canım niye panik yaptınki,sadece bakıyorlar can acımıyor yani.tabi utanma dersen insan artık pek utanmıyor alışıyor yaniay bide omu varr :18::18::18::18::18::18:
dogurmuycam bennn
az önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi olacak 2. ismi hala yok kuzumun.ben de kayınpederin ismini yazdırdım.
yanında da bir sürü hediye yollamışlar,bayıldım.kahve kokusuyla açtım kargoyu.kuru kahveci mehmet efendiden kahve,3 adet çikolata kaplı badem şekeri,kalem,anahtarlık,balon...bir sürü şey.
düşünürseniz siz de yaptırın derim.hatıra.
foto biraz kötü ama idare edin artık.
ay bide omu varr :18::18::18::18::18::18:
dogurmuycam bennn
:2:
ayyy çok cici bu...
adıyla yaşasın inşallah paşa...
altın dimi bu? link paylaşırmısın karabiberim...
canım niye panik yaptınki,sadece bakıyorlar can acımıyor yani.tabi utanma dersen insan artık pek utanmıyor alışıyor yani
tamam o zaman tosunpaşa kalsın orda.... söyle çıkma oğlum de
az önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi olacak 2. ismi hala yok kuzumun.ben de kayınpederin ismini yazdırdım.
yanında da bir sürü hediye yollamışlar,bayıldım.kahve kokusuyla açtım kargoyu.kuru kahveci mehmet efendiden kahve,3 adet çikolata kaplı badem şekeri,kalem,anahtarlık,balon...bir sürü şey.
çok sağol canım.cümlemizinki inşallah
evet canım altın.fiyatı da iyi.
myra gold dan sipariş verdim canım.link paylaşırım da açılmayacak topikte biliyorum.sitede çocuk takıları altında bebek iğneleri bölümünden ulaşabilirsin.
hatta sen istanbuldasın yerinden de alabilirsin.
çok beğendim.düz taban sandaletlerle de çok güzel olur.
güzel olurda ben converse giyorum canım daha rahat ediyorum
Çok güzelmiş cnm çok beğendim sağlıkla kullansn inş allah nazarlardan korusun nerde yaptırdın bıde altın mı
offffffffffffff... siteye bayıldım... 2 dk içinde tonlarca şey buldum alıcak :18::18::18:
keşke çalışıyo olsaydım yaaaherbirinden alırdım kızıma...
bende temmuz annesi olacaktım ancak erken dogum yaptım.24.haftada başlayan plasenta
prevya totalis(plasentanın rahim ağzını
tam kapatması,eşin aşağıda olması)
kabusu 29.haftaya kadar dinlenme ve
sürekli yatmayla kanama olmadan devam ediyordu.Ancak 29 haftada ilk
kanamamız oldu ve sonra 2 hafta
boyunca üniversite hastanesinde gün
aşırı kanamayla 31.haftaya kadar
gelmiştik kanamalar aktif olmuyordu ve
nts de herşey normaldi ancak 31+3 günlükken kanama durmadı ve
sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım yavrum doğduğunda ağlamamış
ve asfiksi olmuştu Allahtan üniversite
hastanesi olduğu için hemen yenidoğan
yoğunbakımda oksijen destek cihazına
bağlanmıştı ve 19 gundur kuvezdeyiz..
çokk güzelll maşallahaz önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
Cnm bıde son bı soru sorcam incemı oyle gozukmuo ama aklıma tkıldı
Eki Görüntüle 724636 Eki Görüntüle 724637 Eki Görüntüle 724638
Bakın az önce kargom geldi ve ne kadar mutlu oldum anlatamam....
Birazdan yükelemeye devam edeceğim çok ama çok mutlu oldum
kızıma emzik askısı yapıyoruzzz
Eki Görüntüle 725431
merhabalr biz geldikkk müjde getirik size paşamlaaa
çok sükür paşa dönmüşşşşşşşş
dr herseyımıze baktıhersey yolunda nts ye agladı sancı cıkmadı dıger sancılara norml vuduc alısacak dedı artık bundada 20 hazıran cıktı ama bısde regl tarıhımız e olan 5 temmuza cektıkk tahmını dogum tarıhınıı
paşam
45 cm
2866 gr
olmus dr ıı belsen dedı ayın 14 de buyrun dediikıpırdak oglum benım nts de uyuyormus hemsıre bayagı ugrastırdı en sonunda uyandıı tepıkledı durduu
bu aydada kasıyum yogurt,ayran,eynıre agrılık ver yoksam senden gıder dedıı 900 gr almısım vee 81,7 olmusumm 2 haftadaaa
hayırlısı ınsllll işte böle babamzı evde yemek yedıkk oturuyoruz bakalımmmmmmmmmmm
herkeslerı cok optukkkpaşamlaa
çok güzell düşünmüşün canımaz önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
çok güzel annesi.güle güle kullansın Ayliz
ipini çok uzun yapma sakın.Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?