2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bence doktorunu değiştirebilirsen değiştir derim

Umarım gitmişindir canım alış verişe. Canım ben de sen gibi eşime kırılırdım konuşmasdım kaç gün ama hamile olunca her kez hamilelikde nasıl olursan çocuğun da öyle our değince değiştim. Artık uzatmıyorum. Eşim çoğu erkekler gibi iyice kalbimi kırar sonra pişman olup etrafimde donar kendini affetirmek için eskiden çok zor affederdim ama şimdi hemen yumşuyorum. Sonuçta uzatırsam hiç kimsaya faydası olmaz. Olan oldu insan pişman oldu ve sonradan çocuğum da bana küsüp uzatmasını istemem

Canım ya sıkma güzel canını bebeğe de yazık. Annen de ne söylediyse de sana kötü olsun diye söylememişdir. Öyle iste bazen yakınlarımız bize iyi olsun diye bilmeden fena kalbımızı kırabiliyorlar maalısef

Canım dualarımız sizinle

Yok canım ne kafa şişirmesi seni çok iyi anlıyorum. Ben de başta sen gibiydim kimseye eşime dahil yük olmıyım diye hiç bişe söylemezdim. Sonra baktım eşim sanki hamile olduğumu farkıında değil gibi çekiyorsam ben çekiyorum onun umrunda değil. Yok artık dedim bu çocuğu tek başıma yapmadım dedim ve azcık ağrı olsada çokmış gibi gösterdim başladı telaş fenayım ben ama Allah affetsin diyorum bazen fazla abartığımda

Paradoksscım hepsi çok güzelmiş valla kıskandım işte kız olunca cicileri de tatlı oluyor. İnşaallah güle güle giydirmek nasip olsun canım

ay özel sektörde çalışmak da zor.6 ay çıksa da yararlanamayacaksın yani.

Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Geçen gün

diye sormuştum ve sonunda sizlerin de tavsiyesi üzerine 2 adet Sağlıklı Beslenme PP Biberon Kauçuk Emzikli bundan ve emzik olarak da
PHYSİO SOFT 4+ KAUÇUK bunu aldım. İnşallah pişman olmam.

Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun.

Buarada babamız yaklaşık 2.5 ay sonra Allah'ın izniyle pazartesi yanımıza geliyor. İnşallah doğumda ve doğum sonrasında yanımızda olacak.

Son düzenleme:

Canım bu emzik dört aydan sonra kullanılıyor yazıyor. Bunun 0+ olanını mı aldın
Allah eşine kavuştursun hiçkimseyi ayırmasın inşallah:)

Maşallah annesi hadi gözün aydın

Maşallah canım 2 kez beğenmiş oldum e tel.ndan yazınca böyle aksilikler çıkabilir

Son düzenleme:
Kızlar günaydın nasılsınız? izine ayrılınca dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bittim çok yoruldum, bugün de bir kaç eksik alıp çantamızı hazırlayacağım ve temizlik yaptıracagım ev leş oldu
bide alerji oldum ki sormayın her sene geçiririm zaten ama bu sene ilaç da kullanmayınca çok fenayım bugün bi dr a gitsem diyorum boğazım burnum kulağım her yerim kaşınıyor kafamı elime alıp her deliğini kaşıyasım var

Ablam doğumunu Isparta'da yapmıştı. Üniv. hastanesinde doktordu doğumunu da orada yaptı. O yıllarda çok gittim Isparta'ya çok sevmiştim. Senin mesajını görünce o zamanlar geldi aklıma:))

Ben de simdiye kadar hep orda bi doktora gidiyordum ama dogum yaklastikca insan hastane arayisina da gitiyor, odalari falan dusunuyir. Oyle olunca ben de ozelbi hastaneye kaydim. Yine de her ihtimale karsi iki doktorum var şu anda :)

Gunaydin :) en erkenci biziz sanırım.. Gecmis olsun, ihmal etme tabi git. Bi de bende takıntı oldu nerem kaşınsa çatliyo muyum acaba diyorum, bi dus aliyorum pehlivan gibi yaglana yaglana geziyorum :)

bende carsıya cıktıgımda bakıcam ınslll

nasılsnız hanımlar ben cok mutluyum ck sukur paşam la az bucuk atıstırdık babamızı işe gonderdık bır bakalım dedıkk gerı yatıcaz tabii
dun cok sukur ıı haberler benı daha da enerjık yaptıı
aboww paşam hıckırık tuttuuu hıkkıııııııııı hıkkııııııııı
annesi yesin nun totosunu göbişini heryeriniiiiiiiiiiii
dün yururyus yaptık gene kocısleee
bu arada dun dr esım dıyorkı o ka yuruduk kıı her gun 1 st hıslı dan hızlıdann doner tabı dıyor dr dıyor e o zmn artık yurumeye gerek yok donmussdedı yok sımdıden dogum kolay olsun dıye yavas dann yururuz daha ck dınlenerekdenndemi ama:))
esım dun dr benı sıkayet etmıs bu hersye belım agrıyr sıcak basıyor fılan dıyee dr norml bunlar olucak artıkın demıssesım susmus kalmıs heeheee cekecen dedım bu kadarıda beyfendiiiiiçok sukur her gunumuzeee yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
hemşire arada gelip kanaman nasıl diye bakıyor.tabi gecelik olunca sadece sıyırırsın.pijama olunca çıkarıyorsun.
canım doğumdan önce ben pijama giymek istiyorum yada geniş thişört ...doğum öncesi kontroller olacakya ozman alta giydiğimizi sıyırırız kontrol bitincede çekeriz yukarı olmazmı ki böle...
çok beğendim canım iyi günlerde kullanın
ohhh ne güzel haberler bunlar gözün aydın canım..darısı benim başıma yine kontrol zmanı geldiye beni bi heyecan aldı sorma...
kızıma emzik askısı yapıyoruzzz
Eki Görüntüle 725431
çok tatlı oluyo eline sağlık canım
slm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fena umarım herkes iyidir.
çok geçmiş olsun cnm ii bak kendine
kızlar bişey sorucam ,

ben yuruken bazen karnım tas gibi oluyo , asagi dogru diken batar gibi oluyo neden acaba , bu aralar sık olmaya basladi
aynı ağrı bendede var..artık yürüyüşlerim daha kısa oluyo eskisi gibi koştura koştura bişey yapamaıyorum hemen kasıklarım ağrıyo..
gözün aydın cnm bol bol dinlen...neden yasa çıkınca bu senin hakkın oluyo ve kimsenin kullanma deme şansı yok..ne biçim patronmuş bu yaa...şikayet ederdim ben olsam...
canım gittik alışverişe yemekte yedik ama uyuz uyuz baktım hep her lafına ters cevap verdim :))) ohhh canıma değsin daha fazlasını hak etti...böylece oğluma çok güzel yeni şeyler de aldık...ya gariptir ama kendime hiçbirşey bakasım gelmiyor hep bebeğime almak istiyorum..önceden deli gibi alışveriş yapardım kendim için eşim için ama şuan sadece benim küçük meleğim var aklımda:))
ay özel sektörde çalışmak da zor.6 ay çıksa da yararlanamayacaksın yani.

her özel şirket aynı değil bence..özellikle kurumsal bir şirketin izin kullandırmama gibi bi şansı yok valla topa tutarlar adamı...ama kişiye bağlı iş yerleri böle bir şart koyabilirler ne yazıkki...bölelerinide şikayet etmeli aslında

Günaydınnn herkese yine haftasonu ve yine biz oğlumlan işteyiz bugün hiç halim yok sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim heryerim ağrıyo (( dün çok yürümüşüz farkında olmadan...artık yürüyüşlerimi uzun yapamıyorum yarım saatte yoruluyorum...bide alışveriş yaptık kuzucuğuma nekadar ayakta kalmışım farketmemişim eve geldiğimde anladım çoook yorulduğumu...aslında bu aylar bukadar yormamamız lazım kendimizi,herşeyi dinlene dinlene yapmamaız gerek yoksa benim gibi tutulup kalırsınız :))

birdeeee ağda işimide hallettim ohhh misler gibiyim ama çok acıdı bayadır ara vermiştimya canım çok yandı halada ağrıyo (allah izin verirse doğuma kadar iki kere daha giderim tertemiz geçer doğumum :)))gerçekten büyük rahatlık yaa 10 dk da tamamdır...
bugün herkesler gezmelerdedir ne güzel...bende öğlen çıkıp eve gidicem ama yine dinlenmek yokkk annem temizliğe başlıcakmış pofffff dayanabilirmiyim bugünde uykusuzluğa ve yorgunluğa bilmiyorum...(((((((((((((

bende dalın alıcm galıba ablamnda tavsıyesı ve bılınclı bır anne olarakdan guvenıorum ona . burda konusuldu yne karbonatlada yıkanıomus oda cok saglıklıymıs

bende dalin aldım canım ama forumdakı arkadaslar hep dalanı tercıh etmısler derecede yıkanacakmıs,

günaydın canım temizliği annen yapar sen ufak tefek işleri yaparsın canım yorma kendini paşamızıda yormaa

günaydınlar bizde bugün 12.00 da yolava feribotuna binicem inş birşey olmazda sağsalim yolava sonra bursa
bursada bi kaç alıncaklar var onları aldıktan sonra gemlikk pazar geceside dönüş :2: hepinizi kendinize iyi bakınn

günaydın canım temizliği annen yapar sen ufak tefek işleri yaparsın canım yorma kendini paşamızıda yormaa

canımmm günaydınnn zaten öle yapıyorum yaklaşık 2 aydır ben iş falan yapamıyorum belim ve kasıklarım çok ağrıyo( ama işte evde iş yapılırkende uzanıp yatamıyosunki daha çok yoruluyorum hep ayakta durmaktan....
sanada ii yolculuklar dikkat edin kendinize....keyfini çıkarta çıkarta gez...

Günaydın kızlar ve onların presn ve prensesleri nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür kızımlan geldik gene iş başı yaptık yaaa kimseciklerde yok buralarda millet yatışta tabi az kaldı bende yatacamm
Herkese şimdiden iyi hafata sonları diliyorum kızlarrr

günaydın tatlım yalnız değilsin bende burdayım....evet yaa doğum yapmadan önce bende bol bol uyumak ve miskin miskin evde oturmak istiyorum...inşallh yavrularımız vaktinde gelerek buna izin verirler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…