Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
Çooookkk tatlıııı.
Çooookkk tatlıııı.
bayıldıımm.
heleki o köpecik şahaneeben çok severim peluş oyuncakları.
güzel günlerde büyüt inşallah kızını canım tatlı odasında
gerçekten zor da ne yapıcaksın işte.Aynen canım vermiyolar yaa napsam bilemedim en az 2 sene daha çalışmaya mecburum şimdi iş değiştirmekte işime gelmiyo pek.. Eylülden sonra kışın yoğun olduğumuz için 6 ay çok uzunmuş onu bırak 2 hafta yıllık iznim kalmıştı onu bile izin öncesi yada sonrasına eklemediler yaa ne sinir..
Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
son zamanlar işte garip duygular yaşıyoruz.ben de bu aralar hiç iyi değilim.bir de ben lohusalıkta baya zorluk çekmiştim.yine öyle olcak diye heralde yaklaştıkça bunalıyorum.kızlar dun esmle hast.bulusacaktıkk o daha topl.gemedıydı ben otobusden ındım hast .arasında yol var otobusde mıdem buladı tansıyonum dustu ındım hast.gorunce aglamaklı oldum edense kendımı toparlıyamadım asansor beklıyorum gozlerım doldu kat cıkıp bır an once wv ye gırsem dedım ama gelemdı asansor bır turluuuayy herkes baan bakıyor gıbı olduu btansıyon kalmadı aglamaklı gırısı yaptırdım sonra dr odasına gectım esımı beklıcem dedım sıra bendedıı oda dedı o zaman dırek nts ye gıt esın gelenece sonra esım e mesaj atımdırek nts odasına gelDI ALLAH DAN odada baska hast.yoktu yanıma gırdı yoksa hemsıre almyordu pöff esım dıyor ne olur sana yaaaaa hast.gorunce aglamak nerden cıktı onu bende bılmıyorumm kendımı caresız yanlız hıssettım bırdennnnn
eski türk isimlerinden koy bence.nette baya isim bulabilirsin.ben türkçe isim koyma taraftarıyım da.ay nerdeyse doğurdum doğuracağım ama oğluma isim bulamadık kızlar ya offfff yardım edin lütfenön ismi eren olacak çok uzun olmayan bir isim arıyorum eren ile uyumlu olmasına gerek yok
odanızı çok beğendim gerçekten güle güle kullanın.
Selam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
ah canım yaaaSelam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
Selam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
Amin canım inşallahO biricik kocamın bna ve kızıma hediyesigüsel dilklerin için tşkler cnm allahım hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn allahım bebeklerimizin hep ii gunlerını gostersın bızlere inş
canım alah şifa versin tez zamanda her şey yoluna girsin imşallah
ah canım yaaa
çook üzüldümmm. doktorlar genelde hep ümitsiz konuşurlar. inşallah çok kötü değildir durumu.bol bol dua edicem canım arkadaşın için. inşallah iyi olur minik melek sende çok düşünüp strese sokma kendini dicem ama zor biliyorum.
Rabbim inşallah sağlıkla kucağına alıp sevip okşamayı nasip etsin arkadaşına
gerçekten çok üzüldüm ya,neden olmuş acaba böyle erken doğum.inşallah bebeği iyileşir.sen gitsen de şimdi etkilenirsin aslında ama gidebilirsen de git istersen.gerçekten çok zor durum.allah herkese hayırlı doğumlar versin.
kızlar 15 gün önce dr gittim 4 cm açılmam varmış,bu pazartesi tekrar kontrolüm var,bakalım açılmam artmışmı,ilk kızım normal olmuştu,bunuda bir anda doğururum diye çok korkuyorum :) benim gibi 4 cm açılması olan varmı
bencede gitme canım ben okuyunca bile etkileniyorum. gitmek daha çok etkiler benceAmin canımcım. ama gidemiyorum eşim gidip geldi. sabahtır başımda bekliyor, böyleyken üzgünsün diyor orda arkadaşını görünce daha da fena olacaksın bebeğimizi düşün, yarın biraz daha sakinleşince gidelim diyor.
Çok üzüldüm bol bol dua edicem inşallah sağlığına kavuşur bebek Allah sabır versinSelam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
çok tatlı tam kız odası olmuş güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?