2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kuzummm b enim bayıldım çok güzel bir hediye olacak bebeişine
nerede yaptırdın?Benim baktıklarım hem adsızdı ama bu çok çok güzel
Ben de istiyorum aynısından kızçeme

aaa gerçekten çok hoş, iyi günlerinizde kullanın inşallah
teşekkür ederiz teyzesi

Kuzummm b enim bayıldım çok güzel bir hediye olacak bebeişine
nerede yaptırdın?Benim baktıklarım hem adsızdı ama bu çok çok güzel
Ben de istiyorum aynısından kızçeme

teşekkür ederiz

myra gold diye bir site var canım ordan verdim siparişi,beklediğimden de iyi çıktı.çok memnun kaldım.
ama sen kızçe yazdır

daha öğrenecek çookk şey var çoookk
canlar iyi haftasonları mucxx
sağol canımm iş yerindeki son haftasonum olucak o yüzden iyi olucak gerçekten
çok güzelmiş tatlım. nerden yaptırdın. bende eşime sorayım yaptırırım belki. çok hoşuma gitti

slm cnm kendini ağır işlerle ayakta kalarak yorma.bende 2 hafta önce ev temizliği,kışlık bezelye ayıkla, yemek derken dinlenemedim gece boyu bel ağrısı ,kasık ağrıcı ve bu agrılar bacağıma kramp olarak 2 gün yürüyemedim kalkamadım.benim bir tanıdığım hamileliğinde cam silme halı temizlik yapıyormuş hep 7 aylıkken bebeğini doğurdu.bebeği 1,5 ay küvezde kaldı.normalde haziran annesi ama martta doğum yaptı.şuan çocuğu evde ama hep gözetim altında.bu aylar artık dikkat edelim kendimize.sıkıntılı zamanlar.ben çok yorulmamaya çalışıyorum.drumda beni uyardı.bırak temizliği bir kadın tut para sağlıktan önemli değil yani.benim bacaklarımda önceden çatlak vardı şimdide.karnımda şuan birşey yok.doğuma kadar inş olmaz.

çok güzel çeşitler varmışş.
büyük ihtimalle bursadaki kuyumculardan da rahtalıkla bulurum diye düşünüyorum. burdan modellere bakayım fikrim olsun. eşimde kabul ederse oğluşuma bende yaptırayım bir tane

çok güzelmiş tatlım. nerden yaptırdın. bende eşime sorayım yaptırırım belki. çok hoşuma gitti

sağol tatlım.internetten verdim siparişi myra gold diye bir site.
aylar öncesinden bulmuştum bunu ama sipariş vermedim bir türlü acaba nasıldır diye.
eşim de başta çok tereddüt etti ,göründüğü gibi değildir diye ama gelince benden çok kendisi bayıldı

teşekkür ederiz teyzesi

teşekkür ederiz

myra gold diye bir site var canım ordan verdim siparişi,beklediğimden de iyi çıktı.çok memnun kaldım.
ama sen kızçe yazdır

Yavrum kusuruma bakma geçmişi okudum da herkes sormuş zaten
ben de yinelemişimHAhahahah kızçe di mi
Kızım büyüyünce adını bile unutacak bu gidişle
Rahmimi düştüğü andan beri naneli lokumum,kurabiyem derdim
Cinsiyet belli olunca kızçe demeye başladım
Duru zaten 4 haftalıkken koymuştuk.Cinsiyet belli değildi
ama biz kız ismini bulmuştuk erkeğe isim bulmak çok zor da:44::44::44:
Yariminnnnnn dediği gibi alınacak çok şey var bu sitede.Bu güzel
ayrıntıyı nasıl kaçırırım ben yazık bana.Çok sağol minik kuşummmmm

ayy ne güzel bebişin dünyaya gelmiş inşallah tez zamanda da kucağına alırsın dualarım sizinle

biz homur hhomur anne ve ogul eve geldik ,

sularimiz kesik boru patlamıs gece 2 de gelcekmiş , pöff napıcaz bu sıcakta yaaaa

Suzancım bebeğinin iyi olduğuna ve döndüğüne çok sevindim sen hep normal doğum istiyordun çünkü. Maşallah oğluşuna. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah

biz homur hhomur anne ve ogul eve geldik ,

sularimiz kesik boru patlamıs gece 2 de gelcekmiş , pöff napıcaz bu sıcakta yaaaa
en azından bikaç gün kesik değil canım. gecede olsa gelicekmiş.ağlama seeennn bak oğlunda üzülürrrr

benim annemde böyle geçen gece gezmekten geldi ütüyü niye yapmadın diye bi bağırdı allah günah yapmasın sinirimden çatladım hala iş bekliyor benden neyse etimi keser kasaba minnet etmem yapıyor iş ama söylenmeden de duramıyor nasıl gıcık oluyorum bilemezsiniz

Biz de kız olacağını öğrendiğimiz gün koyduk Duru ismini:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…