2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
:2:
ayyy çok cici bu...
adıyla yaşasın inşallah paşa...
altın dimi bu? link paylaşırmısın karabiberim...

:2:

ayyy çok cici bu...
adıyla yaşasın inşallah paşa...
altın dimi bu? link paylaşırmısın karabiberim...

çok sağol canım.cümlemizinki inşallah
evet canım altın.fiyatı da iyi.

myra gold dan sipariş verdim canım.link paylaşırım da açılmayacak topikte biliyorum.sitede çocuk takıları altında bebek iğneleri bölümünden ulaşabilirsin.
hatta sen istanbuldasın yerinden de alabilirsin.

canım niye panik yaptınki,sadece bakıyorlar can acımıyor yani.tabi utanma dersen insan artık pek utanmıyor alışıyor yani

tamam o zaman tosunpaşa kalsın orda.... söyle çıkma oğlum de

ıyy ne bilim hoşlanmadim, ben 8 senelik evliyim hamileligime kadar 2 defa jinekologa gittim 1. spiral taktırmaya 2. spşral cıkarttırmaya

cıkmaz annesini dinler o tosuncuk

Çok güzelmiş cnm çok beğendim sağlıkla kullansn inş allah nazarlardan korusun nerde yaptırdın bıde altın mı

offffffffffffff... siteye bayıldım... 2 dk içinde tonlarca şey buldum alıcak :18::18::18:
keşke çalışıyo olsaydım yaaa herbirinden alırdım kızıma...

Çok güzelmiş cnm çok beğendim sağlıkla kullansn inş allah nazarlardan korusun nerde yaptırdın bıde altın mı

teşekkür ederim canım.
değişik ve orjinal ürünler hoşuma gider her zaman.
evet altın.myra gold diye site var canım ordan sipariş verebilirsin.istanbuldaysan yerinden de alabilirsin ama zaten kargo ücreti yok

offffffffffffff... siteye bayıldım... 2 dk içinde tonlarca şey buldum alıcak :18::18::18:
keşke çalışıyo olsaydım yaaa herbirinden alırdım kızıma...

evet çok güzeller gerçekten.
üzülme canım ben de çalışıyorum ama belli bir bütçeye kadar alabiliyorum sonuçta.
daha bir sürü eksiğimiz var hem.Allah yardımcımız olsun.

Cnm bıde son bı soru sorcam incemı oyle gozukmuo ama aklıma tkıldı

merhabalr biz geldikkk müjde getirik size paşamlaaa
çok sükür paşa dönmüşşşşşşşş
dr herseyımıze baktıhersey yolunda nts ye agladı sancı cıkmadı dıger sancılara norml vuduc alısacak dedı artık bundada 20 hazıran cıktı ama bısde regl tarıhımız e olan 5 temmuza cektıkk tahmını dogum tarıhınıı

paşam
45 cm
2866 gr
olmus dr ıı belsen dedı ayın 14 de buyrun dediikıpırdak oglum benım nts de uyuyormus hemsıre bayagı ugrastırdı en sonunda uyandıı tepıkledı durduu

bu aydada kasıyum yogurt,ayran,eynıre agrılık ver yoksam senden gıder dedıı 900 gr almısım vee 81,7 olmusumm 2 haftadaaa
hayırlısı ınsllll işte böle babamzı evde yemek yedıkk oturuyoruz bakalımmmmmmmmmmm

herkeslerı cok optukkkpaşamlaa

Anaaam 3-temmuz annemiz. Gözün aydın canım. Allah yardımcınız olsun inşaallah en yakın zamanda eve sağlıklı bebişinle dönmek ve güle güle buyütmek nasip olsun canım

çokk güzelll maşallah

Cnm bıde son bı soru sorcam incemı oyle gozukmuo ama aklıma tkıldı

benim de sipariş vermeden önce aklıma takılmıştı.iğnesi kalın mı,kıyafeti zedeler mi diye.sordum değil dediler sipariiş verdim ben de

uzunluğu yaklaşık 3 cm canım iğnenin.ucu da ne kalın ne ince .normal kalınlıkta.

maşallah paşana..
çok güzell düşünmüşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…