2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Çok hoş güle güle kullan:)

ay bide omu varr :18::18::18::18::18::18:

dogurmuycam bennn

Rahat ol sadece bakacak.Bende senin gibiyim 7 yıl doğurmadım.Ama işte KAÇIŞ YOK:)

suzannnnn hadi güle güle git iyi habrlerle gel paşanla :))
SAGOL CNM BENIMMM

güle güle gidin gelin.. ay bu arada 1 ayın altına düşmüşsünüzzz 27 gün diyo
EVET O BRI HAFTA onde olunca dı sımdı regl gore olana aldım enn ıı sı erken gelırsede bılmem artık dr sımdı dogsa sorun olmas ama zamnını beklmesı en ıı sı dedı
kıs annenı soymak lazımdı aha surdaykene ne ka dokturmus maaslalah ı gunlerde kullanın ınsll

oh sagol sun benım es ıse ytk odaısnı toparlyalım deıdm ona bıle ben karısmam nesı var dedı gıcıkk ama durr ben geende ona el attırmasını bılırımm

amın ınsll kımsenınkını cnm benımm

kızıma emzik askısı yapıyoruzzz
Eki Görüntüle 725431
bende ıstıyorum nasıl yaptınız bu boncuklar her yerde varmı yaaaaaa

maşallah paşana..

çok güzell düşünmüşün canım
cok sukur nısay cım cok mutluyummm cok sukurrrrrrrrrrrrrrrr

ay bide omu varr :18::18::18::18::18::18:

dogurmuycam bennn

öyle detaylı bakmıyor.tahmin ettiğin gibi.
soruyor kanaman nasıl diye.sonra üstten pedine bakıyor.kanamanın miktarına.hepsi bu.
ablamda öyle yapmışlardı.

bende ıstıyorum nasıl yaptınız bu boncuklar her yerde varmı yaaaaaa

ben istanbul - kadıköydeki boncukçularda harfli boncuk bulamadım... bursaya gittiğimizde de tonlarca takı malz satan yerlere gittik sadece bi yerde bulabildik... harfli boncuk bulman biraz zor olabilir belki ama yine de takı malz satan yerlere bakman lazım...

Canım güle güle kullansın maşallah
Nerden yaptırdın öğrenebilir miyim

gözün aydın canim , güzel haberlerrrle gelmişsin

koltuklarımı sıldım kıfılarnnı cıakrdım boll deterjanla suanda maknede temzlienyolar
dunden herseyı halltmsdm zten yarnda suprp sıldıkmı bıkacgun rahat edrm en azndan 1ay sonraya da temzlikci getrrtmeyı dusnuyorm ayy btsn su temzlik artık
dun kendımı yordgmdanmıdr bılmıyorm ama kasıklarımıa ara ara kramp ve malum bolgeme sızlama grdı hatta dogrcam sandm bı ara.
gecnce pek ılglnemdm doktora gtmedm. cnku ıstmyorm bu haftalrda gelmesını cok mınık daha

yavrum karnımda gerlesıp druyo bı ara dumduz oldu karnım yanlara dogru acıldı cok komikdi.
bacaklarımdakı catlaklar oldukca artmıs bı durumda hergun backlarmıda yaglıyorm artık oncedne dusdan dsa surerdım bacagıma. karın ve gogusle cok ılglendgmden orda bı sorun cıkmdaıd da unttgum bolegeler merhaba bızde burdayız dıye habr vermıs bana:)

aaa gerçekten çok hoş, iyi günlerinizde kullanın inşallah

canım niye panik yaptınki, sadece bakıyorlar can acımıyor yani.tabi utanma dersen insan artık pek utanmıyor alışıyor yani

aynen öyle :)

offffffffffffff... siteye bayıldım... 2 dk içinde tonlarca şey buldum alıcak :18::18::18:
keşke çalışıyo olsaydım yaaa herbirinden alırdım kızıma...

Aaah o çalışamamak benim de derdim bi iş denk gelemedi, okuduk okuduk da ne oldu puff... yaramı deştin yawf :/

RNA TASARM

Eki Görüntüle 725462

Son düzenleme:

maşşallahh bebişine

kızlar babamız ruyasında sımsıyah bı ata bınıyomus arkasında da ben varmısım. at bı saha kalkıyomus apartmnlar boyu kadar kocaman.. cok guzel bı ruyaydı dedı ınternette bakdık cok guzel yorumlar var erkek bebege ısaretmıs ısde mal mulk guc ve evladının salih iyi mertebede olmasına ısaretmıs cok mutlu oldm moral oldu acıkcası. hep kotumu ruya gorcez dımı.
Allah hayıra cıkarsın ınsallah

Benim eşimde bu sabah kalkar kalmaz ilkkez gördüm oğlumuzun doğduğunu gördüm rüyamda diye öperek uyandırdı beni çok komikti hali :)

Ohhh ohhhh maşallah neler neler yapmışlar.Ellerine sağlık onların
ElleRİnden öp benim için...El emeği göz nuru bambaşkadır.
Anneler candır,aşktır,hayattır,gözümüzün nurudur onlar (duygusala bağladım)
4 gündür görmüyorum ya annemi bu akşam göreceğim ALLAH'ım kısmet ederse

Duru kızçenin anası cevaplıyor:Daha yıkamadım kuzum
pazartesiden sonra yıkayacağım annem gelecek ben hallederim dedi
bir bakayım göreyim dedi.Pazartesi evin koltukları filan gelecek inşallah
annem de temizliğe gelecek onu bekliyorum kuşum

4 gündürmüü ben 1 ayı geçti görmeyeli amaa yarın gidicem yanınaaaa amaa pazar dönücem

Son düzenleme:

Ohhh ne güzel kuzum yatıp yuvarlan çok yorma kendini
hafif birşeyler seni yormayacak şeyler yap yeter.Ben hamile kaldığım
günden b eri insanlar gelmiyor bana:44::44::44::44:Kendi anem bile günü birlik
gelip gidiyor yatıya kalsa sanki ne olacak.Arkadaşlar kuzenler gelse yarım saattte
kalkıyorlar.OOOOO eskiden olsa bankada çalışırken kapıyı onlar açarlardı bana
Şimdi bir boşluktayım hepsine mesaj atıyorum çıkıp çıkıp gelin bana diye dışarıda buluşmayı
uygun görüyorlar.Bazısı da yazmış Duru dünyaya gelsin senden çıkmayacağız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…