2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

insallh bir an önce sağlıkla yavrunu kucağına alabılırsın canım hayırlı olsun bebeğin :)))

bence de dinlen doguma enerji lazım bize :)))

o ağrılar bendede var canım bebeğin harekelerinden dolayı dun arabamı kullanamadım eşimde yoktu yanımda cok sıkıntılı oldu sureklı karnımı gerıyor alttan ustten heryerden poposu elı ayagı cıkıyor kafasıda mesaneme mesaneme vuruyo

Eger kramplarınız varsa magnezyum eksikliği olabılır.Ondan içebilirsiniz.Doktorum verdi bana.Ama nadıren içiyorum.Birde aksamları yatmadan muz yıyrbılırsınız.Onun içindede magnezyum var.

Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

erkek mi kız mı bilmiyoruma ma maşallah cok tatlı fındık gibi burnu var.Allah nazardan korusun. ERkek gibi geldi şu an nedense içime... Ben eşimin doğuma aşırı derecede girmesiniistiyorumama o hiç istemiyo. Bi yandan da annem de cok girmek istiyo. İstemeyeneşimi zorlasokmaya çalışmakyerine annemi mi soksam acaba.. Hiç bilemedim. Ben sadece bebeğim gözlerini ilk açtığında eşim veben orada olalımistiyorum. HEm fotoğrafçı ve kamera filan da olucak ama annem de gelse sevinirim aslında. Maaile girsek nolur ki ahahah :)

ben istiyorum eşimi girmesini canım o acıyla bı tek ona çemkirebilirim sezeryan olursamda oğlumu takıp etsin karısmasın oralarda
cinsiyeti anlayamadım
yaaa bendede hep o korku var bebeğimi yanımdan aldıktan sonra yaa karıştırırlarsa aman allah korusun...oyüzden yanımda kimse olmazsada kapının önünde en az 2 kişi beklesin diycem :))oğlumu takip etsinler nereye götürüyolar napıyolar bilsinler :))
kızlar sabah haberlerde dinlemiştim bugun sunulcak diye ,

Çok çocuğa erken emeklilik - Sabah - 31 Mayıs 2013

canım bende okudum sabah gazeteden...dün başbakan 4 tane bakanıyla görüştü diye anahaberlerde gösteriyorlardı.. çalışma bakanı,kalkınma bakanı ve aile bakanı ile toplantı yapmışlar kesin bu paketi görüşüyolardır...inşallah çok uzatmadan meclisede gönderirler ve haziran sonunda bu iş biter inşallah...

maşallah bebişine canım ben eşimin doğuma girmesini istiyordum oda istiyordu ama dün sordum doktora eşim girebilirmi diye oda doğuma almıyoruz dedi bazen 2 doğum oluyo dedi rahatsız olur dedi pöffffff

ben de emseye gidiyorum hiç sormadım eşimin girip giremeyaceğini. ben ablamın girmesini istiyordum doğuma. bir de tek uzman nöbet tutuyor geceleri aynı anda iki doğum ne demek oluyor kafam karıştı. tek doğum odasını mı varmış ben büyük hastane diye biraz da tercih etmiştim.

günaydın anneler ve kuzuları,

hayırlı cumalar herkese.

dün akşam annem canımı sıktı yine konuşmalarıyla.

eve geldim eşim de dışarı çıkmıştı birkaç saatliğine.o çıkınca ağla ağla içim şişti.

eşimin yanında ağlayamam,sebebini öğrenmek ister.öğrenince rahatlatmak için uğraşır sağ olsun.

ama bu sefer tuttum tuttum ,eşim kapıdan çıkınca gözyaşı sel oldu bende.

ben bu halimle bu kadar düşünüyorken insanları,neden onlar benim bu durumumu göz önünde bulundurmayıp saldırıya geçiyorlar acaba.

çok kırıldım...

Günaydıııın
yav kaç gündür geçmiş okumakla başlıyorum günümü ve bir turlu bitiramiyorum. Dün de bir sürü alıntı aldım misafir geldi yazamadım öyle kaldı. Hatırladığım Acenu geçmiş olsun evine hırsız girmiş. Vermiş sadakanız varmış evde değilmişsin çok şükür.
Şimdi yine her zamanki gibi kahvaltıda başladım geçmişi okumaya vee tel.n görümcem geliyormış. Anaaam bir turlu şu geçmişi bitiremedim
Bu arada kız suzan maşallah size.

Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385

Her kese güzel gün dileğiyle Görüşürüüüüz

canımm noldu ??annen seni bukadar üzebilecek ne söylemiş olabilirki???genelde bizim kocalar böle can sıkarlar da oyüzden şaşırdım...

günaydin canim ,

hayırlı cumalar , çok takmamak gerekiyor bazen (

tşkler canim saol

bence o doktoru değiştir daha fazla canını sıkıp kafanı karıştırmasına izin verme canım... benim arkadaşıma da beli ince dediler bebeği şuanda gayet sağlıklı 2 gün önce normal doğum yaptı

tek doğum odası değil 2 ayrı yerde var dedi rahatsız olur dedi erkekleri almıyorlarmış yani doğuma pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…