bende yeni aldim raporumu canım , ama ben calısmaktan mutluyum ya , evde otur sıcakta daha zor gıbı gelıyo .
umarım hepiniz iyisinzdir canlarım,
ben iyim şükür ama bebeğim halen daha küvezdehergün 10dk gösteriyorlar sadece çok minik ama çok tatlı.
ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma
Teşekkür ederim canım.Rengim design yaz google ya da face oradan maille
irtibata geçebilirsin
hoş geldiniz kıpırık kızçeler
canımm noldu ??annen seni bukadar üzebilecek ne söylemiş olabilirki???genelde bizim kocalar böle can sıkarlar da oyüzden şaşırdım...
hayırlı cumalar canım. üzme kendini bebişini düşün onlar seni düşünmüyorsa sende düşünmeyip takmayacaksın sadece bebişini düşün sen
günaydin canim ,
hayırlı cumalar , çok takmamak gerekiyor bazen(
oyy maşşallahhçok güzel çıkmışsın sende gülmüşsün benim gibi
r:
valla şaka bile yaptılarsa bana ağır geldi yani...
geçmiş olsun canım ..inş vakti zamanın da gelir bebişin ..
oo maşşallahh göbüşüneeeçok iyi görünüyorsun
canım ped kullanmıştım yetmişti bana.şimdi de öyle yaptım yine ped koydum...gece uzun olanlarından..
soğuğa yakın ılık su olursa korkma şekerim
bende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
prevya totalis(plasentanın rahim ağzını
tam kapatması,eşin aşağıda olması)
kabusu 29.haftaya kadar dinlenme ve
sürekli yatmayla kanama olmadan devam ediyordu.Ancak 29 haftada ilk
kanamamız oldu ve sonra 2 hafta
boyunca üniversite hastanesinde gün
aşırı kanamayla 31.haftaya kadar
gelmiştik kanamalar aktif olmuyordu ve
nts de herşey normaldi ancak 31+3 günlükken kanama durmadı ve
sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım yavrum doğduğunda ağlamamış
ve asfiksi olmuştu Allahtan üniversite
hastanesi olduğu için hemen yenidoğan
yoğunbakımda oksijen destek cihazına
bağlanmıştı ve 19 gundur kuvezdeyiz..
Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638
Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum
yarın annemi otogardan alıp kv.ye gidecektik benim sınav yerime yakın olduğu için onun evi,haftasonuda orda kalıcaktık.
az önce eşime telf etmişki 'benim boya işi bitmedi, ev çok fena tiner kokuyor, kızı getirme buraya duramaz burda' diye
çok üzüldüm
biz geldikkk dogum yaoan ark.mesajlastık da kendıne donmus telı elıne almıs ogluylacok mutlumus sbh aksam emzırıp onu ızlıyorum dıyorrr
cok sukur ıyılermıs agsırı sızısı kalmamıs ock sukur gebısıde dusmus pasanınndarsı bıse sureklı dua dasın dıyorr bıran once kavus dıye ınsllll paşası ıle gun gun dhada buyucekler ınslll
bıs komsudan cıktık kuafore gıttıkk yus temıslgıı yaptırdıkk 2 ayda bır zaten bundan sonrakıde paşamla olur ınsllsonra eıvmızıegeldık emzıgımızı kaynatmak aklımısa geldı onu kaynattaık kabına koyduk attık valısımızeee namazımızı kıldık ve gecmısı okuyoruzzzzzzz
cümlemiziznkine ınsll
yanı ben dusunmuyorumdaa ark.ıcın bılıyorumm
ınsl cnm yaa dua ıle ınsl
hepimizedeee oldugunca guclu oluru zınsl kı dogumdan sonrısındada ıyılesme surecını kısaya ındırırrrrrrrrrr
pişmişdede oluryor ben fasla gelıcne atıyorum sonra cıkarıp ısıtıyorum miss
evet son ayımdayım ben 13 dıye dedım endıme dr da beyenıyorr 69,5 dan 80,5 cıktım hayırlısı yarın kontrol var 2 haftada ac kg aldıysammolsun dogumda veırız ınsll ben takmıyorum suanda 80 lerdeyımm oglum ı olsunda bosverrrrrrrrr
:13:
yetmes cunku ark..6 tane gıttı ılk gun dedı sen 10 tane koy dedı bende paketı hep koydum gerı artsında ya kanamay fasla olursa ped yetmes cunkuuu
o bende kac gundur sızı dusunuyorum acaba dogum mu yaptıkı gelmıyor dıyordum haberde vermıyorsun hıc cnm yaa en son gobegım asagıda dıyorlar demıstın sonrada yok oldunn arada bır ses ver yahu az daha dayansın cıcıler daha kucukler saglıklıca gelsınler ınslll
Rabbim bosunamı cennet anaların ayakları altında demıss ham olsun ona layık kullar oluruz dunyaya getıırız ınsl ıznı ıleeeeee
tesekkurlerrr o sızın gusel gormenızden kaynaklanıyro canımm
bende acım senn duru gorsem ahhhh mıncık mıncıkkk cok cıcıler bunlar yaaa cok tatalılarr sızın ılerdekı halınızı cokkk merak edıyoruzz canım yaaaaaaaaaaaa:44::44:vallahı bak ana kız cok susulu kokos hatunlar olursunuz maaslalhhhhhhhhh
ALLAH kolaylık versn bır an once sag saglım cıkıs yapın evınıse gecın ınsll cok erken olmus evet ama saglık olsun ıı olsun da sorun dıl kuvez ınsll sanada bol sabır dılıyorum cnaım benımm
ama ama amaaaaaaaa cok cıcıler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
wuuu superrsevındım senn adına suha da mı hmm bakımm senn yerıne gıdı gorum annenıı kıssssssss
kız suzan annem dün dioduki iki büyük parça eşyam var, sabah aradı dediki toplam 3 oldu
azönce konuştukki son durumda 3 büyük bi küçük toplam 4 parça eşyam var dedi
korkuyorum annemden şuanda :18:
ayyy kıslar yaa neye heyecanlanıcam neye stres yapıcam şaşırdım valla
annem geliyo, kardeşim geliyo
cumt pazar finaller var
pazt dr. kontrolüm var ki en önemlisi
salı yada çarş komşu günü bende toplanıcak
daha hast. terliği bile bulamadım ayağıma
ayy şu haftayı bi atlatsamda, bu ara doğurmasam bari
kızlar hasta bezi alanlar ne marka aldınız bi deyin hele?
kıslar ne gogus kremı neden baska bırsey dogum cantanısa bır adet bıcak ve kuru sogan kyu n manızyeterlı kıı sancı anınca gogus ucunuza surun ve yıkayınn ara ara doguam gırene kdr bole yapınn yakınlarınıaza tembıhleyınn kokar fılan dmeyeınn sızın ıcın cok ıı olucak ve sonrasında melegınız ıcın cunku hem gogus ucu yarasını engellıyor hemdeee sutunu zun cogalmasını saglıyor tavsıyemmm denedık gorduk ben de yapıcamm aklınızda olsun benden solemesiiiiiiiiiiiiiii
24. haftada kesin erkek dedi. sonra bişi demedi geçen hafta kızdedi. başka dr bakmadı o yzden emin değilim.
sırf uzmanlar tavsiye ettiği için alcam ... birazdan korkudan.d sen pek korkmuyorsun sanırım
anne sütündeki yararlı bazı malzemeler cama tutunuyor. plastiğe tutunmuyor. bence bebek kucukken biberon plastik olmalı. kendi kendine tutabilmesi ve kırılırsa riskli olmasın diye.
yenidoğan için en iyi biberon avent natural seriden olan yenidoğan biberonu bence. anne memesinin neredeyse aynısı, koliği muthis azaltıyor, biberona alışmaması için kucuk delikli. takması ve yıkaması çok pratik. burada detayı var canım: Anne Adaylarına Tavsiyeler 2: Natural Seri | Hamile ve Anne
biz geldik kızlar...
bugün kızımızın azalan hareketlerinden sonra doktor teyzemizi aradık... hemen hastaneye git nst ye bağlasınlar, bişey olursa beni ararlar zaten diyince endişelendik... hastaneye gittik... şeker bi doktor amca karşıladı bizi... önce ultrasonda baktı... herşeyini inceledi... maşallah kızım kıpır kıpır ama nedense ben hissedemiyorum... ben bu bebeğe 10 üzerinden 10 veririm mükemmel biyolojik yapısı dedi...bu zamanlardan sonra tekme olarak değil, kayma şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi... korkulucak bişey yok herşey yolunda suyu bebek eşi fizyolojik yapısı boyu kilosu normal dedi... bu arada kilomuz 2500 boyumuz 47 cm olmuş... nst ye bağlayalım dedi... bende dedimki sırtım çok ağrıyo sabit yatınca herşey yolundaysa bağlanmaya gerek varmı dedim... yok elbette çok şükür herşey süper görünüyo dedi... içimiz rahatladı.... sonra da akşam yemeği için babaanneye gittik... malum ben evde yemek memek yapmıyorum... evimize de şimdi gelebildik ancak...
slm kızçeler
bugun kuzenim geldi ağda yaptı kaş bıyık ayak tırnaklarımı kesti vallahi allah razı olsun kendisinden maddi bir yükten kurtardı beni
ondan önce temizlik yapmıştım biraz ağdadan sonra banyo yemek derken ay bi baktım ölüyorum yorgunluktan resmen ay dedim yaa naptım ben hemen uzandım falan iyim şimdi çok şükür
bir arkadaş yatağın korumalarını yıkamıştı sadece kumaşımı yoksa komplemi yıkadı öyleyse nasıl yıkadı diye cevap yok hala :26:
bu arada ben yatim kızlar öptüm iyi geceler
kızlar iyi geceler uykum kaçtı yinebu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğim zayıf gidiyor ((35 haftalık olduk bu gün kızım ise 2220gr çok zayıf bu gidişle ufacık doğacak çok üzüldüm doktor kordonu boynuna dolanmış dedi.bu kadın deli ediyor beni bi risk yok sorun yok ama kordon beslenmesini yavaşlatmış diyor yinede.sezeryan yapmak için her hafta bişey çıkarıyor.2 ay önce uyu az dedi sonra beli ince kilosu az şimdide kordon var boynunda diyo.sezeryan yanlısı demişlerdide inanmamıştım (((
günaydınnnn güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün??biz iiz çok şükür işimizin başındayız çalışıyoruz oğlumlan:))
dün biraz canım sıkkındı bugün ondan eser kalmadı hiç takmıyorum çünkü salla gitsin modundayım :))benim öküzümde dünden beri yapmadığı kalmadı gönlümü almak için ama çok yapmacık geliyor bunlar.. önce yap et kalp kır sonra maymun gibi etrafında şebeklik yap yok öle...hala konuşmuyorum biraz burnu sürtsün...
bugün maaş günümüz bizim ve eşim akşam işten gelince seni alayım bebeğimize bişeyler alalım hemde yemek yeriz dedi tabi ben konuşmuyorumya olmaz dedim hemen ama içimde gitmiyor değil oğluşuma bişeyler alırdım.....bakalım gün boyu biraz daha koşsun peşimden ozaman giderim belki :))
günaydin koca göbüklülerr
HAYIRLI CUMALAR BU ARADA :)
işe geldik kahvaltimizi yaptik oturuyoruz , yarin tatiliz , pazarda tatiliz ohh miss ,
yarin kapimiz degişicek malum hırsızlık mevzumuzu biliyosunuz , ondan sonra serbestiz gezicez dinlenicez bakalim .
sizler napiyosunuz , herkes iyi kuzular iyi ?
bende akşamlari cok kötü oluyorum , su bile almaya acizim( bu hafta sonu dinleneyim bari
ben siizn yerinizede dinlenirimmmm üzülmeyin biz çalışırkende sen yatıyodun hıhhhhhhhhhhhhhh
ben evde olucam gelirim mutlaka :)))
kızlar sabah haberlerde dinlemiştim bugun sunulcak diye ,
Çok çocuğa erken emeklilik - Sabah - 31 Mayıs 2013
o ağrılar bendede var canım bebeğin harekelerinden dolayı dun arabamı kullanamadım eşimde yoktu yanımda cok sıkıntılı oldu sureklı karnımı gerıyor alttan ustten heryerden poposu elı ayagı cıkıyor kafasıda mesaneme mesaneme vuruyo
günaydın anneler ve kuzuları,
hayırlı cumalar herkese.
dün akşam annem canımı sıktı yine konuşmalarıyla.
eve geldim eşim de dışarı çıkmıştı birkaç saatliğine.o çıkınca ağla ağla içim şişti.
eşimin yanında ağlayamam,sebebini öğrenmek ister.öğrenince rahatlatmak için uğraşır sağ olsun.
ama bu sefer tuttum tuttum ,eşim kapıdan çıkınca gözyaşı sel oldu bende.
ben bu halimle bu kadar düşünüyorken insanları,neden onlar benim bu durumumu göz önünde bulundurmayıp saldırıya geçiyorlar acaba.
çok kırıldım...
sağolun hepinizden allah razı olsun.sadece söz değil davranışları da can sıkıyor.
Kıskanmıyorum ama ablama ve yengeme daha bir ilgiliydi hamileyken.
Ben hiç naz yapmadım,canım şunu çekti yapar mısın demedim,eski halimdeymiş gibi devam ediyorum evimin işine de,herşeye de.
Sona yaklaşıyoruz ama ilgisizliği buaralar batıyor gerçekten.
Ama suç bende tabi yapacaktım naz ,olmadı böyle.
Hakkınızı helal edin,kafanızı şişirdim.
sağolun hepinizden Allah razı olsun.sadece söz değil davranışları da can sıkıyor.
kıskanmıyorum ama ablama ve yengeme daha bir ilgiliydi hamileyken.
ben hiç naz yapmadım,canım şunu çekti yapar mısın demedim,eski halimdeymiş gibi devam ediyorum evimin işine de,herşeye de.
sona yaklaşıyoruz ama ilgisizliği buaralar batıyor gerçekten.
ama suç bende tabi yapacaktım naz ,olmadı böyle.
hakkınızı helal edin,kafanızı şişirdim.
umarım hepiniz iyisinzdir canlarım,
ben iyim şükür ama bebeğim halen daha küvezdehergün 10dk gösteriyorlar sadece çok minik ama çok tatlı.
ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma
bende çok imreniyorum... benim ailem de şehir dışında... eşimin ailesi burda ama çok da samimi değiliz... o yüzden bende yaşıyorum o kaygıyı... Allah korusun bi yerde tökezlesem bana kim yardım edicek korkusu çok kötü... hep dua ediyorum ki; en kolay ayaklanabiliceğim bi doğum yöntemi yaşatsın rabbim bana...
oo ben hep sıcak suyla çatlayana kadar yıkanıyorum
hee... sıcak sıcak yıkan da duşta doğur sonra... töbe töbeee.... Allah korusun kız sıcak su sıkıntı yaratır...
canım allah gönlüne göre versin ben inanıyorum miniğini tez zamanda sağlıkla alacaksın kucağınaa öpüp koklayacaksın inş..
amin canım inş. gönlüne göre olsun
kararlaştırıldı diyor... inşaallah yasalaşır da valla bulrusam başbakanı öperim bunu onaylarsa
ınslunutmaasın ben koydum bılee dogum surecım uzarsa tazelerım soganınıı:)sana ağır geldiyse demek ki vardır bir bildiğin, hay allah bazen bizler de farkında olmuyoruz ne diyecepğimizin
oo ben hep sıcak suyla çatlayana kadar yıkanıyorum
canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun allah sağlık versin sana ve bebişine güzel haberlerle gel
:)
çokg üzeller güle güle kullanın ben aylar önc eyazdığımda çok doluyum demişti iyi ki de öyle demiş biz de başka yaptırdık bebekşekerlerini ama seninkiler çok cici
zaten bir işe yarayacak olsalar bizi bulmazlardı.. neyse herşeyde bir hayır vardır belki sınav öncesi moralini bozacak birşey diyecekti
amin canım inş.. ben de deneyeyim bzde pişmişi sonradan pek yemez kocam..cinstir de biraz
kendi annemi görüyorum,, mersinden bir haftalığına kalmaya geliyor beş demet maydanoz alıyor yanına.. diğerlerini sen düşünn
ben de bulamadım terlik yaz olsa da çorap morap giyeriz diye parmak arası olmaz ama ne olmalı hem suya dayanıklı hem şık hem de çorapla giyinilebilecek
görümcem bana canbebenkileri demişti ama depend de güzel diyenelr var bilemedim
umarım unutmam canım
oo bizimki de hep erkek diyordu en son yüzünü göstermedi ama pipisini çekti dr amcamızz
niye tavsiye ediyorlarmış ki ben de çekiniyordum o halimi görmesin tiksinmesin diye ama
anladım canım bana bir cam olmayan biberon alma yolu gözüktü
maaşallah canım sana da kuzucuğuna da
valla allah razı olsun yok ki öyle bir kuzen :))) biz hepsini attık makineye daha doğrusu kv attı onun makinesi 7 kgluk, bir de çok uzun yıkamaya atmmaıştır herhlde
tatlım kaygılanıyorsan bir de başka dr ye görün..
eski ve uyuz olduğum birinin sevdiğim bir lafı vardır: vur öldür sonra cenazesine çiçek gönder... neyse boşver babalık depresyonlarındandır... ben de gıık olduğumda inadına yanında yemem içmem süslenirim kendi başıma birşeyler yaparım.. biryerlere gitmek ya da normalde eşimle yaptığım birşeyi yapmak-sinemaya gitmek gitme dediği yere gitmek gibi....
ohh inşaallah dinleneceğizzz ben de ipl çekiyorum yarını
ya ben de aylardır doğru düzgün yemek yapamıyordum dün akşam bir kuvvet eve gidip çorba+yemek+salata yaptım yemekte kocamın gözlerindeki ışıltıyı mutluluğu görmeliydinizz.. bir de ona parfüm almıştım hediye öylesine onu da görünce çok mutlu oldu kuşum benim yaaa inanamadı gözlerine
ya bu da anca emekliliğimize denk gelirr
ya ben ağrıdan değil de artık kavga etmekten korkuyorum dün salağın tekine korna çaldım hemen önüme kırdığı için sonra beni takip etti yol boyu ve defalarca sıkıştırdı camdan birşeyler söyledi falan filannn dayak yemeden doğuraydım artık
annenle böyle olması ilginç olmuş... çok mu kırdı seni.. bazen anneler öyledir senin anne oluyor olman ona başka şeyler hatırlatmış olabilir belki... beniim annemin de çenesi düşüktür ama bende de dil pabuç kadar olduğundan herşeyne cevap veriyorum içimde tutmuyorum
kızlar sıcak su mu benım hamılelegın basıdna berı kafama dahı dokemıyorum catlıcak gıbım oluyor erkek bebelerı sevmedıgııcnmıss mı ıı de dılmıs esım bıel dıyor ılık su ıle yıkann sakınn dıyeee aman sız olun ılık dan sasmayın yahuuuhee... sıcak sıcak yıkan da duşta doğur sonra... töbe töbeee.... Allah korusun kız sıcak su sıkıntı yaratır...
bize musade hanımlar hazırlanıp namaz kılıp cıkalım ınsll dua edin olurmu bbegım donmus olsun hersey ıı olsun ınsl cosa cosa geleleım dr dann ınslll dua ıle hayırlsı cuma larrrrrrrr
bize musade hanımlar hazırlanıp namaz kılıp cıkalım ınsll dua edin olurmu bbegım donmus olsun hersey ıı olsun ınsl cosa cosa geleleım dr dann ınslll dua ıle hayırlsı cuma larrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?