bu seferde kim bakacak sorunu çıkıyo canım...annenmi kv demi...örneğin eşim annesi baksın istiyo bense kendi annem abkasın istiyorum hala çözülmedi nolcak bilmiyorum((
hayırlı cumalar gunaydın ne güzel izine ayrılıyrsunuz ben yanı aldım 32 hafayı :26::26::26::26::26:
umarım hepiniz iyisinzdir canlarım,
ben iyim şükür ama bebeğim halen daha küvezdehergün 10dk gösteriyorlar sadece çok minik ama çok tatlı.
Ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma
günaydınlar,hayırlı cumalar
biz geldik hıçkırıklı kızçemle
Bugün 34.haftamıza girmiş bulunmaktayız oleyyyyy yuppiiiii aman allah'ım:118::118::118::119::119::119::124::124::124::18::18::18:
Rüyamda erken doğum yapacaksın toparlan artık diyorlardı korktum şimdi:18::18::18::18::18:
Kahvaltımızı yaptık,geçmişi okuduk,evimiz temiz,kızçemin yastığı,yorganı,nevresimi,peluşlarını
yıkadık bugün yatış günümüz.büyüsün totolar,yiyip şişelim,güzelleşelim
Akşam üzeri dışarı çıkacağız odasına halı,avize bakacağız allah'ın izniyle
sonra da sinemeya gideceğiz.
Yarimmm canım maşallah kızçene yerim ben onun kilosunu,boyunu,totosunu.
Bu aylarda hareketler azalıyor kuzum.benimki sağ tarafa geçip sert bir tarafını
dayıyor canımı acıtıyor elimi koyar koymaz kaçıyor.çok yer var yaaa içeride
Bir de çok hıçkırık tutuyor dayanamıyorum kuzuma o zaman.
aynn ole yhakv gorumcem fln olucak onlar bole yemektı temızlıktı pek bılmıolar onların lamlmalarını ıstemıorum cunku onlar cocukla ılgılenıcekler bn temızlık yemekle ugrasıcam mısafrlere hazrlıkla ugrasıcamm ama kendı aılm gelse hıc bse dusunmm en ıyı sekılde yaparlar herseyı ıkısı brdende durmazlar snucta kkendı evlerı var hem ramazan da bde ıkımız brden durmayalım der kvdemn ole dusunucek kımsesı yok ama annemın ole deıl evde dusunulcek cok kısı var yanı kv daha cok kalıcakmıs gbı gelıo bna offffffffffffffff (
dus alıp yattm da sancılar uyutmadı cnm yaaa ınsll onun hayalı ıle de uyuyaamdım zatiigüle güle tatlım. son 15 dksonrada hoop eveeeee
sende yat dinlen
yarın oğluşunuda görüceksin ne güzel
aynen enerjık olmadıgımda bende cevremden enektırık alıyorum hop ıs bıtmıssbende ck sevnyrum szıelrın adına kendmı bu haftalarda ıs yerınde dusundkce hemen calsanlar aklma gelıyo. artık dınlenmen gerek..
evet temzlik işne bile imreniyos haa ne kıskancızmotıve etmek gazlamak ıyı olyor bazen:)
cnm kız gıbı gorunuyor narın bı yuz tıpı var.ama bısı solemek yanlıs tabı yınede.
ben esımı almayı dusnuyorm doguma.
ayyy benım korktgum sey cok keısn konusyo her kontrolde bakıyo pıpısne evet bı degsklik yok dıyo ama ne olur ne olmaz. alısamassın tabı cnm kac hafta oglum dıye sevdın sende haklsn
ndd bızım korktgmz sey gelmıs basına arkadasın.
her kontrolde baktryos bız pıspısne butun hzrlıkları tamam cogumuzun saglık en onemlısı tabıde yınede ınsan ona gore heveslenıyo:)
ayy dr degıs yaa bole se egerrr benm dr her ıı duruma gore konusuyr son dk kdr normalmı ama paşam bgnde donmedı se sezeryan gunukonusurz heralde her ıhtımale karsııkızlar iyi geceler uykum kaçtı yinebu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğim zayıf gidiyor ((35 haftalık olduk bu gün kızım ise 2220gr çok zayıf bu gidişle ufacık doğacak çok üzüldüm doktor kordonu boynuna dolanmış dedi.bu kadın deli ediyor beni bi risk yok sorun yok ama kordon beslenmesini yavaşlatmış diyor yinede.sezeryan yapmak için her hafta bişey çıkarıyor.2 ay önce uyu az dedi sonra beli ince kilosu az şimdide kordon var boynunda diyo.sezeryan yanlısı demişlerdide inanmamıştım (((
hos geldınız tatlımmm esmer beebenın annesiiiigünaydınnnn güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün??biz iiz çok şükür işimizin başındayız çalışıyoruz oğlumlan:))
dün biraz canım sıkkındı bugün ondan eser kalmadı hiç takmıyorum çünkü salla gitsin modundayım :))benim öküzümde dünden beri yapmadığı kalmadı gönlümü almak için ama çok yapmacık geliyor bunlar.. önce yap et kalp kır sonra maymun gibi etrafında şebeklik yap yok öle...hala konuşmuyorum biraz burnu sürtsün...
bugün maaş günümüz bizim ve eşim akşam işten gelince seni alayım bebeğimize bişeyler alalım hemde yemek yeriz dedi tabi ben konuşmuyorumya olmaz dedim hemen ama içimde gitmiyor değil oğluşuma bişeyler alırdım.....bakalım gün boyu biraz daha koşsun peşimden ozaman giderim belki :))
sagolasın cnm ALLAH raız olsun ınsllGünaydıııın
yav kaç gündür geçmiş okumakla başlıyorum günümü ve bir turlu bitiramiyorum. Dün de bir sürü alıntı aldım misafir geldi yazamadım öyle kaldı. Hatırladığım Acenu geçmiş olsun evine hırsız girmiş. Vermiş sadakanız varmış evde değilmişsin çok şükür.
Şimdi yine her zamanki gibi kahvaltıda başladım geçmişi okumaya vee tel.n görümcem geliyormış. Anaaam bir turlu şu geçmişi bitiremedim
Bu arada kız suzan maşallahsize.
Her kese güzel gün dileğiyleGörüşürüüüüz
evet sımdıen ıcıme sındıı yada mehmet mustafa dıyoruz hem onu hemde benım dedlerımızın ısmıı oda aklımızdaauyumlu olmuslar bende ıkıncıde kısme olurda kızım olursa azra koymak ıstıyorum:))
ben iyim şükür ama bebeğim halen daha küvezdehergün 10dk gösteriyorlar sadece çok minik ama çok tatlı.
ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma
bende kuruyordum o hayali ... ama az once annemle konustum sanırım yatılı misafiri geliyoraksam iş cıkısı oraya gidicem , eger kalirlarsa sabah 9 da kahvaltıya yardima giderim tekrar, annem 2 ay icinde pes pese ameliyat oldu 2 defa , o yuzden kıyamıyorum tek basina bırakamam saniyorum , o yuzden yatiş planlarim bir çırpıda suya dustu
benım nasıl olacak bılmıyorum canım ıkısıde uzakta bız ısanbuldayız annem doğumdan once gelecek ama kvler hiç bişi demedi bızde sormuyoruz bakalım ne düşünüyorlarmıs simdiye kadar bi hayırlarını görmedim torunlarına nasıl olacak bilemem
anne babalaı yakın olanlara cok ımrenıyorum ne güzel masllh:)) bebeğinize kım nasıl bakacak endısesı tasımamak cok güzel,
kıınızada masllh
yaaa bendede hep o korku var bebeğimi yanımdan aldıktan sonra yaa karıştırırlarsa aman allah korusun...oyüzden yanımda kimse olmazsada kapının önünde en az 2 kişi beklesin diycem :))oğlumu takip etsinler nereye götürüyolar napıyolar bilsinler :))
canım bende okudum sabah gazeteden...dün başbakan 4 tane bakanıyla görüştü diye anahaberlerde gösteriyorlardı.. çalışma bakanı,kalkınma bakanı ve aile bakanı ile toplantı yapmışlar kesin bu paketi görüşüyolardır...inşallah çok uzatmadan meclisede gönderirler ve haziran sonunda bu iş biter inşallah...
bu seferde kim bakacak sorunu çıkıyo canım...annenmi kv demi...örneğin eşim annesi baksın istiyo bense kendi annem abkasın istiyorum hala çözülmedi nolcak bilmiyorum((
pazar yatarsın ınsallh canım sıkma canını,gecmiş olsun annene
kizlar oncelikle hayirli cumalar ben bikere renkli ultrasona gitmistim ama o zaman pek begenmedim simdi bebek epey buyudu ve bikere dha gitmek istiyorum ama renkli ultrasonun bi zarari varmi acaba bilen varmi aranizda
canım işin şakası bu ama bu ülkede neler neler oluyo allah kimsenin başına vermesin...ben ist nisa hastanesinde doğum yaoıcam kısmet olursa...yaaa bendede hep o korku var bebeğimi yanımdan aldıktan sonra yaa karıştırırlarsa aman allah korusun...oyüzden yanımda kimse olmazsada kapının önünde en az 2 kişi beklesin diycem :))oğlumu takip etsinler nereye götürüyolar napıyolar bilsinler :))
canım bende okudum sabah gazeteden...dün başbakan 4 tane bakanıyla görüştü diye anahaberlerde gösteriyorlardı.. çalışma bakanı,kalkınma bakanı ve aile bakanı ile toplantı yapmışlar kesin bu paketi görüşüyolardır...inşallah çok uzatmadan meclisede gönderirler ve haziran sonunda bu iş biter inşallah...[/
Allah esirgesin canım nerde doğum yapacaksın
ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma
ayyy canım biz iiz çok şükür senin ve bebeğinin iyi olması içinde dua ediyoruz..inşallah tez zmanda kucağınada alırsın sen yeterki kendine ii bakki kızınada bakmaya güzcün olsun...allah yardımcınız olsun canımmmm
inşallah kalmazlar diyelim o zaman. kalırlarsada pazar yatarsın artık. bende uyuyacam diyorum ama sabah mesai saatinde uyanıyorum sinir oluyorum.bende kuruyordum o hayali ... ama az once annemle konustum sanırım yatılı misafiri geliyoraksam iş cıkısı oraya gidicem , eger kalirlarsa sabah 9 da kahvaltıya yardima giderim tekrar, annem 2 ay icinde pes pese ameliyat oldu 2 defa , o yuzden kıyamıyorum tek basina bırakamam saniyorum , o yuzden yatiş planlarim bir çırpıda suya dustu
allahım bu mübarek günde en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı ve kucağına almayı nasip eder inşallahh..umarım hepiniz iyisinzdir canlarım,
zararı her seyın var tatımm bnm dr az da olsa onuda gosteryr son 3 aydırr he tam ıı anlasılıyor ya o yusenn renklı ıstıyoruzzzKizlar oncelikle hayirli cumalar ben bikere renkli ultrasona gitmistim ama o zaman pek begenmedim simdi bebek epey buyudu ve bikere dha gitmek istiyorum ama renkli ultrasonun bi zarari varmi acaba bilen varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?