az önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi olacak 2. ismi hala yok kuzumun.ben de kayınpederin ismini yazdırdım.
yanında da bir sürü hediye yollamışlar,bayıldım.kahve kokusuyla açtım kargoyu.kuru kahveci mehmet efendiden kahve,3 adet çikolata kaplı badem şekeri,kalem,anahtarlık,balon...bir sürü şey.
düşünürseniz siz de yaptırın derim.hatıra.
foto biraz kötü ama idare edin artık.
teşekkür ederiz teyzesiaaa gerçekten çok hoş, iyi günlerinizde kullanın inşallah
Kuzummm b enim bayıldım çok güzel bir hediye olacak bebeişine
nerede yaptırdın?Benim baktıklarım hem adsızdı ama bu çok çok güzel
Ben de istiyorum aynısından kızçeme
daha öğrenecek çookk şey var çoookkşimdi de bebek şekeri olayını halletmeye çalışıyorum arkadaşım yapıcak... onunla görüşüyorum model belirliyoruz... takı yastığı-bebek şekeri vs...
bu tükettiğimiz soda varya... gazı uçunca anne sütünden önce 1 çay kaşığı bebeğe verildiğinde gaz sorunu yaşamıyormuş.... keza nar suyu da aynı şekilde (tecrübe edenlerden aldığım bilgi bu yönde)... doğal nar suyu bulamıycağımız için bizim tercihimiz soda vermekten yana oldu... işe yaramasa bile bebek gaz sorunu yaşadığında kimyon baharatını suda açıp, yine bikaç damla ağzına damlatmak yeterli oluyomuş... bilginize
sağol canımm iş yerindeki son haftasonum olucak o yüzden iyi olucak gerçektencanlar iyi haftasonları mucxx
çok güzelmiş tatlım. nerden yaptırdın. bende eşime sorayım yaptırırım belki. çok hoşuma gittiaz önce kargo geldi ve Allah'ın izniyle doğunca kuzucuğuma takacağım isim yazılı maşallah iğnesi siparişim geldi.
ilk ismi rahmetli kayınpederimin ismi olacak 2. ismi hala yok kuzumun.ben de kayınpederin ismini yazdırdım.
yanında da bir sürü hediye yollamışlar,bayıldım.kahve kokusuyla açtım kargoyu.kuru kahveci mehmet efendiden kahve,3 adet çikolata kaplı badem şekeri,kalem,anahtarlık,balon...bir sürü şey.
düşünürseniz siz de yaptırın derim.hatıra.
foto biraz kötü ama idare edin artık.
koltuklarımı sıldım kıfılarnnı cıakrdım boll deterjanla suanda maknede temzlienyolar
dunden herseyı halltmsdm zten yarnda suprp sıldıkmı bıkacgun rahat edrm en azndan 1ay sonraya da temzlikci getrrtmeyı dusnuyorm ayy btsn su temzlik artık
dun kendımı yordgmdanmıdr bılmıyorm ama kasıklarımıa ara ara kramp ve malum bolgeme sızlama grdı hatta dogrcam sandm bı ara.
gecnce pek ılglnemdm doktora gtmedm. cnku ıstmyorm bu haftalrda gelmesını cok mınık daha
yavrum karnımda gerlesıp druyo bı ara dumduz oldu karnım yanlara dogru acıldı cok komikdi.
bacaklarımdakı catlaklar oldukca artmıs bı durumda hergun backlarmıda yaglıyorm artık oncedne dusdan dsa surerdım bacagıma. karın ve gogusle cok ılglendgmden orda bı sorun cıkmdaıd da unttgum bolegeler merhaba bızde burdayız dıye habr vermıs bana:)
çok güzel çeşitler varmışş.çok sağol canım.cümlemizinki inşallah
evet canım altın.fiyatı da iyi.
myra gold dan sipariş verdim canım.link paylaşırım da açılmayacak topikte biliyorum.sitede çocuk takıları altında bebek iğneleri bölümünden ulaşabilirsin.
hatta sen istanbuldasın yerinden de alabilirsin.
4 gündürmüü ben 1 ayı geçti görmeyeli amaa yarın gidicem yanınaaaaamaa pazar dönücem
çok güzelmiş tatlım. nerden yaptırdın. bende eşime sorayım yaptırırım belki. çok hoşuma gitti
bugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr[/QU
çoook güzeller
güzel günlerde kulllann
teşekkür ederiz teyzesi
teşekkür ederiz
myra gold diye bir site var canım ordan verdim siparişi,beklediğimden de iyi çıktı.çok memnun kaldım.
ama sen kızçe yazdır
Affedersin kuzum boş boğazlık yaptım galiba
Kıracağım kafamı
o da gayet güzel olur zaten.çok beğendim.düz taban sandaletlerle de çok güzel olur.
güzel olurda ben converse giyorum canım daha rahat ediyorum
gözünaydın canım dönmüş bebeğin,hem de güzel haberler almışsın.merhabalr biz geldikkk müjde getirik size paşamlaaa
çok sükür paşa dönmüşşşşşşşş
dr herseyımıze baktıhersey yolunda nts ye agladı sancı cıkmadı dıger sancılara norml vuduc alısacak dedı artık bundada 20 hazıran cıktı ama bısde regl tarıhımız e olan 5 temmuza cektıkk tahmını dogum tarıhınıı
paşam
45 cm
2866 gr
olmus dr ıı belsen dedı ayın 14 de buyrun dediikıpırdak oglum benım nts de uyuyormus hemsıre bayagı ugrastırdı en sonunda uyandıı tepıkledı durduu
bu aydada kasıyum yogurt,ayran,eynıre agrılık ver yoksam senden gıder dedıı 900 gr almısım vee 81,7 olmusumm 2 haftadaaa
hayırlısı ınsllll işte böle babamzı evde yemek yedıkk oturuyoruz bakalımmmmmmmmmmm
herkeslerı cok optukkkpaşamlaa
yok yok yapmıycam... uçlarındaki parçaları henüz yok... bide bunu 6 ay sonrası için düşündüm... bakalım kullanmasa bile süs olarak asarım bi yere
çok güzel olmuş da bende de takıntı var işte.boncuklarını ağzına alıp koparırsa,dişleri de çıkınca çok sağlam oluyor valla koparabiliyorlar kolayca.gerçi bana da bakma.kızımın bütün yeleklerinden düğmelerini sökmüş biriyim ben.annem şimdi artık bu çocuğa düğmesiz birşey giydirme normal büyüt biraz diye kızıyor.
tşkler cnm benim evimen girdi
umarım hepiniz iyisinzdir canlarım,
ben iyim şükür ama bebeğim halen daha küvezdehergün 10dk gösteriyorlar sadece çok minik ama çok tatlı.
ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma
tekrar geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah çok zararınız yoktur
Kız bayıldım ne ciciler böyleeeee....Çok sağolasın kuzum benimmm
en azından bikaç gün kesik değil canım. gecede olsa gelicekmiş.ağlama seeennnbiz homur hhomur anne ve ogul eve geldik ,
sularimiz kesikboru patlamıs gece 2 de gelcekmiş , pöff napıcaz bu sıcakta yaaaa
sağolun hepinizden Allah razı olsun.sadece söz değil davranışları da can sıkıyor.
kıskanmıyorum ama ablama ve yengeme daha bir ilgiliydi hamileyken.
ben hiç naz yapmadım,canım şunu çekti yapar mısın demedim,eski halimdeymiş gibi devam ediyorum evimin işine de,herşeye de.
sona yaklaşıyoruz ama ilgisizliği buaralar batıyor gerçekten.
ama suç bende tabi yapacaktım naz ,olmadı böyle.
hakkınızı helal edin,kafanızı şişirdim.
Yavrum kusuruma bakma geçmişi okudum da herkes sormuş zaten
ben de yinelemişimHAhahahah kızçe di mi
Kızım büyüyünce adını bile unutacak bu gidişle
Rahmimi düştüğü andan beri naneli lokumum,kurabiyem derdim
Cinsiyet belli olunca kızçe demeye başladım
Duru zaten 4 haftalıkken koymuştuk.Cinsiyet belli değildi
ama biz kız ismini bulmuştuk erkeğe isim bulmak çok zor da:44::44::44:
Yariminnnnnn dediği gibi alınacak çok şey var bu sitede.Bu güzel
ayrıntıyı nasıl kaçırırım ben yazık bana.Çok sağol minik kuşummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?