Herkese tesekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin,ben artık iyiym hastane kapılarında iyilestık.süt alıyor cok sükür evde sagıyorum süt saklama posetinde götürüyorum.besin hortmuyla direk mideye veriyolar..hic bi yerinde bi sorun görünmüyor ama yine de solunumunu makinesiz yapamıyor gayreti yok diyorlarins.duzelir bekliyoruz..
günaydin koca göbüklülerr
HAYIRLI CUMALAR BU ARADA :)
işe geldik kahvaltimizi yaptik oturuyoruz , yarin tatiliz , pazarda tatiliz ohh miss ,
yarin kapimiz degişicek malum hırsızlık mevzumuzu biliyosunuz , ondan sonra serbestiz gezicez dinlenicez bakalim .
sizler napiyosunuz , herkes iyi kuzular iyi ?
bende akşamlari cok kötü oluyorum , su bile almaya acizim( bu hafta sonu dinleneyim bari
ben siizn yerinizede dinlenirimmmm üzülmeyin biz çalışırkende sen yatıyodun hıhhhhhhhhhhhhhh
ben evde olucam gelirim mutlaka :)))
Ben nasıl seviniyorum canım bir bilsen. bugün işe geldim ama fena haldeyim. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. bacaklarıma belime çok kramp giriyor bu ara benim
birde oğlum artık aşağılara daha çok vuruyor canım yanıyor bazen. normal heralde bu haftalarda aşağıya vurması:44:
kızlar sabah haberlerde dinlemiştim bugun sunulcak diye ,
Çok çocuğa erken emeklilik - Sabah - 31 Mayıs 2013
o ağrılar bendede var canım bebeğin harekelerinden dolayı dun arabamı kullanamadım eşimde yoktu yanımda cok sıkıntılı oldu sureklı karnımı gerıyor alttan ustten heryerden poposu elı ayagı cıkıyor kafasıda mesaneme mesaneme vuruyo
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
gitme kısssss cısssSSSSS !!!
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
yaaa bendede hep o korku var bebeğimi yanımdan aldıktan sonra yaa karıştırırlarsa aman allah korusun...oyüzden yanımda kimse olmazsada kapının önünde en az 2 kişi beklesin diycem :))oğlumu takip etsinler nereye götürüyolar napıyolar bilsinler :))ben istiyorum eşimi girmesini canım o acıyla bı tek ona çemkirebilirimsezeryan olursamda oğlumu takıp etsin karısmasın oralarda
cinsiyeti anlayamadım
kızlar sabah haberlerde dinlemiştim bugun sunulcak diye ,
Çok çocuğa erken emeklilik - Sabah - 31 Mayıs 2013
Ama oğlum için gidiym diyodum olmazmıki??? babasıyla hiç ilgilenmem söz zaten bakmıyorum yüzüne konuşmuyorumda...
maşallah bebişine canım ben eşimin doğuma girmesini istiyordum oda istiyordu ama dün sordum doktora eşim girebilirmi diye oda doğuma almıyoruz dedi bazen 2 doğum oluyo dedi rahatsız olur dedi pöffffff
Eki Görüntüle 724387 elbiseli olan az once cektımm 11 kg almıs halım ve 36 haftayı gerıde bıraktık sukurrr
Eki Görüntüle 724384 35+2 di sanırm sıze yazarkenn
Eki Görüntüle 724385
günaydın anneler ve kuzuları,
hayırlı cumalar herkese.
dün akşam annem canımı sıktı yine konuşmalarıyla.
eve geldim eşim de dışarı çıkmıştı birkaç saatliğine.o çıkınca ağla ağla içim şişti.
eşimin yanında ağlayamam,sebebini öğrenmek ister.öğrenince rahatlatmak için uğraşır sağ olsun.
ama bu sefer tuttum tuttum ,eşim kapıdan çıkınca gözyaşı sel oldu bende.
ben bu halimle bu kadar düşünüyorken insanları,neden onlar benim bu durumumu göz önünde bulundurmayıp saldırıya geçiyorlar acaba.
çok kırıldım...
günaydın anneler ve kuzuları,
hayırlı cumalar herkese.
dün akşam annem canımı sıktı yine konuşmalarıyla.
eve geldim eşim de dışarı çıkmıştı birkaç saatliğine.o çıkınca ağla ağla içim şişti.
eşimin yanında ağlayamam,sebebini öğrenmek ister.öğrenince rahatlatmak için uğraşır sağ olsun.
ama bu sefer tuttum tuttum ,eşim kapıdan çıkınca gözyaşı sel oldu bende.
ben bu halimle bu kadar düşünüyorken insanları,neden onlar benim bu durumumu göz önünde bulundurmayıp saldırıya geçiyorlar acaba.
çok kırıldım...
Günaydıııın
yav kaç gündür geçmiş okumakla başlıyorum günümü ve bir turlu bitiramiyorum. Dün de bir sürü alıntı aldım misafir geldi yazamadım öyle kaldı. Hatırladığım Acenu geçmiş olsun evine hırsız girmiş. Vermiş sadakanız varmış evde değilmişsin çok şükür.
Şimdi yine her zamanki gibi kahvaltıda başladım geçmişi okumaya vee tel.n görümcem geliyormış. Anaaam bir turlu şu geçmişi bitiremedim
Bu arada kız suzan maşallahsize.
Her kese güzel gün dileğiyleGörüşürüüüüz
kızlar iyi geceler uykum kaçtı yinebu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğim zayıf gidiyor ((35 haftalık olduk bu gün kızım ise 2220gr çok zayıf bu gidişle ufacık doğacak çok üzüldüm doktor kordonu boynuna dolanmış dedi.bu kadın deli ediyor beni bi risk yok sorun yok ama kordon beslenmesini yavaşlatmış diyor yinede.sezeryan yapmak için her hafta bişey çıkarıyor.2 ay önce uyu az dedi sonra beli ince kilosu az şimdide kordon var boynunda diyo.sezeryan yanlısı demişlerdide inanmamıştım (((
ben de emseye gidiyorum hiç sormadım eşimin girip giremeyaceğini. ben ablamın girmesini istiyordum doğuma. bir de tek uzman nöbet tutuyor geceleri aynı anda iki doğum ne demek oluyor kafam karıştı. tek doğum odasını mı varmış ben büyük hastane diye biraz da tercih etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?