizliğe
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
evet bi haftaya kadar erkk diolardı şim di kız dediler.d ya sırf eşim girsin die özelde yapacam. eşim fakultede olsn dio ama doçent bile gerek yok dr işin ehliyse özeldede olabilir dedi. çok heyecanlym yaaaaaaaa ama kızım demeye alışamadm hep oglum dediğimden.d
hep erkek mi demişlerdi sana?? ne zaman kız dediler peki ??
tşk ederim canim ,
neden üzdü seni bu kadar eşin ? paylaşmak istermisin belki yardimci oluruz
hirsizlar girdiginde cok sukur yoktum evde , hemen yakalandilar dha gencecik cocuklar yazik Allah Islah etsin , Allah hepimize hayirli evlatlar versin
biz geldik kızlar...
bugün kızımızın azalan hareketlerinden sonra doktor teyzemizi aradık... hemen hastaneye git nst ye bağlasınlar, bişey olursa beni ararlar zaten diyince endişelendik... hastaneye gittik... şeker bi doktor amca karşıladı bizi... önce ultrasonda baktı... herşeyini inceledi... maşallah kızım kıpır kıpır ama nedense ben hissedemiyorum... ben bu bebeğe 10 üzerinden 10 veririm mükemmel biyolojik yapısı dedi...bu zamanlardan sonra tekme olarak değil, kayma şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi... korkulucak bişey yok herşey yolunda suyu bebek eşi fizyolojik yapısı boyu kilosu normal dedi... bu arada kilomuz 2500 boyumuz 47 cm olmuş... nst ye bağlayalım dedi... bende dedimki sırtım çok ağrıyo sabit yatınca herşey yolundaysa bağlanmaya gerek varmı dedim... yok elbette çok şükür herşey süper görünüyo dedi... içimiz rahatladı.... sonra da akşam yemeği için babaanneye gittik... malum ben evde yemek memek yapmıyorum... evimize de şimdi gelebildik ancak...
acenu çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış vallahi
suzan annem otobüsle geliyo kız. bizim kıza yatk yorganda getirdiğinden uçağa binmediakşam 9 arabası sühayla
bencede çok heyecanlııırabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş.
seni tebrik ve tevkif ediyorumbüyük başarı
canım ben 7 aydır içiyorum ama et yiyemediğim için , eğer ceviz semizotu fln yersem o gün içmiyorum
senin ne temizliğin kalmışki hepsini yapmışsın kııızzzz
ben 36 haftayı bitiricem nerdeyse daha hiç bişeye elimi sürmedim
şimdi doğumdan sonra en yakınların zaten bi kırkın çıkmadan görmeye gelirler mutlaka, ama kırk mevlüdünüde bence yaptır imkanın varsa evinde bi kuran sesi olsun bence
benim evim çok küçük ve herkese uzak olduğundan ben kvdenin evinde yapmayı düşünüyorum çünkü genelde hep onların tarafı gelicek. bende kimse yok öle. benim evimdede öle konu komşu tanıdıklara daha ufak çapta bişi yapıcamtek tek ağırlamak gerçekten annenin dediği gibi daha zor anneler haklı
kız araştırdım kafamada çok yattı denemekten zarar gelmez zaten yapıyoruz yani
aynenyaz aylarını sırf şu meyve olayı yüzünden çoooooooook seviyorum
ya eğer vücudun kabul ederse bence taktır. ama eşinide ikna et neden istemediğini anlamadım ama yoksa sen korun o zaman de, ikna olur
ya ben 8 yıl korundum çocuk istemediğimizden. ilk 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım hiç bir zararı yada yan etkisini görmedim, aksine adetlerim aşırı düzenliydi, kilo flnda almadıım çok rahat ettim ama emzirme döneminde kullanılırmı onu bi araştırmam lazım. aylık yada 3 aylık iğneler var ama onları sakın kullanma. ben ondanda yaptırdım evlenmeden önce horm,onlarım altüst oldu.
bide düzene sokmak için ayrı ilaçlar kullandım.
bide her ay kendin rahme yerleştirdiğin halka var onu hiç denemedim çünkü sen kendin yerleştirip çıkartıyosun o kadar yapamam diye düşünüyorum. vücuda takılan ufak çipler var, kolunun iç tarafına takıyolar ama oda riskli vücutta yer değiştirip kaybolma olayı oluyomuş bulunamama durumu varmış oda olmaz.
bide ilişkiden sonra mı öncemi ne kullanılan tabletler var içine atıyosun
e bide peygamber usülü var. en temizi o sanki eşine güveniyosanbiz uzun süre o şekilde korunduk.
benim bildiklerim bunlar dahada varsa bilmiyorum ben
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
biz geldik kızlar...
bugün kızımızın azalan hareketlerinden sonra doktor teyzemizi aradık... hemen hastaneye git nst ye bağlasınlar, bişey olursa beni ararlar zaten diyince endişelendik... hastaneye gittik... şeker bi doktor amca karşıladı bizi... önce ultrasonda baktı... herşeyini inceledi... maşallah kızım kıpır kıpır ama nedense ben hissedemiyorum... ben bu bebeğe 10 üzerinden 10 veririm mükemmel biyolojik yapısı dedi...bu zamanlardan sonra tekme olarak değil, kayma şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi... korkulucak bişey yok herşey yolunda suyu bebek eşi fizyolojik yapısı boyu kilosu normal dedi... bu arada kilomuz 2500 boyumuz 47 cm olmuş... nst ye bağlayalım dedi... bende dedimki sırtım çok ağrıyo sabit yatınca herşey yolundaysa bağlanmaya gerek varmı dedim... yok elbette çok şükür herşey süper görünüyo dedi... içimiz rahatladı.... sonra da akşam yemeği için babaanneye gittik... malum ben evde yemek memek yapmıyorum... evimize de şimdi gelebildik ancak...
ayy ne oluyor yahu hayırdır kimin evine hırsız girmiş çook geçmiş olsun kimin başına geldiyse
gecmiş olsun canım iyikı evde yokmussun:18::18::18::18::18::18: cok korkarım ben ole hırsızdan felan 11 katta oturuyorum kamera tv ye baglanıyor ama gene obsesıfım :18::18::18::18:
slm kızçeler
bugun kuzenim geldi ağda yaptı kaş bıyık ayak tırnaklarımı kesti vallahi allah razı olsun kendisinden maddi bir yükten kurtardı beni
ondan önce temizlik yapmıştım biraz ağdadan sonra banyo yemek derken ay bi baktım ölüyorum yorgunluktan resmen ay dedim yaa naptım ben hemen uzandım falan iyim şimdi çok şükür
bir arkadaş yatağın korumalarını yıkamıştı sadece kumaşımı yoksa komplemi yıkadı öyleyse nasıl yıkadı diye cevap yok hala :26:
bu arada ben yatim kızlar öptüm iyi geceler
ohh hem evın hem kendın mıs gıbı olmussun temizlik imandır.
onu nasıl yıkamıs bende merak ettım. aslında elyaflar ınce atılabılır makıneye dıye dsundum bı an
yarın annemi otogardan alıp kv.ye gidecektik benim sınav yerime yakın olduğu için onun evi,haftasonuda orda kalıcaktık.
az önce eşime telf etmişki 'benim boya işi bitmedi, ev çok fena tiner kokuyor, kızı getirme buraya duramaz burda' diye
çok üzüldüm
ohh hem evın hem kendın mıs gıbı olmussun temizlik imandır.
onu nasıl yıkamıs bende merak ettım. aslında elyaflar ınce atılabılır makıneye dıye dsundum bı an
bende yıkadım bugün uyku setini koarumalık falanda var hiç birşey olmadı narinde ve sıkmasını az yaptırdım birşey olmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?