Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
Canım bu emzik dört aydan sonra kullanılıyor yazıyor. Bunun 0+ olanını mı aldın
Allah eşine kavuştursun hiçkimseyi ayırmasın inşallah:)
Selamlar güzel anneler,bugün hiç bakamadım foruma ne durumdasınız bakalım:))
ben yavaş yavaş ince temizliğe girişmeye başladım artık;kızkardeşmle bugün (hazır izinliyken yakaladım onu) mutfaktan başladık,tüm dolapları boşalt sil,cifle durula,örtülerini yıka,ser,yerleştir derken inanın şuan nereden nefes aldığımı bende bilmiyorum,tabi tüm üst dolaplar saolsun kardeşim tarafından halledildi,bende ona bez yıka ver yerleştir derkenn; aman allahım bu doğum temizliği nasıl bitcek kızlar :))
daha da kafamda çok iş varrrrr,ama hergün az az yapıcam,her yorulduğumda bebişime diyorumki özür dilerim oğlummm :)) vicdan rahatlatıyorum; yarın tüm gün yatmayı düşünüyorum bi gün iş bi gün yatış bi gün iş bi gün yatış şeklinde ilerlicem artıkk:))
kızlar yha benım hem belım agrıo hem kasıklarım anlamdm gttı nıye bole oluyo acababelımdekı sancılar kotu kasıklarımdakı ara ara gelıo da
Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
kızlar dun esmle hast.bulusacaktıkk o daha topl.gemedıydı ben otobusden ındım hast .arasında yol var otobusde mıdem buladı tansıyonum dustu ındım hast.gorunce aglamaklı oldum edense kendımı toparlıyamadım asansor beklıyorum gozlerım doldu kat cıkıp bır an once wv ye gırsem dedım ama gelemdı asansor bır turluuuayy herkes baan bakıyor gıbı olduu btansıyon kalmadı aglamaklı gırısı yaptırdım sonra dr odasına gectım esımı beklıcem dedım sıra bendedıı oda dedı o zaman dırek nts ye gıt esın gelenece sonra esım e mesaj atımdırek nts odasına gelDI ALLAH DAN odada baska hast.yoktu yanıma gırdı yoksa hemsıre almyordu pöff esım dıyor ne olur sana yaaaaa hast.gorunce aglamak nerden cıktı onu bende bılmıyorumm kendımı caresız yanlız hıssettım bırdennnnn
Bende 35.haftamda çıkacağım cnm inş allah izin verirse şimdi 34+3 haftalığız 5 haziranda 35 haftalık oluypruz allahın izniylee evde sıkılmam inşşş
oğluma aldığım emzik kızlar umarım emzik seven bir bebek olur büyük rahatlık çünkü emzik emen bebek.
Philips Avent SCF184/64 0% BPA Gelişmiş Ortodontik Tekli Emzik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Amin canlar teşekkür ederim. Zaten kızın başına ne geldiyse bu doktorlar yüzünden geldi vay kızmış vay erkekmiş derken bu hale geldi. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek duam budur..
oh ne güzel yine biraz yapmışsınız.benim evimde de o kadar iş var ki nasıl olcak bilmiyorum.işin komiği zaten temizlikçi çağırcam da evde düzen yok ki çağramıyorum daha.mesela kadın oturup dolap içlerini düzeltecek değil ya
aaa canım neden açılman olduki bi sorun mu vardı ??inşallah bebeğin vaktinde gelir allaha emanet ol canımmmkızlar 15 gün önce dr gittim 4 cm açılmam varmış,bu pazartesi tekrar kontrolüm var,bakalım açılmam artmışmı,ilk kızım normal olmuştu,bunuda bir anda doğururum diye çok korkuyorum :) benim gibi 4 cm açılması olan varmı
Selam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
bişey sorcam bende duydum yürümenin faydasını ama merdiven çıkmayı duymamıştım...eve girip çıkarken kullanılıyor merdiven tamamda doğum için acaba son aylarda daha mı sık yapmak lazım...
günyadınnnn açılışı ben yapayım bari bizim hatunlar daha uyanmamış.....huuuuuuu nerdesiniz yaa ???
biz oğluşumla uyanıp işe geldik teyzeleri ...dünkü yorgunluğumuz geçti çok şükür...biraz kalça kemiğim ağrıyo özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde onun dışında iiz :))
yarın oğlumla randevumuz var ve ben yine çok heyecanlıyım...inşallah güzel haberler alırım ...
merdıven cıkmak cok ıyı gelıomus yha kasları calıştrıomus cnm
gunaydınnnnnnnnbugn pazar yha kımse yok herkes uyuo :) ahhh o kemık agrısı allah yardım etsın cnm bde calıosun. gt bakalım yarın oğlusun nekadn buyumus bakalım :))
ohh kardeş başkadır...memlekette olsam bende çağırırdım ama nasipp.. ben oturma odasının koltuklarının bazalarını temizledim geçen hafta. bu haftada gardrobun içini sileyim demiştim ama canım istemedi. daha yatağın bazası var dediğin gib imutfak dolapları var pöff en iyisi kaynanamın gelmesini bekleyeyimSelamlar güzel anneler,bugün hiç bakamadım foruma ne durumdasınız bakalım:))
ben yavaş yavaş ince temizliğe girişmeye başladım artık;kızkardeşmle bugün (hazır izinliyken yakaladım onu) mutfaktan başladık,tüm dolapları boşalt sil,cifle durula,örtülerini yıka,ser,yerleştir derken inanın şuan nereden nefes aldığımı bende bilmiyorum,tabi tüm üst dolaplar saolsun kardeşim tarafından halledildi,bende ona bez yıka ver yerleştir derkenn; aman allahım bu doğum temizliği nasıl bitcek kızlar :))
daha da kafamda çok iş varrrrr,ama hergün az az yapıcam,her yorulduğumda bebişime diyorumki özür dilerim oğlummm :)) vicdan rahatlatıyorum; yarın tüm gün yatmayı düşünüyorum bi gün iş bi gün yatış bi gün iş bi gün yatış şeklinde ilerlicem artıkk:))
günaydın canım..sağ kalçam ve aşağı doğru bir damarda benim ağrıyor ya uyandığımdan beri. dün çok işde yapmadım ama 1 saati geçik yürüdük ondanmı oldu bilemedim inşallah ii haberlerle gelirsiniz canım.günyadınnnn açılışı ben yapayım bari bizim hatunlar daha uyanmamış.....huuuuuuu nerdesiniz yaa ???
biz oğluşumla uyanıp işe geldik teyzeleri ...dünkü yorgunluğumuz geçti çok şükür...biraz kalça kemiğim ağrıyo özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde onun dışında iiz :))
yarın oğlumla randevumuz var ve ben yine çok heyecanlıyım...inşallah güzel haberler alırım ...
günaydın canım maşallah bebişineGunaydın herkese
Bizde dun doktordaydık.Sorun yok çok şükür.Ben doktoruma B grubu bakteri testini sordum.Turkiye de rutin testler arasında değil dedi.Yapmıcaz yani.
Bebeğimde 2 kg olmuş.
nasılsınız bakalım.pazar olunca uykumuz gitti 8.30 dahafta içi olsa üstümüzden gitmek bilmez şimdide benden kaçıyor
ohh kardeş başkadır...memlekette olsam bende çağırırdım ama nasipp.. ben oturma odasının koltuklarının bazalarını temizledim geçen hafta. bu haftada gardrobun içini sileyim demiştim ama canım istemedi. daha yatağın bazası var dediğin gib imutfak dolapları var pöff en iyisi kaynanamın gelmesini bekleyeyim
günaydın canım..sağ kalçam ve aşağı doğru bir damarda benim ağrıyor ya uyandığımdan beri. dün çok işde yapmadım ama 1 saati geçik yürüdük ondanmı oldu bilemedim inşallah ii haberlerle gelirsiniz canım.
günaydın canım maşallah bebişine
allahım acil şifalar verir inşallah..en kısa zamanda sağlığına kavuşur kaçıncı haftada doğdu acaba
canım cok gecmıs olsun acil şifalar ınsallah mınık melek hayata tutunucak.
antalydamıydı arkdasn sende antalydaydn galba hangı hastanedeler??
canım arkadaşına çok üzüldüm allah yavrusunu kucağına almayı nasip etsin onada güç kuvvet versin...sende çok üzme kendini bak bu zmanlarda çok dikkatli olmamız gerekiyor allah korusun üzüntü bile erken doğuma yol açabilir...
Eki Görüntüle 726069 . Buda oyun parkı yatağımız
Selam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
Selamlar güzel anneler,bugün hiç bakamadım foruma ne durumdasınız bakalım:))
günyadınnnn açılışı ben yapayım bari bizim hatunlar daha uyanmamış.....huuuuuuu nerdesiniz yaa ???
nasılsınız bakalım.pazar olunca uykumuz gitti 8.30 dahafta içi olsa üstümüzden gitmek bilmez şimdide benden kaçıyor
günaydın canım..sağ kalçam ve aşağı doğru bir damarda benim ağrıyor ya uyandığımdan beri. dün çok işde yapmadım ama 1 saati geçik yürüdük ondanmı oldu bilemedim inşallah ii haberlerle gelirsiniz canım.
bende dun gezdm baya pazarı vardı bu agrı ama sıddetlendı bız nasıl yurucez ozaaman dunden berı adıım attıkca canım cıkıyo resmen.
Günaydın güzel anneler ve onların minik melekleri.. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür, Arkadaşımı gördüm geldim ama durdurmuyorlar fazla yanında 5 dk gördüm içim rahatladı en azından. Onun sağlığı gayet iyi fazla kan kaybetmiş kan takviyesi yapılıyormuş. bebeği görme şansım olmadı ama onun durumu aynıymış ciğerleri tam gelişmediği için solunum sıkıntısı varmış solunum cihazına bağlıymış, bekliyorlar güzel haberlerini..
Amin canım çok sağol. Antalyanın batı ilçesindeyiz canım biz arkadaşım da kumluca hastanesinde. Benim doktor antalya yıldız hastanesinde yani orada doğum yapıcam nasipse.
canm bebek bıraz erkencı cıkmıs ama solunm cıhazlaryla ınsallah hayata tutnur ne bılym ben hep umtluyum bu konuda hıcbır bebıse melege bısı olmaz ınsallah.
antalya yıldız duydum cnm normal dgumuda destekleyen bı hastane dıye bılıyorm
bende antalya anadolu hastanesıne gdyorm. memnunum smdılk
Allahım vicdan versin insanlara ki özelliklede cocugu olmus vede yasadıkarını unutmuslarasanada guc kuvvet versın canım evın yakın mı ısıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?