2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayy canım yaa inş biran önce bebegini kucagına alırsın doya doya koklarsın...dualrımız seninle...

amin canım Allah gönlüne göre versin inş.

ohhh oohhh maşşallahh ne güzel şeyler bunlar.güle güle kullanın inş...El emeği ,göz nuru

canım ben ilk kızıma slikon almıştım gayet de iyidi.bun da da nuk silikon alıcam yine.

soda ve nar suyunu bilmiyordum.kimyonu biliyorum .bizzat şahit de olmuştum.yeğenim sancıdan cırlarken,kimyonlu su vermişlerdi,yarım saat içinde pırtlatıp uykuya dalmıştı kuzu.

soda tuzlu olmaz mı bebeğe göre,o tuz zararlı olur gibi geldi bana.

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Navy Printed kızlar bu elbiseyi aldım geçen nasıl bide üstüne hırka aldım ama onu nette göremedim sizce nasıl
çok beğendim.düz taban sandaletlerle de çok güzel olur.
güzel bir liste.yalnız ben geceliği tercih etmiyorum.pijama çok daha rahat bence.normal doğumu bilmem de.sezaryen için rahat oluyor yani.bebek için de 1 penye battaniye yetersiz bence 1 veya 2 tane daha alınabilir.göğüs kremi için de kesinlikle Lansinoh çok iyi.

güle güle kullanın canım annen ve yengenin de ellerine sağlık

hee... sıcak sıcak yıkan da duşta doğur sonra... töbe töbeee.... Allah korusun kız sıcak su sıkıntı yaratır...

ya evet kasılıyorum her banyodan sonra tansiyonuma ne oluyorsa bayılacak gibi oluyorum ama alışkanlık soğukla da yıkanamıyorum

kararlaştırdılarda önemli olan meclise gitmesi ve bian önce tatile girmeden yasalaşması....allahımmmm inşallahhhhhh

inşaallah allahım ne olur ne olur lütfeeeennnnn

:))
bize musade hanımlar hazırlanıp namaz kılıp cıkalım ınsll dua edin olurmu bbegım donmus olsun hersey ıı olsun ınsl cosa cosa geleleım dr dann ınslll dua ıle hayırlsı cuma larrrrrrrr

maaşallah size o zaman allah bozmasınn

buz dolabı poşeti mi? küçük dye mi başka bir nedeni var mı? hepsini beraber koysak valize olmaz mı ki

çook güzeeell güle güle giinsin minnoş

ben öpmem yaa ama neselendim ne yalan soyleyeyım

olmaz vallaa öpüjeeemmm.. dün bir karikatür vardı... başbakanımızdan gençlere yazılı mesaj.. öpmek de yasak yazıyordu neyse öpmeyeyim o zaman en iyisii

cnm ben acıbademe gidiyorum orda her kontrolde renkli gösteriyor bebeğimizi doktor.bir zararı olsa kullanmaz bu kadar çok diye düşünüyorum

aa acıbadem hangisi??

bana kauçuk aldırdılar canım

amn amin amin canım, allah gönlümüze göre versin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

kimyon baharat acaba belli bir yaştan önce yasak değil mi

yha kızlar dalan mı dalın mı alım yha puffffffff yoksa karbonatmı

Dalan canım.Bununla ilgili bir çok yazı okudum. Alerjik bebekler için bile dalanı önermişler.Sabun tozu kimyasal içeriği olmayan tek deterjan türü.Onun için lekeleri falan çıkartmaz ve beyatlatmaz camasırları.ama daha öncede belirtmiştim.Az koy cunku iz kalıyor.

güzel bir liste.yalnız ben geceliği tercih etmiyorum.pijama çok daha rahat bence.normal doğumu bilmem de.sezaryen için rahat oluyor yani.bebek için de 1 penye battaniye yetersiz bence 1 veya 2 tane daha alınabilir.göğüs kremi için de kesinlikle Lansinoh çok iyi.

Sezeryan için bilemicem tabi ama normal doğumun olmazsa olmazı gecelik.Ama bence sende bır tane al pazardan yanında bulunsun.Ozellıkle sezeryan olan kişiler geceliğin daha rahat olduğunu ozellıkle tuvalette rahat ettıklerını soylemısler.Birde kanama kontrolü falan var.Tabi sen bilirsin

Canım allahım yardımcın olsun tez zamanda bebişini kucağına alırsın inş

Duyarmıyız ki izne çıkmadan 24 hafta oldu diye pek sanmıyorum artıkkınn yaa Bi onaylayamadılar şu kararı yaaa

haklısın kanama kontrolünde gecelik olsa daha rahat olur ama gecelik giysem rahat edemem hastanede sanki.olmazsa yanımda bulundurabilirim.

dualarımız seninle tatlım

bilmemki.. sonuçta 2 damla bişey... kimyon da çok lezzetli bişey değil ona bakılırsa

haklısın kanama kontrolünde gecelik olsa daha rahat olur ama gecelik giysem rahat edemem hastanede sanki.olmazsa yanımda bulundurabilirim.

Bencede:)
kanama kontrolu ne yaaaaa

Doğumdan sonra hemşireler sık sık kanamanı kontrol ediyorlamıs onun içinde gecelik önermiştim arkadaşa.Pijamayı indir kaldır problem olabilir diye.

az önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi olacak 2. ismi hala yok kuzumun.ben de kayınpederin ismini yazdırdım.
yanında da bir sürü hediye yollamışlar,bayıldım.kahve kokusuyla açtım kargoyu.kuru kahveci mehmet efendiden kahve,3 adet çikolata kaplı badem şekeri,kalem,anahtarlık,balon...bir sürü şey.
düşünürseniz siz de yaptırın derim.hatıra.
foto biraz kötü ama idare edin artık.

Eklentiler

• $IMG_1106.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

ne kadar da güzelmiş,güzel düşünmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…