2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bizim de bugün dipköşe temizlik günümüz... temizlik yapacak ablamız sabah 8 buçukta geldi balkonlardan başladı hala devam ediyor:)) ben de bir posta çamaşır atıom onları asıyorum tekrar bir posta daha çamaşır atıyorum, birazdan da ütüye başlayacağım:)

evime ilk defa temizlikçi aldım, gerçekten çok rahat oluyormuş kızlar... ben kendi özel işlerimi yapıyorum ütü yemek felan, o da temizlikle ilgileniyor, bu zamana kadar hep kendim yapmıştım şimdi acayip rahatım ne güzelmiş böyle oturmak

kolay gelsin canım aman iyi olmuş sen yavaş yavaş yap işlerini...çamaşırda yoruyor onagöre dikkat et kendine...

terbiyesiz adam kendi cocugu yokmuymus kı acaba
cok sevındım senın adına bende 35 haftada cıkmayı planlıyorum bı sorun olmazsa

günaydin kızlarrr ve kuzulari :))

9 da uyandik kahvaltimizi yaptik , balkon yıkadık camasir astik , babamizi evden kovduk bi işi varmısd halledip gelicekmiş miş miş ,

şimdi sizlere bakalim dedik , bi yandanda ogluma sunger bop izletiyorum

herkes iyi anladigim kadariylaa

utumuz var , ev süpürülcek silincek dişçiye gidilcek pöffff

ohhh iyi gezmişsin cnm bittimi eksikler bari ,?agdadan ben cok korkuyorum ya ( 24.06 ta kontrol var o zaman yakın gideyim diyorum 35 hafta falan oluyor . benim bacaklarimda tuy kalmadi nerdeyse hepsi dokuldu ama bikini bölg için gitmem lazim korkuyorum ya öff

hoş geldin canım iş yapıyon yani..allah kolaylık versin kuzum...benim heryerim ağrıyo kılımı kıpırdatamıyorum ((evet gezdim valla ama abartmamak lazım...bizim şükür eksiğimiz kalmadı ölesine beğendiğim bişey olunca dayanamıyorum alıyorum :))
benimde 3 haziran oğlumu göreceğim gün ve iyiki dün yaptırdım ağdayı bakarsın alttan muayene etmek ister hazır olalım dimi ama:))sende bu ayın ortalarına doğru gidersin cnm

bir de ben hazırlasam şu çantayı ne tembelim ya.alerjin için geçmiş olsun git doktora kaşınmak çok zor
evet işte ben de öyle düşünüyorum pijama kullanıcam da doğum öncesi kontroller heralde normal doğumda oluyor.ikide bir açılma kontrolü yapılıyor ya.o zaman da ne giyiliyor hiç bilmiyorum.normal doğum yapılırken pijamayla ya da gecelikle mi duruluyor ki.
alışverişe gittiğin de iyi olmuş.ben de öyleyim şimdi kendime birşey alasım gelmiyorki.

iyi yolculuklar canım dikkat et.

günaydın sana da kolay gelsin

bizde ole gordukce duramıyoruz alıyoruz :) bazen diyorum allah'tan kız deil yoksa iflas etmiştim

bu ay ortasi giderim bende mecbur 37 de yapiolarmı alttan muayne catı için vs , bazı dr'larda yapmıyomus , inş yapmazlarrrr

canım benim doktorum 37 çatı muayenesi yapıcaz ona göre doğum şekline karar veririz dedi...tabi oğlum erken gelmezse :))canım normal doğum olursa eğer sen pijamamı giycen gecelikmi sancı çekerken ve kontrollerde hangisi rahat olur acaba?adiyefle konuştuk sen ne düşünüyosun????ikide bir geceliği kaldırıp heryerini açmak çok kötü olur yaaa...pijamada en azından sadece altı indirir çekeriz yukarı :))

cok gusel bır heyecan ama bır bılsennnn ınsl sende gusel haberlelrle gelırsın karakıss
ayy genekı annen var ıcıne sınerekde yapılırsa abna da gelsın :)) benım kv ıcıme sındırerek yapmas annemd egelems zatı kaldım bır basımaaaaaaaaaaaa

bende evı suourdum sımdı tos alıyorm pc kını alırken sıze yasım dedımm

bnmkı hıc catı muaynes fılan dnedı son sk yapar ınsll yanı dogum ıcn hast gıttgımdeeeeeeee
bu arad hast.onluk gıydırrıyor dogum akdr dogumdan sonra yuruyurden sonra gıyıb-nebılrısn dıyorrr

benim dr bişi demedi 24 unde geldiginde daha sık gorusucez dedi o kadar bakalim ne dicek

ben normalde 1 pijama 1 de gecelik almişştim ,

ama diyorlarki gecelik normal dogumda daha iyi , surekli gelip açılma varmı diye bakıyorlar , pijama altini giy cıkar giy cıkar zor oluyor , birde yeni geceliklerinizden giymeyin diyorlar dogumhanede ,

benimde geceligim krem pijamam deve tuyu :26::26::26::26:

gunluk 2 gecelik alicam bende , ayrica benim epudiral olucagi icin sanirim ameliyat onlugu ile giricem doguma , cikista gecelik giyebilcem

Ben de doğum iznindeyim o rahatlığı mutluluğu çok iyi anlıyorum:)) rahat rahat bebeğinle ilgilenirsin bundan sonra inşallah. Ama özel sektörde misin neden altı ay da olsa dört ay sonra dönecekmişsin ki.

Özel sektördeyim malesef 6 ay çok uzun bir zamanmış asla olmazmış biz eylülden başlamak üzere kış dönemi çok yoğun oluyoruz da ondan...

ay özel sektörde çalışmak da zor.6 ay çıksa da yararlanamayacaksın yani.

Aynen canım vermiyolar yaa napsam bilemedim en az 2 sene daha çalışmaya mecburum şimdi iş değiştirmekte işime gelmiyo pek.. Eylülden sonra kışın yoğun olduğumuz için 6 ay çok uzunmuş onu bırak 2 hafta yıllık iznim kalmıştı onu bile izin öncesi yada sonrasına eklemediler yaa ne sinir..

kızlar sabah cagla sıkele soruyorlar 2 beebek sonrası gene aynı sen kg ler nerde dıyee oda dıyorkı hanımlar naz lanma ısını son aylara bıraksınlar ılk aylarda alnan kg ler annelere kalıyor 6 aydan sonrakıler dogumda gıdıyor nazlanmayı son aya ertlerlerse gıder zaten dıyor buna gore benım kg lerden eser kalmazz

cunku ben 6.aydan hata 7 aydan sonra 2 ser 2 seer gıttım topl.11 kg oldumm hayırlısı genedee paşam ıcn degerrrrrrr

Çok özellerin haricinde ütünü bile yaptırabilirsin cnm..

kızlar normal dogumda sız az sancı lada olsa hemen mı gıdeceksınız kı catı muayenesını bu kdr co takıyorunsu z sahsen benı dr 2 hafta sonraya cgaırd ole bırsey demedıı bıs 38 haftalı oluyorus o vaktekı bebegım onde gıdıyorr ona gore 40 haftalık oluyorz yanı gelısımını tamamlamıs oluyor ınslll
ve ben aksı bır hal olmadıkcaa kanama,su,yada farklı bır hal sancılarım 5 dk dusmedıkce gıtmeyı dusunmuyorum evde ckerım bagırırım dus alırım masj yaptırırım ınsll ve son dk gıderımkııı dırek doguma alsınlar ctaıyıda dogum anında baksınlarr diee siz nasıl dusunuyrosunuzkııı

terbiyesiz adam kendi cocugu yokmuymus kı acaba
cok sevındım senın adına bende 35 haftada cıkmayı planlıyorum bı sorun olmazsa

Bizim patron karısıyla birlikte çalışıyor bunu söyleyende karısı kendininde 2 çocuğu var ve bana bugüne kadar hiç hamileymişim gibi davranmadı aslında adamı iyi daha anlayışlı da karısı fena her anlamda..

canım bana kalse ben vazgectim dogurmaktan hep tasimaya karar verdim

cati muayenesi ben takmiyorum yada istemiyorum , gidenler 37. hafta kontrolunde yapildigini soyluyor , biz yapsin istemiyoruz yani canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…