2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

amanin hepsi çok tatlı güle güle kullansın bebeişin..

Duru kızçenin anası sana bir sorum olacak :) Bu bebekonforun ahşap beşik içine konan organik uyku setinden sende almıştın yanılmıyorsam.Onu yıkadın mı?yıkadıysan nasıl yıkadın? sonuç nasıl oldu bozulur mu acaba :44:

hepsi çok güzel canım.ellerine sağlık annen ile yengenin
güle güle giysin Ece

Sarı yelekler ve kapişonlu panço favorim, özellikle fotodaki soldaki sarı yelek çok hoş görünüyo, örneğini nerden bulmuş acep sorabilirmiyim? ya da azcık anlatabilir mi acaba teyzecim? veya ayrıntılı foto istesem ilerimi gitmiş olurum?

ne güzel olmuslar güle güle giydır kızına

Merhaba güzel yurdumun güzel insanları ve onların tosbaaları.. Geçmişi okumaya çalıştım ama belim ağrıdı okuyamadım o yüzden. Aylar sonra babamız evde bugün kahvaltımızı yaptık, kahvemizi içtik. kızımız, babamıza kurlar yaptı. Dışarı çıkacağız birazdan, sonra da benim okulun etkinliği var oraya gideceğiz yemek faslı falan derken bugün akşamı dışarda geçiririz. dün size soracağım soru geldi aklıma Ben biberon ve emzik almadım daha, kauçuk mu silikon mu almam lazım internette genelde silikon sağlıklı diyorlar ama bazıları kauçuk diyor. karar veremedim siz ne dersiniz?

hepsi çok güzeller canım gülee güleee kullann inş

çok şükür kızımın kıyafetlerinin son partisi de ütülendi... çantamız da artık hazır... çektik fermuarı kapadık gitti...
soda-hurma-zemzem eksik şimdilik çantamızda onu da zaten babişko bi şekilde halleder... 10 dk lık iş...
sırtım çok ağrıdı... bide girdim duş aldım ohhh miss.... şimdi miskinlik yapmaya başladık bile...
yarın da bi arkadaşım gelicek şehir dışından... evimiz maşallah ayaklanmış... kocişim evi toparladı, yarın da süpürüp silicekmiş sağolsun... bakalım arkadaşım yatıya kalıcakmı onu bilmiyorum tabiki... yiyecek bişiler hazırlamak lazım...

kaç derecede yıkadınız acaba ben dalın aldım detarjanını dalan aradım bulamadım[/QUOTE]
dalan civilde var canım
ben ikisindende aldım her çacuk her emziği almıyormuş deneyerek göreceğiz ama önce kauçuk vereceğim ona daha ii diyorlar çene yapısı için falan
biberon olarak da mamajo aldım silikon onun ucu ama

Valla annenle yengenin ellerine sağlık canım hepsi de çok güzel, Güle güle kullansın meleğin..

aa olurmu canım memnuniyetle paylaşırım
annem yol yorgunu şimdi uyuyo biraz soramıyorum ama tek olarak fotosunu atayım sana,
ben kolay yüklensinler diye boyutlarını küçültmüştüm biraz, bunları küçültmüyorum, hangisi daha netse ondan bak sen baby

Eklentiler

• $P5310658.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $P5310659.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 47

ooh ne güzel.rahat rahat oturabilirsin artık :82:
benim daha ne çanta var ortada ne de eksikler bitti.
ben sardım doğumda gelenlere verilecekleri hazırlamaya

merak ettim soda ne için?

Son düzenleme:
canım ben dr.browns ın biberonunu aldım yenidoğan için 125ml. lik. gazı engelleyen zımbırtısı olanlardan.
emziğinide silikon tavsiye ettiler öle aldım oda nuk marka
gözünaydın bu arada

Gözünaydın ne güzel şeyler duymuşsun.
ne kadar iyi bir kuzenin varmış,her kuzen yapmaz.
sezaryen yanlısı doktorlar böyle işte.bana önceki doktorumu hatırlattı.normal düşünüyorsan mutlaka başka bir doktora da danış.
bence git boşveer ,kendi keyfini düşün
iyiyiz canım bir sorunumuz yok allaha şükür

annen ne dediki canım?anneler ne dese de kıyamaz ya,çözülür mutlaka merak etme.
ay canım benim merak etme çıkar yakında küvezden.ne miniktir şimdi o.

Ah canım benim. Rabbim meleğini emanetini sana bagislasin inşaallah. Mübarek günde merhamet etsin ona. Dualarimiz sizinle.

Herkese hayırlı cumalar olsun kızlar, çalışan çalışmayan hasta yorgun sıkıntısı olan dermana yardima ihtiyaci olan herkesin yaninda olsun rabbim. Evine hırsız giren, kalbi kırılan, sınavı olan, ev tasiyacak olan, firt gözle izne cikmayi bekleyen (tek tek isim yazamiyorum telefondan herkes nasılsa kendini biliyor) herkesin yardımcısı olsun rabbim. Neylerse güzel eyler o. Allah hayırlı dualarinizi kabul etsin. Dünyada çok az kişiye nasip olacak bir mertebedeyiz şu anda, mubarek 3 aylarda çektiğimiz minicik bir sıkıntı bile vesile oldugumuz bir hayır ettigimiz bir dua kaldığımız bir rekat bile zaten katlanarak verilirken bu halimizle ne verdiği yine o'na kalmış ki insaallah hayırlısıni verip gunahlarimiza karşılık gelir.

ooh ne güzel.rahat rahat oturabilirsin artık :82:
benim daha ne çanta var ortada ne de eksikler bitti.
ben sardım doğumda gelenlere verilecekleri hazırlamaya

merak ettim soda ne için?

şimdi de bebek şekeri olayını halletmeye çalışıyorum arkadaşım yapıcak... onunla görüşüyorum model belirliyoruz... takı yastığı-bebek şekeri vs...

bu tükettiğimiz soda varya... gazı uçunca anne sütünden önce 1 çay kaşığı bebeğe verildiğinde gaz sorunu yaşamıyormuş.... keza nar suyu da aynı şekilde (tecrübe edenlerden aldığım bilgi bu yönde)... doğal nar suyu bulamıycağımız için bizim tercihimiz soda vermekten yana oldu... işe yaramasa bile bebek gaz sorunu yaşadığında kimyon baharatını suda açıp, yine bikaç damla ağzına damlatmak yeterli oluyomuş... bilginize

aşağı yukarı beli oluyo ama tam ilmek sayamadım, bi de dikişleri nerden tam kestiremedim sanırım omuzlardan dikilmiş değil mi? çoook teşekkürler.

RNA TASARIM

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…