2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş

suan hıc sıkılmam gıbı gelıyor bana sabah kalkmak eve gelıp yemekle ugrasmak cok zoruma gıdıyor esım ısten benden daha gec cıkıyor maalesef ,cok zorlanmaya basladım esim simdiden cık dıyor ama cok erken doğumdan sonra ne kadar fazla o kadar ıyı benım ıcın gercı uyku duzenımde kalmadı ama sırt agrısından en azından masa basında oturmaktan ıyıdır evde ayaklarını uzamak:)))

:18::18::18::18::18::18::18::18: insallh zamanında gelır bebeğin canım

hoşgeldiniz çok geçmiş olsun cnm bende bugün gripli bir arkadaşımla görüştüm inş geçmemiştir :18:
inşallah canım geçmemiştir.

geçmiş olsun dikkat et kendine,nasıl oldu bu havalar da iyi
walla analmadım ben ya decavit bıraktırdı doktor bana fazla kilo almışsın diye sanırım o vitamin koruyordu bıraktığım günden beri hastayım

Bende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş
sıkılmak mı canım ben 32 de çıktım yok böyle bir rahatlık bebeğinin hazılrıklarını yapıyorsun kendine zaman ayırıyorsun oh keyif yani:)

bende epıdural normal ıstıyorum artık haftaya kontrolumde soracam bakalım ne dıcek nasıl olacak
bende istiyorum hep öyle konuştuk ama lanet olası anestezi umzanın tayini çımış yeniside gelmedi doktorum söz vermeyeyim ama o zaman gelsin ayarlamaya çalışırız daha zamanımız var dedi bakalım bende epidural istiyorum olmadı normal artık. en son nst ye gittiğimde kızın biri normal yapıyordu yan tarafta yürütüyorlardı devamlı elinde serumla 3cm açılmış ama suyu çok gelmiş. nette okudum diyorki suyunuz sancınız az iken gelir ve suyunuz çok gelirse doğum uzun sürer çünkü bebek aşağıya inmemiş demekmiş. yani bebek yukarda iken su çok geliyormuş ama bebek doğum kanalına girdiği andan itibaren su az geldiği için doğum kolay oluyormuş. o kzıında 3 cm açılmış ama suyu çok gelmiş o yüzden yürütüyorlardı açılma artsın bir an önce diye. anlatabildim mi bilmem :)

Son düzenleme:

merhabalar..nick in sonundaki 48 farklı bi başlık altında dikkatimi çekmişti burda da rastlayıp ula,muğla ile ilgili yazdıklarını görünce tutamadım kendimi:)ben aslen muğlalıyım ama ığdır da öğretmenlik yapıyorum.doğumu nerede yapacağım konusunda tam bir ikilemdeyim burda hekim sayısı özel ve devlette toplam 4 komik bi rakam kabul edelim:))bebeğimin erken doğma ihtimali olursa mecburen bahtımıza hangisi çıkarsa onunla gireceğim doğuma fakat eğer muğlaya ailemin yanına gelme ihtimalim olursa hengi doktoru seçmeliyim konusunda yardımınıza ihtiyacım var..yardımcı olursanız çookk sevinirim..

ay nerdeyse doğurdum doğuracağım ama oğluma isim bulamadık kızlar ya offfff yardım edin lütfen ön ismi eren olacak çok uzun olmayan bir isim arıyorum eren ile uyumlu olmasına gerek yok

sağol canım ayy ev olayına çok sevidim ya darısı başımıza :)
Aminnn inşallah canım. bebeklerimizin kısmetine herşey
Gözünaydıınn canım. benimde yarın son günüm. çok heyecanlıyım. bende hiç bu kadar uzun evde kalmamıştım. 19 yaşımdan beri çalışıyorum
geçmiş olsun tatlım. inşallah seni rahatlatıcak kullanabileceğin bişey vardır
selam canım. epey işlerini hallaetmişsin en güzeli de ağda işini halletmen olmuş
aynen herkes gezmelerde. bende sınavdan çıktım geldim işe çalışmaya sonnnnn 2 güünnnn
gemliğe kadar gelmişken banada uğrasaydın şekerim anatoliumdayım ben bilirsin burayı
selam canım. sende mi haftasonu çalışanlardansın. bitsin artık bu iş yaaa dimiii. benim haftasonum çookk iyi olucak çünkü son çalıştığım haftasonuummm

bende temizlikçi tutmayı düşünüyordum ama şimdi taşınıyoruz gerek kalmıcak. birtek halılarımı ve iki koltuğumu temizletmeyi düşünüyorum. şimdiden vermek gerekir dimi onları 1 aya anca gelir heralde
bende 2 gecelik 2 pijama alıcam yanıma. gecelik daha iyi olur diyor tecrübeli olanlar genelde
evet yaa ilk doğum biraz geç başlıyormuş :18::18: Allah yardımcımız olsun
sağol canımmm inşallah güzel günlerimiz olur bebişlerimizlee

Ben nisanın dördünden beri evdeyim, liseden sonra ara vermeden üniversiteye başladım, üniversiteden sonra da ara vermeden çalışmaya başladım. Ben de sıkılırım diye düşünüyorum ama hiçç öyle düşündüğüm gibi olmadı. O kadar keyifliymiş ki evde olmak, gece geç yatıyorum, öğlene kadar uyuyorum, sonra biraz işlerimi halledip ikindi vakti dışarı çıkıp arkadaşlarımla filan görüşüyorum, sonra evde yemek yiyip akşam eşimle yürüyüşe çıkıyoruz. ben çok sevdim evde durmayı, hiç başlayasım yok tekrardan :)

Aynen:)) izne ayrılınca içimdeki ev kadını ortaya çıktı:)))

Ohh ne güzel benımde 3 haftam kaldı ınsallh rkadasımda doğum izinide ılk hafta bunaldı ama sımdı cok rahatmıs ev hanımlığının cok güzel oldugunu soyluyor

yaaa bir temmuz annesi daha mı doğum yapıcak yoksaa.
eve mi yolladı dr bişey yok diye çok ilginç

ay nerdeyse doğurdum doğuracağım ama oğluma isim bulamadık kızlar ya offfff yardım edin lütfen ön ismi eren olacak çok uzun olmayan bir isim arıyorum eren ile uyumlu olmasına gerek yok

bu isim konusu ne karışık bi durumdur yaaa bizde hala bulamadık (

biz karar verdik eymen koyacağız inşallah:) eren ismine yakışan en güzel ve sade isim bence ali :) eren ali veya ali eren çok yakışıyorlar:)

biz karar verdik eymen koyacağız inşallah:) eren ismine yakışan en güzel ve sade isim bence ali :) eren ali veya ali eren çok yakışıyorlar:)
Bende eren in yanına en çok ali yi yakıştırıyorum
oğlunuzunda ismi çok güzelmişş.

Son düzenleme:
Bende eren in yanına en çok ali yi yakıştırıyorum
oğlunuzunda ismi çok güzelmişş.

canımm teşekkür ederim, baya bir düşündük taşındık çok fikir değiştirdik en sonunda buna karar verdik, inşallah ismiyle büyür... siz düşündünüz mü?

canımm teşekkür ederim, baya bir düşündük taşındık çok fikir değiştirdik en sonunda buna karar verdik, inşallah ismiyle büyür... siz düşündünüz mü?
ben cinsiyetini öğrendikten 1 ay sonra bulmuştum oğlumun ismini. Ali Kaan olucak inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…