bizim de bugün dipköşe temizlik günümüz... temizlik yapacak ablamız sabah 8 buçukta geldi balkonlardan başladı hala devam ediyor:)) ben de bir posta çamaşır atıom onları asıyorum tekrar bir posta daha çamaşır atıyorum, birazdan da ütüye başlayacağım:)
evime ilk defa temizlikçi aldım, gerçekten çok rahat oluyormuş kızlar... ben kendi özel işlerimi yapıyorum ütü yemek felan, o da temizlikle ilgileniyor, bu zamana kadar hep kendim yapmıştım şimdi acayip rahatım ne güzelmiş böyle oturmak
Sonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff
Günaydınnn herkese yine haftasonu ve yine biz oğlumlan işteyiz bugün hiç halim yok sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim heryerim ağrıyo(( dün çok yürümüşüz farkında olmadan...artık yürüyüşlerimi uzun yapamıyorum yarım saatte yoruluyorum...bide alışveriş yaptık kuzucuğuma nekadar ayakta kalmışım farketmemişim eve geldiğimde anladım çoook yorulduğumu...aslında bu aylar bukadar yormamamız lazım kendimizi,herşeyi dinlene dinlene yapmamaız gerek yoksa benim gibi tutulup kalırsınız :))
birdeeee ağda işimide hallettim ohhh misler gibiyim ama çok acıdı bayadır ara vermiştimya canım çok yandı halada ağrıyo(allah izin verirse doğuma kadar iki kere daha giderim tertemiz geçer doğumum :)))gerçekten büyük rahatlık yaa 10 dk da tamamdır...
bugün herkesler gezmelerdedir ne güzel...bende öğlen çıkıp eve gidicem ama yine dinlenmek yokkk annem temizliğe başlıcakmış pofffff dayanabilirmiyim bugünde uykusuzluğa ve yorgunluğa bilmiyorum...(((((((((((((
günaydin kızlarrr ve kuzulari :))
9 da uyandik kahvaltimizi yaptik , balkon yıkadık camasir astik , babamizi evden kovdukbi işi varmısd halledip gelicekmiş miş miş ,
şimdi sizlere bakalim dedik , bi yandanda ogluma sunger bop izletiyorum
herkes iyi anladigim kadariylaa
utumuz var , ev süpürülcek silincek dişçiye gidilcek pöffff
ohhh iyi gezmişsin cnm bittimi eksikler bari ,?agdadan ben cok korkuyorum ya( 24.06 ta kontrol var o zaman yakın gideyim diyorum 35 hafta falan oluyor . benim bacaklarimda tuy kalmadi nerdeyse hepsi dokuldu ama bikini bölg için gitmem lazim korkuyorum ya öff
bir de ben hazırlasam şu çantayı ne tembelim ya.alerjin için geçmiş olsun git doktora kaşınmak çok zorKızlar günaydın nasılsınız? izine ayrılınca dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bittim çok yoruldum, bugün de bir kaç eksik alıp çantamızı hazırlayacağım ve temizlik yaptıracagım ev leş oldu
bide alerji oldum ki sormayın her sene geçiririm zaten ama bu sene ilaç da kullanmayınca çok fenayım bugün bi dr a gitsem diyorum boğazım burnum kulağım her yerim kaşınıyor kafamı elime alıp her deliğini kaşıyasım var
evet işte ben de öyle düşünüyorum pijama kullanıcam da doğum öncesi kontroller heralde normal doğumda oluyor.ikide bir açılma kontrolü yapılıyor ya.o zaman da ne giyiliyor hiç bilmiyorum.normal doğum yapılırken pijamayla ya da gecelikle mi duruluyor ki.canım doğumdan önce ben pijama giymek istiyorum yada geniş thişört ...doğum öncesi kontroller olacakya ozman alta giydiğimizi sıyırırız kontrol bitincede çekeriz yukarı olmazmı ki böle...
canım gittik alışverişe yemekte yedik ama uyuz uyuz baktım hep her lafına ters cevap verdim :))) ohhh canıma değsin daha fazlasını hak etti...böylece oğluma çok güzel yeni şeyler de aldık...ya gariptir ama kendime hiçbirşey bakasım gelmiyor hep bebeğime almak istiyorum..önceden deli gibi alışveriş yapardım kendim için eşim için ama şuan sadece benim küçük meleğim var aklımda:))
her özel şirket aynı değil bence..özellikle kurumsal bir şirketin izin kullandırmama gibi bi şansı yok valla topa tutarlar adamı...ama kişiye bağlı iş yerleri böle bir şart koyabilirler ne yazıkki...bölelerinide şikayet etmeli aslında
iyi yolculuklar canım dikkat et.günaydınlar bizde bugün 12.00 da yolava feribotuna binicem inş birşey olmazda sağsalim yolava sonra bursa
bursada bi kaç alıncaklar var onları aldıktan sonra gemlikkpazar geceside dönüş :2: hepinizi kendinize iyi bakınn
Günaydın kızlar ve onların presn ve prensesleri nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür kızımlan geldik gene iş başı yaptık yaaa kimseciklerde yok buralarda millet yatışta tabi az kaldı bende yatacamm
Herkese şimdiden iyi hafata sonları diliyorum kızlarrr
hoş geldin canım iş yapıyon yani..allah kolaylık versin kuzum...benim heryerim ağrıyo kılımı kıpırdatamıyorum((evet gezdim valla ama abartmamak lazım...bizim şükür eksiğimiz kalmadı ölesine beğendiğim bişey olunca dayanamıyorum alıyorum :))
benimde 3 haziran oğlumu göreceğim gün ve iyiki dün yaptırdım ağdayı bakarsın alttan muayene etmek ister hazır olalım dimi ama:))sende bu ayın ortalarına doğru gidersin cnm
bizde ole gordukce duramıyoruz alıyoruz :) bazen diyorum allah'tan kız deil yoksa iflas etmiştim
bu ay ortasi giderim bende mecbur 37 de yapiolarmı alttan muayne catı için vs , bazı dr'larda yapmıyomus , inş yapmazlarrrr
cok gusel bır heyecan ama bır bılsennnn ınsl sende gusel haberlelrle gelırsın karakısscanım doğumdan önce ben pijama giymek istiyorum yada geniş thişört ...doğum öncesi kontroller olacakya ozman alta giydiğimizi sıyırırız kontrol bitincede çekeriz yukarı olmazmı ki böle...
çok beğendim canım iyi günlerde kullanın
ohhh ne güzel haberler bunlar gözün aydın canım..darısı benim başıma yine kontrol zmanı geldiye beni bi heyecan aldı sorma...
çok tatlı oluyo eline sağlık canım
çok geçmiş olsun cnm ii bak kendine
aynı ağrı bendede var..artık yürüyüşlerim daha kısa oluyo eskisi gibi koştura koştura bişey yapamaıyorum hemen kasıklarım ağrıyo..
gözün aydın cnm bol bol dinlen...neden yasa çıkınca bu senin hakkın oluyo ve kimsenin kullanma deme şansı yok..ne biçim patronmuş bu yaa...şikayet ederdim ben olsam...
canım gittik alışverişe yemekte yedik ama uyuz uyuz baktım hep her lafına ters cevap verdim :))) ohhh canıma değsin daha fazlasını hak etti...böylece oğluma çok güzel yeni şeyler de aldık...ya gariptir ama kendime hiçbirşey bakasım gelmiyor hep bebeğime almak istiyorum..önceden deli gibi alışveriş yapardım kendim için eşim için ama şuan sadece benim küçük meleğim var aklımda:))
her özel şirket aynı değil bence..özellikle kurumsal bir şirketin izin kullandırmama gibi bi şansı yok valla topa tutarlar adamı...ama kişiye bağlı iş yerleri böle bir şart koyabilirler ne yazıkki...bölelerinide şikayet etmeli aslında
ayy genekı annen var ıcıne sınerekde yapılırsa abna da gelsın :)) benım kv ıcıme sındırerek yapmas annemd egelems zatı kaldım bır basımaaaaaaaaaaaaGünaydınnn herkese yine haftasonu ve yine biz oğlumlan işteyiz bugün hiç halim yok sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim heryerim ağrıyo(( dün çok yürümüşüz farkında olmadan...artık yürüyüşlerimi uzun yapamıyorum yarım saatte yoruluyorum...bide alışveriş yaptık kuzucuğuma nekadar ayakta kalmışım farketmemişim eve geldiğimde anladım çoook yorulduğumu...aslında bu aylar bukadar yormamamız lazım kendimizi,herşeyi dinlene dinlene yapmamaız gerek yoksa benim gibi tutulup kalırsınız :))
birdeeee ağda işimide hallettim ohhh misler gibiyim ama çok acıdı bayadır ara vermiştimya canım çok yandı halada ağrıyo(allah izin verirse doğuma kadar iki kere daha giderim tertemiz geçer doğumum :)))gerçekten büyük rahatlık yaa 10 dk da tamamdır...
bugün herkesler gezmelerdedir ne güzel...bende öğlen çıkıp eve gidicem ama yine dinlenmek yokkk annem temizliğe başlıcakmış pofffff dayanabilirmiyim bugünde uykusuzluğa ve yorgunluğa bilmiyorum...(((((((((((((
bende evı suourdum sımdı tos alıyorm pc kını alırken sıze yasım dedımmgünaydin kızlarrr ve kuzulari :))
9 da uyandik kahvaltimizi yaptik , balkon yıkadık camasir astik , babamizi evden kovdukbi işi varmısd halledip gelicekmiş miş miş ,
şimdi sizlere bakalim dedik , bi yandanda ogluma sunger bop izletiyorum
herkes iyi anladigim kadariylaa
utumuz var , ev süpürülcek silincek dişçiye gidilcek pöffff
bnmkı hıc catı muaynes fılan dnedı son sk yapar ınsll yanı dogum ıcn hast gıttgımdeeeeeeeecanım benim doktorum 37 çatı muayenesi yapıcaz ona göre doğum şekline karar veririz dedi...tabi oğlum erken gelmezse :))canım normal doğum olursa eğer sen pijamamı giycen gecelikmi sancı çekerken ve kontrollerde hangisi rahat olur acaba?adiyefle konuştuk sen ne düşünüyosun????ikide bir geceliği kaldırıp heryerini açmak çok kötü olur yaaa...pijamada en azından sadece altı indirir çekeriz yukarı :))
canım benim doktorum 37 çatı muayenesi yapıcaz ona göre doğum şekline karar veririz dedi...tabi oğlum erken gelmezse :))canım normal doğum olursa eğer sen pijamamı giycen gecelikmi sancı çekerken ve kontrollerde hangisi rahat olur acaba?adiyefle konuştuk sen ne düşünüyosun????ikide bir geceliği kaldırıp heryerini açmak çok kötü olur yaaa...pijamada en azından sadece altı indirir çekeriz yukarı :))
Ben de doğum iznindeyim o rahatlığı mutluluğu çok iyi anlıyorum:)) rahat rahat bebeğinle ilgilenirsin bundan sonra inşallah. Ama özel sektörde misin neden altı ay da olsa dört ay sonra dönecekmişsin ki.
ay özel sektörde çalışmak da zor.6 ay çıksa da yararlanamayacaksın yani.
canım doğumdan önce ben pijama giymek istiyorum yada geniş thişört ...doğum öncesi kontroller olacakya ozman alta giydiğimizi sıyırırız kontrol bitincede çekeriz yukarı olmazmı ki böle...
çok beğendim canım iyi günlerde kullanın
ohhh ne güzel haberler bunlar gözün aydın canım..darısı benim başıma yine kontrol zmanı geldiye beni bi heyecan aldı sorma...
çok tatlı oluyo eline sağlık canım
çok geçmiş olsun cnm ii bak kendine
aynı ağrı bendede var..artık yürüyüşlerim daha kısa oluyo eskisi gibi koştura koştura bişey yapamaıyorum hemen kasıklarım ağrıyo..
gözün aydın cnm bol bol dinlen...neden yasa çıkınca bu senin hakkın oluyo ve kimsenin kullanma deme şansı yok..ne biçim patronmuş bu yaa...şikayet ederdim ben olsam...
Hele çıksın yasa bakalım yapacağız bişeyler zor koşuyorlar tazminat var içerde ben çıkim gidim istiyorlar heralde çıkarmayada hakları yokya bu süreçte..
bizim de bugün dipköşe temizlik günümüz... temizlik yapacak ablamız sabah 8 buçukta geldi balkonlardan başladı hala devam ediyor:)) ben de bir posta çamaşır atıom onları asıyorum tekrar bir posta daha çamaşır atıyorum, birazdan da ütüye başlayacağım:)
evime ilk defa temizlikçi aldım, gerçekten çok rahat oluyormuş kızlar... ben kendi özel işlerimi yapıyorum ütü yemek felan, o da temizlikle ilgileniyor, bu zamana kadar hep kendim yapmıştım şimdi acayip rahatım ne güzelmiş böyle oturmak
kızlar normal dogumda sız az sancı lada olsa hemen mı gıdeceksınız kı catı muayenesını bu kdr co takıyorunsu z sahsen benı dr 2 hafta sonraya cgaırd ole bırsey demedıı bıs 38 haftalı oluyorus o vaktekı bebegım onde gıdıyorr ona gore 40 haftalık oluyorz yanı gelısımını tamamlamıs oluyor ınslllbenim dr bişi demedi 24 unde geldiginde daha sık gorusucez dedi o kadar bakalim ne dicek
ben normalde 1 pijama 1 de gecelik almişştim ,
ama diyorlarki gecelik normal dogumda daha iyi , surekli gelip açılma varmı diye bakıyorlar , pijama altini giy cıkar giy cıkar zor oluyor , birde yeni geceliklerinizden giymeyin diyorlar dogumhanede ,
benimde geceligim krem pijamam deve tuyu :26::26::26::26:
gunluk 2 gecelik alicam bende , ayrica benim epudiral olucagi icin sanirim ameliyat onlugu ile giricem doguma , cikista gecelik giyebilcem
terbiyesiz adam kendi cocugu yokmuymus kı acaba
cok sevındım senın adına bende 35 haftada cıkmayı planlıyorum bı sorun olmazsa
guvenmıyorum cnm yha eşme bda kardes ıstedıgı ıcın oğlma ben tedbrmı alim de
hehehehe tek deılmmbnmde ole valla tosunm dıe sevıorum :))
raif çaylı var bde tatlım ayh bde o var dmı eşinden ayrlmak ama kım bakıcak sana orda
Hatırlayamadım yaa annem bakıcak orda tüm akrabalarmda orda kv dahil.. Ben bugün izne çıktım eşim devam edecek ve haftasonuda birlikte değiliz malesef sıkılmaktanda korkuyorum eşimde doğumda gelecek aslında eylüle kadar beraber kalıp döneceğiz ama ben gitmeye bir karar verebilsem :S
evet zor annenlerın yanına gtsen kendı evınn rahatlığı olmıcak ama kendı evnde olsan fasla gelnn gdenn olmıcak annende ne kadar kalabılırkı yanında zormmus gercekten karar vermek
bılmıorum kı kac derecede yıkadılar. kızlar soleyın bakım bebek kıyafetlerını kac derecede yıkadınızbende dalin aldım canım ama forumdakı arkadaslar hep dalanı tercıh etmısler derecede yıkanacakmıs,
kızlar normal dogumda sız az sancı lada olsa hemen mı gıdeceksınız kı catı muayenesını bu kdr co takıyorunsu z sahsen benı dr 2 hafta sonraya cgaırd ole bırsey demedıı bıs 38 haftalı oluyorus o vaktekı bebegım onde gıdıyorr ona gore 40 haftalık oluyorz yanı gelısımını tamamlamıs oluyor ınslll
ve ben aksı bır hal olmadıkcaa kanama,su,yada farklı bır hal sancılarım 5 dk dusmedıkce gıtmeyı dusunmuyorum evde ckerım bagırırım dus alırım masj yaptırırım ınsll ve son dk gıderımkııı dırek doguma alsınlar ctaıyıda dogum anında baksınlarr diee siz nasıl dusunuyrosunuzkııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?