Geçmiş olsun canım yaz günü de grip daha da bir zor oluyor. Bende de birkaç gündür ishal vardı ama daha iyiyim şimdi çok şükür. Kendi doktorum bana bi ishal ilacı verdi bunu al dedi adı lomotil. Sadece bir tane içtim ama yine de gebelikte çok güvenli bi ilaç değil. Şimdi içim içimi yiyo hafiften. Acaba bir zararı olmuş mudur(( ama yazan da kendi doktorum yani. Üstelik ilk iki gün günde iki tane al diğer günler de bire düşür demişti ben yine de sadece bir tane aldım. Tehlikeli olsa vermezdi dimi kızlar ?????
canm uzanma yha eşin cıkarsın aksam yıka yatmadan oncede taktır madem kendın yapıcaksın. allah korusun cnm yha
Geçmiş olsun canım yaz günü de grip daha da bir zor oluyor. Bende de birkaç gündür ishal vardı ama daha iyiyim şimdi çok şükür. Kendi doktorum bana bi ishal ilacı verdi bunu al dedi adı lomotil. Sadece bir tane içtim ama yine de gebelikte çok güvenli bi ilaç değil. Şimdi içim içimi yiyo hafiften. Acaba bir zararı olmuş mudur(( ama yazan da kendi doktorum yani. Üstelik ilk iki gün günde iki tane al diğer günler de bire düşür demişti ben yine de sadece bir tane aldım. Tehlikeli olsa vermezdi dimi kızlar ?????
Eki Görüntüle 724693 maşaallah bebişime .d sizce bebişim erkek mi kız mı.d.d birde siz doğuma eşinizi alacak mısınız*?
sırf uzmanlar tavsiye ettiği için alcam ... birazdan korkudan.d sen pek korkmuyorsun sanırım
nddd
ev işin ne alemde çoksevindim ayrıca gönlüne göre bir ev bulmana darısı başımıza :13:
suzancım
maşallah tostosuma ve sana
ah canım yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendineslm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fenaumarım herkes iyidir.
biz geldik kızlar...
bugün kızımızın azalan hareketlerinden sonra doktor teyzemizi aradık... hemen hastaneye git nst ye bağlasınlar, bişey olursa beni ararlar zaten diyince endişelendik... hastaneye gittik... şeker bi doktor amca karşıladı bizi... önce ultrasonda baktı... herşeyini inceledi... maşallah kızım kıpır kıpır ama nedense ben hissedemiyorum... ben bu bebeğe 10 üzerinden 10 veririm mükemmel biyolojik yapısı dedi...bu zamanlardan sonra tekme olarak değil, kayma şeklinde hissedebilirsin hareketlerini dedi... korkulucak bişey yok herşey yolunda suyu bebek eşi fizyolojik yapısı boyu kilosu normal dedi... bu arada kilomuz 2500 boyumuz 47 cm olmuş... nst ye bağlayalım dedi... bende dedimki sırtım çok ağrıyo sabit yatınca herşey yolundaysa bağlanmaya gerek varmı dedim... yok elbette çok şükür herşey süper görünüyo dedi... içimiz rahatladı.... sonra da akşam yemeği için babaanneye gittik... malum ben evde yemek memek yapmıyorum... evimize de şimdi gelebildik ancak...
canım eski kiracı 20 sine kadar çıkıcak evden. bende zaten ptesi izne başlıyorumyavaş yavaş toplanmaya başlıycam bende. kardeşimde gelicek yardıma.
şimdi gözüm ev eşyalarında.yeni banyo paspasımı alsam diyorum. birde mutfağa halı almam lazım. biraz masraf olucak doğum üstü ama olsun. bu evime hiç misafir alamıyordum küçük ve çok sıcak oluyor diye. şimdi herkesi toplarım evime
sizede fotolarını gösteririrm
ah canım yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine
slm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fenaumarım herkes iyidir.
canım eski kiracı 20 sine kadar çıkıcak evden. bende zaten ptesi izne başlıyorumyavaş yavaş toplanmaya başlıycam bende. kardeşimde gelicek yardıma.
şimdi gözüm ev eşyalarında.yeni banyo paspasımı alsam diyorum. birde mutfağa halı almam lazım. biraz masraf olucak doğum üstü ama olsun. bu evime hiç misafir alamıyordum küçük ve çok sıcak oluyor diye. şimdi herkesi toplarım evime
sizede fotolarını gösteririrm
ah canım yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine
hep öyle olur zaten inşallah yüzü güler
essra sen izmitteydin değilmi alikahyada hangi dr gidiyorsun merak ettim
çok güzel cnm
maşallah subanallah cnm
darısı başımıza
ay cnm yaa nasıl eziyet ettiler sana bu halinle allah yardımcın olsun
ay öyle iyi niyetli bir kız yedi kat ele koşar ama bahtıda bir o kadar kötü
sana da cnm
tşkler cnm aldığın ürün çok hoşuma gitti
mantıklı diyorum :13:
vermezdı cnm uzme kendını dr kontrlnde ıctın sonucta hemde bıtanecık bse olmaz allahn ıznıyle
canım hamileik de ilaç kullanılmaz diye bir şey yok geçen tv de bir doktorda söyledi. mesela ben hamilelik başında bronşit oldum geçmedi mecbur antibiyotik kullndım doktorumda kullan değilse öksürmekten düşük yaprsın ya da bebeğe sıçrar dedi. bende onun için korkuyorum ama olmaz ya doktor veriyor sonuçta
Yok canim ben burdurdayim ama doktorum ıspartada
guvenmıyorum cnm yha eşme bda kardes ıstedıgı ıcın oğlma ben tedbrmı alim de
hehehehe tek deılmmbnmde ole valla tosunm dıe sevıorum :))
raif çaylı var bde tatlım ayh bde o var dmı eşinden ayrlmak ama kım bakıcak sana orda
Hatırlayamadım yaa annem bakıcak orda tüm akrabalarmda orda kv dahil.. Ben bugün izne çıktım eşim devam edecek ve haftasonuda birlikte değiliz malesef sıkılmaktanda korkuyorum eşimde doğumda gelecek aslında eylüle kadar beraber kalıp döneceğiz ama ben gitmeye bir karar verebilsem :S
bugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr
Sonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?