2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben de aynen öyle düşünüyorum, sancılarımın arası azalınca giderim hastaneye.. sancıyı hastanede çekmek çok korkutucu evde çekmek daha rahat gibi geliyor

bılmıorum kı kac derecede yıkadılar. kızlar soleyın bakım bebek kıyafetlerını kac derecede yıkadınız

ben renklileri 50 derecede, beyazları 90 derecede yıkadım hiçbir bozulma olmadı.. bir de tavsiyem, ben yıkamadan önce hepsini tek tek sudan geçirdim boyası çıkan kıyafet var mı diye. sadece suya tuttum zaten kendini belli etti bir tane kırmızı eşofman altının öyle bir boyası çıktı ki kıpkırmızı, iyiki sudan geçirmişim yoksa bütün kıyafetler mahvolacaktı... tavsiye ederim makinede yıkayacaksanız önce sudan geçirip bir bakın..

Son düzenleme:
dalan roxy ıle 30 derecee yıkadım ben hatta dunde besık uykus setını yıkadım esım dıyor nıe yıkıyorsun dedım usakk magazanın makıne tozu ıl e ı yatsınn pöffffffff sımdı mıss gıbı kurudu kutusuna koydum besık kurulunca takıca ınsll

canım bana kalse ben vazgectim dogurmaktan hep tasimaya karar verdim

cati muayenesi ben takmiyorum yada istemiyorum , gidenler 37. hafta kontrolunde yapildigini soyluyor , biz yapsin istemiyoruz yani canim
bııms dr bılmyrmda dıgr dr ark.dogum yaptıı ona yamadıkı kanama fılan olur dıye son dk yaparım demıstı olede yaptııı
ne kalması kıs onu hayal ett kolarında masum bakıslarınıı emmesını ohhh mısssssssssssss

evet ev dhaa rahat bencede ınsll öle de olurrrrrr

bi de kızlar ilk doğumu olanların doğumu daha uzun sürüyor, sancı dönemi daha uzun oluyor.. benim arkadaşım 2 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı, uzun sürer sancıların istersen eve git evde çek sancını, istersen de yatış yapalım demişler.. o da birşey olur korkusuyla yatış yapmış hastaneye.. tam 2 gün müdahelesiz sancı çekti.. doktor bir ara gelip doğumu hızlandırmak için suni sancı takmış arkadaşım dayanamayıp çıkarttırmış ben normal sancımı çekeyim ne zaman açılırsa açılsın suni sancı dayanılmaz demiş.. 2 günün sonunda da 9 cmlik açılması olmuş.. yani belli olmaz tabi ama büyük ihtimal ilk doğumumuz olduğu için sancı süreci biraz uzayacak sanırım.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin...

bende ole dusunuorum valla sancılarım baslıyınca dusumu cantamı hazırlayıp son kez bakıp ustumu degstrphazır evde beklemek ıstıorum zaten 5 dk hastane arabayla drek doguma alırlar ozmn cıkarız heralde catıya bıtek

diyorum ya canim doktorlar oyla yapiyomus , bişi demedi belki yapmaz ama bilmiyorum cnm

dogrudur canim , ama benim epudiral olucak 4 cm acilma olunca epudirale alinmam gerekiyor nasil olcak ki o zaman

işte hastaneye gittiğimizde hemen giydirseler bari enazından güzelim geceliklerimiz mahvolmaz...birde neden pijama altını çıkartalımki çatala yatırmıyolarmı aşağı indirir çekeriz sonra :)))

canım valla farketmez benim için ha şimdi yapsınlar ha sonra belki acıycak ama olsun okadar doğum yapıyoruz tabiki zorlukları var...ilk aylar korkuyordum bunlardan ama şuanda çok rahatım inşallahda böle devam ederim...acıya dayanıklıyımdır napcaz çekcez artık :))suzancım bende aynen senin gibi istiyorum allah nasip ederde herşey yolunda giderse sancılarımı evde çekmek istiyorum...birde bizim hastanenin bekleme salonları çok küçük ve sıkış pıkış oluyo oralarda sancı çekmek istemem...allah gönlümüze göre rahat doğumlar versin

bencede birşey olmaz drlarımızada biraz güvenmeliyiz canım sana zarar verecek birşey yapmaz herhalde

yok tatlım kısıden kısıye degısıo o. ablam dım gunduz sancısı baslıo anlıo ebeyle konusuo ebe gel dıo ablam tabı gdene kadar dusunu alıo cantasını hazırlıo esnı cagrıo ole gdıo hastaneye 3 gttmıs 6 bucukda dgm yapmıs epıdurel anestezı ıle normal dgm allahm ınş bzede kolay dgmlar nasıp etsın. ama ablamın evı 5 kat asansorde yok hergn ınıp cıktı cok yararını gordu yurumenn merdvn cıkmann

aynenn ınsl kı aksı bır hal olmas

benım dr da evde cek gel den yana bencee cok rahat davranyr ve davrandırıyor sagolsunnnınsl kı dogumdada ole olur zaten konusuyrken ablam dıye konusuyorr ark.. keske evıne gıtseymıs ama kısmet ıste korkuu bısımde hast.araba ıle 15-20 dk dortlulerı yakk cuwwwwwwwwwwamın hurma yemeye balsdım ben son haftalarda artırıcamm sımdılık gunde bır tane yıyorummm
diyorum ya canim doktorlar oyla yapiyomus , bişi demedi belki yapmaz ama bilmiyorum cnm
hayırlısı ınslll

tatlım senin adına çoook sevindim hem temizlik olmuş olacak hemde yenilik insanın içi açılır valla bende şu ana yoğun ev işleriyle uğraşıyorum badana felan heryer karmakarışık ama sonu güzel olacak inşallah sende bebişinle yeni evinde ferah ferah dinlenirsin inşallah

canim sizin orda catallarmi farkli burdami farkli :))) pijamani cikarmadan nasil oturcan catala ? yoksa benmi kaçırıyorum bişeyleri

kızlar yha benım hem belım agrıo hem kasıklarım anlamdm gttı nıye bole oluyo acaba belımdekı sancılar kotu kasıklarımdakı ara ara gelıo da

Canım bizimde muhtemelen uzun sürecek ilk doğum olduğu için...işte bu süreci evde geçirmek çok daha ii...ama biz eşimle konuştukda bu konuyu herhangi bir belirtide hemen gideriz diyo hastaneye yani onlar o panikle bizi dinlemezler ve hemen yola koyuluruz...

bişey sorcam bende duydum yürümenin faydasını ama merdiven çıkmayı duymamıştım...eve girip çıkarken kullanılıyor merdiven tamamda doğum için acaba son aylarda daha mı sık yapmak lazım...

canim sizin orda catallarmi farkli burdami farkli :))) pijamani cikarmadan nasil oturcan catala ? yoksa benmi kaçırıyorum bişeyleri

canım çatal aynı çatal ama ben hamilelikten önce kontrollerim oluyodu pantolonumu sıyırıp açıyodum bacaklarımı öle yapıyodum yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…