yanii ne gerek var ya hast.le erken tansımayaaaişte hastaneye gittiğimizde hemen giydirseler bari enazından güzelim geceliklerimiz mahvolmaz...birde neden pijama altını çıkartalımki çatala yatırmıyolarmı aşağı indirir çekeriz sonra :)))
canım valla farketmez benim için ha şimdi yapsınlar ha sonra belki acıycak ama olsun okadar doğum yapıyoruz tabiki zorlukları var...ilk aylar korkuyordum bunlardan ama şuanda çok rahatım inşallahda böle devam ederim...acıya dayanıklıyımdır napcaz çekcez artık :))suzancım bende aynen senin gibi istiyorum allah nasip ederde herşey yolunda giderse sancılarımı evde çekmek istiyorum...birde bizim hastanenin bekleme salonları çok küçük ve sıkış pıkış oluyo oralarda sancı çekmek istemem...allah gönlümüze göre rahat doğumlar versin
vucud alıstırma yapıyormus tatlım dr dun bana ole dedııı:13:kızlar yha benım hem belım agrıo hem kasıklarım anlamdm gttı nıye bole oluyo acababelımdekı sancılar kotu kasıklarımdakı ara ara gelıo da
bişey sorcam bende duydum yürümenin faydasını ama merdiven çıkmayı duymamıştım...eve girip çıkarken kullanılıyor merdiven tamamda doğum için acaba son aylarda daha mı sık yapmak lazım...
Ne kadar vicdansız insanlar var. Aslında bu senin hakkın ve hakkını vermezlerse kul hakkı yemiş oluyorlar hiç korku yok milletteBizim patron karısıyla birlikte çalışıyor bunu söyleyende karısı kendininde 2 çocuğu var ve bana bugüne kadar hiç hamileymişim gibi davranmadı aslında adamı iyi daha anlayışlı da karısı fena her anlamda..
ben 30 derece 1,30 dk lik programda yıkadim dalan kullandim ,
yumusaticida kullandim dalin baby .
Ben de 30 derecede yıkadım. Deterjanı ve yumusatıcıyı dalin aldım ama yumusatıcıyı çok az koydum.
Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
sımdıden yumusatıcı kullndınmı ben kullanmıcam en az 3 4 aylık olana kadar
dalin sonucta bebkler için , az koydum yumusak olsunlar diye ,
canım çatal aynı çatal ama ben hamilelikten önce kontrollerim oluyodu pantolonumu sıyırıp açıyodum bacaklarımı öle yapıyodum yaniii
terbiyesiz adam kendi cocugu yokmuymus kı acaba
cok sevındım senın adına bende 35 haftada cıkmayı planlıyorum bı sorun olmazsa
kızlar dun esmle hast.bulusacaktıkk o daha topl.gemedıydı ben otobusden ındım hast .arasında yol var otobusde mıdem buladı tansıyonum dustu ındım hast.gorunce aglamaklı oldum edense kendımı toparlıyamadım asansor beklıyorum gozlerım doldu kat cıkıp bır an once wv ye gırsem dedım ama gelemdı asansor bır turluuuayy herkes baan bakıyor gıbı olduu btansıyon kalmadı aglamaklı gırısı yaptırdım sonra dr odasına gectım esımı beklıcem dedım sıra bendedıı oda dedı o zaman dırek nts ye gıt esın gelenece sonra esım e mesaj atımdırek nts odasına gelDI ALLAH DAN odada baska hast.yoktu yanıma gırdı yoksa hemsıre almyordu pöff esım dıyor ne olur sana yaaaaa hast.gorunce aglamak nerden cıktı onu bende bılmıyorumm kendımı caresız yanlız hıssettım bırdennnnn
ayy sorma yaa ole kotu oldumkı ALLAH kımselerı yanlıs bırakmasın ınslllllllllllll kı cok sukur esım yanımda her daımm sevdıklerım ınsl yanımda cok sukurrrrrrrayyy kıyamam canım benim...zaman yaklaştıkça heyecan ,panik,korku artıyo normal bu duygular
kızlar dun esmle hast.bulusacaktıkk o daha topl.gemedıydı ben otobusden ındım hast .arasında yol var otobusde mıdem buladı tansıyonum dustu ındım hast.gorunce aglamaklı oldum edense kendımı toparlıyamadım asansor beklıyorum gozlerım doldu kat cıkıp bır an once wv ye gırsem dedım ama gelemdı asansor bır turluuuayy herkes baan bakıyor gıbı olduu btansıyon kalmadı aglamaklı gırısı yaptırdım sonra dr odasına gectım esımı beklıcem dedım sıra bendedıı oda dedı o zaman dırek nts ye gıt esın gelenece sonra esım e mesaj atımdırek nts odasına gelDI ALLAH DAN odada baska hast.yoktu yanıma gırdı yoksa hemsıre almyordu pöff esım dıyor ne olur sana yaaaaa hast.gorunce aglamak nerden cıktı onu bende bılmıyorumm kendımı caresız yanlız hıssettım bırdennnnn
vakit azaldikca oykle oluyor sanirim((
ama guclu olmak zorundayiz ,
Sonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff
Merhaba cici anneler ve tatlı bebişleri
Geçen gün
diye sormuştum ve sonunda sizlerin de tavsiyesi üzerine 2 adet Sağlıklı Beslenme PP Biberon Kauçuk Emzikli bundan ve emzik olarak da
PHYSİO SOFT 4+ KAUÇUK bunu aldım. İnşallah pişman olmam.
Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun.
Buarada babamız yaklaşık 2.5 ay sonra Allah'ın izniyle pazartesi yanımıza geliyor. İnşallah doğumda ve doğum sonrasında yanımızda olacak.
Kızlar günaydın nasılsınız? izine ayrılınca dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bittim çok yoruldum, bugün de bir kaç eksik alıp çantamızı hazırlayacağım ve temizlik yaptıracagım ev leş oldu
bide alerji oldum ki sormayın her sene geçiririm zaten ama bu sene ilaç da kullanmayınca çok fenayım bugün bi dr a gitsem diyorum boğazım burnum kulağım her yerim kaşınıyor kafamı elime alıp her deliğini kaşıyasım var
günaydınlar bizde bugün 12.00 da yolava feribotuna binicem inş birşey olmazda sağsalim yolava sonra bursa
bursada bi kaç alıncaklar var onları aldıktan sonra gemlikkpazar geceside dönüş :2: hepinizi kendinize iyi bakınn
Günaydın kızlar ve onların presn ve prensesleri nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür kızımlan geldik gene iş başı yaptık yaaa kimseciklerde yok buralarda millet yatışta tabi az kaldı bende yatacamm
Herkese şimdiden iyi hafata sonları diliyorum kızlarrr
bizim de bugün dipköşe temizlik günümüz... temizlik yapacak ablamız sabah 8 buçukta geldi balkonlardan başladı hala devam ediyor:)) ben de bir posta çamaşır atıom onları asıyorum tekrar bir posta daha çamaşır atıyorum, birazdan da ütüye başlayacağım:)
evime ilk defa temizlikçi aldım, gerçekten çok rahat oluyormuş kızlar... ben kendi özel işlerimi yapıyorum ütü yemek felan, o da temizlikle ilgileniyor, bu zamana kadar hep kendim yapmıştım şimdi acayip rahatım ne güzelmiş böyle oturmak
yok tatlım kısıden kısıye degısıo o. ablam dım gunduz sancısı baslıo anlıo ebeyle konusuo ebe gel dıo ablam tabı gdene kadar dusunu alıo cantasını hazırlıo esnı cagrıo ole gdıo hastaneye 3 gttmıs 6 bucukda dgm yapmıs epıdurel anestezı ıle normal dgm allahm ınş bzede kolay dgmlar nasıp etsın. ama ablamın evı 5 kat asansorde yok hergn ınıp cıktı cok yararını gordu yurumenn merdvn cıkmann
sımdıden yumusatıcı kullndınmı ben kullanmıcam en az 3 4 aylık olana kadar
ben 6 aydan önce kullanmayı düşünmüyorum
bişey sorcam bende duydum yürümenin faydasını ama merdiven çıkmayı duymamıştım...eve girip çıkarken kullanılıyor merdiven tamamda doğum için acaba son aylarda daha mı sık yapmak lazım...
merdivenleri yan yan çıkmak çok faydalıymış
Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
maşallah defneme
ayy yaa çok fena banada olmuştu bi kaç kezz
kızlar 15 gün önce dr gittim 4 cm açılmam varmış,bu pazartesi tekrar kontrolüm var,bakalım açılmam artmışmı,ilk kızım normal olmuştu,bunuda bir anda doğururum diye çok korkuyorum :) benim gibi 4 cm açılması olan varmı
:18:
şifada oğuzhan beymi doktorun acaba ıspartadayken doktorum oydu çok seviyordum..Yok canim ben burdurdayim ama doktorum ıspartada
ayy ıspartaaa güzeldirr...Ablam doğumunu Isparta'da yapmıştı. Üniv. hastanesinde doktordu doğumunu da orada yaptı. O yıllarda çok gittim Isparta'ya çok sevmiştim. Senin mesajını görünce o zamanlar geldi aklıma:))
aynen benimde oluo ordan oraya kayıyor gibi hissediyorum ayaktayken yer değiştirio gibi gelio bana bazende hani boğaına bişi takılır ya öle gibi alttan alttan bişiler oluyorkızlar bişey sorucam ,
ben yuruken bazen karnım tas gibi oluyo , asagi dogru diken batar gibi oluyo neden acaba , bu aralar sık olmaya basladi
gözün aydın canım darısı başımızaaSonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff
annenin misafirleri yatıya kalmamış herhalde canım senin yatma hayallerinin yerinide temizlik almışgünaydin kızlarrr ve kuzulari :))
9 da uyandik kahvaltimizi yaptik , balkon yıkadık camasir astik , babamizi evden kovdukbi işi varmısd halledip gelicekmiş miş miş ,
şimdi sizlere bakalim dedik , bi yandanda ogluma sunger bop izletiyorum
herkes iyi anladigim kadariylaa
utumuz var , ev süpürülcek silincek dişçiye gidilcek pöffff
ben reknli programında 40 derecede yıkadım dalan roxy ile yumuşarıcısızevet zor annenlerın yanına gtsen kendı evınn rahatlığı olmıcak ama kendı evnde olsan fasla gelnn gdenn olmıcak annende ne kadar kalabılırkı yanında zormmus gercekten karar vermek
bılmıorum kı kac derecede yıkadılar. kızlar soleyın bakım bebek kıyafetlerını kac derecede yıkadınız
Eki Görüntüle 725930
ahhh bu hormanlarrrrkızlar dun esmle hast.bulusacaktıkk o daha topl.gemedıydı ben otobusden ındım hast .arasında yol var otobusde mıdem buladı tansıyonum dustu ındım hast.gorunce aglamaklı oldum edense kendımı toparlıyamadım asansor beklıyorum gozlerım doldu kat cıkıp bır an once wv ye gırsem dedım ama gelemdı asansor bır turluuuayy herkes baan bakıyor gıbı olduu btansıyon kalmadı aglamaklı gırısı yaptırdım sonra dr odasına gectım esımı beklıcem dedım sıra bendedıı oda dedı o zaman dırek nts ye gıt esın gelenece sonra esım e mesaj atımdırek nts odasına gelDI ALLAH DAN odada baska hast.yoktu yanıma gırdı yoksa hemsıre almyordu pöff esım dıyor ne olur sana yaaaaa hast.gorunce aglamak nerden cıktı onu bende bılmıyorumm kendımı caresız yanlız hıssettım bırdennnnn
canım sen doğumdan sonra çalışmaycaktın demi uzarsa doğum izninden faydalanayım diyemi çalışıyorsunBende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş
Bizim patron karısıyla birlikte çalışıyor bunu söyleyende karısı kendininde 2 çocuğu var ve bana bugüne kadar hiç hamileymişim gibi davranmadı aslında adamı iyi daha anlayışlı da karısı fena her anlamda..
ben de aynen öyle düşünüyorum, sancılarımın arası azalınca giderim hastaneye.. sancıyı hastanede çekmek çok korkutucu evde çekmek daha rahat gibi geliyor
ben renklileri 50 derecede, beyazları 90 derecede yıkadım hiçbir bozulma olmadı.. bir de tavsiyem, ben yıkamadan önce hepsini tek tek sudan geçirdim boyası çıkan kıyafet var mı diye. sadece suya tuttum zaten kendini belli etti bir tane kırmızı eşofman altının öyle bir boyası çıktı ki kıpkırmızı, iyiki sudan geçirmişim yoksa bütün kıyafetler mahvolacaktı... tavsiye ederim makinede yıkayacaksanız önce sudan geçirip bir bakın..
dogrudur canim , ama benim epudiral olucak 4 cm acilma olunca epudirale alinmam gerekiyor nasil olcak ki o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?