LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Navy Printed kızlar bu elbiseyi aldım geçen nasıl bide üstüne hırka aldım ama onu nette göremedim sizce nasıl
çok güzelmiş cnm bende rahat elbise bakıyorum son ay için. evdeki elbiselerim olmuyor göğüsler falan çok büyüdü malum.
ama ben kolsuz alamam kollarım çok tombiş oldu..
amin canım allah razı olsun şuan tek tesellim rabbime sığınmak elimden gelen hiçbirşey yok rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Navy Printed kızlar bu elbiseyi aldım geçen nasıl bide üstüne hırka aldım ama onu nette göremedim sizce nasıl
Çok güzel canım...güle güle kullan...benimde böle yazlık elbiselerim var hamile olunca karın çıkıyo sadece ama geri kalan kısımları oluyo...fakat giyecek zamanım olmuyo( çalış çalış sonra izne ayrıl gezmeden tozman doğur ((
Belirttiğim ihtiyaç listesini bazıları çok bazıları normal diyor.Bilmiyorum.Eğer çok olduğunu düşünüyorsanız evdede hazır bir çanta bırakırsınız.Eşiniz gelir onu alır.Yada garanti olsun kullanılmazsa geri gelir derseniz yanınızda götürürsünüz.
Bebişin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işi bitti.Şimdi sıra battaniyelerin yatak koruyucunun havlusunun ve alt açmasının yıkanmasında.Bugün park yatağımız ve arabayla pusetimiz geliyormuş kargodan.Yavaş yavaş işim bitiyor galiba.Geriye bir ev temizliği kalıyor ki onuda birini tutacağım mecburen.Artık haziran 15 ten sonra düşünüyorum.
yoruldum yaw:)
ben cok begendim , severim böle cicekli böcüklü seyleride zaten güle güle giy canimmm ,
benimde var beyaz pembe çiçekli bende onu giymeyi planliyorum haftasonu içine girbeilirsem
Bebişin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işi bitti.Şimdi sıra battaniyelerin yatak koruyucunun havlusunun ve alt açmasının yıkanmasında.Bugün park yatağımız ve arabayla pusetimiz geliyormuş kargodan.Yavaş yavaş işim bitiyor galiba.Geriye bir ev temizliği kalıyor ki onuda birini tutacağım mecburen.Artık haziran 15 ten sonra düşünüyorum.
ben de biyandan geçmişi okuyup biyandan ne koysam çantaya diye düşünüyordum ki yazmışsın zaten çok teşekkürler :) bence bu listede bebek kıyafetleri biraz fazla, gerçi ne olacağı hiç belli olmuyor diyorlar mesela 1 saat içinde 3 tulum da kirletebilirmiş. ama dediğin mantıklı ekstra bir çanta yapıp (içinde bir tane daha gecelik ve fazla bebek kıyafeti olabilir) evde bırakmak. bide bu eşyalar nasıl bir çantaya sığar acaba? yani hastaneye kesin götüreceğimiz eşyalar. siz napmayı planlıyosunuz kızlar? almak istemiyorum ama galiba en küçük boy bavullardan alıcam bitane. sırt çantasına falan sığmaz bence.
ohhh ellerine sağlık.gerçekten bu yıkama ve ütü işi bitince büyük bir yük kalkıyor üzerinden...benimde temizlik kaldı sadece onuda haftaya annem gelecek beraber yapcaz yavaş yavaşş
bende hepsini bitirmiştim amaaa ,
eve giren hırsızlar karıstırdıklari için hepsini tekrar yıkadim , dun aksam biraz utuledim kalanida bu aralar halledicem
Bende 1 küçük valize koyacağım.Büyük olsun varsın valiz.İcinde aramakla uğraşmazsın en azından.Derli toplu durur.Bebek için al kıyafet bence dediğin gibi bir kaka yapar bir kusar ne olacağı belli olmaz.Yanımda dursun diyorum ben.Garanti iş:) Birde bebeğin kıyafetlerini buzdolabı poşetlerine takım takım koyarsanız daha kolay olur diyorlar.Bir tane ebe için ayrı bir takım olacak zaten
Aynen.günlerdir içimde dertti.Yıkayayım diye.Eşimde daha erken diyor.Ne olacağı belli olmaz dedim.Yapayım da içim rahat olsun.
Hırsız girdimi hersey elden geçiyor. Yıkamak sorun değilde ütülemek yoruyor.Bende 2ye böldüm anca bitirdim.Bir defada zor.sıcaktA bunalıyorsan zaten ütüden.
canım allah gönlüne göre versin ben inanıyorum miniğini tez zamanda sağlıkla alacaksın kucağınaa öpüp koklayacaksın inş..
amin canım inş. gönlüne göre olsun
kararlaştırıldı diyor... inşaallah yasalaşır da valla bulrusam başbakanı öperim bunu onaylarsa
Kizlar oncelikle hayirli cumalar ben bikere renkli ultrasona gitmistim ama o zaman pek begenmedim simdi bebek epey buyudu ve bikere dha gitmek istiyorum ama renkli ultrasonun bi zarari varmi acaba bilen varmi aranizda
bugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr
canım bence bi dr.a bağlı kalma başka birine daha bi görünsen nasıl olur?kızlar iyi geceler uykum kaçtı yinebu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğim zayıf gidiyor ((35 haftalık olduk bu gün kızım ise 2220gr çok zayıf bu gidişle ufacık doğacak çok üzüldüm doktor kordonu boynuna dolanmış dedi.bu kadın deli ediyor beni bi risk yok sorun yok ama kordon beslenmesini yavaşlatmış diyor yinede.sezeryan yapmak için her hafta bişey çıkarıyor.2 ay önce uyu az dedi sonra beli ince kilosu az şimdide kordon var boynunda diyo.sezeryan yanlısı demişlerdide inanmamıştım (((
ama ağlama yaaagünaydın anneler ve kuzuları,
hayırlı cumalar herkese.
dün akşam annem canımı sıktı yine konuşmalarıyla.
eve geldim eşim de dışarı çıkmıştı birkaç saatliğine.o çıkınca ağla ağla içim şişti.
eşimin yanında ağlayamam,sebebini öğrenmek ister.öğrenince rahatlatmak için uğraşır sağ olsun.
ama bu sefer tuttum tuttum ,eşim kapıdan çıkınca gözyaşı sel oldu bende.
ben bu halimle bu kadar düşünüyorken insanları,neden onlar benim bu durumumu göz önünde bulundurmayıp saldırıya geçiyorlar acaba.
çok kırıldım...
hdi gözünaydın canım çok sevindim senin adına bak :81:Günaydınn biz geldik kıpırdak kızımlan
Hayırlı cumalar herkese nasılsınız bakalım annecikler ve onların minnoşlarıı
Herkesler iyidir umarım son 3 günümüz kızlar 5 haziranda nasip olursa izne çıkıyorum ayyy çok mutluyum :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ya herşeyin fazlası zarar tabiki. ama bende son ayda gittim sadece ve çok memenun kaldım herbiryeri belliydiKizlar oncelikle hayirli cumalar ben bikere renkli ultrasona gitmistim ama o zaman pek begenmedim simdi bebek epey buyudu ve bikere dha gitmek istiyorum ama renkli ultrasonun bi zarari varmi acaba bilen varmi aranizda
ooohhhh eline sağlık annesiiiiBebişin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işi bitti.Şimdi sıra battaniyelerin yatak koruyucunun havlusunun ve alt açmasının yıkanmasında.Bugün park yatağımız ve arabayla pusetimiz geliyormuş kargodan.Yavaş yavaş işim bitiyor galiba.Geriye bir ev temizliği kalıyor ki onuda birini tutacağım mecburen.Artık haziran 15 ten sonra düşünüyorum.
he yaagözün aydnın canim ,
hepsi çok güzel ama ben bu renkli solopet mi desem tulum mu desem ona bayıldım :)))
ellerine saglik hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?