kızlar iyi geceler uykum kaçtı yinebu gün kontrolümüz vardı herşey yolunda ama bebeğim zayıf gidiyor ((35 haftalık olduk bu gün kızım ise 2220gr çok zayıf bu gidişle ufacık doğacak çok üzüldüm doktor kordonu boynuna dolanmış dedi.bu kadın deli ediyor beni bi risk yok sorun yok ama kordon beslenmesini yavaşlatmış diyor yinede.sezeryan yapmak için her hafta bişey çıkarıyor.2 ay önce uyu az dedi sonra beli ince kilosu az şimdide kordon var boynunda diyo.sezeryan yanlısı demişlerdide inanmamıştım (((
Bence doktorunu değiştirebilirsen değiştir derim
günaydınnnn güzel anneler ve onların melekleri nasılsınız bugün??biz iiz çok şükür işimizin başındayız çalışıyoruz oğlumlan:))
dün biraz canım sıkkındı bugün ondan eser kalmadı hiç takmıyorum çünkü salla gitsin modundayım :))benim öküzümde dünden beri yapmadığı kalmadı gönlümü almak için ama çok yapmacık geliyor bunlar.. önce yap et kalp kır sonra maymun gibi etrafında şebeklik yap yok öle...hala konuşmuyorum biraz burnu sürtsün...
bugün maaş günümüz bizim ve eşim akşam işten gelince seni alayım bebeğimize bişeyler alalım hemde yemek yeriz dedi tabi ben konuşmuyorumya olmaz dedim hemen ama içimde gitmiyor değil oğluşuma bişeyler alırdım.....bakalım gün boyu biraz daha koşsun peşimden ozaman giderim belki :))
Umarım gitmişindir canım alış verişe. Canım ben de sen gibi eşime kırılırdım konuşmasdım kaç gün ama hamile olunca her kez hamilelikde nasıl olursan çocuğun da öyle our değince değiştim. Artık uzatmıyorum. Eşim çoğu erkekler gibi iyice kalbimi kırar sonra pişman olup etrafimde donar kendini affetirmek için
günaydın anneler ve kuzuları,
hayırlı cumalar herkese.
dün akşam annem canımı sıktı yine konuşmalarıyla.
eve geldim eşim de dışarı çıkmıştı birkaç saatliğine.o çıkınca ağla ağla içim şişti.
eşimin yanında ağlayamam,sebebini öğrenmek ister.öğrenince rahatlatmak için uğraşır sağ olsun.
ama bu sefer tuttum tuttum ,eşim kapıdan çıkınca gözyaşı sel oldu bende.
ben bu halimle bu kadar düşünüyorken insanları,neden onlar benim bu durumumu göz önünde bulundurmayıp saldırıya geçiyorlar acaba.
çok kırıldım...
Canım ya sıkma güzel canını bebeğe de yazık. Annen de ne söylediyse de sana kötü olsun diye söylememişdir. Öyle iste bazen yakınlarımız bize iyi olsun diye bilmeden fena kalbımızı kırabiliyorlar maalısef
umarım hepiniz iyisinzdir canlarım,
ben iyim şükür ama bebeğim halen daha küvezdehergün 10dk gösteriyorlar sadece çok minik ama çok tatlı.
ne olur bol bol dua edin bebeğim için biranönce kucağıma alayım kokusunu duyayaımdaha alamadım kucağıma
Canım dualarımız sizinle
sağolun hepinizden Allah razı olsun.sadece söz değil davranışları da can sıkıyor.
kıskanmıyorum ama ablama ve yengeme daha bir ilgiliydi hamileyken.
ben hiç naz yapmadım,canım şunu çekti yapar mısın demedim,eski halimdeymiş gibi devam ediyorum evimin işine de,herşeye de.
sona yaklaşıyoruz ama ilgisizliği buaralar batıyor gerçekten.
ama suç bende tabi yapacaktım naz ,olmadı böyle.
hakkınızı helal edin,kafanızı şişirdim.
Yok canım ne kafa şişirmesi seni çok iyi anlıyorum. Ben de başta sen gibiydim kimseye eşime dahil yük olmıyım diye hiç bişe söylemezdim. Sonra baktım eşim sanki hamile olduğumu farkıında değil gibi
bugüne çok erken başladık, annemi aldık getirdik, babamada telf açtım artık karın bana ait, sen bu yaz onu unut dedim
eve gelincede direk çeyiz serer gibi annemin getirdiklerine saldırdım
işte teyzelerii annemin ve yengemin 5 aylık ortak çalışması sunaarrr
Paradoksscım hepsi çok güzelmiş valla kıskandım işte kız olunca cicileri de tatlı oluyor. İnşaallah güle güle giydirmek nasip olsun canım