2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende yeni aldim raporumu canım , ama ben calısmaktan mutluyum ya , evde otur sıcakta daha zor gıbı gelıyo .

sabah uyanmakta zorlanıyorum bende bazende insanlar cıldırtıyo onun harıcınde calısmak cok ıyı gelıyor Alaha sükür iş arkadaşlarım ıyı

Ayyyyy yerim ben onu kıyamam size.Dualarım sizinle canım bir an önce
kucağını alırsın inşallah

canımm noldu ??annen seni bukadar üzebilecek ne söylemiş olabilirki???genelde bizim kocalar böle can sıkarlar da oyüzden şaşırdım...

hayırlı cumalar canım. üzme kendini bebişini düşün onlar seni düşünmüyorsa sende düşünmeyip takmayacaksın sadece bebişini düşün sen

günaydin canim ,

hayırlı cumalar , çok takmamak gerekiyor bazen (

sağolun hepinizden Allah razı olsun.sadece söz değil davranışları da can sıkıyor.
kıskanmıyorum ama ablama ve yengeme daha bir ilgiliydi hamileyken.
ben hiç naz yapmadım,canım şunu çekti yapar mısın demedim,eski halimdeymiş gibi devam ediyorum evimin işine de,herşeye de.
sona yaklaşıyoruz ama ilgisizliği buaralar batıyor gerçekten.
ama suç bende tabi yapacaktım naz ,olmadı böyle.
hakkınızı helal edin,kafanızı şişirdim.

sana ağır geldiyse demek ki vardır bir bildiğin, hay allah bazen bizler de farkında olmuyoruz ne diyecepğimizin

soğuğa yakın ılık su olursa korkma şekerim

oo ben hep sıcak suyla çatlayana kadar yıkanıyorum

canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun allah sağlık versin sana ve bebişine güzel haberlerle gel

:)

Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638

Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum

çokg üzeller güle güle kullanın ben aylar önc eyazdığımda çok doluyum demişti iyi ki de öyle demiş biz de başka yaptırdık bebekşekerlerini ama seninkiler çok cici

zaten bir işe yarayacak olsalar bizi bulmazlardı.. neyse herşeyde bir hayır vardır belki sınav öncesi moralini bozacak birşey diyecekti

amin canım inş.. ben de deneyeyim bzde pişmişi sonradan pek yemez kocam..cinstir de biraz

kendi annemi görüyorum,, mersinden bir haftalığına kalmaya geliyor beş demet maydanoz alıyor yanına.. diğerlerini sen düşünn

ben de bulamadım terlik yaz olsa da çorap morap giyeriz diye parmak arası olmaz ama ne olmalı hem suya dayanıklı hem şık hem de çorapla giyinilebilecek

kızlar hasta bezi alanlar ne marka aldınız bi deyin hele?

görümcem bana canbebenkileri demişti ama depend de güzel diyenelr var bilemedim

umarım unutmam canım

24. haftada kesin erkek dedi. sonra bişi demedi geçen hafta kızdedi. başka dr bakmadı o yzden emin değilim.

oo bizimki de hep erkek diyordu en son yüzünü göstermedi ama pipisini çekti dr amcamızz

sırf uzmanlar tavsiye ettiği için alcam ... birazdan korkudan.d sen pek korkmuyorsun sanırım

niye tavsiye ediyorlarmış ki ben de çekiniyordum o halimi görmesin tiksinmesin diye ama

anladım canım bana bir cam olmayan biberon alma yolu gözüktü

maaşallah canım sana da kuzucuğuna da

valla allah razı olsun yok ki öyle bir kuzen :))) biz hepsini attık makineye daha doğrusu kv attı onun makinesi 7 kgluk, bir de çok uzun yıkamaya atmmaıştır herhlde

tatlım kaygılanıyorsan bir de başka dr ye görün..

eski ve uyuz olduğum birinin sevdiğim bir lafı vardır: vur öldür sonra cenazesine çiçek gönder... neyse boşver babalık depresyonlarındandır... ben de gıık olduğumda inadına yanında yemem içmem süslenirim kendi başıma birşeyler yaparım.. biryerlere gitmek ya da normalde eşimle yaptığım birşeyi yapmak-sinemaya gitmek gitme dediği yere gitmek gibi....

ohh inşaallah dinleneceğizzz ben de ipl çekiyorum yarını

ya ben de aylardır doğru düzgün yemek yapamıyordum dün akşam bir kuvvet eve gidip çorba+yemek+salata yaptım yemekte kocamın gözlerindeki ışıltıyı mutluluğu görmeliydinizz.. bir de ona parfüm almıştım hediye öylesine onu da görünce çok mutlu oldu kuşum benim yaaa inanamadı gözlerine

kızlar sabah haberlerde dinlemiştim bugun sunulcak diye ,

Çok çocuğa erken emeklilik - Sabah - 31 Mayıs 2013

ya bu da anca emekliliğimize denk gelirr

ya ben ağrıdan değil de artık kavga etmekten korkuyorum dün salağın tekine korna çaldım hemen önüme kırdığı için sonra beni takip etti yol boyu ve defalarca sıkıştırdı camdan birşeyler söyledi falan filannn dayak yemeden doğuraydım artık

annenle böyle olması ilginç olmuş... çok mu kırdı seni.. bazen anneler öyledir senin anne oluyor olman ona başka şeyler hatırlatmış olabilir belki... beniim annemin de çenesi düşüktür ama bende de dil pabuç kadar olduğundan herşeyne cevap veriyorum içimde tutmuyorum

canim ya aman boşver ,

ben yapmalarını hiç istemiyorum ,

kendi annem cok ince dusunur ilgilidir , ama hasta ben kıyamıyorum ,

kv daha bir corap almadı cocuguma ilk torun , yapmasin sorun yok,

en azından yarın birgun sunu yaptım diyebilecegı biseyi yok .

Kendim yetebildigim kadar yetiyorum kendime gerısı tınnnnnnnnnn

canım ne kafa şişirmesi aşk olsun....canım hiç üzme kendini düşünmemeye görmemeye çalış...eminim annenin hareketlerini yanlış anlıyorsundur çünkü evlat ayrımı yapılmaz dimi??sen hassasın biraz ondandır canikommm...

canım allah gönlüne göre versin ben inanıyorum miniğini tez zamanda sağlıkla alacaksın kucağınaa öpüp koklayacaksın inş..

amin canım inş. gönlüne göre olsun

kararlaştırıldı diyor... inşaallah yasalaşır da valla bulrusam başbakanı öperim bunu onaylarsa

hee... sıcak sıcak yıkan da duşta doğur sonra... töbe töbeee.... Allah korusun kız sıcak su sıkıntı yaratır...

normalde bende sıcak suyu severim rahatlatıyor vücudum gevşiyor..ama hamilelikte iyi değil diye çok sıcak suyla banyo yapmıyorum...hele şimdi bu sıcaklarda resmen soğuk su ile banyo yapar oldum..dün gece 2 kere soğuk duşa girdim ama banamısın demedi yine sıcak yine sıcak....pofff kavrulucaz kuzum valla

kararlaştırdılarda önemli olan meclise gitmesi ve bian önce tatile girmeden yasalaşması....allahımmmm inşallahhhhhh

ınslunutmaasın ben koydum bılee dogum surecım uzarsa tazelerım soganınıı:)

hee... sıcak sıcak yıkan da duşta doğur sonra... töbe töbeee.... Allah korusun kız sıcak su sıkıntı yaratır...
kızlar sıcak su mu benım hamılelegın basıdna berı kafama dahı dokemıyorum catlıcak gıbım oluyor erkek bebelerı sevmedıgııcnmıss mı ıı de dılmıs esım bıel dıyor ılık su ıle yıkann sakınn dıyeee aman sız olun ılık dan sasmayın yahuuu

bize musade hanımlar hazırlanıp namaz kılıp cıkalım ınsll dua edin olurmu bbegım donmus olsun hersey ıı olsun ınsl cosa cosa geleleım dr dann ınslll dua ıle hayırlsı cuma larrrrrrrr

bize musade hanımlar hazırlanıp namaz kılıp cıkalım ınsll dua edin olurmu bbegım donmus olsun hersey ıı olsun ınsl cosa cosa geleleım dr dann ınslll dua ıle hayırlsı cuma larrrrrrrr

güle güle gidin gelin.. ay bu arada 1 ayın altına düşmüşsünüzzz 27 gün diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…