2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

anne sütündeki yararlı bazı malzemeler cama tutunuyor. plastiğe tutunmuyor. bence bebek kucukken biberon plastik olmalı. kendi kendine tutabilmesi ve kırılırsa riskli olmasın diye.

yenidoğan için en iyi biberon avent natural seriden olan yenidoğan biberonu bence. anne memesinin neredeyse aynısı, koliği muthis azaltıyor, biberona alışmaması için kucuk delikli. takması ve yıkaması çok pratik. burada detayı var canım: Anne Adaylarına Tavsiyeler 2: Natural Seri | Hamile ve Anne

bende ck sevnyrum szıelrın adına kendmı bu haftalarda ıs yerınde dusundkce hemen calsanlar aklma gelıyo. artık dınlenmen gerek..

ayy suzan olmasa valla hepimiz üşengeçlikten bişey yapmayız gibi geliyor bazen bana. bende ondan imrenip kalkışıyorum bazen temizliğe

evet temzlik işne bile imreniyos haa ne kıskancız motıve etmek gazlamak ıyı olyor bazen:)

Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

cnm kız gıbı gorunuyor narın bı yuz tıpı var.ama bısı solemek yanlıs tabı yınede.
ben esımı almayı dusnuyorm doguma.

ayyy benım korktgum sey cok keısn konusyo her kontrolde bakıyo pıpısne evet bı degsklik yok dıyo ama ne olur ne olmaz. alısamassın tabı cnm kac hafta oglum dıye sevdın sende haklsn

hep erkek mi demişlerdi sana?? ne zaman kız dediler peki ??

ndd bızım korktgmz sey gelmıs basına arkadasın.
her kontrolde baktryos bız pıspısne butun hzrlıkları tamam cogumuzun saglık en onemlısı tabıde yınede ınsan ona gore heveslenıyo:)

biz geldik kızlar...
bugün kızımızın azalan hareketlerinden sonra doktor teyzemizi aradık... hemen hastaneye git nst ye bağlasınlar, bişey olursa beni ararlar zaten diyince endişelendik... hastaneye gittik... şeker bi doktor amca karşıladı bizi... önce ultrasonda baktı... herşeyini inceledi... maşallah kızım kıpır kıpır ama nedense ben hissedemiyorum... ben bu bebeğe 10 üzerinden 10 veririm mükemmel biyolojik yapısı dedi... bu zamanlardan sonra tekme olarak değil, kayma şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi... korkulucak bişey yok herşey yolunda suyu bebek eşi fizyolojik yapısı boyu kilosu normal dedi... bu arada kilomuz 2500 boyumuz 47 cm olmuş... nst ye bağlayalım dedi... bende dedimki sırtım çok ağrıyo sabit yatınca herşey yolundaysa bağlanmaya gerek varmı dedim... yok elbette çok şükür herşey süper görünüyo dedi... içimiz rahatladı.... sonra da akşam yemeği için babaanneye gittik... malum ben evde yemek memek yapmıyorum... evimize de şimdi gelebildik ancak...

selam kızlar doğumu gerçekleşen mi var tamamını okuyamadım geçmişin ama sanki biri bebişine kavuşmuş gibi geldi bana olduysa ne güzel ilk bebiş gelmiş oluyor

gecmiş olsun canım iyikı evde yokmussun:18::18::18::18::18::18: cok korkarım ben ole hırsızdan felan 11 katta oturuyorum kamera tv ye baglanıyor ama gene obsesıfım :18::18::18::18:

en azından kızının ıyı oldgunu ogrenmıssın cnm bırkez daha masallah.

doğum kontrol hapları emzırme donemınde kullanılmıyor canım aylık uc aylık ıgnelerı kullanabılırsın yada kondom

Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

maşallah bebişine canım ben eşimin doğuma girmesini istiyordum oda istiyordu ama dün sordum doktora eşim girebilirmi diye oda doğuma almıyoruz dedi bazen 2 doğum oluyo dedi rahatsız olur dedi pöffffff

oh gözün aydin canim

slm kızçeler
bugun kuzenim geldi ağda yaptı kaş bıyık ayak tırnaklarımı kesti vallahi allah razı olsun kendisinden maddi bir yükten kurtardı beni
ondan önce temizlik yapmıştım biraz ağdadan sonra banyo yemek derken ay bi baktım ölüyorum yorgunluktan resmen ay dedim yaa naptım ben hemen uzandım falan iyim şimdi çok şükür

bir arkadaş yatağın korumalarını yıkamıştı sadece kumaşımı yoksa komplemi yıkadı öyleyse nasıl yıkadı diye cevap yok hala :26:

bu arada ben yatim kızlar öptüm iyi geceler

ohh hem evın hem kendın mıs gıbı olmussun temizlik imandır.

onu nasıl yıkamıs bende merak ettım. aslında elyaflar ınce atılabılır makıneye dıye dsundum bı an

onu nasıl yıkamıs bende merak ettım. aslında elyaflar ınce atılabılır makıneye dıye dsundum bı an

bende yıkadım bugün uyku setini koarumalık falanda var hiç birşey olmadı narinde ve sıkmasını az yaptırdım birşey olmadı canım

hadı gozun aydın tatlım :)

Bütün ev olaydı iyiydi sadece alt katı yapabildim üst komple duruyor kadın alıcam artık
elyaflar tutki olmadı tutki kırıldılar naparık:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…