evet zor annenlerın yanına gtsen kendı evınn rahatlığı olmıcak ama kendı evnde olsan fasla gelnn gdenn olmıcak annende ne kadar kalabılırkı yanında zormmus gercekten karar vermek
bılmıorum kı kac derecede yıkadılar. kızlar soleyın bakım bebek kıyafetlerını kac derecede yıkadınız
ben 30 derece 1,30 dk lik programda yıkadim dalan kullandim ,
yumusaticida kullandim dalin baby .
kızlar normal dogumda sız az sancı lada olsa hemen mı gıdeceksınız kı catı muayenesını bu kdr co takıyorunsu z sahsen benı dr 2 hafta sonraya cgaırd ole bırsey demedıı bıs 38 haftalı oluyorus o vaktekı bebegım onde gıdıyorr ona gore 40 haftalık oluyorz yanı gelısımını tamamlamıs oluyor ınslll
ve ben aksı bır hal olmadıkcaa kanama,su,yada farklı bır hal sancılarım 5 dk dusmedıkce gıtmeyı dusunmuyorum evde ckerım bagırırım dus alırım masj yaptırırım ınsll ve son dk gıderımkııı dırek doguma alsınlar ctaıyıda dogum anında baksınlarr diee siz nasıl dusunuyrosunuzkııı
bılmıorum kı kac derecede yıkadılar. kızlar soleyın bakım bebek kıyafetlerını kac derecede yıkadınız
bııms dr bılmyrmda dıgr dr ark.dogum yaptıı ona yamadıkı kanama fılan olur dıye son dk yaparım demıstı olede yaptıııcanım bana kalse ben vazgectim dogurmaktan hep tasimaya karar verdim
cati muayenesi ben takmiyorum yada istemiyorum , gidenler 37. hafta kontrolunde yapildigini soyluyor , biz yapsin istemiyoruz yani canim
evet ev dhaa rahat bencede ınsll öle de olurrrrrrben de aynen öyle düşünüyorum, sancılarımın arası azalınca giderim hastaneye.. sancıyı hastanede çekmek çok korkutucu evde çekmek daha rahat gibi geliyor
ben renklileri 50 derecede, beyazları 90 derecede yıkadım hiçbir bozulma olmadı.. bir de tavsiyem, ben yıkamadan önce hepsini tek tek sudan geçirdim boyası çıkan kıyafet var mı diye. sadece suya tuttum zaten kendini belli etti bir tane kırmızı eşofman altının öyle bir boyası çıktı ki kıpkırmızı, iyiki sudan geçirmişim yoksa bütün kıyafetler mahvolacaktı... tavsiye ederim makinede yıkayacaksanız önce sudan geçirip bir bakın..
kızlar normal dogumda sız az sancı lada olsa hemen mı gıdeceksınız kı catı muayenesını bu kdr co takıyorunsu z sahsen benı dr 2 hafta sonraya cgaırd ole bırsey demedıı bıs 38 haftalı oluyorus o vaktekı bebegım onde gıdıyorr ona gore 40 haftalık oluyorz yanı gelısımını tamamlamıs oluyor ınslll
ve ben aksı bır hal olmadıkcaa kanama,su,yada farklı bır hal sancılarım 5 dk dusmedıkce gıtmeyı dusunmuyorum evde ckerım bagırırım dus alırım masj yaptırırım ınsll ve son dk gıderımkııı dırek doguma alsınlar ctaıyıda dogum anında baksınlarr diee siz nasıl dusunuyrosunuzkııı
dalan roxy ıle 30 derecee yıkadım ben hatta dunde besık uykus setını yıkadım esım dıyor nıe yıkıyorsun dedım usakk magazanın makıne tozu ıl e ı yatsınn pöffffffff sımdı mıss gıbı kurudu kutusuna koydum besık kurulunca takıca ınsll
bııms dr bılmyrmda dıgr dr ark.dogum yaptıı ona yamadıkı kanama fılan olur dıye son dk yaparım demıstı olede yaptııı
ne kalması kıs onu hayal ett kolarında masum bakıslarınıı emmesını ohhh mısssssssssssss
evet ev dhaa rahat bencede ınsll öle de olurrrrrr
bi de kızlar ilk doğumu olanların doğumu daha uzun sürüyor, sancı dönemi daha uzun oluyor.. benim arkadaşım 2 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı, uzun sürer sancıların istersen eve git evde çek sancını, istersen de yatış yapalım demişler.. o da birşey olur korkusuyla yatış yapmış hastaneye.. tam 2 gün müdahelesiz sancı çekti.. doktor bir ara gelip doğumu hızlandırmak için suni sancı takmış arkadaşım dayanamayıp çıkarttırmış ben normal sancımı çekeyim ne zaman açılırsa açılsın suni sancı dayanılmaz demiş.. 2 günün sonunda da 9 cmlik açılması olmuş.. yani belli olmaz tabi ama büyük ihtimal ilk doğumumuz olduğu için sancı süreci biraz uzayacak sanırım.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
işte hastaneye gittiğimizde hemen giydirseler bari enazından güzelim geceliklerimiz mahvolmaz...birde neden pijama altını çıkartalımki çatala yatırmıyolarmı aşağı indirir çekeriz sonra :)))benim dr bişi demedi 24 unde geldiginde daha sık gorusucez dedi o kadar bakalim ne dicek
ben normalde 1 pijama 1 de gecelik almişştim ,
ama diyorlarki gecelik normal dogumda daha iyi , surekli gelip açılma varmı diye bakıyorlar , pijama altini giy cıkar giy cıkar zor oluyor , birde yeni geceliklerinizden giymeyin diyorlar dogumhanede ,
benimde geceligim krem pijamam deve tuyu :26::26::26::26:
gunluk 2 gecelik alicam bende , ayrica benim epudiral olucagi icin sanirim ameliyat onlugu ile giricem doguma , cikista gecelik giyebilcem
slm kızlar ben geldik 3 gündr giremiyorum grip oldum çok fenaumarım herkes iyidir.
Geçmiş olsun canım yaz günü de grip daha da bir zor oluyor. Bende de birkaç gündür ishal vardı ama daha iyiyim şimdi çok şükür. Kendi doktorum bana bi ishal ilacı verdi bunu al dedi adı lomotil. Sadece bir tane içtim ama yine de gebelikte çok güvenli bi ilaç değil. Şimdi içim içimi yiyo hafiften. Acaba bir zararı olmuş mudur(( ama yazan da kendi doktorum yani. Üstelik ilk iki gün günde iki tane al diğer günler de bire düşür demişti ben yine de sadece bir tane aldım. Tehlikeli olsa vermezdi dimi kızlar ?????
bi de kızlar ilk doğumu olanların doğumu daha uzun sürüyor, sancı dönemi daha uzun oluyor.. benim arkadaşım 2 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı, uzun sürer sancıların istersen eve git evde çek sancını, istersen de yatış yapalım demişler.. o da birşey olur korkusuyla yatış yapmış hastaneye.. tam 2 gün müdahelesiz sancı çekti.. doktor bir ara gelip doğumu hızlandırmak için suni sancı takmış arkadaşım dayanamayıp çıkarttırmış ben normal sancımı çekeyim ne zaman açılırsa açılsın suni sancı dayanılmaz demiş.. 2 günün sonunda da 9 cmlik açılması olmuş.. yani belli olmaz tabi ama büyük ihtimal ilk doğumumuz olduğu için sancı süreci biraz uzayacak sanırım.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
aynenn ınsl kı aksı bır hal olmasbende ole dusunuorum valla sancılarım baslıyınca dusumu cantamı hazırlayıp son kez bakıp ustumu degstrphazır evde beklemek ıstıorum zaten 5 dk hastane arabayla drek doguma alırlar ozmn cıkarız heralde catıya bıtek
benım dr da evde cek gel den yana bencee cok rahat davranyr ve davrandırıyor sagolsunnnbi de kızlar ilk doğumu olanların doğumu daha uzun sürüyor, sancı dönemi daha uzun oluyor.. benim arkadaşım 2 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı, uzun sürer sancıların istersen eve git evde çek sancını, istersen de yatış yapalım demişler.. o da birşey olur korkusuyla yatış yapmış hastaneye.. tam 2 gün müdahelesiz sancı çekti.. doktor bir ara gelip doğumu hızlandırmak için suni sancı takmış arkadaşım dayanamayıp çıkarttırmış ben normal sancımı çekeyim ne zaman açılırsa açılsın suni sancı dayanılmaz demiş.. 2 günün sonunda da 9 cmlik açılması olmuş.. yani belli olmaz tabi ama büyük ihtimal ilk doğumumuz olduğu için sancı süreci biraz uzayacak sanırım.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
hayırlısı ınsllldiyorum ya canim doktorlar oyla yapiyomus , bişi demedi belki yapmaz ama bilmiyorum cnm
canım eski kiracı 20 sine kadar çıkıcak evden. bende zaten ptesi izne başlıyorumyavaş yavaş toplanmaya başlıycam bende. kardeşimde gelicek yardıma.
şimdi gözüm ev eşyalarında.yeni banyo paspasımı alsam diyorum. birde mutfağa halı almam lazım. biraz masraf olucak doğum üstü ama olsun. bu evime hiç misafir alamıyordum küçük ve çok sıcak oluyor diye. şimdi herkesi toplarım evime
sizede fotolarını gösteririrm
ah canım yaa çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine
Yok canim ben burdurdayim ama doktorum ıspartada
işte hastaneye gittiğimizde hemen giydirseler bari enazından güzelim geceliklerimiz mahvolmaz...birde neden pijama altını çıkartalımki çatala yatırmıyolarmı aşağı indirir çekeriz sonra :)))
canım valla farketmez benim için ha şimdi yapsınlar ha sonra belki acıycak ama olsun okadar doğum yapıyoruz tabiki zorlukları var...ilk aylar korkuyordum bunlardan ama şuanda çok rahatım inşallahda böle devam ederim...acıya dayanıklıyımdır napcaz çekcez artık :))suzancım bende aynen senin gibi istiyorum allah nasip ederde herşey yolunda giderse sancılarımı evde çekmek istiyorum...birde bizim hastanenin bekleme salonları çok küçük ve sıkış pıkış oluyo oralarda sancı çekmek istemem...allah gönlümüze göre rahat doğumlar versin
ben 30 derece 1,30 dk lik programda yıkadim dalan kullandim ,
yumusaticida kullandim dalin baby .
sımdıden yumusatıcı kullndınmı ben kullanmıcam en az 3 4 aylık olana kadar
yok tatlım kısıden kısıye degısıo o. ablam dım gunduz sancısı baslıo anlıo ebeyle konusuo ebe gel dıo ablam tabı gdene kadar dusunu alıo cantasını hazırlıo esnı cagrıo ole gdıo hastaneye 3 gttmıs 6 bucukda dgm yapmıs epıdurel anestezı ıle normal dgm allahm ınş bzede kolay dgmlar nasıp etsın. ama ablamın evı 5 kat asansorde yok hergn ınıp cıktı cok yararını gordu yurumenn merdvn cıkmann
canim sizin orda catallarmi farkli burdami farkli :))) pijamani cikarmadan nasil oturcan catala ? yoksa benmi kaçırıyorum bişeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?