2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar iyi geceler uykum kaçtı yine bu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğim zayıf gidiyor((35 haftalık olduk bu gün kızım ise 2220grçok zayıf bu gidişle ufacık doğacak çok üzüldüm doktor kordonu boynuna dolanmış dedi.bu kadın deli ediyor beni bi risk yok sorun yok ama kordon beslenmesini yavaşlatmış diyor yinede.sezeryan yapmak için her hafta bişey çıkarıyor.2 ay önce uyu az dedi sonra beli ince kilosu az şimdide kordon var boynunda diyo.sezeryan yanlısı demişlerdide inanmamıştım(((

maşallah bebişinee

canım istersen başka doktora gitt bence. bakalım onlar ne diyecek.zayıf olması sorun değil saglıklı olsunda dogunca nasıl olsa kilo alırr.onu kafana takma çok.

canım çok geçmiş olsun bebeğinde çıkacak allahın izniyle ve alacaksın kucağına ...allah yardımcınız olsun

çok tatlı bunlar yaa güle güle kullanın...

Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638

Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum

çok güzelller güle güle kullanın inş

geçmiş olsun.. Rabbim şifasını versin inş.

ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?

depend diye bi marka var. külot gibi giyiyorsunuz ama emici. Altına filan kaçıran yetişkin hatta yaşlı insanlar için.
kullananlar çok memnun ben ondan bi paket alıcam.

Gunaydın kızlar

Bende tum uyku setini yıkadım.Yorgan yastık ve korumalıklar da dahıl.40 derecede uzun programa ön yıkamalı attım.Yıkama suresınce sıkma ıptal yaptım kı elyafı bozulmasın.Ve satıcı kısa surede kurutma yap dedı.Oyle yaptım.Gayet güzel oldu.Hiç bozulmamış.Tertemiz cıktı.Ama ütü için hala bekliyor:) Sabun tozuyla yıkadım.Yumuşatıcı yok.

günaydınnnn güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün??biz iiz çok şükür işimizin başındayız çalışıyoruz oğlumlan:))
dün biraz canım sıkkındı bugün ondan eser kalmadı hiç takmıyorum çünkü salla gitsin modundayım :))benim öküzümde dünden beri yapmadığı kalmadı gönlümü almak için ama çok yapmacık geliyor bunlar.. önce yap et kalp kır sonra maymun gibi etrafında şebeklik yap yok öle...hala konuşmuyorum biraz burnu sürtsün...
bugün maaş günümüz bizim ve eşim akşam işten gelince seni alayım bebeğimize bişeyler alalım hemde yemek yeriz dedi tabi ben konuşmuyorumya olmaz dedim hemen ama içimde gitmiyor değil oğluşuma bişeyler alırdım.....bakalım gün boyu biraz daha koşsun peşimden ozaman giderim belki :))

yok yok sen bu gidişle akşam yemeğe de alışverişe de gidersin valla ben olsam çatlarım herhalde

günaydin koca göbüklülerr

HAYIRLI CUMALAR BU ARADA :)

işe geldik kahvaltimizi yaptik oturuyoruz , yarin tatiliz , pazarda tatiliz ohh miss ,

yarin kapimiz degişicek malum hırsızlık mevzumuzu biliyosunuz , ondan sonra serbestiz gezicez dinlenicez bakalim .

sizler napiyosunuz , herkes iyi kuzular iyi ?

Son düzenleme:
nasılsınız bakalım...
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

erkek gibi gelmişti bana kızmış baksanabenide gören erkekmi diyor karnım sivriymiş dünki kontrolde doktor kız olduğunu tekrarladı hayırlısı bakalım doğuma eşim girecekmi doktorlada eşimlede konuşmadım hiç
bizim içinde kk ya yazacağım olur herhalde
günaydın canım.. az daha sürtsün bakalım yemek ve alışveriş fikri süper ama

günaydin canim ,

biz iyiyiz sende iyisin anladigim kadarıyla cok sevindim

takmayacaksin tabi , herkes yaptigi ile kalir , boşver tadini cıkar

sana da hayırlı cumalar ...ben yorgun halsizim hiçbişey yapasım gelmiyor bu aralar... bende bol bol yatıyorum

günaydın canım hayırlı cumalar...bizde işteyiz ama benim iznim yok bu hafta yine yoğun bir 10 gün beni bekliyor dua ediyorum çabucak geçsin diye...sana ii olacak haftasonu izin ohhh...desene burada yine hafta sonu nddd ve ben olacağız :))

sana da hayırlı cumalar ...ben yorgun halsizim hiçbişey yapasım gelmiyor bu aralar... bende bol bol yatıyorum

bende akşamlari cok kötü oluyorum , su bile almaya acizim ( bu hafta sonu dinleneyim bari

ben siizn yerinizede dinlenirimmmm üzülmeyin biz çalışırkende sen yatıyodun hıhhhhhhhhhhhhhh

ben evde olucam gelirim mutlaka :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…