bugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr
eğer bebiş emmezse hastanede mama veriyorlar diye biliyorum ben. yani öyle duydum hep. gerek olurmu ki mama almaya bilemedimkızlar hastane çantasına milupa vb mama koycak mısınız her ihtimale karşı?
eğer bebiş emmezse hastanede mama veriyorlar diye biliyorum ben. yani öyle duydum hep. gerek olurmu ki mama almaya bilemedim
kızlar hastane çantasına milupa vb mama koycak mısınız her ihtimale karşı?
az önce bi sürü bişeyler yazmıştım ama iş yerinde 2 dir sigortalar atıyor gıcık oldummm. gitti bütün yazdıklarımm
aklımda kalanları yazayım bari yeniden.
Suzancım Alperenin iyi olmasına çook sevindim. İnşallah böyle güzel güzel büyümeye devam eder sağlıkla gelir paşan
Paradokss Ece nin kıyafetlerine bayıldıımm. Kızlaraın örgüleri daha bir şirin oluyorbenim oğlumunda var örgüleri ama bunlar daha çok gözümde
Karabiberimm iyiki o altın iğneyi paylaştın çookk hoşuma gitti.
eşime söylemekten vazgeçtim bunu. şimdi doğum iznine ayrılıcam maddi açıdan biraz sıkışıcaz. alır yine sağolsun ama bu seferde bunalım yapar ben bişeye yetemiyorum nasıl bakçam ben size diye.
bende bi plan yaptım kardeşimi aradım söyledim ona.annemelere çaktırmadan söylicek ben ablama bunu beğendim yeğenime bunu takmak istiyorum dicek.
kardeşiminde hoşuna gitti teyzesinden hatıra olucak diye. bakalım annemler ne dicek bu duruma
lyre cim senin notlarının ilkini bulamadım ben sanırım sadece yadırmışım kaydetmemişim. taratıp göndermeyi denicem
kızlar hastane çantasına milupa vb mama koycak mısınız her ihtimale karşı?
kızlar babamız ruyasında sımsıyah bı ata bınıyomus arkasında da ben varmısım. at bı saha kalkıyomus apartmnlar boyu kadar kocaman.. cok guzel bı ruyaydı dedı ınternette bakdık cok guzel yorumlar var erkek bebege ısaretmıs ısde mal mulk guc ve evladının salih iyi mertebede olmasına ısaretmıs cok mutlu oldm moral oldu acıkcası. hep kotumu ruya gorcez dımı.
Allah hayıra cıkarsın ınsallah
bence gerek yok almaya. eğer sonradan emmezse doymazsa alınır. hem her bebek bir olmuyor ki.aynı zamanda doğum yapan 2 arkadaşım var.biri hiç emzirememiş mama veriyormuş mecburen. diğeride gayet güzel emiyor dedi. hiç mama vermemiş. yetiyormuşta sütü. bazı ihtiyaçları yaşamadan bilmek zor.Bilmiyorum ki :S mayıs annelerine baktım da çogu bebeğin doymamasında şikayet ediyor o yüzden kafam karıştı :S
yok canım zor durumda kalmam büyük ihtimalle.Ayyy canım benim kıyamam.
Fesatlık yok içimde napayım.isteyen herkes alsın taksın isterim.saklamam ,değişik birşey olduğu için paylaştım herkesle :)
Hoşuna gitmesine sevindim ama seni zor duruma sokarsa bu durum üzülürüm.
Planın iyi bence.çaktırma kimseyetıkır tıkır işler İnş. :))))
bende öyle biliyordum. emin oldum şuandahastanede verıyorlar cnmm
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Navy Printed kızlar bu elbiseyi aldım geçen nasıl bide üstüne hırka aldım ama onu nette göremedim sizce nasıl
canım bugun devlet hastanesine ayrıntılı ultrasona girdim başı kilosu haftasıyla uyumlu karın çevresi sadece 1 hafta geriden geliyo sıkıntı yok kilosuda 1630 gr olmuş dedi rabbime binlerce şükürler olsun rabbim herkesin evladına sağlık versin
Bebişin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işi bitti.Şimdi sıra battaniyelerin yatak koruyucunun havlusunun ve alt açmasının yıkanmasında.Bugün park yatağımız ve arabayla pusetimiz geliyormuş kargodan.Yavaş yavaş işim bitiyor galiba.Geriye bir ev temizliği kalıyor ki onuda birini tutacağım mecburen.Artık haziran 15 ten sonra düşünüyorum.
yoruldum yaw:)
bende hepsini bitirmiştim amaaa ,
eve giren hırsızlar karıstırdıklari için hepsini tekrar yıkadim , dun aksam biraz utuledim kalanida bu aralar halledicem
Gözünaydın ne güzel şeyler duymuşsun.
ne kadar iyi bir kuzenin varmış,her kuzen yapmaz.
sezaryen yanlısı doktorlar böyle işte.bana önceki doktorumu hatırlattı.normal düşünüyorsan mutlaka başka bir doktora da danış.
bence git boşveer ,kendi keyfini düşün
iyiyiz canım bir sorunumuz yok allaha şükür
annen ne dediki canım?anneler ne dese de kıyamaz ya,çözülür mutlaka merak etme.
ay canım benim merak etme çıkar yakında küvezden.ne miniktir şimdi o.
canlar iyi haftasonları mucxx
sağol tatlım.internetten verdim siparişi myra gold diye bir site.
aylar öncesinden bulmuştum bunu ama sipariş vermedim bir türlü acaba nasıldır diye.
eşim de başta çok tereddüt etti ,göründüğü gibi değildir diye ama gelince benden çok kendisi bayıldı
Canım lazım olursa hastane kantininden de alabiliriz diye ben almıyorum.Yoksa bir işimize yaramaz.
benim annemde böyle geçen gece gezmekten geldi ütüyü niye yapmadın diye bi bağırdı allah günah yapmasın sinirimden çatladım hala iş bekliyor benden neyse etimi keser kasaba minnet etmemyapıyor iş ama söylenmeden de duramıyor nasıl gıcık oluyorum bilemezsiniz
Valla kırılıyorum bu ara. Bu halimi hiç görmüyor gibi geliyor bana.
Ev işini yapıyorum hala Allah'A şükür.
Doğuma yakın Temizlik zamanı birkaç gün önceden gelir perdeleri yıkarız sonra temizlik başlar diyordu ama kırıldığımdan beklemeyeceğim.
Önden yıkıcam ben perdeleri.eşim sağ olsun yardımcı olur diye düşünüyorum.
Valla kırılıyorum bu ara. Bu halimi hiç görmüyor gibi geliyor bana.
Ev işini yapıyorum hala Allah'A şükür.
Doğuma yakın Temizlik zamanı birkaç gün önceden gelir perdeleri yıkarız sonra temizlik başlar diyordu ama kırıldığımdan beklemeyeceğim.
Önden yıkıcam ben perdeleri.eşim sağ olsun yardımcı olur diye düşünüyorum.
slm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fenaumarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?