2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydınn biz geldik kıpırdak kızımlan

Hayırlı cumalar herkese nasılsınız bakalım annecikler ve onların minnoşlarıı

Herkesler iyidir umarım son 3 günümüz kızlar 5 haziranda nasip olursa izne çıkıyorum ayyy çok mutluyum
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın bizde iiz...herkesler teker teker çıkıyo izne desene bebişler geliyor.....benim tam 32 günüm var daha ((( tabi oğlum erken gelmezse

Günaydın herkeseee....Umarım gününüz güzel geçer ben gezmeye gidicem::):) Bir hafta daha bitti zaman çok çabuk geçiyoo,korkuyorumm bi taraftan arrtık sanki,belirsizlik korkusu

hayırlı cumalar canım. üzme kendini bebişini düşün onlar seni düşünmüyorsa sende düşünmeyip takmayacaksın sadece bebişini düşün sen

iyiyiz cok sukur canim ,

sende iyisin maşallah

biz temmuz 3 ' te cıkıyoruz

anne babalaı yakın olanlara cok ımrenıyorum ne güzel masllh:)) bebeğinize kım nasıl bakacak endısesı tasımamak cok güzel,
kıınızada masllh

eşin korunsun canım ?

guvenmıyorum cnm yha eşme bda kardes ıstedıgı ıcın oğlma ben tedbrmı alim de

canım ben eymen yada ahmet istiyorum kararsızım eşim ikisinede sıcak bakıyo ama ogluma seslenınce işte bu dedğim isim yok maalesef

hehehehe tek deılmm bnmde ole valla tosunm dıe sevıorum :))

Annemde bi doktordan bahsediyordu ama ertan değildi gliba medibafrada dimi cnm doktorun? karar veremedim henüz pazartesi doktorumla da bir konuşayım eşimden ayrılmak işime gelmiyo bide

raif çaylı var bde tatlım ayh bde o var dmı eşinden ayrlmak ama kım bakıcak sana orda

Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

yokkk tatlım ne alması dgma bnm esim sınırlı dr u dover nıe bu kadar sancı agrı cekıo dıe

bn yıkadım tatlım hassas 30 da yıkadım mıs gıbı oldular bde utu uzerınden hıc bsecık olmadı klozet takımımıda ole yıkıyorum bn cok sıkmıo makına hassas oldugu ıcın hı bozılmuo yorgan yastık ne varsa yıkadım valla

anne babalaı yakın olanlara cok ımrenıyorum ne güzel masllh:)) bebeğinize kım nasıl bakacak endısesı tasımamak cok güzel,
kıınızada masllh

bu seferde kim bakacak sorunu çıkıyo canım...annenmi kv demi...örneğin eşim annesi baksın istiyo bense kendi annem abkasın istiyorum hala çözülmedi nolcak bilmiyorum((

canım sen sıkma canını herseyı soyluyorlar arkadasım kızını 38 haftada 2450 doğurdu sımdı tosuncuk masallh anne sutu ıle

günaydın canım aksam olsada mesai bitse diye bekliyorum yarın uyuyacağımın hayalını kurup mulu oluyorum

bu seferde kim bakacak sorunu çıkıyo canım...annenmi kv demi...örneğin eşim annesi baksın istiyo bense kendi annem abkasın istiyorum hala çözülmedi nolcak bilmiyorum((

aynn ole yha kv gorumcem fln olucak onlar bole yemektı temızlıktı pek bılmıolar onların lamlmalarını ıstemıorum cunku onlar cocukla ılgılenıcekler bn temızlık yemekle ugrasıcam mısafrlere hazrlıkla ugrasıcamm ama kendı aılm gelse hıc bse dusunmm en ıyı sekılde yaparlar herseyı ıkısı brdende durmazlar snucta kkendı evlerı var hem ramazan da bde ıkımız brden durmayalım der kvdemn ole dusunucek kımsesı yok ama annemın ole deıl evde dusunulcek cok kısı var yanı kv daha cok kalıcakmıs gbı gelıo bna offffffffffffffff (

Eger kramplarınız varsa magnezyum eksikliği olabılır.Ondan içebilirsiniz.Doktorum verdi bana.Ama nadıren içiyorum.Birde aksamları yatmadan muz yıyrbılırsınız.Onun içindede magnezyum var.

tesekkür ederim :) kramp cok sukur olmuyor bebek karnımı gerıp cok canımı yakıyo sankı deprem oluyo gıbı karnımda ama her zaman değil abıkıde,doktorum osteocare diye bi ilaç aldırtı sıkıntı oldumu yemekle alıyorum rahatlatıyor içide mg,kalsıyum var,muzu bende tuketıyorum

günaydın canım aksam olsada mesai bitse diye bekliyorum yarın uyuyacağımın hayalını kurup mulu oluyorum

bende kuruyordum o hayali ... ama az once annemle konustum sanırım yatılı misafiri geliyor aksam iş cıkısı oraya gidicem , eger kalirlarsa sabah 9 da kahvaltıya yardima giderim tekrar, annem 2 ay icinde pes pese ameliyat oldu 2 defa , o yuzden kıyamıyorum tek basina bırakamam saniyorum , o yuzden yatiş planlarim bir çırpıda suya dustu

benim gibi yapicaksin canim ,

o zaman işi bırakırım kendim bakarim cocuga sende tek maaşla her ihtiyacimizi karsılarsın demem yeterli oldu

hayırlı cumalar gunaydın ne güzel izine ayrılıyrsunuz ben yanı aldım 32 hafayı :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…