2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yanii ne gerek var ya hast.le erken tansımayaaaınsl sorunsu gecerde son dk yetısırıs gırdımızle cıktıgmız bır olur odgum salonundannn
kızlar yha benım hem belım agrıo hem kasıklarım anlamdm gttı nıye bole oluyo acaba belımdekı sancılar kotu kasıklarımdakı ara ara gelıo da
vucud alıstırma yapıyormus tatlım dr dun bana ole dedııı:13:

bişey sorcam bende duydum yürümenin faydasını ama merdiven çıkmayı duymamıştım...eve girip çıkarken kullanılıyor merdiven tamamda doğum için acaba son aylarda daha mı sık yapmak lazım...

evet yürümek ve merdiven çıkmak çok kolaylaştırıyormuş.. zaten merdiven çıkmak okdr zor ki ben okuldaki merdivenleri çıkarken bütün bacak, kasıklarımın çalıştığını zorlandığı hissediyorum demekki çalıştırıyor oraları, ordaki kasları güçlendiriyor yani

Ne kadar vicdansız insanlar var. Aslında bu senin hakkın ve hakkını vermezlerse kul hakkı yemiş oluyorlar hiç korku yok millette

canım çatal aynı çatal ama ben hamilelikten önce kontrollerim oluyodu pantolonumu sıyırıp açıyodum bacaklarımı öle yapıyodum yaniii

ben spirali cıakrttırmak için gittigimdede etekle gitmiştim , yukari dogru bacaklairni aldirip acmak gerekiyor , dogumdaki catal ve benim dr muayenehanesindeki catalda sanki sagli kollu bacak koyma yerleri olanlardan iki bacagini acman gerekiyor , ( aman yaa pöfff

kızlar dun esmle hast.bulusacaktıkk o daha topl.gemedıydı ben otobusden ındım hast .arasında yol var otobusde mıdem buladı tansıyonum dustu ındım hast.gorunce aglamaklı oldum edense kendımı toparlıyamadım asansor beklıyorum gozlerım doldu kat cıkıp bır an once wv ye gırsem dedım ama gelemdı asansor bır turluuu ayy herkes baan bakıyor gıbı olduu btansıyon kalmadı aglamaklı gırısı yaptırdım sonra dr odasına gectım esımı beklıcem dedım sıra bendedıı oda dedı o zaman dırek nts ye gıt esın gelenece sonra esım e mesaj atımdırek nts odasına gelDI ALLAH DAN odada baska hast.yoktu yanıma gırdı yoksa hemsıre almyordu pöff esım dıyor ne olur sana yaaaaa hast.gorunce aglamak nerden cıktı onu bende bılmıyorumm kendımı caresız yanlız hıssettım bırdennnnn

terbiyesiz adam kendi cocugu yokmuymus kı acaba
cok sevındım senın adına bende 35 haftada cıkmayı planlıyorum bı sorun olmazsa

Bende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş

ayyy kıyamam canım benim...zaman yaklaştıkça heyecan ,panik,korku artıyo normal bu duygular

ayyy kıyamam canım benim...zaman yaklaştıkça heyecan ,panik,korku artıyo normal bu duygular
ayy sorma yaa ole kotu oldumkı ALLAH kımselerı yanlıs bırakmasın ınslllllllllllll kı cok sukur esım yanımda her daımm sevdıklerım ınsl yanımda cok sukurrrrrrr

bıse musade namaz kılıp KUR AN OKUCAZ sonra ark.gecces ınslll koçıc 6,5 gıbı gelır ınslllne yemek yapsamkı:44:

vakit azaldikca oykle oluyor sanirim ((

ama guclu olmak zorundayiz ,

kızlar 15 gün önce dr gittim 4 cm açılmam varmış,bu pazartesi tekrar kontrolüm var,bakalım açılmam artmışmı,ilk kızım normal olmuştu,bunuda bir anda doğururum diye çok korkuyorum :) benim gibi 4 cm açılması olan varmı

gözün aydın cnm vicdansızz bu iş verenler

amin cnmmm :18: gözün aydın allah ayrılık göstermesin tekrar

geçmiş olsun cnm

iyi yolculuklar iyi tatiller cnm

sana da iyi hafta sonları

aynn öyle cnm yan gel yat

merdivenleri yan yan çıkmak ve plates topu üzerinde oturmak bacakları yana açarak çok ama çok faydalıymış

nasılsınız bakalım. biz iyiyiz şükür temizliğimizi yaptık banyo tuvalet temizliği de tamam sadece yemeğimiz kaldı geçmişide okuduk ohhhh
Yok canim ben burdurdayim ama doktorum ıspartada
şifada oğuzhan beymi doktorun acaba ıspartadayken doktorum oydu çok seviyordum..
Ablam doğumunu Isparta'da yapmıştı. Üniv. hastanesinde doktordu doğumunu da orada yaptı. O yıllarda çok gittim Isparta'ya çok sevmiştim. Senin mesajını görünce o zamanlar geldi aklıma:))
ayy ıspartaaa güzeldirr...
kızlar bişey sorucam ,

ben yuruken bazen karnım tas gibi oluyo , asagi dogru diken batar gibi oluyo neden acaba , bu aralar sık olmaya basladi
aynen benimde oluo ordan oraya kayıyor gibi hissediyorum ayaktayken yer değiştirio gibi gelio bana bazende hani boğaına bişi takılır ya öle gibi alttan alttan bişiler oluyor

gözün aydın canım darısı başımızaa
annenin misafirleri yatıya kalmamış herhalde canım senin yatma hayallerinin yerinide temizlik almış

Son düzenleme:

Benim çoğu kontrollerime eşim gelemedi ben yalnız gittim malesef bigünde zorla izin almış süpriz yapmıştı onu görünce nerdeyse ağlayacaktım :)

Allahım vicdan versin insanlara ki özelliklede cocugu olmus vede yasadıkarını unutmuslara sanada guc kuvvet versın canım evın yakın mı ısıne

cok mantıklı canım bende dusunuyordum ne yapsam kırmızı beyazlar var renk gecerse dıye ben bıraz tecrubesızım boyle seylerde hep anneme guvendıgımden:26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…