2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

vermezdı cnm uzme kendını dr kontrlnde ıctın sonucta hemde bıtanecık bse olmaz allahn ıznıyle

canım hamileik de ilaç kullanılmaz diye bir şey yok geçen tv de bir doktorda söyledi. mesela ben hamilelik başında bronşit oldum geçmedi mecbur antibiyotik kullndım doktorumda kullan değilse öksürmekten düşük yaprsın ya da bebeğe sıçrar dedi. bende onun için korkuyorum ama olmaz ya doktor veriyor sonuçta

Biz geldiiik. Nasılsınız kızlar biz daha geçmişi bitaramadık

Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?

Maşallah

sırf uzmanlar tavsiye ettiği için alcam ... birazdan korkudan.d sen pek korkmuyorsun sanırım

Aslında ben eşimi doğumda yanımda isteyorum ama bakacaz duruma göre. Annem ve ablam aslında memleketten gelecekler onları yanımda isteyebilirim ama sanki eşim o zaman daha çok güç verir bana ve daha sakin davranır. Yani o anı canlandırıyorum da aklımda ablam da annem de kadın oldukları için onlar için bu normal olur ve sert bi şeyler söyleye bilirler bana o an. Eşimse ben gibi yeni görecek ve daha yumşak ve daha nazik davranır diye düşünüyorum. Ve sonuçta o da görsün ne kadar zor olduğunu

nddd

ev işin ne alemde çoksevindim ayrıca gönlüne göre bir ev bulmana darısı başımıza :13:

suzancım

maşallah tostosuma ve sana

canım eski kiracı 20 sine kadar çıkıcak evden. bende zaten ptesi izne başlıyorum yavaş yavaş toplanmaya başlıycam bende. kardeşimde gelicek yardıma.
şimdi gözüm ev eşyalarında. yeni banyo paspasımı alsam diyorum. birde mutfağa halı almam lazım. biraz masraf olucak doğum üstü ama olsun. bu evime hiç misafir alamıyordum küçük ve çok sıcak oluyor diye. şimdi herkesi toplarım evime
sizede fotolarını gösteririrm

slm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fena umarım herkes iyidir.
ah canım yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine

Ay nasıl da büyümüş bebişin annesi Maşallah

sağol canım ayy ev olayına çok sevidim ya darısı başımıza :)

slm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fena umarım herkes iyidir.

hoşgeldiniz çok geçmiş olsun cnm bende bugün gripli bir arkadaşımla görüştüm inş geçmemiştir :18:

tmm cnm hayırlısı olsun tekrardan

hep öyle olur zaten inşallah yüzü güler

inş cnm yaa

Allah'a havale ettim ben onlariii... Allah islah etsin

vermezdı cnm uzme kendını dr kontrlnde ıctın sonucta hemde bıtanecık bse olmaz allahn ıznıyle

Sağolun kızlar insan ne kadar hassas oluyor öyle ya. Hamilelik çok farklı bir süreç her şeyi kırk kere düşünüyoruz. Ufacık bi rahatsızlığımız olsa kendimizi değil hemen bebeğimizi düşünüyoruz acaba o etkilenir mi ona bişe olur mu diye. İyi ki kk var damdan düşeni damdan düşen anlar misali sizinle paylaşmak fikir almak çok güzel:))

kızlar bişey sorucam ,

ben yuruken bazen karnım tas gibi oluyo , asagi dogru diken batar gibi oluyo neden acaba , bu aralar sık olmaya basladi

Çalışmalara değmiş nekadar güzeller güle güle sağlıkla giydir cnm :))

Sonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff

Ben de doğum iznindeyim o rahatlığı mutluluğu çok iyi anlıyorum:)) rahat rahat bebeğinle ilgilenirsin bundan sonra inşallah. Ama özel sektörde misin neden altı ay da olsa dört ay sonra dönecekmişsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…