2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydınlar,Hayırlı Cumalar
Biz geldik hıçkırıklı kızçemle
Bugün 34.haftamıza girmiş bulunmaktayız oleyyyyy yuppiiiii aman ALLAH'ım:118::118::118::119::119::119::124::124::124::18::18::18:
Rüyamda erken doğum yapacaksın toparlan artık diyorlardı korktum şimdi:18::18::18::18::18:
Kahvaltımızı yaptık,geçmişi okuduk,evimiz temiz,kızçemin yastığı,yorganı,nevresimi,peluşlarını
yıkadık bugün yatış günümüz.Büyüsün totolar,yiyip şişelim,güzelleşelim
Akşam üzeri dışarı çıkacağız odasına halı,avize bakacağız ALLAH'ın izniyle
Sonra da sinemeya gideceğiz.

yARimmm canım maşallah kızçene yerim ben onun kilosunu,boyunu,totosunu.
Bu aylarda hareketler azalıyor kuzum.Benimki sağ tarafa geçip sert bir tarafını
dayıyor canımı acıtıyor elimi koyar koymaz kaçıyor.Çok yer var yaaa içeride
Bir de çok hıçkırık tutuyor dayanamıyorum kuzuma o zaman.

umarım hepiniz iyisinzdir canlarım,
ben iyim şükür ama bebeğim halen daha küvezdehergün 10dk gösteriyorlar sadece çok minik ama çok tatlı.
ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma

bu seferde kim bakacak sorunu çıkıyo canım...annenmi kv demi...örneğin eşim annesi baksın istiyo bense kendi annem abkasın istiyorum hala çözülmedi nolcak bilmiyorum((

doğru diyosun canım problemler bitmiyo benım kaynanamla soğuk oldukları ıcın cıkmazdı zannedersem dırek anneme kalırdı oğlum

oy canım ya ,

bugun cuma , duaların en makbul gunlerı , hamılelerın duası kabul olur derler , bugun bol bol dua edıcem sana ve bebısıne hayırlısı ıle bıran once kucagına almak nasıp olsun ınsallah . Guclu olmaz zorundasın , bebegını beslemek ıcın herseyden once . Rabbım yardımcınız olsun .

hoş geldiniz kıpırık kızçeler

benım nasıl olacak bılmıyorum canım ıkısıde uzakta bız ısanbuldayız annem doğumdan once gelecek ama kvler hiç bişi demedi bızde sormuyoruz bakalım ne düşünüyorlarmıs simdiye kadar bi hayırlarını görmedim torunlarına nasıl olacak bilemem

hayırlı sabahlar hayırlsı cuma lar ınsallah gununuz hayırlsı bereketli olsun ınsallahhhhhhhhh cok sukur bıze bu gunlerı yasatanaaa

gece sancı lardan uyuyamadım yaa bu hafta hep sancım vardı hayırlsıı bugun dr dıcemm nts ıster ınsll bende bakarımm ne işş dıyee bugn paşam donmedı ıse sezeryan tarıhı verırı son dk degsıklık olmaz ıse o gun yapar gıbıme gelıyorr esım sabah 8 de gonderdık beraber yedıkk ıctık sonra bıs yatamaya calıstık ama karnımdakı sancılardan zar zor uyudum gene devam edıyorr ınce ınce yaaaa gecede cok piss dii her yerım sancıyordu dus aldım ama gene gecmedı bu seferrrrhayırlısı bakalımm bugn 37.haftaya gırdıkk kısmetsee dr ne dıcek bakalımm gusel seyler duymak dılegımle ınsl paşam donmusturdeeeeee

güle güle tatlım. son 15 dk sonrada hoop eveeeee
sende yat dinlen
yarın oğluşunuda görüceksin ne güzel
dus alıp yattm da sancılar uyutmadı cnm yaaa ınsll onun hayalı ıle de uyuyaamdım zatii

aynen enerjık olmadıgımda bende cevremden enektırık alıyorum hop ıs bıtmıss

ayy dr degıs yaa bole se egerrr benm dr her ıı duruma gore konusuyr son dk kdr normalmı ama paşam bgnde donmedı se sezeryan gunukonusurz heralde her ıhtımale karsıı
baska ımkanın varsa degıstır ıstersee ıcıne sınsın yaa
hos geldınız tatlımmm esmer beebenın annesiiii
yazık kısss kus kalmakı bebeıgnde kuslugu kapmasın tatlım aksam gıdın yemegee kıss hem alısverıssss cuma gunu kusluk mu olur barıss:13:

sagolasın cnm ALLAH raız olsun ınsll

uyumlu olmuslar bende ıkıncıde kısme olurda kızım olursa azra koymak ıstıyorum:))
evet sımdıen ıcıme sındıı yada mehmet mustafa dıyoruz hem onu hemde benım dedlerımızın ısmıı oda aklımızdaa

canm yha allah bıan once saglığna kavustursun bebgnı inş en yakın zamndada alırsın kucagına

pazar yatarsın ınsallh canım sıkma canını,gecmiş olsun annene

dgmda napıcaksın tatlım kım olucak yannda

anne babalaı yakın olanlara cok ımrenıyorum ne güzel masllh:)) bebeğinize kım nasıl bakacak endısesı tasımamak cok güzel,
kıınızada masllh

bende çok imreniyorum... benim ailem de şehir dışında... eşimin ailesi burda ama çok da samimi değiliz... o yüzden bende yaşıyorum o kaygıyı... Allah korusun bi yerde tökezlesem bana kim yardım edicek korkusu çok kötü... hep dua ediyorum ki; en kolay ayaklanabiliceğim bi doğum yöntemi yaşatsın rabbim bana...

Kizlar oncelikle hayirli cumalar ben bikere renkli ultrasona gitmistim ama o zaman pek begenmedim simdi bebek epey buyudu ve bikere dha gitmek istiyorum ama renkli ultrasonun bi zarari varmi acaba bilen varmi aranizda

Benim normal doğumdu ve eşim de girmişti, daha önce doğum videosu bile izlettiremiyodum, sonradan bi anda fikir değiştirdi ve o da girmeye karar verdi, ama zaten ilk andan itibaren almıyolar doğum odasına bebek çıkmak üzereyken alıyolar, yani bizim öyle olmuştu, ve sonra konuştuğumuzda eşim 'aşağı tarafı ben pek göremiyodum örtüden' demişti. benimki sakinlik abidesidir, hayatta herşey onun için normaldir :) kızımızla beraber o da peşinden çıktı odadan, hemşire giydirirken filan hep videolarını çekti. Ama sezeryan ya da normal farketmez epiduralli olduğu sürece bi kerecik görseniz yavrunuzu unutmazsınız , kaybolmaz yani, ben de korkardım ondan ama görünce insan hatırlıyo. tabi aynı anda iki doğum olan bi odada nasıl olur bilemem. ben tektim.

bu seferde kim bakacak sorunu çıkıyo canım...annenmi kv demi...örneğin eşim annesi baksın istiyo bense kendi annem abkasın istiyorum hala çözülmedi nolcak bilmiyorum((

bir arkadaşım aynı şekildeydi, bi hafta birisi diğer hafta ötekisi bakıyodu. ama o da biraz problem oluyo, özellikle iki annenin arası pek iyi değilse :/ çocuğun kafası karışıyo haliyle ama ikisinin arası iyiyse sorun olmaz :)

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

CANLAR..

ya kaçırdım yada eksiklerim olduğu için önemsemedim zamanında mutlaka paylaşmışsınızdır geçmiş sayfalarda.. DOĞUM VE BEBEK BAKIM ÇANTASI için hazırladıkalrınızı bir daha benim ve kaçıranlar için paylaşırmısınız.. elim ayağıma dolaştı diğer sayfalardan bakıyorum ama temmuz ayı olduğu için bizimki acaba ordaki şeyler gereksizmi diyorumm.. Şimdiden teşekkürler..

kizlar oncelikle hayirli cumalar ben bikere renkli ultrasona gitmistim ama o zaman pek begenmedim simdi bebek epey buyudu ve bikere dha gitmek istiyorum ama renkli ultrasonun bi zarari varmi acaba bilen varmi aranizda

bende cektireyim diye dusundum ama , 31. Haftadan sonra cekmıyorlarmiş , bebegin suyu dogum yaklastıkca azaldıgı ıcın net goruntu alamiyoruz bana hemen gelin demişti hafta basında aramıstım.

inşallah kalmazlar diyelim o zaman. kalırlarsada pazar yatarsın artık. bende uyuyacam diyorum ama sabah mesai saatinde uyanıyorum sinir oluyorum. vücut alışmış zorla uyu uyan mücadele ediyorum sırf haftasonu uyumuş olmak için
allahım bu mübarek günde en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı ve kucağına almayı nasip eder inşallahh..

Kizlar oncelikle hayirli cumalar ben bikere renkli ultrasona gitmistim ama o zaman pek begenmedim simdi bebek epey buyudu ve bikere dha gitmek istiyorum ama renkli ultrasonun bi zarari varmi acaba bilen varmi aranizda
zararı her seyın var tatımm bnm dr az da olsa onuda gosteryr son 3 aydırr he tam ıı anlasılıyor ya o yusenn renklı ıstıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…