2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oh ne güzel yine biraz yapmışsınız.benim evimde de o kadar iş var ki nasıl olcak bilmiyorum.işin komiği zaten temizlikçi çağırcam da evde düzen yok ki çağramıyorum daha.mesela kadın oturup dolap içlerini düzeltecek değil ya

kızlar yha benım hem belım agrıo hem kasıklarım anlamdm gttı nıye bole oluyo acaba belımdekı sancılar kotu kasıklarımdakı ara ara gelıo da

canım aynı sorun bende de var gercekden bazen cok sddetlı oluyor hatta belımdeki krampa donusyor doktora sorcm dayanmyorm.
Allah sabır versın bıze

Eki Görüntüle 725930

kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde

yanaklara bak pek zayıf gorunmyor masallah cok masumlar cok tatlılar ya:)

şş tatlım guclu olmaya calıs senın dogumun cok yaklasdı sanırım ondan bırazcık panıkledın ama bole durumlarda bıraz nefes all bı su ıc hıc aglama nıye uzuyosnkı kendnı normal bısı bu.

Bende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş

ınsallah cnm. valla ben cok sıkldm ama evde daha smdı sdmı adapte olyorm.da ev temzligne flan basladm ev hanmlgma burundm ılk 1 ayım mıskınlkle gecdı:)

oğluma aldığım emzik kızlar umarım emzik seven bir bebek olur büyük rahatlık çünkü emzik emen bebek.
Philips Avent SCF184/64 0% BPA Gelişmiş Ortodontik Tekli Emzik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bende bundan aldm sole bı ucuna bakdmda benm bıle emesm geldı cok yumsak esne ve guzel plastık gıbıde degil hiç içme sndı ınsallah emerler

canım cok gecmıs olsun acil şifalar ınsallah mınık melek hayata tutunucak.
antalydamıydı arkdasn sende antalydaydn galba hangı hastanedeler??

cnm bende temzlicik cagrcam ondan dolpa ıclernı fln hallettım koltk moltuk bısı kalmadı o genel temzlik yapcak. dedgn gıbı otrp raf yerlestrmez hadı kaldır totyu bıtsın:))))))

aaa canım neden açılman olduki bi sorun mu vardı ??inşallah bebeğin vaktinde gelir allaha emanet ol canımmm

canım arkadaşına çok üzüldüm allah yavrusunu kucağına almayı nasip etsin onada güç kuvvet versin...sende çok üzme kendini bak bu zmanlarda çok dikkatli olmamız gerekiyor allah korusun üzüntü bile erken doğuma yol açabilir...

günyadınnnn açılışı ben yapayım bari bizim hatunlar daha uyanmamış.....huuuuuuu nerdesiniz yaa ???
biz oğluşumla uyanıp işe geldik teyzeleri ...dünkü yorgunluğumuz geçti çok şükür...biraz kalça kemiğim ağrıyo özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde onun dışında iiz :))
yarın oğlumla randevumuz var ve ben yine çok heyecanlıyım...inşallah güzel haberler alırım ...

Gunaydın herkese
Bizde dun doktordaydık.Sorun yok çok şükür.Ben doktoruma B grubu bakteri testini sordum.Turkiye de rutin testler arasında değil dedi.Yapmıcaz yani.
Bebeğimde 2 kg olmuş.

bişey sorcam bende duydum yürümenin faydasını ama merdiven çıkmayı duymamıştım...eve girip çıkarken kullanılıyor merdiven tamamda doğum için acaba son aylarda daha mı sık yapmak lazım...

merdıven cıkmak cok ıyı gelıomus yha kasları calıştrıomus cnm

gunaydınnnnnnnn bugn pazar yha kımse yok herkes uyuo :) ahhh o kemık agrısı allah yardım etsın cnm bde calıosun. gt bakalım yarın oğlusun nekadn buyumus bakalım :))

canım saolsunlar arkadaşlarda yazmış merdiven çıkmanın ii olduğunu ama yan yan diyolar da ben düz çıkıyorum bide yan yan deneyeyim :)))evet bakalım nekadar büyümüş paşam inşallah herşey yolundadır:)))

nasılsınız bakalım.pazar olunca uykumuz gitti 8.30 dahafta içi olsa üstümüzden gitmek bilmez şimdide benden kaçıyor
ohh kardeş başkadır...memlekette olsam bende çağırırdım ama nasipp.. ben oturma odasının koltuklarının bazalarını temizledim geçen hafta. bu haftada gardrobun içini sileyim demiştim ama canım istemedi. daha yatağın bazası var dediğin gib imutfak dolapları var pöff en iyisi kaynanamın gelmesini bekleyeyim
günaydın canım..sağ kalçam ve aşağı doğru bir damarda benim ağrıyor ya uyandığımdan beri. dün çok işde yapmadım ama 1 saati geçik yürüdük ondanmı oldu bilemedim inşallah ii haberlerle gelirsiniz canım.
Gunaydın herkese
Bizde dun doktordaydık.Sorun yok çok şükür.Ben doktoruma B grubu bakteri testini sordum.Turkiye de rutin testler arasında değil dedi.Yapmıcaz yani.
Bebeğimde 2 kg olmuş.
günaydın canım maşallah bebişine

canım evet yürüyüştende kaynaklanıyo...bende 2 gün önce alışverişe çıktım 3 saate yakın doşalmışım farkında olmadan öğünden beri hala ağrıyo (bugünde dışarıda biraz işim var inşallah yine çok yorulmam...

Günaydın güzel anneler ve onların minik melekleri.. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür, Arkadaşımı gördüm geldim ama durdurmuyorlar fazla yanında 5 dk gördüm içim rahatladı en azından. Onun sağlığı gayet iyi fazla kan kaybetmiş kan takviyesi yapılıyormuş. bebeği görme şansım olmadı ama onun durumu aynıymış ciğerleri tam gelişmediği için solunum sıkıntısı varmış solunum cihazına bağlıymış, bekliyorlar güzel haberlerini..

allahım acil şifalar verir inşallah..en kısa zamanda sağlığına kavuşur kaçıncı haftada doğdu acaba

Amin canım teşekkür ederim 29. haftası dolmamıştı daha..

canım cok gecmıs olsun acil şifalar ınsallah mınık melek hayata tutunucak.
antalydamıydı arkdasn sende antalydaydn galba hangı hastanedeler??

Amin canım çok sağol. Antalyanın batı ilçesindeyiz canım biz arkadaşım da kumluca hastanesinde. Benim doktor antalya yıldız hastanesinde yani orada doğum yapıcam nasipse.

Amin tatlım çok teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür gördüğüm için..

Kızlar emzirme ile ilgili güzel bilgiler var.Bir bakın isterseniz.

Nilü’nün Gebelik Günlüğü, 34. hafta Linki kabul etmedi.google dan yazıp bulabılırsınz.

Son düzenleme:
iyi pazarlar anneler ve minnakları :)
kotamız düzeldi geldik çok şükür.
kızımla iyiyiz çok şükür,babamızı bekliyoruz malum 1,5 aydır yoktu az kaldı inş. gelmesine.
baban gelene kadar sıkıntı çıkarma emi kızım diyorum inş. laf dinler :)
salı günü devlette kontrolüm var miniğim ne kadar büyüdü çok merak ediyorummm
bu gidişle devlette doğuracağım zaten yazmıştı dersiniz :))
sanki bana daha çok varmış gibi geliyor,sanki ben doğurmayacakmışım gibi geliyor,hiç nasıl doğuracağım falan aklıma getirmiyorum valla :)
sonu güzel olur inş.
hatimi şerifimi bitirmeye çalışıyorum bu arada doğuma kadar bitirsem rahat edicem
görüşürüz canlarrr

Aaa canım çok üzüldüm şimdi Allahım yardımcısı olsun. Üzülme inşaallah bebişin bu dünyada nasibi varsa tutunur hayata ve annesinin kucağında evine döner. Dualarımız onunla canım.

canım temizlikçi bir ablayı çağırdım ben dün sabah 8 buçukta başladı, gece saat 10-10 buçuk arasına kadar bütün evi dipköşe temizledi... sadece mutfak dolaplarının içine giremedi onu da ben yavaş yavaş yapacağım... dün ben sadece yatak odamdaki gardolabımın içini silip düzenledim yorgunluktan bittim resmen, bütün evi hayatta yapamazmışım iyiki çağırmışım ev tertemiz oldu:) bence sen de çağır birini kendini yorduğuna değmez boşver :)

bebeği erken doğan arkadaş için Allahım sabır versin ve bebeğine en kısa zamanda şifalar nasip etsin... Rabbim kimseyi evladının hastalığıyla yokluğuyla imtihan etmesin çok zor bir şey

gunaydın cnm. bzmde babamız ısden sabah geldı bende uyyamadm tabıkı smdı uyandk daha gec yatınca
oglun ıydr masallah.
bu kalca kemıgı agrısı nedr yaa benı fena yaptı adım atmakda bıle zorlanyorm

kızlar bende bıkacgundur vardı bu agrı yalnız dun arkdsmla pazara cıkmsdk dolastık sanırım tetikledi smdi cok sızlıyor sankı ııc bosluk gıbı adım atarken canm yanyor. bende dun yazcakdm bıkac arkadas aynı seyden sıkayetcı olmuslar..
doktora bı soralm baklm yoksa bel kalca dıye bı bolum varmı blmıyorum ama onunla ılglenen polıknlgden randevu alcam.
pekı bız nasıl yuryuz yapcaz bole agrmz olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…