az önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi olacak 2. ismi hala yok kuzumun.ben de kayınpederin ismini yazdırdım.
yanında da bir sürü hediye yollamışlar,bayıldım.kahve kokusuyla açtım kargoyu.kuru kahveci mehmet efendiden kahve,3 adet çikolata kaplı badem şekeri,kalem,anahtarlık,balon...bir sürü şey.
düşünürseniz siz de yaptırın derim.hatıra.
foto biraz kötü ama idare edin artık.
ay bide omu varr :18::18::18::18::18::18:
dogurmuycam bennn
SAGOL CNM BENIMMMsuzannnnn hadi güle güle git iyi habrlerle gel paşanla :))
EVET O BRI HAFTA onde olunca dı sımdı regl gore olana aldım enn ıı sı erken gelırsede bılmem artık dr sımdı dogsa sorun olmas ama zamnını beklmesı en ıı sı dedıgüle güle gidin gelin.. ay bu arada 1 ayın altına düşmüşsünüzzz 27 gün diyo
kıs annenı soymak lazımdı aha surdaykene ne ka dokturmus maaslalah ı gunlerde kullanın ınsllbugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr
oh sagol sun benım es ıse ytk odaısnı toparlyalım deıdm ona bıle ben karısmam nesı var dedı gıcıkk ama durr ben geende ona el attırmasını bılırımmçok şükür kızımın kıyafetlerinin son partisi de ütülendi... çantamız da artık hazır... çektik fermuarı kapadık gitti...
soda-hurma-zemzem eksik şimdilik çantamızda onu da zaten babişko bi şekilde halleder... 10 dk lık iş...
sırtım çok ağrıdı... bide girdim duş aldım ohhh miss.... şimdi miskinlik yapmaya başladık bile...
yarın da bi arkadaşım gelicek şehir dışından... evimiz maşallah ayaklanmış... kocişim evi toparladı, yarın da süpürüp silicekmiş sağolsun... bakalım arkadaşım yatıya kalıcakmı onu bilmiyorum tabiki... yiyecek bişiler hazırlamak lazım...
amın ınsll kımsenınkını cnm benımmya evet kasılıyorum her banyodan sonra tansiyonuma ne oluyorsa bayılacak gibi oluyorum ama alışkanlık soğukla da yıkanamıyorum
inşaallah allahım ne olur ne olur lütfeeeennnnn
:))
maaşallah size o zaman allah bozmasınn
buz dolabı poşeti mi? küçük dye mi başka bir nedeni var mı? hepsini beraber koysak valize olmaz mı ki
çook güzeeell güle güle giinsin minnoş
olmaz vallaa öpüjeeemmm.. dün bir karikatür vardı... başbakanımızdan gençlere yazılı mesaj.. öpmek de yasak yazıyordu neyse öpmeyeyim o zaman en iyisii
aa acıbadem hangisi??
bana kauçuk aldırdılar canım
amn amin amin canım, allah gönlümüze göre versin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
kimyon baharat acaba belli bir yaştan önce yasak değil mi
bende ıstıyorum nasıl yaptınız bu boncuklar her yerde varmı yaaaaaakızıma emzik askısı yapıyoruzzz
Eki Görüntüle 725431
cok sukur nısay cım cok mutluyummm cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrmaşallah paşana..
çok güzell düşünmüşün canım
ay bide omu varr :18::18::18::18::18::18:
dogurmuycam bennn
bende ıstıyorum nasıl yaptınız bu boncuklar her yerde varmı yaaaaaa
az önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi olacak 2. ismi hala yok kuzumun.ben de kayınpederin ismini yazdırdım.
yanında da bir sürü hediye yollamışlar,bayıldım.kahve kokusuyla açtım kargoyu.kuru kahveci mehmet efendiden kahve,3 adet çikolata kaplı badem şekeri,kalem,anahtarlık,balon...bir sürü şey.
çok beğendim.düz taban sandaletlerle de çok güzel olur.
güzel olurda ben converse giyorum canım daha rahat ediyorum
bende converse bıde lacoste babet takılıyorm baska seylerde rahat edmyorm ınankı.
merhabalr biz geldikkk müjde getirik size paşamlaaa
çok sükür paşa dönmüşşşşşşşş
dr herseyımıze baktıhersey yolunda nts ye agladı sancı cıkmadı dıger sancılara norml vuduc alısacak dedı artık bundada 20 hazıran cıktı ama bısde regl tarıhımız e olan 5 temmuza cektıkk tahmını dogum tarıhınıı
paşam
45 cm
2866 gr
olmus dr ıı belsen dedı ayın 14 de buyrun dediikıpırdak oglum benım nts de uyuyormus hemsıre bayagı ugrastırdı en sonunda uyandıı tepıkledı durduu
bu aydada kasıyum yogurt,ayran,eynıre agrılık ver yoksam senden gıder dedıı 900 gr almısım vee 81,7 olmusumm 2 haftadaaa
hayırlısı ınsllll işte böle babamzı evde yemek yedıkk oturuyoruz bakalımmmmmmmmmmm
herkeslerı cok optukkkpaşamlaa
masallah hersey yolnda ne guzel.
Bencede:)
Doğumdan sonra hemşireler sık sık kanamanı kontrol ediyorlamıs onun içinde gecelik önermiştim arkadaşa.Pijamayı indir kaldır problem olabilir diye.
annemde elbıse gecelık onerdı bana tecrubelı olrak 2tane ole var ıkı tane kparı pjama tkımım var yeter saınırım
dr herseyımıze baktıhersey yolunda nts ye agladı sancı cıkmadı dıger sancılara norml vuduc alısacak dedı artık bundada 20 hazıran cıktı ama bısde regl tarıhımız e olan 5 temmuza cektıkk tahmını dogum tarıhınıı
paşam
45 cm
2866 gr
olmus dr ıı belsen dedı ayın 14 de buyrun dediikıpırdak oglum benım nts de uyuyormus hemsıre bayagı ugrastırdı en sonunda uyandıı tepıkledı durduu
bu aydada kasıyum yogurt,ayran,eynıre agrılık ver yoksam senden gıder dedıı 900 gr almısım vee 81,7 olmusumm 2 haftadaaa
hayırlısı ınsllll işte böle babamzı evde yemek yedıkk oturuyoruz bakalımmmmmmmmmmm
Suzancım dün forumda en son senle konuştum ya. bütün gece rüyamda senle uğraştım
canım niye panik yaptınki, sadece bakıyorlar can acımıyor yani.tabi utanma dersen insan artık pek utanmıyor alışıyor yani
offffffffffffff... siteye bayıldım... 2 dk içinde tonlarca şey buldum alıcak :18::18::18:
keşke çalışıyo olsaydım yaaaherbirinden alırdım kızıma...
paşam
45 cm
2866 gr
bugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr
Duru kızçenin anası sana bir sorum olacak :) Bu bebekonforun ahşap beşik içine konan organik uyku setinden sende almıştın yanılmıyorsam.Onu yıkadın mı?yıkadıysan nasıl yıkadın? sonuç nasıl oldu bozulur mu acaba :44:
Ohhh ohhhh maşallah neler neler yapmışlar.Ellerine sağlık onların
ElleRİnden öp benim için...El emeği göz nuru bambaşkadır.
Anneler candır,aşktır,hayattır,gözümüzün nurudur onlar (duygusala bağladım)
4 gündür görmüyorum ya annemi bu akşam göreceğim ALLAH'ım kısmet ederse
çok şükür kızımın kıyafetlerinin son partisi de ütülendi... çantamız da artık hazır... çektik fermuarı kapadık gitti...
soda-hurma-zemzem eksik şimdilik çantamızda onu da zaten babişko bi şekilde halleder... 10 dk lık iş...
sırtım çok ağrıdı... bide girdim duş aldım ohhh miss.... şimdi miskinlik yapmaya başladık bile...
yarın da bi arkadaşım gelicek şehir dışından... evimiz maşallah ayaklanmış... kocişim evi toparladı, yarın da süpürüp silicekmiş sağolsun... bakalım arkadaşım yatıya kalıcakmı onu bilmiyorum tabiki... yiyecek bişiler hazırlamak lazım...
Canım güle güle kullansın maşallah
Nerden yaptırdın öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?