biz geldik kızlar...
bugün kızımızın azalan hareketlerinden sonra doktor teyzemizi aradık... hemen hastaneye git nst ye bağlasınlar, bişey olursa beni ararlar zaten diyince endişelendik... hastaneye gittik... şeker bi doktor amca karşıladı bizi... önce ultrasonda baktı... herşeyini inceledi... maşallah kızım kıpır kıpır ama nedense ben hissedemiyorum... ben bu bebeğe 10 üzerinden 10 veririm mükemmel biyolojik yapısı dedi...bu zamanlardan sonra tekme olarak değil, kayma şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi... korkulucak bişey yok herşey yolunda suyu bebek eşi fizyolojik yapısı boyu kilosu normal dedi... bu arada kilomuz 2500 boyumuz 47 cm olmuş... nst ye bağlayalım dedi... bende dedimki sırtım çok ağrıyo sabit yatınca herşey yolundaysa bağlanmaya gerek varmı dedim... yok elbette çok şükür herşey süper görünüyo dedi... içimiz rahatladı.... sonra da akşam yemeği için babaanneye gittik... malum ben evde yemek memek yapmıyorum... evimize de şimdi gelebildik ancak...
kızlar iyi geceler uykum kaçtı yinebu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğim zayıf gidiyor ((35 haftalık olduk bu gün kızım ise 2220gr çok zayıf bu gidişle ufacık doğacak çok üzüldüm doktor kordonu boynuna dolanmış dedi.bu kadın deli ediyor beni bi risk yok sorun yok ama kordon beslenmesini yavaşlatmış diyor yinede.sezeryan yapmak için her hafta bişey çıkarıyor.2 ay önce uyu az dedi sonra beli ince kilosu az şimdide kordon var boynunda diyo.sezeryan yanlısı demişlerdide inanmamıştım (((
canım çok geçmiş olsun bebeğinde çıkacak allahın izniyle ve alacaksın kucağına ...allah yardımcınız olsunbende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
prevya totalis(plasentanın rahim ağzını
tam kapatması,eşin aşağıda olması)
kabusu 29.haftaya kadar dinlenme ve
sürekli yatmayla kanama olmadan devam ediyordu.Ancak 29 haftada ilk
kanamamız oldu ve sonra 2 hafta
boyunca üniversite hastanesinde gün
aşırı kanamayla 31.haftaya kadar
gelmiştik kanamalar aktif olmuyordu ve
nts de herşey normaldi ancak 31+3 günlükken kanama durmadı ve
sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım yavrum doğduğunda ağlamamış
ve asfiksi olmuştu Allahtan üniversite
hastanesi olduğu için hemen yenidoğan
yoğunbakımda oksijen destek cihazına
bağlanmıştı ve 19 gundur kuvezdeyiz..
Eki Görüntüle 724648 Eki Görüntüle 724647 Eki Görüntüle 724649
Bayıldım bunlara hele de KIZÇE yazılı saç bantına sürpriz yapmış bana
Sürekli mesajlaşırken,mailleşirken kızçe diye bahsettiğim için
O da böyle hediye yapmış bana,kar broşu ve nazar boncuğum da sürprizzzzzzz
Eki Görüntüle 724648 Eki Görüntüle 724647 Eki Görüntüle 724649
Bayıldım bunlara hele de KIZÇE yazılı saç bantına sürpriz yapmış bana
Sürekli mesajlaşırken,mailleşirken kızçe diye bahsettiğim için
O da böyle hediye yapmış bana,kar broşu ve nazar boncuğum da sürprizzzzzzz
Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638
Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum
bende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
prevya totalis(plasentanın rahim ağzını
tam kapatması,eşin aşağıda olması)
kabusu 29.haftaya kadar dinlenme ve
sürekli yatmayla kanama olmadan devam ediyordu.Ancak 29 haftada ilk
kanamamız oldu ve sonra 2 hafta
boyunca üniversite hastanesinde gün
aşırı kanamayla 31.haftaya kadar
gelmiştik kanamalar aktif olmuyordu ve
nts de herşey normaldi ancak 31+3 günlükken kanama durmadı ve
sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım yavrum doğduğunda ağlamamış
ve asfiksi olmuştu Allahtan üniversite
hastanesi olduğu için hemen yenidoğan
yoğunbakımda oksijen destek cihazına
bağlanmıştı ve 19 gundur kuvezdeyiz..
ya kızlar ben doğum çantasına koymak için hasta bezi alsam mı?
ped alıcaz ama yetmezse diye diyorum
bissürüde marka var karışık kuruşuk?! alsam hangisini alayım varmı içinizde bilen yaf?
slm kızçeler
bugun kuzenim geldi ağda yaptı kaş bıyık ayak tırnaklarımı kesti vallahi allah razı olsun kendisinden maddi bir yükten kurtardı beni
ondan önce temizlik yapmıştım biraz ağdadan sonra banyo yemek derken ay bi baktım ölüyorum yorgunluktan resmen ay dedim yaa naptım ben hemen uzandım falan iyim şimdi çok şükür
bir arkadaş yatağın korumalarını yıkamıştı sadece kumaşımı yoksa komplemi yıkadı öyleyse nasıl yıkadı diye cevap yok hala :26:
bu arada ben yatim kızlar öptüm iyi geceler
günaydınnnn güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün??biz iiz çok şükür işimizin başındayız çalışıyoruz oğlumlan:))
dün biraz canım sıkkındı bugün ondan eser kalmadı hiç takmıyorum çünkü salla gitsin modundayım :))benim öküzümde dünden beri yapmadığı kalmadı gönlümü almak için ama çok yapmacık geliyor bunlar.. önce yap et kalp kır sonra maymun gibi etrafında şebeklik yap yok öle...hala konuşmuyorum biraz burnu sürtsün...
bugün maaş günümüz bizim ve eşim akşam işten gelince seni alayım bebeğimize bişeyler alalım hemde yemek yeriz dedi tabi ben konuşmuyorumya olmaz dedim hemen ama içimde gitmiyor değil oğluşuma bişeyler alırdım.....bakalım gün boyu biraz daha koşsun peşimden ozaman giderim belki :))
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
erkek gibi gelmişti bana kızmış baksanaevet bi haftaya kadar erkk diolardı şim di kız dediler.d ya sırf eşim girsin die özelde yapacam. eşim fakultede olsn dio ama doçent bile gerek yok dr işin ehliyse özeldede olabilir dedi. çok heyecanlym yaaaaaaaa ama kızım demeye alışamadm hep oglum dediğimden.d
bizim içinde kk ya yazacağım olur herhalde
günaydın canım.. az daha sürtsün bakalımgünaydınnnn güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün??biz iiz çok şükür işimizin başındayız çalışıyoruz oğlumlan:))
dün biraz canım sıkkındı bugün ondan eser kalmadı hiç takmıyorum çünkü salla gitsin modundayım :))benim öküzümde dünden beri yapmadığı kalmadı gönlümü almak için ama çok yapmacık geliyor bunlar.. önce yap et kalp kır sonra maymun gibi etrafında şebeklik yap yok öle...hala konuşmuyorum biraz burnu sürtsün...
bugün maaş günümüz bizim ve eşim akşam işten gelince seni alayım bebeğimize bişeyler alalım hemde yemek yeriz dedi tabi ben konuşmuyorumya olmaz dedim hemen ama içimde gitmiyor değil oğluşuma bişeyler alırdım.....bakalım gün boyu biraz daha koşsun peşimden ozaman giderim belki :))
günaydınnnn güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün??biz iiz çok şükür işimizin başındayız çalışıyoruz oğlumlan:))
günaydin koca göbüklülerr
HAYIRLI CUMALAR BU ARADA :)
işe geldik kahvaltimizi yaptik oturuyoruz , yarin tatiliz , pazarda tatiliz ohh miss ,
yarin kapimiz degişicek malum hırsızlık mevzumuzu biliyosunuz , ondan sonra serbestiz gezicez dinlenicez bakalim .
sizler napiyosunuz , herkes iyi kuzular iyi ?
günaydin koca göbüklülerr
HAYIRLI CUMALAR BU ARADA :)
işe geldik kahvaltimizi yaptik oturuyoruz , yarin tatiliz , pazarda tatiliz ohh miss ,
yarin kapimiz degişicek malum hırsızlık mevzumuzu biliyosunuz , ondan sonra serbestiz gezicez dinlenicez bakalim .
sizler napiyosunuz , herkes iyi kuzular iyi ?
yok yok sen bu gidişle akşam yemeğe de alışverişe de gidersinvalla ben olsam çatlarım herhalde
Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638
Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum
sana da hayırlı cumalar ...ben yorgun halsizim hiçbişey yapasım gelmiyor bu aralar... bende bol bol yatıyorum
günaydın canım hayırlı cumalar...bizde işteyiz ama benim iznim yok bu hafta yine yoğun bir 10 gün beni bekliyor dua ediyorum çabucak geçsin diye...sana ii olacak haftasonu izin ohhh...desene burada yine hafta sonu nddd ve ben olacağız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?