Bende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş
kızlar 15 gün önce dr gittim 4 cm açılmam varmış,bu pazartesi tekrar kontrolüm var,bakalım açılmam artmışmı,ilk kızım normal olmuştu,bunuda bir anda doğururum diye çok korkuyorum :) benim gibi 4 cm açılması olan varmı
inşallah canım geçmemiştir.hoşgeldiniz çok geçmiş olsun cnm bende bugün gripli bir arkadaşımla görüştüm inş geçmemiştir :18:
walla analmadım ben ya decavit bıraktırdı doktor bana fazla kilo almışsın diye sanırım o vitamin koruyordu bıraktığım günden beri hastayımgeçmiş olsun dikkat et kendine,nasıl oldu bu havalar da iyi
sıkılmak mı canım ben 32 de çıktım yok böyle bir rahatlık bebeğinin hazılrıklarını yapıyorsun kendine zaman ayırıyorsun oh keyif yani:)Bende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş
bende istiyorum hep öyle konuştuk ama lanet olası anestezi umzanın tayini çımış yeniside gelmedi doktorum söz vermeyeyim ama o zaman gelsin ayarlamaya çalışırız daha zamanımız var dedi bakalım bende epidural istiyorum olmadı normal artık. en son nst ye gittiğimde kızın biri normal yapıyordu yan tarafta yürütüyorlardı devamlı elinde serumla 3cm açılmış ama suyu çok gelmiş. nette okudum diyorki suyunuz sancınız az iken gelir ve suyunuz çok gelirse doğum uzun sürer çünkü bebek aşağıya inmemiş demekmiş. yani bebek yukarda iken su çok geliyormuş ama bebek doğum kanalına girdiği andan itibaren su az geldiği için doğum kolay oluyormuş. o kzıında 3 cm açılmış ama suyu çok gelmiş o yüzden yürütüyorlardı açılma artsın bir an önce diye. anlatabildim mi bilmem :)bende epıdural normal ıstıyorum artık haftaya kontrolumde soracam bakalım ne dıcek nasıl olacak
nasılsınız bakalım. biz iyiyiz şükür temizliğimizi yaptık banyo tuvalet temizliği de tamam sadece yemeğimiz kaldı geçmişide okuduk ohhhh
şifada oğuzhan beymi doktorun acaba ıspartadayken doktorum oydu çok seviyordum..
ayy ıspartaaa güzeldirr...
aynen benimde oluo ordan oraya kayıyor gibi hissediyorum ayaktayken yer değiştirio gibi gelio bana bazende hani boğaına bişi takılır ya öle gibi alttan alttan bişiler oluyor
gözün aydın canım darısı başımızaa
annenin misafirleri yatıya kalmamış herhalde canım senin yatma hayallerinin yerinide temizlik almış
ben reknli programında 40 derecede yıkadım dalan roxy ile yumuşarıcısız
ahhh bu hormanlarrrr
canım sen doğumdan sonra çalışmaycaktın demi uzarsa doğum izninden faydalanayım diyemi çalışıyorsun
Nasip olursa çalışmayı düşünmüyorum canım evet ondan çalışıyorum cnm umarım uzarrr
suan hıc sıkılmam gıbı gelıyor bana sabah kalkmak eve gelıp yemekle ugrasmak cok zoruma gıdıyor esım ısten benden daha gec cıkıyor maalesef,cok zorlanmaya basladım esim simdiden cık dıyor ama cok erken doğumdan sonra ne kadar fazla o kadar ıyı benım ıcın gercı uyku duzenımde kalmadı ama sırt agrısından en azından masa basında oturmaktan ıyıdır evde ayaklarını uzamak:)))
Aynen canım benimde öyle yorgun olunca hiçbişi yapasım gelmiyor valla yaa bi izne ayrılsam ohh miss evimdeyim rafat rahat
inşallah canım geçmemiştir.
walla analmadım ben ya decavit bıraktırdı doktor bana fazla kilo almışsın diye sanırım o vitamin koruyordu bıraktığım günden beri hastayım
sıkılmak mı canım ben 32 de çıktım yok böyle bir rahatlık bebeğinin hazılrıklarını yapıyorsun kendine zaman ayırıyorsun oh keyif yani:)
bende istiyorum hep öyle konuştuk ama lanet olası anestezi umzanın tayini çımış yeniside gelmedi doktorum söz vermeyeyim ama o zaman gelsin ayarlamaya çalışırız daha zamanımız var dedi bakalım bende epidural istiyorum olmadı normal artık. en son nst ye gittiğimde kızın biri normal yapıyordu yan tarafta yürütüyorlardı devamlı elinde serumla 3cm açılmış ama suyu çok gelmiş. nette okudum diyorki suyunuz sancınız az iken gelir ve suyunuz çok gelirse doğum uzun sürer çünkü bebek aşağıya inmemiş demekmiş. yani bebek yukarda iken su çok geliyormuş ama bebek doğum kanalına girdiği andan itibaren su az geldiği için doğum kolay oluyormuş. o kzıında 3 cm açılmış ama suyu çok gelmiş o yüzden yürütüyorlardı açılma artsın bir an önce diye. anlatabildim mi bilmem :)
Ohhh ne güzel yapmışsın valla bende öyle yapacam sanırım bir an önce izne çıkmak istiyorumm bendee
iyi akşamlar kızlar.daha yeni oturuyorum pc başına.nasılsınız bakalım.bugün doktor değiştirmek için hastaneye gittim.yeni doktorun odasındayım burcu hanımla konuşacağım.benim kendi doktorum gelmez mi(korktuğum başıma geldi anlayacağınız.)başımı eğdim kimsenin yüzüne bakamadım.burcu hanım sizinle özel konuşacaktım;muayene odasında görüşebilir miyiz dedim.burcu hanım kabul etti.konuştum kendisiyle doktor değiştirme talebim kabul etti.pazartesi günü gideceğim bakalım.inş sorun çımaz.
Aminnn inşallah canım. bebeklerimizin kısmetine herşeysağol canım ayy ev olayına çok sevidim ya darısı başımıza :)
Gözünaydıınn canım. benimde yarın son günüm. çok heyecanlıyım. bende hiç bu kadar uzun evde kalmamıştım. 19 yaşımdan beri çalışıyorumSonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff
geçmiş olsun tatlım. inşallah seni rahatlatıcak kullanabileceğin bişey vardırKızlar günaydın nasılsınız? izine ayrılınca dün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bittim çok yoruldum, bugün de bir kaç eksik alıp çantamızı hazırlayacağım ve temizlik yaptıracagım ev leş oldu
bide alerji oldum ki sormayın her sene geçiririm zaten ama bu sene ilaç da kullanmayınca çok fenayım bugün bi dr a gitsem diyorum boğazım burnum kulağım her yerim kaşınıyor kafamı elime alıp her deliğini kaşıyasım var
selam canım. epey işlerini hallaetmişsin en güzeli de ağda işini halletmen olmuşGünaydınnn herkese yine haftasonu ve yine biz oğlumlan işteyiz bugün hiç halim yok sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim heryerim ağrıyo(( dün çok yürümüşüz farkında olmadan...artık yürüyüşlerimi uzun yapamıyorum yarım saatte yoruluyorum...bide alışveriş yaptık kuzucuğuma nekadar ayakta kalmışım farketmemişim eve geldiğimde anladım çoook yorulduğumu...aslında bu aylar bukadar yormamamız lazım kendimizi,herşeyi dinlene dinlene yapmamaız gerek yoksa benim gibi tutulup kalırsınız :))
birdeeee ağda işimide hallettim ohhh misler gibiyim ama çok acıdı bayadır ara vermiştimya canım çok yandı halada ağrıyo(allah izin verirse doğuma kadar iki kere daha giderim tertemiz geçer doğumum :)))gerçekten büyük rahatlık yaa 10 dk da tamamdır...
bugün herkesler gezmelerdedir ne güzel...bende öğlen çıkıp eve gidicem ama yine dinlenmek yokkk annem temizliğe başlıcakmış pofffff dayanabilirmiyim bugünde uykusuzluğa ve yorgunluğa bilmiyorum...(((((((((((((
gemliğe kadar gelmişken banada uğrasaydın şekerimgünaydınlar bizde bugün 12.00 da yolava feribotuna binicem inş birşey olmazda sağsalim yolava sonra bursa
bursada bi kaç alıncaklar var onları aldıktan sonra gemlikkpazar geceside dönüş :2: hepinizi kendinize iyi bakınn
selam canım. sende mi haftasonu çalışanlardansın. bitsin artık bu iş yaaa dimiii. benim haftasonum çookk iyi olucak çünkü son çalıştığım haftasonuummmGünaydın kızlar ve onların presn ve prensesleri nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür kızımlan geldik gene iş başı yaptık yaaa kimseciklerde yok buralarda millet yatışta tabi az kaldı bende yatacamm
Herkese şimdiden iyi hafata sonları diliyorum kızlarrr
bende temizlikçi tutmayı düşünüyordum ama şimdi taşınıyoruz gerek kalmıcak. birtek halılarımı ve iki koltuğumu temizletmeyi düşünüyorum. şimdiden vermek gerekir dimi onları 1 aya anca gelir heraldebizim de bugün dipköşe temizlik günümüz... temizlik yapacak ablamız sabah 8 buçukta geldi balkonlardan başladı hala devam ediyor:)) ben de bir posta çamaşır atıom onları asıyorum tekrar bir posta daha çamaşır atıyorum, birazdan da ütüye başlayacağım:)
evime ilk defa temizlikçi aldım, gerçekten çok rahat oluyormuş kızlar... ben kendi özel işlerimi yapıyorum ütü yemek felan, o da temizlikle ilgileniyor, bu zamana kadar hep kendim yapmıştım şimdi acayip rahatım ne güzelmiş böyle oturmak
bende 2 gecelik 2 pijama alıcam yanıma. gecelik daha iyi olur diyor tecrübeli olanlar geneldebenim dr bişi demedi 24 unde geldiginde daha sık gorusucez dedi o kadar bakalim ne dicek
ben normalde 1 pijama 1 de gecelik almişştim ,
ama diyorlarki gecelik normal dogumda daha iyi , surekli gelip açılma varmı diye bakıyorlar , pijama altini giy cıkar giy cıkar zor oluyor , birde yeni geceliklerinizden giymeyin diyorlar dogumhanede ,
benimde geceligim krem pijamam deve tuyu :26::26::26::26:
gunluk 2 gecelik alicam bende , ayrica benim epudiral olucagi icin sanirim ameliyat onlugu ile giricem doguma , cikista gecelik giyebilcem
evet yaa ilk doğum biraz geç başlıyormuş :18::18: Allah yardımcımız olsunbi de kızlar ilk doğumu olanların doğumu daha uzun sürüyor, sancı dönemi daha uzun oluyor.. benim arkadaşım 2 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı, uzun sürer sancıların istersen eve git evde çek sancını, istersen de yatış yapalım demişler.. o da birşey olur korkusuyla yatış yapmış hastaneye.. tam 2 gün müdahelesiz sancı çekti.. doktor bir ara gelip doğumu hızlandırmak için suni sancı takmış arkadaşım dayanamayıp çıkarttırmış ben normal sancımı çekeyim ne zaman açılırsa açılsın suni sancı dayanılmaz demiş.. 2 günün sonunda da 9 cmlik açılması olmuş.. yani belli olmaz tabi ama büyük ihtimal ilk doğumumuz olduğu için sancı süreci biraz uzayacak sanırım.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
sağol canımmm inşallah güzel günlerimiz olur bebişlerimizleetatlım senin adına çoook sevindim hem temizlik olmuş olacak hemde yenilik insanın içi açılır valla bende şu ana yoğun ev işleriyle uğraşıyorum badana felan heryer karmakarışık ama sonu güzel olacak inşallah sende bebişinle yeni evinde ferah ferah dinlenirsin inşallah
suan hıc sıkılmam gıbı gelıyor bana sabah kalkmak eve gelıp yemekle ugrasmak cok zoruma gıdıyor esım ısten benden daha gec cıkıyor maalesef,cok zorlanmaya basladım esim simdiden cık dıyor ama cok erken doğumdan sonra ne kadar fazla o kadar ıyı benım ıcın gercı uyku duzenımde kalmadı ama sırt agrısından en azından masa basında oturmaktan ıyıdır evde ayaklarını uzamak:)))
Ben nisanın dördünden beri evdeyim, liseden sonra ara vermeden üniversiteye başladım, üniversiteden sonra da ara vermeden çalışmaya başladım. Ben de sıkılırım diye düşünüyorum ama hiçç öyle düşündüğüm gibi olmadı. O kadar keyifliymiş ki evde olmak, gece geç yatıyorum, öğlene kadar uyuyorum, sonra biraz işlerimi halledip ikindi vakti dışarı çıkıp arkadaşlarımla filan görüşüyorum, sonra evde yemek yiyip akşam eşimle yürüyüşe çıkıyoruz. ben çok sevdim evde durmayı, hiç başlayasım yok tekrardan :)
Ben nisanın dördünden beri evdeyim, liseden sonra ara vermeden üniversiteye başladım, üniversiteden sonra da ara vermeden çalışmaya başladım. Ben de sıkılırım diye düşünüyorum ama hiçç öyle düşündüğüm gibi olmadı. O kadar keyifliymiş ki evde olmak, gece geç yatıyorum, öğlene kadar uyuyorum, sonra biraz işlerimi halledip ikindi vakti dışarı çıkıp arkadaşlarımla filan görüşüyorum, sonra evde yemek yiyip akşam eşimle yürüyüşe çıkıyoruz. ben çok sevdim evde durmayı, hiç başlayasım yok tekrardan :)
oyyy çok tatlımışşş.Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
yaaa bir temmuz annesi daha mı doğum yapıcak yoksaa.kızlar 15 gün önce dr gittim 4 cm açılmam varmış,bu pazartesi tekrar kontrolüm var,bakalım açılmam artmışmı,ilk kızım normal olmuştu,bunuda bir anda doğururum diye çok korkuyorum :) benim gibi 4 cm açılması olan varmı
ay nerdeyse doğurdum doğuracağım ama oğluma isim bulamadık kızlar ya offfff yardım edin lütfenön ismi eren olacak çok uzun olmayan bir isim arıyorum eren ile uyumlu olmasına gerek yok
Bende eren in yanına en çok ali yi yakıştırıyorumbiz karar verdik eymen koyacağız inşallah:) eren ismine yakışan en güzel ve sade isim bence ali :) eren ali veya ali eren çok yakışıyorlar:)
Bende eren in yanına en çok ali yi yakıştırıyorum
oğlunuzunda ismi çok güzelmişş.
ben cinsiyetini öğrendikten 1 ay sonra bulmuştum oğlumun ismini. Ali Kaan olucak inşallah canımcanımm teşekkür ederim, baya bir düşündük taşındık çok fikir değiştirdik en sonunda buna karar verdik, inşallah ismiyle büyür... siz düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?